Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım o zaman senden 10 yasin yazıyorum.eksikler var canım malesef.okuyabilirsen cumaya kadar iyi olur sen bildirirsin bana.istersen özelden yaz ki gözümden kaçmasın.

tamam canım bundan sonrakileri özelden yazarım:) tamamlamak için uğraşırız. annem de okuyor sağolsun, diyor varsa söyle tamamlayalım diyor:)

gunaydin kizlar keyifler nasil insallah hepiniz iyisinizdir benim sabah sabah moralim bozuldu doktordan anneme mektup almak icin randevu almaya calistik yer bitmis p.tesi tekrar arayin demisler carsamba gunu icin e carsamba gunude ayin 17si oluyor benim kocis herseyini hazir edecekte vizeye basvuracagiz nezamandir halledelim diyorum tamam diyor yapmadi af Allahim yaaa

kıyamam canım yaa oraları pek bilmiyorum başka bir yerden deneyemiyor musunuz randevu almayı ille o hastaneden mi almanız gerekiyor ki inşallah bir an önce çözersiniz canım yaa sen sıkma canını hallolur Allahın izniyle kavuşursun anneciğine bir an önce

burdaki prosedur okadar dandikki anlatamam gittigim hastane mahalle doktorunuzdan almaniz gerek dedi mahalle doktoruna gittik adam ilgilenmedi simdi gene mahalle doktorundaki turk doktora yazdiracagiz mektubu benim hamile olduguma dair yazi falan yazacak istedigin an hicbiryerden alamiyorsun insallah canim ya insallah agustos 15e annem buraya gelsin istiyorum belli olmaz belki dogum yaparim ozamana zaten basvuruyu kabul edeceklermi o bile belli degil gicik ingilizler kendileride herseyleride yavas

slm cnm nbr başka bır dr daha gıttım oda bana kıst kuçulmus ayrıca rahımın arkasına uzayan bırsy yok amelıyat olucak bır durum yok sadece fazlaca ıltıhaplanma var sende o kıstte her kadında vardır sevınmen lazımkı yumurtaların calısıyorkı kıst var dedı ve ıltıhap kurutmak ıcın ıkı tane antıbıyotık verdı bırı fıtıl vajinadan dıeerı normal inş bunlar fayda verır bırde adetın 3 gunu hormon testı verdı gebelik ıcın problem varmı dıe bakıcak napsam bayramdan sonra bır dr daha gıtsemmı sızce ? aklım karıştı ıcene

hadi yaa orda mahalle dr.unda da mı randevu alıyorsun e pes yani zaten bir mahallede kaç milyon kişi yaşar ki anlamadım yaniiii
işiniz zor yaaa bizler gibi sıcak kanlı insanlar da değiller ki hadi be abi deyip yaptırasın işini
İnşallah haftaya çözersinizde bir an önce vize işlemleri başlar en azından o da çünkü birkaç günde çözülecek iş değil

sorma canim ya ben acele ediyorum ya islerim yavas ilerler yada bana oyle geliyor hersey bir an once olsun bitsin istiyorum kendi derdime dustum seni soramadim nasilsin yumoslar nasil insallah

canim turkiyedeki doktorlari pek bilmiyorum ama memnunsan bir dediklerini yap doktorun adetin 3.gunu yapilacak testte senin hormanlarina falan bakacaklar insallah guzel sonuclar alirsin

sorma canim ya ben acele ediyorum ya islerim yavas ilerler yada bana oyle geliyor hersey bir an once olsun bitsin istiyorum kendi derdime dustum seni soramadim nasilsin yumoslar nasil insallah
öyle olur zaten canım çok istediğin şey ya olmaz ya da gıdım gıdım ilerler inşallah sende tez zamanda işleri yoluna koyar doğum zamanı da yanında olur annen ben aynıyım canımcım batı bekliyorum bakalım içimden hiç olumlu geçmiyor ama inşallah olur da sürpriz yapar mucizemiz-mucizemelerimiz bize
canım dr.una güvenmen çok önemli eğer dr. gerçekten içine sindiyse devam et ama yok tam olmadı oturmadı taşlar diyorsan başka bir dr.a gözükebilirsin inşallah bu dr.un dediği doğrudur da hiç bir sıkıntı yaşamadan sadece fitille antibiyotikle çözülür bu süreç inşallahhh

olumlu dusun olumlu olsun tatlim sakin pes etme batin nezaman

olumlu dusun olumlu olsun tatlim sakin pes etme batin nezaman

asla pes etmek yok ama her gittiğimde 3.-4.aşılamalarını yaptıran hatunlar gördüm o yüzden acabalarım var tabi ki olmasını çok istiyorum ama Rabbimin takdiri olduğunu biliyorum o yüzden olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ki olmazsa hayal kırıklığım büyük olmasın diye canım Rabbim nasip eder inşallah ilk ve son olur batım 22.si canım inşallah önümüzdeki 8ay gelmezler

insallah canim insallah 9 ay rahata kavusursun valla ben cok rahatim adet sancilarindan kurtuldum insallah tek sikintin bebislerim tekme nezaman atacak ay simdi atti simdi dondu simdi hickirdi olsun insallah

yine karalar bağlamışız canım tabi en kötüsüne de hazırlanmak lazım ama biz iyisini düşünelim hayaller kuralım olsun kız..kırılacağı varsa kırılacak elbet o hayaller ama...hem kötüye kendini hazırlıyorsunda iyiye neden hazırlamıyorsun bakem..olursa nasıl havalara uçarım, eşime kk daki kızlara nasıl müjde veririm provaları yapsana

arkadaşlar 2 saate kalmaz cıkıcam başka eksik okunacak dua kaldıysa bu süre zarfında yazarsanız aşama okurum inşallah

kızlar 30 yasin,796 ihlas eksik....

şimdi çıkıyorum yarım saat sonra gelirim.burda olursanız görüşürüüüüüüüüüüüüüüüz

seyyancım benden de 1 yasin ekle canım..çok uykusuzuuum oturup okuyamıyorum..eşim aradı şimdi 3-4 gün dah sürermiş iş hem yanlızım hem uykusuzum

arkadaşlar 2 saate kalmaz cıkıcam başka eksik okunacak dua kaldıysa bu süre zarfında yazarsanız aşama okurum inşallah

canım tam olarak sayı bimiyoruz ama sen yine oku eksik çok çünkü seyyan yok ben cevaplayayım dedim.bu arada nasılsın tatlım

onu düşünüyordum 2gün öncesine kadar ama baktım iyice kaptıracağım kendimi dedim öteki kısma da hazırla kendini canan yoksa kötü oluyorsun gerçi dün eşimle konuştuk öyle aman aman ağladım bu zamana kadar bir düşük yaşadığım aydı diye ilk gün biraz moral bozukluğu oluyor o kadar o da olsun ama artık dimi
kız daha 11gün var hayalle geçmez o

canım tam olarak sayı bimiyoruz ama sen yine oku eksik çok çünkü seyyan yok ben cevaplayayım dedim. arada nasılsın tatlım

iyiyim canım sizleri sormalı..bugün midem agrıyo baya
canım ne okuyayım yasinmi ihlasmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…