Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kays canim sizin sperm durumu nasildi. Bizim hizli phareketli 1 milyon. Asilamaya uygun degil dedi BURDA ni dr

işte ayın 19 test günüm inşaallah haırlısı olur rabbim emanetini gönderiverir hayırlarla heyecanım yok aslında iyikide yok forumlaarı okuyunca azcık heyecenlanıyorum ama sanırım okumamak en güzeli zaten bende okuyup bitirdim okuyacak bişey kalmadı:)))evde pek iş yapmıuorum ufak tefek şeyler dışında bakalım hayılısı inşaallah.....

Kays canim sizin sperm durumu nasildi. Bizim hizli phareketli 1 milyon. Asilamaya uygun degil dedi BURDA ni dr
bizim iyiydi hamdolsun canım doktorda beğenmişti öce Allahın izni ile sonrada dün yazdımya o yiyeceklerle daha iyi oldu sanırım tam sayıyı bilmiyorum dosya hastanede olduğu için.... sigara içmiyo eşim hazır gıda gazlı içecek hiç bişey kullanmayız biz evde arada haftada 3 gün muhakkak bakliyat pişirirm bi günde kırmızı yada beyaz et balık olursa somon olur... bunlar önemli şeyler diye düşünüyorum bide bol yeşillik .... yanlış duymadı isem 3 aylık bi diyetten sonra hastanede birine yapılmıştı aşılama onlardada siz gibi sıkıntı vardı.... inşaallah kısa zamanda geçer canım.... sen köy pazarlarından al yoğurdunu peynirini falan mümkünsede kendin yap bak biz köye geldikten sonra bazı şeyler daha güzel oldu elh.

Kays_ listeme girdiğinden beri görüyorum bu başlığı , hep bir kaç satır yazayım diyorum , unutuyorum :17:

Rabbim anne - baba olmayı isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin , dualarım sizinle .

Sizler iyi evlatlar yetiştirecek , ahlaklı , zeki , vatanına sahip , erdemli bir nesil yetiştirecek ebeveynler olacaksınız , hiç şüphem yok .

Allahım bunu sizlere nasip etsin inşallah :16:

burda geçen gün cenaze var demiştimya o vefa ede çocuğun ablasının 3 yıl olmamış çocuğu eşi kaynaklı doktorlar paradökmeyin demişler ama üç yıl sonunda rabbim vermiş bi bebek.... onlarda ank. yaşıyolar ama yiyecek içecek biçok şeyi burdan almışlar.. ne kadar doğal o kadar iyi yani günümüzde doğal şeyler bulmak elbette çok zor ama sen ankara merkeze istanbula yada diğer büyükşehirlere nzaran daha şanslısın.... görüşebilirsenz meral ablaylada görüşün muhakakak tavsiyesi olacaktır:129::129::129::129:

Kays_ listeme girdiğinden beri görüyorum bu başlığı , hep bir kaç satır yazayım diyorum , unutuyorum :17:

Rabbim anne - baba olmayı isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin , dualarım sizinle .

Sizler iyi evlatlar yetiştirecek , ahlaklı , zeki , vatanına sahip , erdemli bir nesil yetiştirecek ebeveynler olacaksınız , hiç şüphem yok .

Allahım bunu sizlere nasip etsin inşallah :16:
teşekkür ederim inşaallah ausencia... imanlı ahlaklı örf ve adetine bağlı tarih bilncine sahip samimi dininine diyanetne bağlı bi evlat yetiştirmek duamız.... dua eder dua bekleriz aeo...

masanın üstünde kuru meyveler bulundurma ya dikkat et muhatçım girip çıkıp gözünüz takılıkça atın ağzınıza bi iki tane muhakak bende daha iyi biliorsundur bunları.. erkekler biliyorsun pek dikkat etmiyolar ne bileyim boş veriyolar sanki o yüzden çocuk gibi takip etcen... kışın bi arada zencefilli bal yemiştik biz sperm artırıyo diye konyalı bi altarın sitesinde okumuştum adını hatırlayamadım şimdide kabak çekirdeğinide tavsiye ediyolardı galiba ama emin değili bundan...

