Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hayırlı olur inşallah canım.. inşallah hiç beklemeden annede olursun..tefriciye konusunda bir sayı vermiyeyim sana ama akşam okumaya çalışırım malüm ramazan hatimlerimiz var sonra burda eksik bir listemiz var onu tamamlamaya calışıyoruz.Canım sen boş ver söylenenleri dul bir bayanın bekar bir adamla evlenmesi dinen caizdir bizim içinde kıstas budur.Allah izin vermişse ve sizler kendi aranızda anlaşmışsanız kimsenin itiraz hakkı yok.İnşallah hayırlı bir yuva olur ve hayırlı evlatlar yetişir bu yuvada..

İNSALLAH CANIM CÜMLEMİZE İNSALALH MÜBAREK RAMAZAN AYI ORUC VE CUMA GÜNÜ ALLAH DUALARIMIZ KABUL ETSİN DUA OKUYAN TÜM ARKADASLARIMA ALLAH YARDIM ETSİN OLSUN CANIM Bİ TANE BİLE OKUSANIZ ALLAH KABUL ETSİN CANIM DUALARIMIZI.İNSallah canım evet toplumda biraz yadırganıyo işte ama insanın içi önemli olan.ben cok seviyorum ve hep dua ediyorum ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE DİE İNANIN DUALARIMLA SU ASAMALARA GELDİK EN BASTA COK KATI BAKIYODU OLMAZ DİODU BEN VAZGECMEDİM HEM DUAMDA HEM SEVGİMDEN AMA İŞTE RABBİM BÜYÜK.İNSALLAH SONUMUZDA GÜZEL OLUR İNSALLAH ALLAHIN YARDIMI İLE.DOKTORUM VAKİT KAYBETME EVLEN DEDİ.

canım sanırım foliküller kist yaptı yumurtalıklarım ağrıyor başka da bişey yok zaten bu ay aşılama olduğu için belirtilerin psikolojik olma ihtimali de çok yüksek daha şimdiden başlamaz sanmıyorum yane

amin canım benim aminnnnn:16:

kötü düşünmek yok daha 1hafta var belirtilerini süle bakem sen bizee:52::52:

bende 200tane okunmuş var sana kısmetmiş canım Rabbim dualarımızı kabul eylesin:16:

kistendir kisteeeen diyorsun yani...tamaaaam kesin kistendir:1: kedidir kediiii:101:

yok canım hafta ya vücudum bana oyun oynuyo sanki ....inşaalah rabbim ramazan sevicimizi ikiye katlasın hayırlı sağlıklı bi evlat vererek bize...

baban insallah dede olur canım :)

su mübarek günde rabbim yardım etsin hepimize o cok büyük vermeyecegi yapamayacagı sey yok biz duamızdan vazgecmeyelim yeterki

Son düzenleme:
İNSALLAH CANIM CÜMLEMİZE İNSALALH MÜBAREK RAMAZAN AYI ORUC VE CUMA GÜNÜ ALLAH DUALARIMIZ KABUL ETSİN DUA OKUYAN TÜM ARKADASLARIMA ALLAH YARDIM ETSİN OLSUN CANIM Bİ TANE BİLE OKUSANIZ ALLAH KABUL ETSİN CANIM DUALARIMIZI.İNSallah canım evet toplumda biraz yadırganıyo işte ama insanın içi önemli olan.ben cok seviyorum ve hep dua ediyorum ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE DİE İNANIN DUALARIMLA SU ASAMALARA GELDİK EN BASTA COK KATI BAKIYODU OLMAZ DİODU BEN VAZGECMEDİM HEM DUAMDA HEM SEVGİMDEN AMA İŞTE RABBİM BÜYÜK.İNSALLAH SONUMUZDA GÜZEL OLUR İNSALLAH ALLAHIN YARDIMI İLE.DOKTORUM VAKİT KAYBETME EVLEN DEDİ.

