Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim iyiydi hamdolsun canım doktorda beğenmişti öce Allahın izni ile sonrada dün yazdımya o yiyeceklerle daha iyi oldu sanırım tam sayıyı bilmiyorum dosya hastanede olduğu için.... sigara içmiyo eşim hazır gıda gazlı içecek hiç bişey kullanmayız biz evde arada haftada 3 gün muhakkak bakliyat pişirirm bi günde kırmızı yada beyaz et balık olursa somon olur... bunlar önemli şeyler diye düşünüyorum bide bol yeşillik .... yanlış duymadı isem 3 aylık bi diyetten sonra hastanede birine yapılmıştı aşılama onlardada siz gibi sıkıntı vardı.... inşaallah kısa zamanda geçer canım.... sen köy pazarlarından al yoğurdunu peynirini falan mümkünsede kendin yap bak biz köye geldikten sonra bazı şeyler daha güzel oldu elh.Kays canim sizin sperm durumu nasildi. Bizim hizli phareketli 1 milyon. Asilamaya uygun degil dedi BURDA ni dr
teşekkür ederim inşaallah ausencia... imanlı ahlaklı örf ve adetine bağlı tarih bilncine sahip samimi dininine diyanetne bağlı bi evlat yetiştirmek duamız.... dua eder dua bekleriz aeo...Kays_ listeme girdiğinden beri görüyorum bu başlığı , hep bir kaç satır yazayım diyorum , unutuyorum
Rabbim anne - baba olmayı isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin , dualarım sizinle .
Sizler iyi evlatlar yetiştirecek , ahlaklı , zeki , vatanına sahip , erdemli bir nesil yetiştirecek ebeveynler olacaksınız , hiç şüphem yok .
Allahım bunu sizlere nasip etsin inşallah![]()
canım aslında benim tedavi sürecim bol beklemeli ve karışık oldu biraz.Ben pkoluyum çok şükürki eşimin spermlerinde bi sorun yoktuÖzelde boşa geçen kist tedavisinin ardından en son çare devlet hastanesine gittim.ordaki doktor kistlerin büyüdüğünü laporaskopi olmamı öncesinde rahim filmi çekilmemi istedi.bunun üzerine eşimin teyzesinin tavsiyesi üzerine ankaradaki Recai pabuççu ile telefonda görüştüm.oda kistlerimin boyutlarını duyunca direk laporoskopi için beni ankaraya çağırdı.hiç düşünmeden gittim ..oraya gittiğim ilk günü 10 nisanda adet oldum ve doktor kontrolümdühayalot canım hayırlı olsun oğluşun :) canım kusura bakmazsan işey soracam ben senin tedavi sürecini hatırlayamıyorum geçmişe doğru biraz baktım ama fark edemedim kaçırdım herhalde gözden bana ve ark. umut olması bakımından biraz bilgi verebilirmisn bide nerde tedavi görmüştün canım sen....
yok canim ya 7 yasina kadar rahat yatar aman olsun ne yapalim besigimizde istedigimiz gibi olmasin biseycik olmaz kadinda dedigin gibi dusunmus Allah razi olsun hamileligimin basindan beri diyor bizim besigi verecegim diye
oy oy yerim ben o minnagi benimkiside oyleydi guzelim hic oynamiyordu ama insan hep oynasin hissedeyim istiyor az kaldi sende hissedeceksin insallah
Kacirmisim sizi yaaa
Hayirli olsun canimcim oglusun elde sallamis annecigine![]()
cümlemizden canım.... bak p.e bi hdisini okudum nette kaynak hatırlamıyorum çocuk isteyen yumurta yesin buyurmuş face bi sayfa var beğen istersenKays canim cok swol allah razı olsun:)
Yaptirmaya çalışacağım:)
Organige yakin besleniyiruz.biz kimseye durumu açmadık canım, o yüzden kimseye soramam.
Kesin hatim icin gelmediniz, siz ne cadalozsunuz sizzzz
evet canım haram oldugu konusunda onunla hem fikiriz,sigara çok önemli canım rabbim iradesine kuvvet versinde bi seferde atsın şu ramazanı şerif vesilesiyle inşaallah bak benm eşimde yeşillikli salatasını çok sever.... haram olduğuna dair fetva veren alimler var sigaranın kişi kendine zarar veriyo bu da haram diye