Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eslemmmmmmmmmm harikasın ya...yazık adama ona koşuyon sanmıştır
aman sakın küsmeyin...
tamam ya eslem kızma:18::18::18::18::18:
ben zaten küsmüyom hiç.....

Kızlar ben şimdi çıkıyom,kocamla ilgileneyim koca bebeğimleeee

Yarın girin uzun uzun konuşalımm,öpüyom hepiniziiii byee byeeeeee

arkadasima hak veriyorum kocalarla kusmece yok....en azindan bebeklerimizin hatri icin bebek gelsin sonra kusun

eslemmmmmmmmmm harikasın ya...yazık adama ona koşuyon sanmıştır
aman sakın küsmeyin...
tamam ya eslem kızma:18::18::18::18::18:
ben zaten küsmüyom hiç.....

Hahaaa aynen öyle canım,neyse gönlünü alıyım ben onun

Senin küsmediğin belli zaten kuzu,malum uzak duramıyonuz yaaaa

arkadasima hak veriyorum kocalarla kusmece yok....en azindan bebeklerimizin hatri icin bebek gelsin sonra kusun

Evet canımcımmm,köprü meselesiii

Hadi çıktımmm

Kızlar ben şimdi çıkıyom,kocamla ilgileneyim koca bebeğimleeee

tamam canım zaten sahur vakti geldi...sen koca bebğinle ilgilen yarın burda ol...o kadar
hiii hiii bebişler gelince zaten çoooooooooook küsçez...yardım etmiyolar diye

Canım mesaj kutuna bi bak. Benden gelen mesajı da sana zahmet eseleme yollar mısın :)

kızlar ben şimdi çıkıyom,kocamla ilgileneyim koca bebeğimleeee

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh ben yanlızlıktan kimle ilgilenecem bi sevdigime kavussam bende sizler gibi ilgilene bilsem ya cok özledim onu kocalarınızın kıymetini bilin

kızlar benim pc habire kapanıyo..:18::18::18::18:
ben çıkayım dinlensin biraz.yarın gece teravihleri kılıp burda olun leeeeeeen....
hadi iyi sahurlar hepinize

HATUNLAR BİZİM içinshur vakti.
arkadaşlar size yolladığım mesajın benzeri zaten burdan paylaşılmış.
güvenliği gereğince burda pek paylaşmayalım.
rumuzu biliniyorsa eğer sıkıntı olabilir.
aeo.....
bu arada kaysss hamile galiba,

bak şimdi attı kuyuya bi taş,gidiyo...
bi bildiğin mi var...
inşaallah hamiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

vuvvvvvvv masallahhhhhhhhhh allah bi ömür mutlu etsin canım ben duygusala bagladım biraz benimki doguda,suan bi tişörtü olsa koklasam razıyım.allah herkesi sevdigiyle beraber etsin.

bende eşimle 3 yıldan sonra evlendm kıss şeker neler çektik gizli buluşmalar ayrı kalmalar tişörtünü almıştım gece yatarken giyip yatıyodum sende öyle yap şimdi işte benm kocişim sabah gelir ben bile 5 6 saat ayrı kalamıyorm özlüyorm valla allh kavuştrsun sabır versin

dun esime orucu yedigimi soyledim maglum donem yuzunden...yine oyle bi tepki verdiki sanki hiic beklenmedik bisey olmuszasina sasirdi uzuldu,her ay bu boyle oda her ay bebek bekliyor belli..beni uzdu bende kusmedim,icim acidi yaa bunu nekadar daha boyle surdurebilirim bilmiyorum..Rabbim hayirlisindan hemence hemen bu ay nasip etsin insallah

heheh kız ben 28 oldum 3 yıl dayanacak gücüm kalmadı bazen saka yapyo bana beni 3 yıl daha beklermisin dio beklerim diom gülyo 30da alacak beni :) heheh ben 3 aya dayanamıyom onsuz :)kuzu kürleri naptın yiyebildinmi

canım Rabbim verene kadar sürdürücez ne yapalım,sınavımız bu...ama çok zor dimi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…