Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhat lutfen kuyuya attigin tasi cikartiemisin,ne biliyonki silik cizgi cikmisti ondanmi??yoksa tam belli olmusmu,eyer anlatmadan gidersen camasir makinen bozulsun...hadi git

oyyy kiyamam kiz sen 7 sene ask mi cektin...ama sonunda kavustun hee cok sukur Allah huzurunu mutlulugunu bebiklerle artirsin
aminn inşaallah canım
vuvvvvvvv masallahhhhhhhhhh allah bi ömür mutlu etsin canım ben duygusala bagladım biraz benimki doguda,suan bi tişörtü olsa koklasam razıyım.allah herkesi sevdigiyle beraber etsin.
canım emin ol çok güzel anlar yaşıyorsun,
ben ona hep mektup yazardım ama hiç birini yollamadım. arada bi çıkartır bi kaçını okurum.
30 kadar mektup yazmışım :)
bak şimdi attı kuyuya bi taş,gidiyo...
bi bildiğin mi var...
inşaallah hamiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
hamiş dedim uleyyyynnn
canım biz bugün eşimle yol haritamızı belirledik böyle daha oluruz artık.
yarın yazarım hade bye

canm ya çok üzüldüm ama eşinde anlayışlı olmalı bence sanki senn eliindemi valla ben ağlarım sızlarm olmuyo bebiş diye eşim benden çok istiyo ama bana olsun takma kafana olur falan diyo içi yansada destek olmaya çalışıyo kuzum benm allhım bizi evlatsız koyma isteyen herkese sağlıklı bebişler ver neolurrr

muhat lutfen kuyuya attigin tasi cikartiemisin,ne biliyonki silik cizgi cikmisti ondanmi??yoksa tam belli olmusmu,eyer anlatmadan gidersen camasir makinen bozulsun...hadi git
seviyom seni....

tamam uleynyol haritanı da merak ettim...yarın unutma yaz....sende ya söyleme bişi yada tam söyle öyle git Allah Allah ya

insalalh canım sonumuzda güzel olur insallah ne güzel canım ya allah mesut etsin bi ömür

Canlar ben yatıyom yarın iş var malum :) tavsanım beni bekler bi oyuncak tavsanla uyuyorumda alıskanlık 4 yıllık :)cok öpyom sizi.bıdıkım tatlı uykular yarın görüsürüz fıstıgım

ivit ivit gelirim insallah...seyyan ben hatim yapinca insallah,bagislamasini yaparmisin ben bilmiyorumda nasil yapiliryada anlatirsin daha sonra bende ogrenmis olurum

canım anlatırım sana nasıl yapıldığını..ben tabiki yaparım ama sende öğrenmiş olusrun....
sen iste ben neler yapmam senin için

heheh kız ben 28 oldum 3 yıl dayanacak gücüm kalmadı bazen saka yapyo bana beni 3 yıl daha beklermisin dio beklerim diom gülyo 30da alacak beni :) heheh ben 3 aya dayanamıyom onsuz :)kuzu kürleri naptın yiyebildinmi

geç olsun güç olmasın canm hiç sorma ya yiyemiyorm akşamdan beri ağlamaktn helak oldum moralm bozuk 2 kiloya yakın yarına kadar bitecek ben sabahtan beri 4 kaşık anca yemişmdir oda suyla yutrk olmuyo mdem bulanıyor yanıyor mdem çok fena çok kötym bende 10 günde bitrecm adam 3 gnde bitsin dedi ama napalım yiyemyormmmm imkansız kimse yiyemez hem acı hem içindekiler sert midem yanıyor dişlerm ağrıdı allhım ben naptım diyorum ağlıyorm

slm kızlar o kadar çk yoruldumki o yüzde giremedim akşamdan beri mutfaktayım saolsun köyden cemaate birsürü meyve yeşillik vs falan getiriyorlar hergün neredeyse onları değerlendirme mücadelesiiçindeyim vişne erik konservesi karışık meyve suyu nane yıkadım kurutmak için sütleri yoğurt yaptım süzülecek srkadaşlara ayırdım gönderilecek vsvs işte yakın olsa idik size de gönderirdim artık geçmişi sabah okurum hepinizi seviyom dua eder dua beklerim...

cnm sen daha iki yillik evliymisin insallah cok beklemezsin bebeklerin olur,ben tam 12 yillik evliyim artik bazi seyler cok degisiyor agziyla demezki bisey kalbiyle konusur,cok duygusaldir benim esim gozleri dolar hemen kacar gider cok zor zamanlar yasadik oda yiprandi dolayisiyla..ama hala Rabbim den umudumuzu kesmeden her ay bekliyoruz cok sukur...insallah bir gun gelecek gelmezse cennette kesin gelecek insallah

kayyss hamilemisin...selam cnm

canım benim... isimdaş,karındaş vardır ya bizde senle yıldaş olalım..ikimizde 12 yıllık evliyiz ya ondan
tamam saçmalamış olabilirim napıyım bu saatte böle oluyo....hadi çıktım bu sefer ben

allah sabır versin güç versin canım.sen yiyebildigin kadar ye,bitiremezsende canın sagolsun demekki sana faydalı bu bitkiler ne kadar yersen kar datlım ondan az yedim olmaz deme en güzel sifa inanmak ve moral.yediğin kadar yersin.yiyemezsende 3 günden sonrada devam edersin.canını sıkma gülüm.yiyemion die aglama.zaten verdiği otlarla hamile kalan arkadaslar var onlar bir günde yememiş hepsini sen gene uymaya calıs yiyemediklerinide devam edersin:) cok öpyom kuzum ben cıkyom yarın görüsürüz

anladım canım kusura bakma eşini hemn yargladım sorununuz ne neden olmuyor bebş tüp falan denendimi inş bebşlermz gelirrrr biran önce

sağl canm görş bende çıkcm iyigclr

canım anlatırım sana nasıl yapıldığını..ben tabiki yaparım ama sende öğrenmiş olusrun....
sen iste ben neler yapmam senin için
Allah razi olsun...kunut dualarini bi abi ogretmisti bana ben kucukken, dualari okurken kalbimden mutlaka gecer....insallah senden ogrenecegim dua okurkende hep sen gecersin kalbimden
canım benim... isimdaş,karındaş vardır ya bizde senle yıldaş olalım..ikimizde 12 yıllık evliyiz ya ondan
tamam saçmalamış olabilirim napıyım bu saatte böle oluyo....hadi çıktım bu sefer ben

olalim cnm yiladasim benim

muhat ciddi ciddi gitti yaaa kiz bizi dusunmuyosan camasir makinesini dusunseydin,gitti makine neyse insallah bozulmasin genede,ben gitmes diyodum anlatmadan ama gitmis bile

Allah razi olsun...kunut dualarini bi abi ogretmisti bana ben kucukken, dualari okurken kalbimden mutlaka gecer....insallah senden ogrenecegim dua okurkende hep sen gecersin kalbimden

olalim cnm yiladasim benim

canım dualarda buluşalım ozaman....hadi yarın akşam görüşürüz yıldaşım....öptüm seniii....
hep aklımdasın heralde aynı yılları devirdik,aynı dertlerle dertlendik ya ondan....
bizimde mutlu günümüz yakındır canım benim yakındır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…