- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
canım iyi olmaya çalışıyorum malesef bebeklerimi aldılar cuma günü çok zor bi gündü ama rabbim benim için hayırlı olanı biliyor
Canım Allah yardımcın olsun hemen moralini bozup kendini üzme belli olmaz daha yenisin.İnşallah iyiye gider.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et canımCanım ya morelim bozuk 7+6 haftalıkların dedi Dr bebeğin kalbi var ama çok ufak gelişmemiş 1 haftaya sonra gine çağırdı hamileliğin sağlıksız gibi görünüyor dedi çok kötüyüm arkadasım ne olur duanı esirgeme
A.s canım bende özledim sizleri kaç günden beri yoktum.Evden çıkmayı düşünüyoruzda ev aradık kafamıza göre henüz bulamdık kiracıya her taraf ev derler ya o hesap bizimkideslm kızlar özledım sızı hastayım malesf
aysecım kardesınle inşallah sende cok gecmeden hamıle kalırsın
özlem korkma canım benım herseyın hayrlısı duaya sıgın canım inş. iyi olacak hersey
gecen aylar guzel hamıleler cıkardık bu ay yok galıba. inş. patlama yaparz ya
Öncelikle başın sağolsun canım.Allah yeniden anne olmayı nasip etsin tabiki zor şeyler.Ama isyan etmeden dua ederek Allah tan ümit beklemeliyiz.s.a arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım malesef ara ara baktım ve bende bu hayırlı ve güzel etkinlikte yer almak istiyorum sadece yasin ve ayetel kürsi dualarımı yoksa başka okunacak var mı bilgilendirirseniz sevinirim 3 ay önce 6 aylık erken doğumda kızımı kaybettim zor bir süreçti ama dua sayesinde iyiyim çok şükür konuyla ilgilenen arkadaşlar mesajınızı bekliyorum
kızlarr mrbb ben çok aamaa çok kötüyüm neresinden tutsamm nasıl güçlü durubilsemm diee düşünüyorumm ağlamakdan bi hal oldum yaaa anlamıyorummm aklım almıyooo 3 aydır kesintisizz ilaç kullanıyoruz ama hiç fayda etmmemiş aksinee durum çok daha kötü olmuş doktor vakit kaybetmeyinnn demişşşşş hemen tüpe geçin demişş anlamıyorum ben çok kötyüyümmm nasılll toparlanacazz..hayattım boyunca canım bu denlii yanmamıştı benimmm içimm kopuyo yaaaa derdi veren allahım dermanıda verir inşallaaa
Kızlar kaç günden beri gelemedim kusuruma bakmayın.Başka bir eve çıkmayı düşündük onun telaşı vardı üzerimizde henüz uygun kiralık bir ev bulamadık bakalım hayırlısı olsun.Birde yarın nasip olursa yeniden işe başlıyorum deniyeceğim kafama yatarsa devam edeceğim.Bunu en çokta eğer çocuk olmazsa tüp bebek tedavsisi için çalışmak istedim.Hem uygun bir iş olunca çalışmak güzel.Belki hergün giremem ama sık sık gelmeye çalışırım yine.Duaları tabiki bırakmayacağım.İşten güçten önemli olan maneviyat Allah'a edilen dualarGörüşmek üzere Allah'a emanet olun Ayşeciğim yasini cumaya kadar okur haber ederim
Allah kuvvet versin, sabır versin perlanore. çok zor birşey olduğunu tahmin ediyorum. ama yaşayan bilir tabi.
amin canım hamileliği sonlandırılan hangisi özlemin kontrolü var burcu hamile degildi yanlış hatırlamıyorsam..allah ikisininde yardımcısı olsun
iş yogunlugum cok fazla yıl sonu yaklasıyor malumbiz iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin pek girmiyorsun
canım benım cok gecmıs olsun diger arkadaşkarımızında dedıgı gıbı sana şefaatci inşallah bebegınkızlar cuma günü bebeklerimi aldılarbaşka hastaneye gitmiştik ama sonuç değişmedi ve almamız lazım dedi çok acı verici rabbim kimseye yaşatmasın. genetiğe gönderdik 1hafta içinde sonuç belli olurmuş
ayşecim yeni liste belli olmuş ne zamana kadar okuyacağız benim kürtaj nedeniyle kanamam var bittiği gibi okurum
saol tatlım evet çok zor ama rabbimin takdiri sabır ve bundan sonrası için daha hayırlısını nasib et rabbim diyorum ama yüreğim çok buruk gözlerim hemen doluyor uyku uyuyamıyorum ama geçecek biliyorum
saol tatlım evet çok zor ama rabbimin takdiri sabır ve bundan sonrası için daha hayırlısını nasib et rabbim diyorum ama yüreğim çok buruk gözlerim hemen doluyor uyku uyuyamıyorum ama geçecek biliyorum
allah sabır versin canım kendini biran önce toparlamaya çalış giden meleklerin yine sana geliceklerdir inş. Fazla bekletmezler seni
çok özledım sizleriii
iş yogunlugum cok fazla yıl sonu yaklasıyor malum
bu arada okudum canım yasınlerı yazarsan
canım benım cok gecmıs olsun diger arkadaşkarımızında dedıgı gıbı sana şefaatci inşallah bebegın
allahım bunu unutturacak hayırlı saglıklı bbekler nasib etsın inş.
