Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyiydi canim az bi sancim oldi o kadar sen nasilsinasbe hoşgeldin nasıl geçti
ya ben sana mesaj yazdım ama öylee ekranda kala kalmış..göndermeyi unutmuşum kızişlem yapılmış hadi hayırlı olsun kuzum inşallah 14 günün sonunda tescilli onaylı hamile olursun dünürcazım
şimdi şefin tavsiyeleri şunlar
1.orda burda fink atma kır dizini evinde dinlen
2.iyi beslen güzel uyu
3.stres yapma/naz yap
4.seni seviyoruz önemsiyoruz anne olmanı çoook istiyoruz unutma!...
Gayet iyiydi canim az bi sancim oldi o kadar sen nasilsin
Canim benim bende sizi seviyorummmm; 16:
Merak etme bir adet askerim var basimda tuvalete bile saatlu gondercek elinden gelseRabbim yasatsin insallah bu guzel duyguyu bizlere de insallahh
![]()
Insallah gelmez o bat onumuzdeki 8 ay insallahmerhaba hanımlar nasılsınız? şimdi bi yasin okuyacağım. başlamadan önce bi bakayım dedim kimler var neler yazmış. bu hafta aklınıza geldikçe dua istiyorum sizden. cumartesi bat günüm. inş. hayırlı haberler alırız.
Hemde nasil ananas soydu yedirdi az önce ne olur ne olmaz belimin altinda yastik yatiyorumGüzeeell gözümüz arkada kalmayacak desenesenle kays açılışı yapın bizlerde hemen arkanızdan patır patır gelioz canımcım..
merhaba hanımlar nasılsınız? şimdi bi yasin okuyacağım. başlamadan önce bi bakayım dedim kimler var neler yazmış. bu hafta aklınıza geldikçe dua istiyorum sizden. cumartesi bat günüm. inş. hayırlı haberler alırız.
Insallah gelmez o bat onumuzdeki 8 ay insallah
Hemde nasil ananas soydu yedirdi az önce ne olur ne olmaz belimin altinda yastik yatiyorumbıraktım kendi haline onu ben
insaallah canim insallah hepimiz siralanalim mubarek ramazanda insallahhh
Sen naptin tellerin geldi mi bakem![]()
Merhaba Canım o bat inşallah gelmez cumartesi günü şöylee 8 ay bir teyir yapar.![]()
Anaa gencecik hatunu da emekli yapcaklar yaa:52 kuzu sen evde cildirirsinTelleri buldun canım teklifimiz verdim bekliyorum...şimdilerde başımın belası bir ürün iadesi var yine telefon trafiğim yoğun anlıcan..Baksana mesajları ekranda unutuyorum.bugün eski bir müş.bana zeliha hanım siz daha emekli olmadını mı dedi..galiba benim emekli olma vakti gelmiş herkes farkında![]()
Anaa gencecik hatunu da emekli yapcaklar yaa:52 kuzu sen evde cildirirsinayy iadelerdrn nefret ederimm Allah kolaylik versin kuzu
![]()
Aynen oyle kucuk minik mumkunse 2tanecik sebepler olmalihıhhh daha 57 ye çok var abi dedim zaten...doğru şekerim evde olacaksam bir sebebim olmalı küçücük bir sebepsağol canım gerçekten sıkıntılı bir iş...sen kaç gün izin kopardım canımcım..pc başında kalma çok hıııı
![]()
Aynen oyle kucuk minik mumkunse 2tanecik sebepler olmali2gun raporluyum canimcim bugum yarin yatacagim insallah ise yarar miniklerimize kavusuruz
Bu arada dr. yarindan itibaren iliski onerdi ya dogru mu acep![]()
Dimi kuzum dimi zaten en fazla bu h.sonuna kadar calisiriz sonra yatarim vallaayy inşallah canım inşallahyarasın teyzoşlarıma.belki gelişen bir iki folekül daha vardır onun için önermiştir.ben aşılama konusunda bilgi sahibim değilim direkt tüpe geçtiğimden ama bir zararı olmaz heralde çünkü embriyolar daha tüplerde ne kadar çok taze supermen o kadar şans..
![]()
Dimi kuzum dimi zaten en fazla bu h.sonuna kadar calisiriz sonra yatarim vallacanimcim ben biraz uyuyayim gozlerimden uyku akiyor aksam da annemlerle gorumceler gelcek bana yardima guya bakalim neler olcek
![]()
aşılama ilgili forumları oku oku hatmettim zaman nasıl geçecek yaaa.... inşaallah on dört gün sonra çok güzel haberler veririz Allahın izni ile bebişli bebişli gireriz bayrama inşaallah sonrada ben ramazan sen bayram kayarsın adını dafnide arife koyar:)))))![]()