kızzz sene sonunda hamiş olmayan kalmayacak deseneee
canım son olur inşallah bu sefer Rabbim kucağına almayı nasip eder
olsun o da çok güzel..ya olayın kendisi çok güzel yıllarca sabredip beklemiş bir adama baba olacağını söylüyorsun kolay mı..yazıııkkk apışıp kalırlar na böyle
bende nasipse diğer adetle düşünüyorum canım..2. tüp olacak donmus embriyo transfer edilecek..
27 temmuz adet günüm pko oldugu için düzenli olmuyorum arifeye kadar beklicem arife test yapıp duruma göre söktürücü alıp sonra başlıcam bakalım hayırlısı olur bu sefer inşallah..
senin kaçıncı canım..
Allah daha fazla bu yollarda oyalamasın inşallah
saol canım benim inşallah....
hepimiz tadalım aneliği bitanede olsa hayırlısıyla yavrumuz olsun
Bak senin ilki de tutmuş inşallah bu sefer kucağına da alırsın..donr.embriyo tranferi daha rahat oluyor canım en azında sadece tranfer sıkıntısı oluyor.. ne kadar az işlem o kadar az stres...benim 4. olacak canım hiç gebelik olmadı daha önce
inşallahhhhevet hepimiz anne olcaz 2014 anneleri olcaz boy boy bebişlerimizi alıp pilav günleri düzenleriz artık..
insallah canim dondurulmus embriyon olmasi buyuk sans canim cunku daha az ilac aliyorsun ve rahat bir donem geciriyorsun
sizin sebep ne canım..
evet benim ilkide ohss oldugum için ertelenip donmus tedavisi olmuştu o yüzden cok sıkıntı olmucak neler yapılacagını biliyorum ama işte stres yapıyo insan...
benim bi tanede kimyasal gebelik var kendiliğinden
inşallah sizinde son olur
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek üzere
aminnnnnnnnnnnninşallah arkadaşım hepimizin bu yolda son cırpınışları olsun..
Allah bilir tabi ama bence senin şansın çok yüksek hiç merak etme olacak Allahın izniyle..tatlım benim tüpleri tıkalı .yumurta rezervim çok iyi sayılmaz rahim duvarım ince dolayısıyla işim epey zor..bir da yaş 33 olunca gün geçtikçe daha da zorlaşıyor
canım bende sadece pko var eşimde sıkıntılar var..görüşürüz canım Allah emanet ol
haha iyi guldurdun canim beni ama olay hic romantik degil araya wc girmeyeydi eyiydi
insallah canim dondurulmus embriyon olmasi buyuk sans canim cunku daha az ilac aliyorsun ve rahat bir donem geciriyorsun
seninkide son olacak insallah dafnim insallah bu sene herkesboyle
canlarım az sonra yanınızdayım fatura baskı ayarlarımı yapmam lazım öptümm
haha iyi guldurdun canim beni ama olay hic romantik degil araya wc girmeyeydi eyiydi
seninkide son olacak insallah dafnim insallah bu sene herkesboyle
bnde ıkıncı bebısı ıstıyorum ama 1. hamılelıgım ıkız oldu ve korkuyorum kı 2. gebelıgımde ıkız olacak dıe....
inşallah son olur tatlım..hepimizoluruz.. çok büyük sıkıntılara katlanıyoruz anne olmak için artık hepimizin yüzü gülsün...tek derdimiz bebeklerimizin yaramazlıkları olsun..dualar uslu bebiş isteyenler için okunsun
wc pek romantik olmamış tabi ama..ya kızım sen 4 sene bekle bir dünya hayal kur böyle güzel bir haberi wc de ver adama Berin kızımız umarım büyüyünce bu olayla ilgili soru sormaz
amin amin insallah
ay evet sormasin mumkunsecunku tup bebek oldugunu soylemeyecegim ona cunku benim ailem dahil hic kimse bilmiyor
maşallah ben hiç saklayamıyorum..evet bilmemesi daha iyi galiba kendisini farkı hissetmesin..kız ailenden nasıl gizleyebildin helal valla beni biraz sıkıştırdılarmı hemen dökülüveriyorum
Nasılsınız
ben dun acıldeydım uzun zamandır zıyarete gıtmemıstım
Mıdem eksıyo bogazıma acı su gelıyor vucudum bı soguk bı sıcak oluyordu sırtım agrıyordu bı serum yedım kendıme geldım ..
Kızımız mıdeye baskı yapıyomus o yuzdende mıde agrısı olabılırmıs artık
sizlerde ne var ne yok
krızantem canım nasılsın
benımde asılama oldugunu kımse bılmıyor sadece esım ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?