s.a kizlar nasilsiniz insallah keyifler yerindedir?seyyancim gecmis olsun son okudugum sayfaya gore rahatsizmissin insallah Rabbim tez zamanda sifa versin
melekcim Rabbim sabir versin insallah cok dua ettim ama hayirlisi buymus demekki
emacim sende hosgeldin aramiza insallah butun sorunlarini halledebilirsin Rabbimin yardimiyla en yakin zamanda
Selam kızlarrrBugün rahatsızım biraz,hiç Kur'an-ı Kerim okuyamadım.Üstelik belimde ağrıyo,sanırım kırmızılar haber veriyo gelcem diye,şimdiden bi hüzün kapladı içimi,zira hiç sevmem kendilerini Neyse hayırlısı olsun,stres yok
Seyyannnn geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versinGeçmişi okuyamadım fazla,inşaallah bişey kaçırmamışımdır
İnşaallah herkes iyidir,eksik etmeyelim dualardan birbirimiziiiii
Melekk canım şimdi gördümmCanım ne denir bilmiyorum,bir Ayeti Kerimenin ferahlığı sarsın yüreğini inşaallah
''Lâ tahzen innallâhe meanâ............ Üzülme,Allah bizimle.....''
Rabbim sabredenlerle beraber,inşaallah bizimle de beraberdir...İnşaallah meleğin bu Ramazanı Şerif hürmetine,içinde bulunan Kadir Gecesi hürmetine,bu mübarek aylarda gecelerde hakkıyla ibadet eden,el açan o Salih Saliha kullarının hürmetine,kabul olunmuş dualar hürmetine sana,burdaki tüm arkadaşlarıma,tüm isteyenlerle birlikte bize de hayırlı sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda....Rabbimin gücü herşeye yeter,eksiklikten münezzeh...İnşaallah OL emri hepimiz için en kısa zamanda,en hayırlı şekilde tecelli etsin....
Hb canımcım geçecek bu zor günler inşallah.Prenses nasıl az kalmış doğuma Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Bence de stres yok tatlım bak ben 15 gündür kırmızıya hasret kaldım hala teşrif etmediler kendileri
Amin iyi yüreklimmm
evet ema teyzesi cok az kaldi hatta cuma gunu ben geliyor sandim sancim baslamisti ama cok sukur yalanci sanciymis insallah sikintili gunler bitecek Rabbimin izniyle sinav buyuk Rabbim verebilmek nasip etsin
melek sa canım çok şey demek istiyorum ama hiçbirşey diyemiyorum..... Rabbim seninde bizimde evlat hasreti çekenlerinde içini ferahlatsın göz aydınlığı olaak hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere inşaallah şu mübarek vakitler hürmetine kısa zamanda....
olmadı yine5.negatifimi aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal-372.html
arkadaşlar, bu topikten haberiniz var mı bilmiyorum ama ben hamilelik düşünmediğim bi zamanda şans eseri görmüştüm. bu ay çok fazla istediğimiz için bi deneyelim dedik ve hamile kaldım. ama dualarla sabırla istedik ama anca 3 ilişki yaşadık onda da silkeledik. belki faydası olmuştur. sizle de paylaşayım dedim. denemekten zarar gelmez:)
topici görmüştümmm bu ay bizde denemiştik bunuu:))bakalım bizdede faydası olacakmı
canım Allahım gönlüne sabır ve ferahlık versin..heralde en çok bunlara ihtiyacın vardır.ağlama üzülme desekte nasılsa sesin kısılana gözlerin şişene kadar ağlayacaksın.daha fazla bekletmeden emanetini en kısa zamanda göndersin inşallah..
belki rahatlatır diye söylüyorum burda senin anlayan şuan yaşadıklarını çok iyi bilen bir sürü kişiyiz..
çıkar isyanı valla...olmuyo böyle bağlatçaklarmı,nakil mi neyse..
ne güzel canım,bende çok istedim ama işte kısmet..
olsun canım iş için katlanıcaksın...mutlu olda ..
gece kuşlarından bendeniz seyyen,henüz kendime gelemedim..sol gözüm iyice şişmiş olup,kapanmıştır.hatta iltihap yüzümün sol yanını sarmıştır.şakağımda çıkan beze beni bir hayli korkutup,iltihaptan olduğu içimi biraz rahatlatmştır.ayyy ne yazıyom ben ferman gibim oldu.
kızlar şaka bi yana çok kötü durumdayım.doktora gittim.dediğim gibi iltihap yüzümü sarmış..antibiyotik falan verdi .ama mutlaka bir göz doktoruna git,gözün iyi değil dedi ya..canım sıkıldı.eşimi bekliyorum uyansında bi gidelim yine...ya işte benden böyle..
melekçim seni seviyoruz canım......................................................................................................................................