özlemden burcudan haber varmı? Gecmısı cok okuyamıyorum forum kıtlenıp kapanıp duruyo..
Candan hoşgeldın aramıza
Bahar canım bende özledım nasılsın hayatım
hepinizi cok özledım ve sevıyorum kızlar yine gorusuruz
canım iyi olmaya çalışıyorum malesef bebeklerimi aldılar cuma günü çok zor bi gündü ama rabbim benim için hayırlı olanı biliyor
ahhhh canım benim inşallah en kısa sürede iyi olursunhep seni aradı gözlerim geldin mi acaba diye...bir arkadaşın da dediği gibi en azından umudumuz var, buna şükretmek gerekir. Ben doğuma girerken bebekle birlikte rahmimi de alacaklarını söylemişlerdi. Bütün gün bebek için değil, bir daha hiç bebeğim olmayacağı için ağlamıştım..allah'a şükür doğumdan çıkıp da rahîmimin alınmadığını öğrendikten sonra bebeğim için ağlamaya başlamıştım...
Evet çok acı, hem de çok acı. Hele de kaybetmek... Ama şükür ki bir umudumuz var perlocuğum. Ve inşallah allah bir gün bizim de yüzümüze bakıp önce karnımızı sonra da kucağımızı dolduracak..
Seni çoook öpüyorum arkadaşım.. Keşke yanımda olsaydın da sana sarılabilseydim
Çok sağol canım Allah razı olsun uygun bir ev henüz bulamadık daha.Ve bugünde hazırlanırken eşim içime sinmedi gitme o işe dedi bende vardır herşeyde bir hayır diyerek gitmekten vazgeçtim.Saatleri çok ve bana uzaktı oyüzdende sorun olurdu sanırım.Hayırlısı olsun hakkımzdayeni taşınacağın evde işinde hayırlı olsun belki sana tedavisiz bebiş getirirler belli mi olur
ÇOK ÖZLEDIM SİZLERİİİ
iş yogunlugum cok fazla yıl sonu yaklasıyor malum
bu arada okudum canım yasınlerı yazarsan
canım benım cok gecmıs olsun diger arkadaşkarımızında dedıgı gıbı sana şefaatci inşallah bebegın
Allahım bunu unutturacak hayırlı saglıklı bbekler nasib etsın inş.
özlemden burcudan haber varmı? gecmısı cok okuyamıyorum forum kıtlenıp kapanıp duruyo..
candan hoşgeldın aramıza
bahar canım bende özledım nasılsın hayatım
hepinizi cok özledım ve sevıyorum kızlar yine gorusuruz
Üzülme canım bunda üzülcek bişey yok bizde aynı şekilde 3 ay ilaç ve daha düşük sonuç tüp dediler 1 sene sonra harekete geçtik ve oldu sen yeterki kendini hazırla Rabbim bu yoldan nasip edecek demekki
kızlar cuma günü bebeklerimi aldılarbaşka hastaneye gitmiştik ama sonuç değişmedi ve almamız lazım dedi çok acı verici rabbim kimseye yaşatmasın. genetiğe gönderdik 1hafta içinde sonuç belli olurmuş
ayşecim yeni liste belli olmuş ne zamana kadar okuyacağız benim kürtaj nedeniyle kanamam var bittiği gibi okurum
Canım Allah yardımcın olsun hemen moralini bozup kendini üzme belli olmaz daha yenisin.İnşallah iyiye gider.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et canım
A.s canım bende özledim sizleri kaç günden beri yoktum.Evden çıkmayı düşünüyoruzda ev aradık kafamıza göre henüz bulamdık kiracıya her taraf ev derler ya o hesap bizimkideGeçmiş olsun neyin var umarım şimdi iyisindir
Öncelikle başın sağolsun canım.Allah yeniden anne olmayı nasip etsin tabiki zor şeyler.Ama isyan etmeden dua ederek Allah tan ümit beklemeliyiz.
Canım ağlayıp kendini üzme .Bizede tüp bebek yaptırın dediler eşim de bende ilaç kullanıyoruz şuanda.Eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum gerçekten faydası olduğunu düşünüyoruz.Kendini üzme tam araştır mantıklı düşün ona göre karar verin canım.Allah tüp bebeğe bırakmadan nasip eder anne olmayı bizlere inşallah .
ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi
esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okuyacak
hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
ozay37barış ==100 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?