Topluma kalsa herşey sorun o yüzden gençler hep bekar..Aklı yeterli olana evlilik farz şu zamanda evlilik eskisinden daha çok teşvik edilmeli bence çünkü çaydırıcı çok şey var ve evlilik bu konuda alınacak en önemli tedbir.
yaş önemli tabi ama inanki olacağı varsa 45 te de oluyor.Pco bir arkadaşım var 38.yaşında 3,5 aylık hamile canım 13 yaşında bir kızı vardı..inşallah sana da umut olur..

hiç belirti yok ki arada kasıklarım atıyo gibi seyiriyo gibi ama çok nadir bikaç saniye sadec
bu belirti değil yaniiiiii:52::52::52::52: sakin olup bekleyeceğiz o bebiş o göbişe gelecek arkadaşşş:16::16:
kistendir kisteeeen diyorsun yani...tamaaaam kesin kistendir:1: kedidir kediiii:101:
dimi dimi kedidir kediiiii:52::52::52:
bebişten olmasını ne kadar çok isterim ama daha önümde 10gün varken stres yapmak istemiyom be kuzuuu:24::24:

Topluma kalsa herşey sorun o yüzden gençler hep bekar..Aklı yeterli olana evlilik farz şu zamanda evlilik eskisinden daha çok teşvik edilmeli bence çünkü çaydırıcı çok şey var ve evlilik bu konuda alınacak en önemli tedbir.
yaş önemli tabi ama inanki olacağı varsa 45 te de oluyor.Pco bir arkadaşım var 38.yaşında 3,5 aylık hamile canım 13 yaşında bir kızı vardı..inşallah sana da umut olur..

EVET CANIM SÜKÜRLER OLSUN SUAN BU KONUYU Aştık.seviyorumda.swuan uzakta bir haftaya kadar gelecek ailesinin yanına.ramazandan sonrada ailesiyle görüsmeye gidicem sanırım asıl ozaman heyecan tavan yapıcak.saglıklı sıhatli dogursun canım .insallah bizlerinde olur bebişlerimiz hepimizin işte ben korkuyom genede

Son düzenleme:
bu belirti değil yaniiiiii:52::52::52::52: sakin olup bekleyeceğiz o bebiş o göbişe gelecek arkadaşşş:16::16:

dimi dimi kedidir kediiiii:52::52::52:
bebişten olmasını ne kadar çok isterim ama daha önümde 10gün varken stres yapmak istemiyom be kuzuuu:24::24:

yapma stres zaten ..nasılda o bebişler tasını tarağını toplayıp yola çıktı bile:34:

EVET CANIM SÜKÜRLER OLSUN SUAN BU KONUYU Aştık.seviyorumda.swuan uzakta bir haftaya kadar gelecek ailesinin yanına.ramazandan sonrada ailesiyle görüsmeye gidicem sanırım asıl ozaman heyecan tavan yapıcak.saglıklı sıhatli dogursun canım .insallah bizlerinde olur bebillerimiz hepimizin işte ben korkuyom genede

Hiiiii allah kolaylık versin kaynana ile tanışcan18::18::18: şaka canım şaka inşallah herşey yolunda gider:34:

Hiiiii allah kolaylık versin kaynana ile tanışcan18::18::18: şaka canım şaka inşallah herşey yolunda gider:34:

:) evet canım kaynanam :) heheheh ama beni kabul etmesiyle annemden farkı olmayacak cünkü gercekten benim için büyük bir iyilik.aynı sekilde esimde kıymetlim olacak babasıda cünkü gönlümde yerleri büyük olacak.beni kabul ettikleri için.insalalh canım hele bi gelsinde dogudan :)

merhaba kızlar, bugün gene tahlil verdim başka hastaneye. diğerinden hala haber yok. internetten bakıyorum ama çıkmadı çıkmıyor. dua edin hayırlı haberler alalım cuma vaktinde:) görüşürüz, dünden beri ne çok yazmışsınız geçmişi okuyamadım. kasıklarımda hafif bi sancı var uzun süre oturamıyorum sandalyede iki büklüm. öptüm hepinizi...

merhaba kızlar, bugün gene tahlil verdim başka hastaneye. diğerinden hala haber yok. internetten bakıyorum ama çıkmadı çıkmıyor. dua edin hayırlı haberler alalım cuma vaktinde:) görüşürüz, dünden beri ne çok yazmışsınız geçmişi okuyamadım. kasıklarımda hafif bi sancı var uzun süre oturamıyorum sandalyede iki büklüm. öptüm hepinizi...

bizde güzel haberlerini alalım insallah canım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Son düzenleme:

ay hadi inşallahhhhh:52::52:

Back
X