kızlar hamile olup olmadığım henüz net değilim hayalet bi çizgi gördüm çatlatma iğesinin onuncu günü iğnenin etkisi olabilme ihtimali var... duam inşaallah ramazanım gelmiştir:)) test günüm cuma hastaneye gitcez inş... dua edinde hamile olduğum tescillensin inşaallah sonrada sıra ile hepimz....
Canım dostum aldım mesajını sende çok seviliyosun
Allah kabul etsin canım ne hatimi bu.Seyyan ve emanın cüzleri ne.
Herşeyden geri kalmışım canımcım
Hayırdır canlar bebiş haberi mi vereceksiniz yoksa.İnşallah güzel haberler verirsiniz dualarım sizinle.
yaaaaaa çok sevindim hatimi bitirdiğine,hiç çatlamadım
şaka bi yana canım,Allah kabul etsin.tez zamanda bebişine kavuştursun Rabbim yada bebişlerine
canım hoşgeldin..üzülme yakındır bizimde bebişlerimize kavuşacağımız zaman...
ama sumeyyab sana bişi dicem ben
seni listeden çıkarmışım.
ama gelenleri yeniden ekleyeceğimi yazdıydım canım...liste aksayınca böyle yapmak zorunda kaldım.nolur kusura bakma...yeniden eklicem seni tamammı canım..küsmedin dimi bana
geldim gıııııııııııız..telepatik telepatik
yanlız muhat bugün hiç girmedi
ve telefonuda kapalıydı bütün gün.
hayır olsun..
inşaallah bişi yoktur
yada kesin hatmini bitirmeye çalışıyodur
birazdan bittiiiiiiiiiii diye gelir
canım burdasın heralde ne ses vermiyon
2 de ziyaretçimiz var.
ema ve eslem sizmisiniz..
ya geliiiiiiiiiiiiin...
muhat geeeeeeeeeeeel
nurusima konuuuuuuuuuuuuş
Aminn inşaallah,yarın müjdelerle dolsun burası inşaallah
Amin Allah razi olsun canım,gelsinn bebişlerrr dimiiiii
Amin canım Allah razi olsun
Sanada Hayırlı Ramazanlar canım....Üzülme,inşaallah son adetin olur bu.Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla müjde vermeni nasip etsin
HihiiiAminn canım amin cümlemizinkini kabul etsin Rabbim...Veeee sıra geldi bebişlereee,Rabbim çifter çifter nasip etsin hepimizee inşaallahhh
Muhatın teli kapalı mı hala,nerde bu kızz :26:
Amin sağolasın gülüm Allah razi olsun
Canım hani dua yarışı yapmıştık,sen birinci olup Seyyana yapılmasını istemiştin ya...Seyyanda sana yapılmasını arzu etti.düşündük taşındık ikinize birden yapalım dedik....Cüzleri dağıttık...İki tane Kuran-ı Kerim Hatimi yapıyoruz,biri Seyyana biri Sana canım....Ben sana özel mesajda atmıştım konuyla ilgili Hatim başladık diye,gelmedi mi acaba :26: Böyle işte canım,inşaallah bitince ikinizin duası da aynı gün olacak,inşaallah aynı anda ve çok kısa zamanda da hayırla ve sağlıkla bebişleri de alırsınız kucağınıza
canım tabiki katarız ama nolur takip et.çünkü giripte bidaha girmeyenler oluyo ve dualar aksayınca okuyan arkadaşlara haksızlık oluyo.ben seni haftaya listeye eklerim.
ama sen istersen bu liste içinde okuyabilirsin.eksikler oluyo çünkü.
okunacak dualar kişi başına 3105.sayfada yazıyo canım.bi bak istersen..
