Ayyy bende koştur koştur yatakodasında kocamın telini kaptım geldimO değil,kociş beni bekliyodu,ona koştuğumu sandı kesinn hahahaaa,ayy şimdi bide biz küsermişiz Sevindim barışmalarınaaa,akıllı olun ulennnn bebikk gerek bizee kocişle küsmece darılmaca yokkkkkkk okadarrrrrr
Ayyy bende koştur koştur yatakodasında kocamın telini kaptım geldimO değil,kociş beni bekliyodu,ona koştuğumu sandı kesinn hahahaaa,ayy şimdi bide biz küsermişiz Sevindim barışmalarınaaa,akıllı olun ulennnn bebikk gerek bizee kocişle küsmece darılmaca yokkkkkkk okadarrrrrr
tabi ilgilen cnm onlar hem bebeklerimiz hemde evimizin direkleriKızlar ben şimdi çıkıyom,kocamla ilgileneyim koca bebeğimleeee
Yarın girin uzun uzun konuşalımm,öpüyom hepiniziiii byee byeeeeee
eslemmmmmmmmmm harikasın ya...yazık adama ona koşuyon sanmıştır
aman sakın küsmeyin...
tamam ya eslem kızma:18::18::18::18::18:
ben zaten küsmüyom hiç.....
arkadasima hak veriyorum kocalarla kusmece yok....en azindan bebeklerimizin hatri icin bebek gelsin sonra kusun
tamam canım zaten sahur vakti geldi...sen koca bebğinle ilgilen yarın burda ol...o kadarKızlar ben şimdi çıkıyom,kocamla ilgileneyim koca bebeğimleeee
hiii hiii bebişler gelince zaten çoooooooooook küsçez...yardım etmiyolar diyearkadasima hak veriyorum kocalarla kusmece yok....en azindan bebeklerimizin hatri icin bebek gelsin sonra kusun
kızlar ben şimdi çıkıyom,kocamla ilgileneyim koca bebeğimleeee
ben 7 yıl bekledim canım ya:)ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh ben yanlızlıktan kimle ilgilenecem bi sevdigime kavussam bende sizler gibi ilgilene bilsemya cok özledim onu kocalarınızın kıymetini bilin
ben 7 yıl bekledim canım ya:)
benim canım yokmuydu
esleeeeeeeeeeeeeeemHahaaa aynen öyle canım,neyse gönlünü alıyım ben onun
Senin küsmediğin belli zaten kuzu,malum uzak duramıyonuz yaaaa
Evet canımcımmm,köprü meselesiii
Hadi çıktımmm
benim canım yokmuydu
benim canım yokmuydu
HATUNLAR BİZİM içinshur vakti.
arkadaşlar size yolladığım mesajın benzeri zaten burdan paylaşılmış.
güvenliği gereğince burda pek paylaşmayalım.
rumuzu biliniyorsa eğer sıkıntı olabilir.
aeo.....
bu arada kaysss hamile galiba,
vuvvvvvvv masallahhhhhhhhhh allah bi ömür mutlu etsin canım ben duygusala bagladım biraz benimki doguda,suan bi tişörtü olsa koklasam razıyım.allah herkesi sevdigiyle beraber etsin.
oyyy kiyamam kiz sen 7 sene ask mi cektin...ama sonunda kavustun hee cok sukur Allah huzurunu mutlulugunu bebiklerle artirsin
bende eşimle 3 yıldan sonra evlendm kıss şeker neler çektik gizli buluşmalar ayrı kalmalar tişörtünü almıştım gece yatarken giyip yatıyodum sende öyle yap şimdi işte benm kocişim sabah gelir ben bile 5 6 saat ayrı kalamıyorm özlüyorm valla allh kavuştrsun sabır versin
canım Rabbim verene kadar sürdürücez ne yapalım,sınavımız bu...ama çok zor dimi.......dun esime orucu yedigimi soyledim maglum donem yuzunden...yine oyle bi tepki verdiki sanki hiic beklenmedik bisey olmuszasina sasirdi uzuldu,her ay bu boyle oda her ay bebek bekliyor belli..beni uzdu bende kusmedim,icim acidi yaa bunu nekadar daha boyle surdurebilirim bilmiyorum..Rabbim hayirlisindan hemence hemen bu ay nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?