Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Melekk canım şimdi gördümm Canım ne denir bilmiyorum,bir Ayeti Kerimenin ferahlığı sarsın yüreğini inşaallah

''Lâ tahzen innallâhe meanâ............ Üzülme,Allah bizimle.....''

Rabbim sabredenlerle beraber,inşaallah bizimle de beraberdir...İnşaallah meleğin bu Ramazanı Şerif hürmetine,içinde bulunan Kadir Gecesi hürmetine,bu mübarek aylarda gecelerde hakkıyla ibadet eden,el açan o Salih Saliha kullarının hürmetine,kabul olunmuş dualar hürmetine sana,burdaki tüm arkadaşlarıma,tüm isteyenlerle birlikte bize de hayırlı sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda....Rabbimin gücü herşeye yeter,eksiklikten münezzeh...İnşaallah OL emri hepimiz için en kısa zamanda,en hayırlı şekilde tecelli etsin....

Hb canımcım geçecek bu zor günler inşallah.Prenses nasıl az kalmış doğuma Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah

Bence de stres yok tatlım bak ben 15 gündür kırmızıya hasret kaldım hala teşrif etmediler kendileri

Amin iyi yüreklimmm

evet ema teyzesi cok az kaldi hatta cuma gunu ben geliyor sandim sancim baslamisti ama cok sukur yalanci sanciymis insallah sikintili gunler bitecek Rabbimin izniyle sinav buyuk Rabbim verebilmek nasip etsin

melek sa canım çok şey demek istiyorum ama hiçbirşey diyemiyorum..... Rabbim seninde bizimde evlat hasreti çekenlerinde içini ferahlatsın göz aydınlığı olaak hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere inşaallah şu mübarek vakitler hürmetine kısa zamanda....

evet ema teyzesi cok az kaldi hatta cuma gunu ben geliyor sandim sancim baslamisti ama cok sukur yalanci sanciymis insallah sikintili gunler bitecek Rabbimin izniyle sinav buyuk Rabbim verebilmek nasip etsin

Amin canım inşallah.Vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah prenses.

Amin canım

olmadı yine 5.negatifimi aldım

bişiler yazmak istedim ama kelimeler düğümlendi boğazımda. rabbim sana şuan sabırlar ve en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatları mucizesiyle göndersin inşallah. kendiliğinden gelecek bebişin sen bile şaşıracaksın inşallah.

slmmmm kızlarr ya bu ne hız ne kadar çok kaynatmışsınız,takip etmekte zorlanıyorum valla:))) Melek arkadaşım Allah sabır versin nedesek boş biliyorum ama inşallah Rabbim kendiliğinden verir bebeğini Seyyan arkadaşım sanada geçmiş olsunn...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal-372.html

arkadaşlar, bu topikten haberiniz var mı bilmiyorum ama ben hamilelik düşünmediğim bi zamanda şans eseri görmüştüm. bu ay çok fazla istediğimiz için bi deneyelim dedik ve hamile kaldım. ama dualarla sabırla istedik ama anca 3 ilişki yaşadık onda da silkeledik. belki faydası olmuştur. sizle de paylaşayım dedim. denemekten zarar gelmez:)

topici görmüştümmm bu ay bizde denemiştik bunuu:))bakalım bizdede faydası olacakmı

topici görmüştümmm bu ay bizde denemiştik bunuu:))bakalım bizdede faydası olacakmı

hadi bakalım inşallah faydası olmuştur canım. ben etrafımda gebe kalmak isteyip de bekleyen bir kişiye de söylemiştim. o ay adeti 10 gün geçince doktora gitti. hamile değilsin demiş doktor ama hala adet olmamıştı. sonucu kaç çıktığını bilmiyorum. sonra ağır kaldırıp temizlik yapınca kanaması geldi. hamile kaldı mı kalmadı mı ne oldu anlamadık. ama parça düşürdüm dedi adet olurken.

ıns canlarım artık doğsun ıstıyorum doğru duzgun cuzlerımı bıle okuyamıyorum fenalık gelıyo

alah yardımcın olsun canım

uzme kendını vaktı gelmemıs demek
rabbım nasıp eder ıns

Allah razı olsun kızlar sağolun.....şu an yüreğimde öyle büyük bi yangın var ki anlatamaminş bu da geçer inş yine yeniden umutlarım yeşerir benim kaderimde de bu varmışbaşka hiç bi konuda sıkıntım yok ama bu var işte tüp bebek tek çaremiz dedik ama maalesef onunla da çözüme kavuşmuyor derdimiz

Bence de stres yok tatlım bak ben 15 gündür kırmızıya hasret kaldım hala teşrif etmediler kendileri

Amin iyi yüreklimmm

Bebişş olabilir miii İnşaallah meleğin seninledir Emacımm inşaallah

Canım Allah senden de razi olsun..Amin inşaallah en kısa zamanda doğal yoldan gelir mucizen,inşaallah Rabbim bir anda çifter çifter nasip etsin,hayırlarla sağlıkla gelsin meleklerimiz

aaaaaa çok şaşırdım kan testinde çıkmamışmı:Oben işe yaradığını düşünmüyorum açıkcasıı lakin adet belirtileri başladıı,karın ağrılarımmmm ve vazgeçilmez sivilcilerimmm çıktııııı:)ama oldukça komik bi işlemm doğrusu hehehe,ya hem gülüyoruz hem ağlıyoruz valla vardır Rabbimin bi hikmetii

Rabbim yardımcın olsun canımm

hayırdır canımcım noldu eşine ne kaçırdım yine ben yaaaa
dualarımız seninle

canım çok gecmış olsun hayırlı haberlerle gel ıns rabbım sıfa versın

Canımsın çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah doktordan gelince yaz mutlaka dualarımızdasın dostum

kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....

hakkında hayırlısı canım enfeksiyonun gecmeside önemli dikkat et kendine.cok gecmiş olsun tedavin bitince gene denersiniz kuzum

çok geçmiş olsun cnm ya her ikisi içinde,Allah hayırlısını versin hep öyle oluyo insan ümitle ümitsizlik arası gidip geliyoo,pes etmicez inşallah..sevgiler

hakkında hayırlısı canım enfeksiyonun gecmeside önemli dikkat et kendine.cok gecmiş olsun tedavin bitince gene denersiniz kuzum

çok geçmiş olsun cnm ya her ikisi içinde,Allah hayırlısını versin hep öyle oluyo insan ümitle ümitsizlik arası gidip geliyoo,pes etmicez inşallah..sevgiler

sağolun kızlar...evet nasip....

canım hoşgeldin...bende takılıyorum..bu akşam sessiz buralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…