Bugün gelmeyenler mi geliyo ne:)
reyyyaaannnn gel gari bak emamız da geldi :)
Canım mesaj kutuna bi bak. Benden gelen mesajı da sana zahmet eseleme yollar mısın :)
dun esime orucu yedigimi soyledim maglum donem yuzunden...yine oyle bi tepki verdiki sanki hiic beklenmedik bisey olmuszasina sasirdi uzuldu,her ay bu boyle oda her ay bebek bekliyor belli..beni uzdu bende kusmedim,icim acidi yaa bunu nekadar daha boyle surdurebilirim bilmiyorum..Rabbim hayirlisindan hemence hemen bu ay nasip etsin insallah
kızlar hamile olup olmadığım henüz net değilim hayalet bi çizgi gördüm çatlatma iğesinin onuncu günü iğnenin etkisi olabilme ihtimali var... duam inşaallah ramazanım gelmiştir:)) test günüm cuma hastaneye gitcez inş... dua edinde hamile olduğum tescillensin inşaallah sonrada sıra ile hepimz....
canlar günaydın hepinize hayırlı sabahlar...
umarım güzel bi hafta olur hepimiz için....
benm yasin dışındaki ihlas ve ayetler bitti 2 tane yasinim kaldı eger daha varsa onlardan okunacak alabilirim arkadaşlar...
günaydınlarrrrrrrrrrr
As canım hayırlı sabahlar
merhaba arkadaşım hoş geldin...
tanısmıyoruz ama gerçekten cok sanslısın seni burda cok merak eden arkadaşların vardı...
hoş geldin canım...
Rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah
Amin hb canım.Evet gerçekten çok şanslıyım onlar dostlarım benim.Hepsini çok seviyorum.
Aslında o kadar iyi ve temiz yürekliler ki sadece beni değil kimi olsa merak ederler.
Özenle seçilmiş sanki her biri.Rabbimde onların ve senin gönlüne göre versin inşallah.
Hoş geldin canım iyi olduğunu öğrendik ya çok şükür gerisi hiç önemli değil Rabbim sıkıntılarınızı da bir an önce çözmenizi nasip eder inşallahhhh canım benimmmmmm bu sıkıntıyı da atlatacaksınız bitecek gidecek inşallahhhhhCanım dostlarım ben geldim.Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin ne olur.Sizi merakta bırakmaya hakkım yoktu.Ama inanın kabus dolu günler yaşadım.Resmen saçlarım beyazlaşmış
Hayatımın en zor günleriydi.Bu zor günler geride kaldı demek isterdim.
Doğduğum doyduğum memleketimden kaçıp başka bir şehire yerleştik eşimle.Ama sıkıntı hala bizimle
Daha açık yazıp sizlerle herşeyi paylaşmak isterdim ama bu imkansız.Öyle ihtiyacım var ki içimi dökmeye.
Uzun yoldan geldik eşim muneden gelen mesajı gösterdi sabahı bekleyemedim.
Bir süre sizinleyim inşallah daha çok yazarım.
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum.
Muhat ve eslem özelden mesajınıza cvb yazdım Allah razı olsun canlarım
vay vay vay hamarat hatun seniiiiiiKızlarrrrr müjdeeeeee,benim birinci Kuran-ı Kerim Hatimim bittiiiiiiiiii
Rabbim kabul etsin bu mübarek günlerde
Darısı sizlere olsunnnn
İkinci Hatime başlamıyorum.Önce Seyyan ve Ema'nın Cüzlerini bitireyim,sonra vakit kaybetmeden başlıyım diyorum ikinciye.....Keşke adet olmasam,hep okusam..Keşke bebeğim benimle olsa yada bebeklerimmmmAllahım ne olur tüm isteyenlerle birlikte nasip etsin bizlere de bu mübarek ay hürmetine hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar
s.a canımmm çok şükür sen nasılsın geçmişi okuyayım biraz dedim ama amannn yine kaynatmışlar bacımmm
nasılsın canım ne var ne yok
s.a canımmm çok şükür sen nasılsın geçmişi okuyayım biraz dedim ama amannn yine kaynatmışlar bacımmm
Hoş geldin canım iyi olduğunu öğrendik ya çok şükür gerisi hiç önemli değil Rabbim sıkıntılarınızı da bir an önce çözmenizi nasip eder inşallahhhh canım benimmmmmm bu sıkıntıyı da atlatacaksınız bitecek gidecek inşallahhhhh
Seni çok seviyoruz dikkat et kendine nolurrr elimizden gelen bişey olursa muhakkak haber ver telefon vs. istersen elimizden ne gelirse canım benimm
vay vay vay hamarat hatun seniiiiii
maaşallah subhanallahhh inşallah Rabbim okuduğun kadar kısa sürede yollar bebişini
hadi inşallah belirti var mı belirtiiine olsun canım ya test günü bekliyorum işte:18::18:
aman maaşallah subhanallahhh sevindim valla bu habereooooooooooo çoktan.şuanda konuşuyoruz.iyiymiş.kayınvalidesindeymiş bugün.eşiylede sorun yok...barışmışlar....
