Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar hamile olup olmadığım henüz net değilim hayalet bi çizgi gördüm çatlatma iğesinin onuncu günü iğnenin etkisi olabilme ihtimali var... duam inşaallah ramazanım gelmiştir:)) test günüm cuma hastaneye gitcez inş... dua edinde hamile olduğum tescillensin inşaallah sonrada sıra ile hepimz....

insallah hamilesin cnm...catlatma ignesiyle alakisi yok ben kackere yaptim hep negatifti insallah cuma netlesecek...bu bekleme sureside ne uzun geldi..insallh hasretin bitti cnm sen kendinide yorma agirlari ne kaldirma ne haller cektin onu bulana kadar hadfi optim iyi geceler hayirli sahurlar

Canım seyyanım ne kusuru bende çıktım zaten malum yeni eve taşındık.İşlerim vardı.
Evet canım yakına geldim darısı muhatımıza inşallah.
Size kavuşunca gerçekten doping aldım.Bugün daha iyiyim hamdolsun.
Muhatın teli mi kapalı inşallah o da gelir onu da çok özledim.

Allah kabul etsin canımıniçi[/QUOTE]
inş canım bebiş haberiini getiririm bugün dua et benim için......
seninde güzel haberlerini bekliyoruz.....
çok merak ettim seni o yazdığını görünce ALLAH yardımcınız olsun.sıkıntınızı gidersin tez vakitte....

canlar günaydın hepinize hayırlı sabahlar...
umarım güzel bi hafta olur hepimiz için....

benm yasin dışındaki ihlas ve ayetler bitti 2 tane yasinim kaldı eger daha varsa onlardan okunacak alabilirim arkadaşlar...

arkadaşım tefriciye almıştım senden 100 tane onlar bitti canım..
eger daha okunmayan varsa biraz daha alabilirm
Allah kabul etsin inşallah

canım burdasın heralde ne ses vermiyon
2 de ziyaretçimiz var.
ema ve eslem sizmisiniz..
ya geliiiiiiiiiiiiin...
muhat geeeeeeeeeeeel
nurusima konuuuuuuuuuuuuş

Ziyaretçi ben değildim :) çok yorgundum uyudum hemen canımcım

Ah güzel yürekli dostlarım benim.Zor olmaz inşallah sizin için.Bana hangi cüzler düşüyo canım özelden yaz olur mu yetiştirebilirim inşallah senin de msj kutun dolu canımmm

Beni de haftaya ekle listeye tamam mı canımmm bu hafta okuyup yazarım sana inşallah

Bugün gelmeyenler mi geliyo ne:)
reyyyaaannnn gel gari bak emamız da geldi :)

özledim sizi

Canım mesaj kutuna bi bak. Benden gelen mesajı da sana zahmet eseleme yollar mısın :)

Gece gece nedir bu msj trafiği :)

Canımmm Rabbim bir an önce hayırlı sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

Bebişin seninle inşallah annesi dualarımızdasın.

inş canım bebiş haberiini getiririm bugün dua et benim için......
seninde güzel haberlerini bekliyoruz.....
çok merak ettim seni o yazdığını görünce ALLAH yardımcınız olsun.sıkıntınızı gidersin tez vakitte....[/QUOTE]

Amin canım.Rabbim kimseyi darda koymasın.Duamdasın canım halayını çekecez inşallah hem bana da moral olur.

As canım hayırlı sabahlar

günaydınlarrrrrrrrrrr

Sana da günaydın canım

As canım hayırlı sabahlar

merhaba arkadaşım hoş geldin...
tanısmıyoruz ama gerçekten cok sanslısın seni burda cok merak eden arkadaşların vardı...
hoş geldin canım...
Rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah

Amin hb canım.Evet gerçekten çok şanslıyım onlar dostlarım benim.Hepsini çok seviyorum.
Aslında o kadar iyi ve temiz yürekliler ki sadece beni değil kimi olsa merak ederler.
Özenle seçilmiş sanki her biri.Rabbimde onların ve senin gönlüne göre versin inşallah.

amin canım..
Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah

Hoş geldin canım iyi olduğunu öğrendik ya çok şükür gerisi hiç önemli değil Rabbim sıkıntılarınızı da bir an önce çözmenizi nasip eder inşallahhhh canım benimmmmmm bu sıkıntıyı da atlatacaksınız bitecek gidecek inşallahhhhh
Seni çok seviyoruz dikkat et kendine nolurrr elimizden gelen bişey olursa muhakkak haber ver telefon vs. istersen elimizden ne gelirse canım benimm
vay vay vay hamarat hatun seniiiiii
maaşallah subhanallahhh inşallah Rabbim okuduğun kadar kısa sürede yollar bebişini

nasılsın canım ne var ne yok
s.a canımmm çok şükür sen nasılsın geçmişi okuyayım biraz dedim ama amannn yine kaynatmışlar bacımmm

s.a canımmm çok şükür sen nasılsın geçmişi okuyayım biraz dedim ama amannn yine kaynatmışlar bacımmm

he valla cenesi düşükler yine kaynatmışlar
bende iyiyim canım kasık agrılarım var yaa niye bilmiyorum gün aşırı geliyo agrım dün yoktu bugün gene var niye bilmiyorum:44::44:
senin test günün ne zaman canım..
hayırlısıyla alırsın inşallah bebeişini

Elinizden geleni yapmaya hazırsınız biliyorum ama duanız ve varlığınız yeter canımmmmmm.
Muhakkak Rabbim karanlığın ardından aydınlığı da gösterecek inşallah.
Bende sizi çok ama çok seviyorum canım benim.

ne olsun canım ya test günü bekliyorum işte:18::18:
hadi inşallah belirti var mı belirtiii
ooooooooooo çoktan.şuanda konuşuyoruz.iyiymiş.kayınvalidesindeymiş bugün.eşiylede sorun yok...barışmışlar....
aman maaşallah subhanallahhh sevindim valla bu habere
Canum mesajı birazdan gönderiyorum.
Ama topikte paylaşma.
Nekadarzor a da sen yolla.
bende istiom banane
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın daim etsin inşallah
hadi yaaaa
senin bat ne zamandı canım belli mi olur belki gelir bebişin sürpriz yaparrrr
amin canım aminnnnn

Ne demek canım benim her zaman yanındayız her türlü Rabbim açacaktır hayırlısıyla bir kapı her daim sınavdayız
Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle

hadi yaaaa
senin bat ne zamandı canım belli mi olur belki gelir bebişin sürpriz yaparrrr
amin canım aminnnnn
beklenmeyen adet tarihim 27 temmuz canım hiç zannetmiyorum öyle oldugunu üşüttüm filan dicem ama akıntımda yok

geçen ay kontrolüm yapıldı kistte yok niye böyle oldu bilmiyorum

bende istiom yaaaaaaa
aminnnn inşallah güzel haberler vereceksin canım şunun şurasında 4güncük kaldı hayırlısıylaaa dualarım seninle
beklenmeyen adet tarihim 27 temmuz canım hiç zannetmiyorum öyle oldugunu üşüttüm filan dicem ama akıntımda yok

geçen ay kontrolüm yapıldı kistte yok niye böyle oldu bilmiyorum
ayyy hadi hayırlısı canım benimmmm inşallah gelir bebişlerimiz kendiliğinden hiç aratmadan inşallahhh bak benimde var ama ben ya psikolojik diye yoruyorum ya da foliküller kist yaptı yoksa bu 1hafta geçmez bana yaaa

yaa inşallah gelir bebişim gelmesede gecikmeden adet olayımki diğer tüpüme başlayayım ıce babylerimi alıp göbüşüme ısıtayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…