hepsi 7 şer gün sırayla yapılacak ve hepsi açken 7 gün bir kaşık bal
7 gün bir kaşık sirke
7 gün bir diş sarımsak
7 gün 3 er kaysı
7 ün bir avuç kabak çekirdeği
bunlardan sonra alışkanlık haline getirip muz yumurta sarısı kaysı incir kuru siyah üzüm yeyin:34::34::34::34::34::34: inşaallah şifa olur herkese... bu 30 günlük tarifi ara ara yapabilirsinz

Son düzenleme:
hayalot canım hayırlı olsun oğluşun :) canım kusura bakmazsan işey soracam ben senin tedavi sürecini hatırlayamıyorum geçmişe doğru biraz baktım ama fark edemedim kaçırdım herhalde gözden bana ve ark. umut olması bakımından biraz bilgi verebilirmisn bide nerde tedavi görmüştün canım sen....
canım aslında benim tedavi sürecim bol beklemeli ve karışık oldu biraz.Ben pkoluyum çok şükürki eşimin spermlerinde bi sorun yoktuÖzelde boşa geçen kist tedavisinin ardından en son çare devlet hastanesine gittim.ordaki doktor kistlerin büyüdüğünü laporaskopi olmamı öncesinde rahim filmi çekilmemi istedi.bunun üzerine eşimin teyzesinin tavsiyesi üzerine ankaradaki Recai pabuççu ile telefonda görüştüm.oda kistlerimin boyutlarını duyunca direk laporoskopi için beni ankaraya çağırdı.hiç düşünmeden gittim ..oraya gittiğim ilk günü 10 nisanda adet oldum ve doktor kontrolümdü:28:o adette şansa kistlerim adetle patlamış ama sağ ve sol yumurtalıklarım hala pko gözüküyordu.işte orda bana dediki aşılama istersen yapabılırz ama 3 kere denesende olmaz bu yumurtalıklarla dedi:26:direk tüp bebek yapalım bebişimiz gelsin dedi.ben ordan geri döndüm hazır hıssetmedım kendimi.maddiyat yoktu çünkü ertesi gün başlanıcaktı adetli olduğum için:26:2 gün falan daha kaldım geri döndüm istanbula.eşimle umut tüp bebekte karar kıldık nisan 20de gittik.süleyman bey ne yumurtamın çatladığından bahsetti ne yumurtan var dedi ki zaten o sıralar çalışma bile zar zor oldu morel bozukluğundan.şartlamıştık bikere kendimizi tüpe..bu arada Süleyman beyle konuştuk anlaştık bana tüp esnasında ohss olmamam için 1 ay bekleme süresi verdi mayıs adetim geçip yasmıne başlayıp hazıranda tüp yapıcaktık.eşim bankadan kredi çekti hazırda bulunsun diye:38:Ama kısmet:17:ben o ay hamile kalmışım:1:Rabbim çok büyük demekki zamanı varmış..11 mayıs üç ayların başladığı gece hamile olduğumu öğrendim.oda hiç aklımda yoktu adet belirtilerimin hepsi vardı..dedim zaten kistim var adet olamıcam bari test yapımda tarlusal içmek için doktora gidicektim:1:bi yaptım iki çizgi:52:işte bizim hikayede böyle.inşallah herkes böyle sürpriz kavuşur bu buyuk heyecana :16::16:hep okurdum beynınızden atın olur dıye gerçekten öyle.ve tabiki dualar..sizerin ve diğer topikteki arkadaşlarımın dualarıda benimleydi.Allah razı olsun sizlerden..bu aradabeyni boşaltmak çok önemli..ve inan ben hangi ara yumurtladım hangi gün ilişki yaşamıştık hala bilmiyorum :1:oysaki geçen aylar hepsini yazardım:17:Rabbim sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah.
yok canim ya 7 yasina kadar rahat yatar aman olsun ne yapalim besigimizde istedigimiz gibi olmasin biseycik olmaz kadinda dedigin gibi dusunmus Allah razi olsun hamileligimin basindan beri diyor bizim besigi verecegim diye :52::52:

oy oy yerim ben o minnagi benimkiside oyleydi guzelim hic oynamiyordu ama insan hep oynasin hissedeyim istiyor az kaldi sende hissedeceksin insallah
:29::29::29:inşallah canım inşallah çok sağol:54:
Kacirmisim sizi yaaa:52:

Hayirli olsun canimcim oglusun elde sallamis annecigine:16::16:

Allah razı olsun canım darısı başına inşallah:16:

Kays canim cok swol allah razı olsun:)
Yaptirmaya çalışacağım:)
Organige yakin besleniyiruz.biz kimseye durumu açmadık canım, o yüzden kimseye soramam.
Kesin hatim icin gelmediniz, siz ne cadalozsunuz sizzzz

muhat hoşgeldin haberleri izledim ağla ağla bi hal oldum ne olacak böyle dünyanın hali......