ıns canlarım artık doğsun ıstıyorum doğru duzgun cuzlerımı bıle okuyamıyorum fenalık gelıyo
alah yardımcın olsun canım
uzme kendını vaktı gelmemıs demek
rabbım nasıp eder ıns
s.a kizlar nasilsiniz insallah keyifler yerindedir?seyyancim gecmis olsun son okudugum sayfaya gore rahatsizmissin insallah Rabbim tez zamanda sifa versin
melekcim Rabbim sabir versin insallah cok dua ettim ama hayirlisi buymus demekki
emacim sende hosgeldin aramiza insallah butun sorunlarini halledebilirsin Rabbimin yardimiyla en yakin zamanda
Melekk canım şimdi gördümmCanım ne denir bilmiyorum,bir Ayeti Kerimenin ferahlığı sarsın yüreğini inşaallah
''Lâ tahzen innallâhe meanâ............ Üzülme,Allah bizimle.....''
Rabbim sabredenlerle beraber,inşaallah bizimle de beraberdir...İnşaallah meleğin bu Ramazanı Şerif hürmetine,içinde bulunan Kadir Gecesi hürmetine,bu mübarek aylarda gecelerde hakkıyla ibadet eden,el açan o Salih Saliha kullarının hürmetine,kabul olunmuş dualar hürmetine sana,burdaki tüm arkadaşlarıma,tüm isteyenlerle birlikte bize de hayırlı sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda....Rabbimin gücü herşeye yeter,eksiklikten münezzeh...İnşaallah OL emri hepimiz için en kısa zamanda,en hayırlı şekilde tecelli etsin....
melek sa canım çok şey demek istiyorum ama hiçbirşey diyemiyorum..... Rabbim seninde bizimde evlat hasreti çekenlerinde içini ferahlatsın göz aydınlığı olaak hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere inşaallah şu mübarek vakitler hürmetine kısa zamanda....
bişiler yazmak istedim ama kelimeler düğümlendi boğazımda. rabbim sana şuan sabırlar ve en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatları mucizesiyle göndersin inşallah. kendiliğinden gelecek bebişin sen bile şaşıracaksın inşallah.
Allah razı olsun kızlarslmmmm kızlarr ya bu ne hız ne kadar çok kaynatmışsınız,takip etmekte zorlanıyorum valla:))) Melek arkadaşım Allah sabır versin nedesek boş biliyorum ama inşallah Rabbim kendiliğinden verir bebeğiniSeyyan arkadaşım sanada geçmiş olsunn...
Bence de stres yok tatlım bak ben 15 gündür kırmızıya hasret kaldım hala teşrif etmediler kendileri
Amin iyi yüreklimmm
Allah razı olsun kızlarsağolun.....şu an yüreğimde öyle büyük bi yangın var ki anlatamam inş bu da geçer inş yine yeniden umutlarım yeşerir benim kaderimde de bu varmış başka hiç bi konuda sıkıntım yok ama bu var işte tüp bebek tek çaremiz dedik ama maalesef onunla da çözüme kavuşmuyor derdimiz
hadi bakalım inşallah faydası olmuştur canım. ben etrafımda gebe kalmak isteyip de bekleyen bir kişiye de söylemiştim. o ay adeti 10 gün geçince doktora gitti. hamile değilsin demiş doktor ama hala adet olmamıştı. sonucu kaç çıktığını bilmiyorum. sonra ağır kaldırıp temizlik yapınca kanaması geldi. hamile kaldı mı kalmadı mı ne oldu anlamadık. ama parça düşürdüm dedi adet olurken.
Rabbim yardımcın olsun canımm
hayırdır canımcım noldu eşine ne kaçırdım yine ben yaaaa
dualarımız seninle
canım çok gecmış olsun hayırlı haberlerle gel ıns rabbım sıfa versın
Canımsın çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah doktordan gelince yaz mutlaka dualarımızdasın dostum
Selam kızlarrrBugün rahatsızım biraz,hiç Kur'an-ı Kerim okuyamadım.Üstelik belimde ağrıyo,sanırım kırmızılar haber veriyo gelcem diye,şimdiden bi hüzün kapladı içimi,zira hiç sevmem kendilerini Neyse hayırlısı olsun,stres yok
Seyyannnn geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versinGeçmişi okuyamadım fazla,inşaallah bişey kaçırmamışımdır
İnşaallah herkes iyidir,eksik etmeyelim dualardan birbirimiziiiii
slmmmm kızlarr ya bu ne hız ne kadar çok kaynatmışsınız,takip etmekte zorlanıyorum valla:))) Melek arkadaşım Allah sabır versin nedesek boş biliyorum ama inşallah Rabbim kendiliğinden verir bebeğiniSeyyan arkadaşım sanada geçmiş olsunn...
kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
Neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o kırmızılar erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
Işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
Ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...
Hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak
Dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....
kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....
hakkında hayırlısı canım enfeksiyonun gecmeside önemli dikkat et kendine.cok gecmiş olsun tedavin bitince gene denersiniz kuzum
çok geçmiş olsun cnm ya her ikisi içinde,Allah hayırlısını versin hep öyle oluyo insan ümitle ümitsizlik arası gidip geliyoo,pes etmicez inşallah..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?