bende istiom bananeCanum mesajı birazdan gönderiyorum.
Ama topikte paylaşma.
Nekadarzor a da sen yolla.
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inşallahbende eşimle 3 yıldan sonra evlendm kıss şeker neler çektik gizli buluşmalar ayrı kalmalar tişörtünü almıştım gece yatarken giyip yatıyodum sende öyle yap şimdi işte benm kocişim sabah gelir ben bile 5 6 saat ayrı kalamıyorm özlüyorm valla allh kavuştrsun sabır versin
hadi yaaaahe valla cenesi düşükler yine kaynatmışlar
bende iyiyim canım kasık agrılarım var yaa niye bilmiyorum gün aşırı geliyo agrım dün yoktu bugün gene var niye bilmiyorum:44::44:
senin test günün ne zaman canım..
hayırlısıyla alırsın inşallah bebeişini
Elinizden geleni yapmaya hazırsınız biliyorum ama duanız ve varlığınız yeter canımmmmmm.
Muhakkak Rabbim karanlığın ardından aydınlığı da gösterecek inşallah.
Bende sizi çok ama çok seviyorum canım benim.
beklenmeyen adet tarihim 27 temmuz canım hiç zannetmiyorum öyle oldugunu üşüttüm filan dicem ama akıntımda yokhadi yaaaa
senin bat ne zamandı canım belli mi olur belki gelir bebişin sürpriz yaparrrr
amin canım aminnnnn
bende istiom yaaaaaaaslm kızlar o kadar çk yoruldumki o yüzde giremedim akşamdan beri mutfaktayım saolsun köyden cemaate birsürü meyve yeşillik vs falan getiriyorlar hergün neredeyse onları değerlendirme mücadelesiiçindeyim vişne erik konservesi karışık meyve suyu nane yıkadım kurutmak için sütleri yoğurt yaptım süzülecek srkadaşlara ayırdım gönderilecek vsvs işte yakın olsa idik size de gönderirdim artık geçmişi sabah okurum hepinizi seviyom dua eder dua beklerim...
aminnnn inşallah güzel haberler vereceksin canım şunun şurasında 4güncük kaldı hayırlısıylaaakızlar hamile olup olmadığım henüz net değilim hayalet bi çizgi gördüm çatlatma iğesinin onuncu günü iğnenin etkisi olabilme ihtimali var... duam inşaallah ramazanım gelmiştir:)) test günüm cuma hastaneye gitcez inş... dua edinde hamile olduğum tescillensin inşaallah sonrada sıra ile hepimz....
ayyy hadi hayırlısı canım benimmmm inşallah gelir bebişlerimiz kendiliğinden hiç aratmadan inşallahhh bak benimde var ama ben ya psikolojik diye yoruyorum ya da foliküller kist yaptı yoksa bu 1hafta geçmez bana yaaabeklenmeyen adet tarihim 27 temmuz canım hiç zannetmiyorum öyle oldugunu üşüttüm filan dicem ama akıntımda yok
geçen ay kontrolüm yapıldı kistte yok niye böyle oldu bilmiyorum
bende istiom yaaaaaaa
aminnnn inşallah güzel haberler vereceksin canım şunun şurasında 4güncük kaldı hayırlısıylaaadualarım seninle
ayyy hadi hayırlısı canım benimmmm inşallah gelir bebişlerimiz kendiliğinden hiç aratmadan inşallahhh bak benimde var ama ben ya psikolojik diye yoruyorum ya da foliküller kist yaptı yoksa bu 1hafta geçmez bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?