oooooooooooooooooooo bu hesap sabaha bitmez....sen benden güçükmüşsün kııııııııııız....daha şanslısın yaniiiimuhaat camasir makinen calisiyomu???bide hesaplasana sana zahmet ben 12 yillik evliyim 30 yasima girecem,ben 80 yasima geldigimde benim sipa kac ay nazlanmis olacak???
inşallah hep beraber alırız canım ramazan ayında yerleşir inşallah bebişler
rabbim diyorki " vermeyi vermeseydim istemeyi vermezdim"yemin olsun bende az once buna benzer bisey dusundum hatta yazacaktim sen yazmissin...bende dusunuyorum bazenki,belkide cogumuzun bebeyi olmayacak..ama umut ediyoruz,cunki yarin ne olacak bilmiyoruz,ne garip tedaviler goruyoruz sonucu belli deyil,ama biz hala ugrasiyoruz umut ediyoruz...dedigin gibi yillar sonra adetten kesilince pes edicez galiba artik bebek olmaz diye,80 li yaslarda ben sana soruyorum,seyyan bu ay bebek varmi titrek bi sesle,sende dersin aaa ben adetten kesilmemismiydimkiii??
144 aydir deniyosun cnm muhat hesaplamisinşaallah bidahaki aya alırsın bebiş haberini canım...
ben kaç aydır deniyorum sayısını unuttum
eeee kalplerimiz bir...
kız seksen yaşına kadar yaşarmıyız acaba....
ay gülermisin ağlarmısın..
ne tuhaf bi durumumuz var dimi....
ayrıca anneme çekersem 7 yılım var adetten kesilmeye...acele etmem lazım
ben niye sıkıyom canını zı be....Allah Allah ya.....ben zaten yaşlıyım,size görerabbim diyorki " vermeyi vermeseydim istemeyi vermezdim"
o yüzden ısrarla sık sık isteyeceğiz rabbimizden.
biz bu ayeti şahit göstererek isteyeceğiz hem de.
rabbim her şeyin fazlasını bilir.
ondan gelene de gelmeyene elhamdürillah.
siz bunayınca hiç çekilmezsiniz haaaa :)
takma dişlerimizi de kaybederiz :)
kalın gözlüklerimiz de olur :)
bi elimizde tespihle yazarız buraya
seyyan sen canımızı sıktıkça bastona pc ye falan vururmuşuz :)
heheeee klavyenin başında uyurmuşuz :):):)
144 aydir deniyosun cnm muhat hesaplamis
ayyy Allah korusun insallah bebekler gelmeden kesilmezsin insallah,gerci bu stresle zamanindan once kesilir diye bende korkmuyor degilim ama insallah bebikk gelsinde hayirlarla,kadinin bi 54 yasinda dogurdu kiz tv de gormedinmi
canım çamaşır makinemi napcan , o mu hesaplıyo da :)muhaat camasir makinen calisiyomu???bide hesaplasana sana zahmet ben 12 yillik evliyim 30 yasima girecem,ben 80 yasima geldigimde benim sipa kac ay nazlanmis olacak???
allahtan minyon tiplisin de kurtarıyosun :)ben niye sıkıyom canını zı be....Allah Allah ya.....ben zaten yaşlıyım,size göre
gördüm görmemm mi....
ayyyy Rabbim hiçbirimizi o kadar bekletmesin ya inşaallah
canım çamaşır makinemi napcan , o mu hesaplıyo da :)
744 aydır, menopoza girmeyeceksin sen anlaşılan :)
benim smilem basıyorum çıkmıyor yahu.
hatunlar ben biraz çıkayım. kuranımı okuyayım olmamı :):):)
allahtan minyon tiplisin de kurtarıyosun :)
dun ruyamda ne gordum kizlaar..benim kartopum Allah in bana hediyesi,ben oyle dusunuyorum onu bana Allah yolladi..neyse ruyamda bu firina girmis hani tas firinlari varya ona,oturuyo yaniyo kacmiyoda miyavlamiyoda,gel diyorum gelmiyor,bi turlu cikaartamadim sonra elimi sokup cikarttim ordan vucunda yaralar vardi ama o bana bakmadan gitti sanki kusmus gibi cok korktuum yaaa...onu cok seviyorum oyleki bana bisey olsa kartopuma bakan olurmu acaba diye dusunuyorum
canım çamaşır makinemi napcan , o mu hesaplıyo da :)
744 aydır, menopoza girmeyeceksin sen anlaşılan :)
benim smilem basıyorum çıkmıyor yahu.
hatunlar ben biraz çıkayım. kuranımı okuyayım olmamı :):):)
Allah Allah okumadım ben o mesajını.canım dün akşam bişi dedin gerisini getirmedin.nekadarzorda eğer anlatmadan gidersen çamaşır makinen bozulsun dediydiiii
smile ne ,,,,
hayııııııııııııır çıkamazsın....okuyamazsın....az daha dur ya benim uykum yok
Allah Allah okumadım ben o mesajını.
neyi anlatayım canım :)
sor anlatayım :) bu arada maşaallah tıkır tıkır çalışıyo :)
1=kays hamilemi
2=yol haritanız
Nayiiir Napamazsin cikamazsin uleyyyn neyse istersen cik cnm ama istersen cikma ben olsam cikmazdim....dun sana dua etmistim okumadinmi camasir makinen bozulsun diye,kays hamile dedinde gittinya ondan
sen zaten çok babayiğitsin de yumurtaların küçük :)minyon olsam neolur,yımırtalar minyon kalmıyo ki
canım hayırlara çıkarsın rabbim.dun ruyamda ne gordum kizlaar..benim kartopum Allah in bana hediyesi,ben oyle dusunuyorum onu bana Allah yolladi..neyse ruyamda bu firina girmis hani tas firinlari varya ona,oturuyo yaniyo kacmiyoda miyavlamiyoda,gel diyorum gelmiyor,bi turlu cikaartamadim sonra elimi sokup cikarttim ordan vucunda yaralar vardi ama o bana bakmadan gitti sanki kusmus gibi cok korktuum yaaa...onu cok seviyorum oyleki bana bisey olsa kartopuma bakan olurmu acaba diye dusunuyorum
sen zaten çok babayiğitsin de yumurtaların küçük :)
gerçi benimkilerinde yumruk kadar olması lazım :)
canım hayırlara çıkarsın rabbim.
ekmek iyidir fırın ocak üretim alanıdır o da iyidir.
cevap veriyorumm :):)
1. valla niye bilmiyorum dün kaysın sıradan bi mesajını okudum hamile bu ya dedim :)
ama hala içimden öyle geliyor niye bilmiyorum inşaallah öyledir.
2. eşimin can sıkkınlığı bebek olayındanmış.
ben dr ye gitmeye devam edeceğim. yumurtalar için.
bu süre içerisinde eşim ciğarayı bırakacak ve düzenli olarak keçiboynuzu kullanacak.
ramazan bayramından hemen sonra test yaptıracak.
dr eger uygun görürse ilaca başlayacak. bu dönemde ikimizde tutumluolup para birektşrmeye çalışacağız,
belki sürpriz bi şekilde aşılama tüp vb olabilir :)
ama 4 ay daha doğal yolla olmasını bekleyeceğim.
canım hani hareketli gülücükler var ya onlar :)3=simile...ne bunlar cevapla hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?