Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

olsun o da çok güzel..ya olayın kendisi çok güzel yıllarca sabredip beklemiş bir adama baba olacağını söylüyorsun kolay mı..yazıııkkk apışıp kalırlar na böyle

haha iyi guldurdun canim beni ama olay hic romantik degil araya wc girmeyeydi eyiydi

insallah canim dondurulmus embriyon olmasi buyuk sans canim cunku daha az ilac aliyorsun ve rahat bir donem geciriyorsun

seninkide son olacak insallah dafnim insallah bu sene herkes boyle

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek üzere

Allah bilir tabi ama bence senin şansın çok yüksek hiç merak etme olacak Allahın izniyle..tatlım benim tüpleri tıkalı .yumurta rezervim çok iyi sayılmaz rahim duvarım ince dolayısıyla işim epey zor..bir da yaş 33 olunca gün geçtikçe daha da zorlaşıyor

görüşürüz canım Allah emanet ol
canım bende sadece pko var eşimde sıkıntılar var..
sansımın yüksek oldugunu dr da söylüyor canım ama işte olmayıncaolmuyor herşey cok iyiyidi birden kaybedince yıkılmıştım cok şükür şimdi iyiym..neyse y
arın devam edelim seker çıkıyorum ben measim bitiyor..

inşallah son olur tatlım..hepimiz oluruz.. çok büyük sıkıntılara katlanıyoruz anne olmak için artık hepimizin yüzü gülsün...tek derdimiz bebeklerimizin yaramazlıkları olsun..dualar uslu bebiş isteyenler için okunsun

wc pek romantik olmamış tabi ama..ya kızım sen 4 sene bekle bir dünya hayal kur böyle güzel bir haberi wc de ver adama Berin kızımız umarım büyüyünce bu olayla ilgili soru sormaz

amin amin insallah

wc pek romantik olmamış tabi ama..ya kızım sen 4 sene bekle bir dünya hayal kur böyle güzel bir haberi wc de ver adama Berin kızımız umarım büyüyünce bu olayla ilgili soru sormaz

ay evet sormasin mumkunse cunku tup bebek oldugunu soylemeyecegim ona cunku benim ailem dahil hic kimse bilmiyor

amin amin insallah

ay evet sormasin mumkunse cunku tup bebek oldugunu soylemeyecegim ona cunku benim ailem dahil hic kimse bilmiyor

maşallah ben hiç saklayamıyorum..evet bilmemesi daha iyi galiba kendisini farkı hissetmesin..kız ailenden nasıl gizleyebildin helal valla beni biraz sıkıştırdılarmı hemen dökülüveriyorum

maşallah ben hiç saklayamıyorum..evet bilmemesi daha iyi galiba kendisini farkı hissetmesin..kız ailenden nasıl gizleyebildin helal valla beni biraz sıkıştırdılarmı hemen dökülüveriyorum

canim en buyuk etken yurtdisinda yasiyor olmam esimin aileside dahil hic kimse 7 sene boyunca daha cocuk yokmu lafini bize soylemediler sormadilar cok sukur bu yuzden stresim daha azdi ama elalemin agzi torba degil gereksiz kisiler soruyorlardi tabi cevabim Rabbim istedigi zaman olur sunun surasinda kac yillik evliyim diyip sakaya vuruyordum yani pek zor olmadi

Nasılsınız
ben dun acıldeydım uzun zamandır zıyarete gıtmemıstım
Mıdem eksıyo bogazıma acı su gelıyor vucudum bı soguk bı sıcak oluyordu sırtım agrıyordu bı serum yedım kendıme geldım ..
Kızımız mıdeye baskı yapıyomus o yuzdende mıde agrısı olabılırmıs artık
sizlerde ne var ne yok
krızantem canım nasılsın
benımde asılama oldugunu kımse bılmıyor sadece esım ve ben

gecmis olsun canim insallah sana cok cektirmez bizde iyiyiz cok sukur bizim sikintimiz yok benimkisini hep sag ustte hissediyorum hic yukari cikmadi sanki streside ikiniz aranizda cektiniz demekkibence guzel bir yontem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…