Kays canim cok swol allah razı olsun:)
Yaptirmaya çalışacağım:)
Organige yakin besleniyiruz.biz kimseye durumu açmadık canım, o yüzden kimseye soramam.
Kesin hatim icin gelmediniz, siz ne cadalozsunuz sizzzz
cümlemizden canım.... bak p.e bi hdisini okudum nette kaynak hatırlamıyorum çocuk isteyen yumurta yesin buyurmuş face bi sayfa var beğen istersen

Canim haberleri izlemedim, mısır olaylarını mi diyosun.
Ramazanda seytanlar baglanirmis. Insaalah sona erecek

Canim ben çiğ yumurta DA tuketiyorum
Esime de salatasini yapayım. Bu ay sigarayı bırakacak eşim. Kiraz ve havucu DA cok yer.
Oruçunu açınca DA fındık fıstık artik:)

sigara çok önemli canım rabbim iradesine kuvvet versinde bi seferde atsın şu ramazanı şerif vesilesiyle inşaallah bak benm eşimde yeşillikli salatasını çok sever.... haram olduğuna dair fetva veren alimler var sigaranın kişi kendine zarar veriyo bu da haram diye

sigara çok önemli canım rabbim iradesine kuvvet versinde bi seferde atsın şu ramazanı şerif vesilesiyle inşaallah bak benm eşimde yeşillikli salatasını çok sever.... haram olduğuna dair fetva veren alimler var sigaranın kişi kendine zarar veriyo bu da haram diye
evet canım haram oldugu konusunda onunla hem fikiriz,
çok küçük yaştan beri içtiği için bırakmakta zorlanıyor ama gene iyi bi noktada.
bu aralar hiç konuşmak istemiyor bebek konusunu,
sıkılıyo, çekiniyo, ben de böyle çaktırmadan çaktırmadan yedirip içiriyorum bazı şeyleri.
ramazana kadar bişi deme dedi. ramazan sonunda tekrar test yaptıracak, bakalım artık, nasip meselesi

Her kim Ramazanın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazanı daha gördüğü için tebrik ederse,Hz.Allah ona cehennem ateşini haram kılar...Ramazanı Şerif ayımız mübarek olsun,hayırlara vesile olsun :16: Rabbim bu ayı,kullukta ilerleyebilmemiz için vesile eylesin,bizleri de hakkıyla değerlendirenlerden eylesin inşaallah...Her kim Ramazanı Şerif ayı girdi diye sevinirse Rabbim ona Cennetü Alayı nasip edermiş...Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip eylesin...İbadetleriniz makbul,dualarınız kabul olsun :16: :16: :16:

Son düzenleme:
Kızlar naber,geçmişi okuyamadım,Ramazanı Şerifinizi tebrik etmek için girdim çıkıcam hemen...Mübarek geldi,hoşgeldi,inşaallah bizlerden memnun şekilde ayrılır...İçim öyle kıpır kıpır ki,sela ve ezanı şerifte çok duygulandım,dualarımdaydınız....Kızlar bu arada teravih namazının faziletleri çok büyük.Nasip olursa her Ramazanı Şerifin akşamında,o günkü kılmanın faziletini yazmak istiyorum....Başlayalım bugünden :16:

1.Gecede:Anasından doğduğu gündeki gibi tertemiz olur,günahları bağışlanır...

İnşaallah kılmak nasip olursa,ilk mübarek gecemizde,günahsız ağzımızdan dökülen duaları belki Rabbim kabul ediverir :16: :16:

Ben çıkıyorum,belki gelirim sonra,Rabbim dualarınızı kabul etsin hepinizin :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Back
X