Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu konuda senden daha tecrübeli ablan canım beni dinle sen..hayallerde olmasa hiç geçmiyor o 10 küsür gün..kötüsünü zaten normal zamanlarda düşünüyoruz bari şafak sayarken güzel düşünelim nolüüürrr

iyiyim canım sizleri sormalı..bugün midem agrıyo baya
canım ne okuyayım yasinmi ihlasmı???

çok sağol canım bende iyiyim.Geçmiş olsun oruçla ilgili sanırım normalde ilk günler beni de zorlardı midem ama bu sene zımba gibiyim çok şükür..Yasin okuyalım canım istersen çünkü en çok eksik yasinde kalıyor bu aralar

geçmiş olsun canımcım hayırdır bir rahatsızlık mı var yoksa bişeye mi sıkıldın benim genelde sinirlenince midem ağrır da

saolun arkadaşlar..
midem üzüntüyle ilgili galiba dün biraz bu bebek olayını yine kafama taktım yeni tedaviye başlıcam ya tekrar aynı şeyleri yaşıcam diye sıkıntı yaptım galiba bide oruc denk geldi..

tamam canım o zaman 3 yasin daha alayım ben yarın sabah okudum diye haber veririm..

Gör & Sin Maternity | unnado
bende bunlardan giymek istiyorum yaaaaaa
ay inşallah canım inşallahhh güzel güzel haberler veririm ama hala eşime nasıl söyleyeceğime karar veremedim bir türlü yemeğe gidip ufak bir kutu içinde bir ayakkabı mı hediye etsem yoksa işyerine kek buketi gönderip not mu yazsam ya da göbişe baba beni sev yazıp mı göstersem bilemedim
ay hiç de hayal kurmuyor muşum heee

sıkıntı yapma canım nolur iyi düşünelim iyi olsun ama son kararı Rabbim verir biliyorsun sen Rabbime inan bol bol dua et gerisi Allahımın izniyle gelir hiç merak etme

sıkıntı yapma canım nolur iyi düşünelim iyi olsun ama son kararı Rabbim verir biliyorsun sen Rabbime inan bol bol dua et gerisi Allahımın izniyle gelir hiç merak etme

canım ben inanıyorum olacak zaten iyi düşünücem hayırlısıyla iyi olacak ama ne zaman onu Rabbim bilir
bu arada eger imkan olursa benden önceki gelenlerden bi arkadaş ben tedavideyken sırasını verebilirse cok sevinirim bunu ayarlayabiliyomusunuz

ayyy bende bendeee özellikle baskılı olanlar favorimmm eşe bebişi söyleme fikirleri çok güzel..kutu içinde ayakkabı benim hayalim ama ben emzik düşünmüştüm...kek ve göbüşe notta çok güzel..kararveremedim yaaa..

canım benim ben listede bile değilim ama Allah razı olsun arkadaşlarım bu ay aşılama yapıldığı için bana da okudular duayı kimin önceliği varsa ona okunuyor anlayacağın Rabbim dualarımızı kabul eylesin

canim kacinci denemen olacak sikma canini Rabbim en hayirlisini versin hakkinda

kiz asbe bende cok hayal kurduydum guzel bir masa hazirlayacaktim ucuncu tabagida koyacaktim ama bebek tabaklari varya ondan yanina biberon ve emzik ama olmadi insallah sen yapabilirsin ben esime soylemeden transferin 9.gunu sabah kalkar kalkmaz banyoda test yaptim esimde afedersin wcdeydi adami nasi disari cikardim hatirlamiyorum sadece agliyordum esimde elimdekine bakinca anladi ama nasil korkmus kocis sonradan soyluyor insallah sen planladigin gibi yaparsin

baktıkça içim gidiyor yaaaa
bizim dükkanda minik ayakkabılar varda ondan ben ayakkabı düşündüm kuzu
bende hangisini yapsam bilemedim geçen sefer ki acemiliğime geldi testle gidip yanına burda 2. çizgiyi sende görüyor musun demiştim adama
ama Rabbim izin verirse bu sefer akıllandım çenemi tutcam sürprays yapcam onaaa

aminnnnnnn canım benim amiiiiinnnnnnnnnn

canim kacinci denemen olacak sikma canini Rabbim en hayirlisini versin hakkinda

2. tüp bebek denemem olacak canım ilki tutmuştu 4 bucuk ay önce kürtaj oldum nasipse ramazan sonası 2. olacak...

bak masa fikri de güzelmiş canımcım ama ben onu yapamam sanırım benimki devamlı başımda çünkü eve birlikte girip birlikte çıkıyoruz
inşallah canım inşallah bu hayallerimizi gerçekleştirmeyi nasip eder Rabbim bizeee

biliyorum canım beni de 3 ay önceden sıkıntısı bastı..senin kaç günün kaldı canım..kaçıncı tüp

olsun o da çok güzel..ya olayın kendisi çok güzel yıllarca sabredip beklemiş bir adama baba olacağını söylüyorsun kolay mı..yazıııkkk apışıp kalırlar na böyle

biliyorum canım beni de 3 ay önceden sıkıntısı bastı..senin kaç günün kaldı canım..kaçıncı tüp
bende nasipse diğer adetle düşünüyorum canım..2. tüp olacak donmus embriyo transfer edilecek..
27 temmuz adet günüm pko oldugu için düzenli olmuyorum arifeye kadar beklicem arife test yapıp duruma göre söktürücü alıp sonra başlıcam bakalım hayırlısı olur bu sefer inşallah..
senin kaçıncı canım..
Allah daha fazla bu yollarda oyalamasın inşallah
hayirlisi olsun canim insallah bu sefer kalp atisini duyarsin ve bebisini kucagina alirsin
saol canım benim inşallah....
hepimiz tadalım aneliği bitanede olsa hayırlısıyla yavrumuz olsun

kızzz sene sonunda hamiş olmayan kalmayacak deseneee
aminnnnnnn canım benim amiiiiinnnnnnnnnn

2. tüp bebek denemem olacak canım ilki tutmuştu 4 bucuk ay önce kürtaj oldum nasipse ramazan sonası 2. olacak...

canım son olur inşallah bu sefer Rabbim kucağına almayı nasip eder

Bak senin ilki de tutmuş inşallah bu sefer kucağına da alırsın..donr.embriyo tranferi daha rahat oluyor canım en azında sadece tranfer sıkıntısı oluyor.. ne kadar az işlem o kadar az stres...benim 4. olacak canım hiç gebelik olmadı daha önce

sizin sebep ne canım..
evet benim ilkide ohss oldugum için ertelenip donmus tedavisi olmuştu o yüzden cok sıkıntı olmucak neler yapılacagını biliyorum ama işte stres yapıyo insan...
benim bi tanede kimyasal gebelik var kendiliğinden
inşallah sizinde son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…