Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dur canım birileri gitsin öle
sende bekle...yarın okurum diyecek yine gidecek,takmış bu gitmeye
ama sohbetin en önemli yerinde gidiyo farkında değil dimiiiiiiiii

Seyyanımmm Muhat çoktan uçmuşş Çıkış yapmadığı için burda gözüküyo hala Anlat sen duymaz ooo

Evett tam güzel yerinde ama bende Namaz için çıkmam lazım,hemde dua edeyim yeğenler elini çabuk tutsun dimiiii

Nee anlatcannnn canımmm

mrb arkadaşlarrr,nassınız seyyancığım alakasız olacak ama ben iki hafta burda olamayacağımm,önce Ankaraya dr a sonrada izne çıkacamm gittiğim yerde net yok o yüzden sizi takip etmem zor,dönüşte tekrar dualara devam ederim,sorun olmaz dimii

evet canım uçmuş
anlatçak bişi yok tabikisimuhat yemedi
tamam canım hadi bizde çıkalım..benim enciklerede et dua,gelsinler artık yaniiiiiiiiiiii
hadi hayırlı sabahlar güzelim..seviliyosun

mrb canım.iyiyiz çok şükür.
tamam canım,idare ederiz
iki hafta sonra gel ama tamammıııııııııııııı
iyi tatiller
tatil sana hayırlar ve güzellikler getirsin,
bebişler bide

aaaaaa bende bereket için sandımdı...

Belkide öyledir canım ama aylar önce sanki aynı anda cama çıkıp bişeyler yapmamış mıydık,öyle hatırladım

evet canım uçmuş
anlatçak bişi yok tabikisimuhat yemedi
tamam canım hadi bizde çıkalım..benim enciklerede et dua,gelsinler artık yaniiiiiiiiiiii
hadi hayırlı sabahlar güzelim..seviliyosun

Muhat bu,yer mi hiççç

Heppp dualarımdasın heppp,gelecekler inşaallah

Yeğen görmenize de az kaldı Allahın izniyle

Sende seviliyosun Seyyanım,hayırlı sabahlar,Allaha emanetsin

hım evet canım aya bakıp dua etmiştik birbirimize
sende Allaha emanet ol
o yeğen bi gelsin
benden totoya şaplak yiyecek,kıyabilirsem tabiiiiiiii

mrb canım.iyiyiz çok şükür.
tamam canım,idare ederiz
iki hafta sonra gel ama tamammıııııııııııııı
iyi tatiller
tatil sana hayırlar ve güzellikler getirsin,
bebişler bide

sağol cnmm iki hafta sonra burdayımm inşallahhhhh,giderken haber veririm zatenn:)hayırlı sabahlar

kızlar sa hayırlı sabahlar benim için bu ay da yalan oldu daha test günü gelmeden oysaki idrar tstinde görmüştüm çizgiyi ahhhh neyse hakkınızı helal edin keşke hemen size yazmasaydım... özür dilerim hepinizden aeo...

canım yaa malesef oluyo işte idrarda cıkıp sonra negatif off bende kaç kez yasadım
sakın üzülme Rabbim sabır versin inşallah...

canımmm çok geçmiş olsunnnn ben geçti zannettim onu yaaa bu kadar büyüyeceği aklıma bile gelmedi ama kırmızlarda zamanlamada harikalarmış şifa olmaya gelmişler sana inşallah bir sonraki ay sana sürpriz yaparlar inşallahhhh
iyii sahurlar arkadaşlar benim kırmızılarda geldi 2. ayımızda olmadı hayırlısı ne ise o olsun herkes için bi dahaki aya kısmet artık
Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallahhhhh
inşallahhh 4ay beklemeden gelir hemde ikiizzzzzz inşallah Rabbimmm dualarımızı kabul etsin
Canımmm benim ne desem boş biliyorum yaaa Rabbim kendiliğinden yollasın inşallahhh tez zamanda seviliyorsun

Hayırlısı olsun canım üzme kendini vakti zamanı gelmemiş demekki daha çok dua etmeliyiz inşallah en yakın zaman da bebişine kavuşursun

Bebiş olamaz canımcım bir ara yine yaşamıştım aynı olayı hücre çoğalması vardı bu kadar derdin içinde bir bu eksikti yine onlar çoğaldı galiba.Regl olacam gibi sancı oluyor arada bu defa teşrif etti sonunda diyorum ama yok

Canım tekrar çok ama çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en yakın zamanda.

Benim kırmızılar da fesat olsaydı keşke :)

bazen ne düşünüyorum biliyomusun....bu topiğe kazık kakacakmışım gibin geliyo
yıllaaaaaaaaaaaar sonra hala burda liste yayınlayan seyyen olarak kalcam heralde

Alemsiniz canlar ya kırmızıya işaretlediğim yazıya koptum :)
Rabbim çok bekletmeden göndersin mucizelerinizi inşallah.

ay inşaallah öyledir.emamıza moral ve mutluluk getirir....
bakarsın olur kız.her şerde bir hayır vardır ya,inş.öyledir

Candostlarım benim esleme yazdığım gibi hücreler çoğaltıyorum nasıl beceriyosam.Eşim istemiyo kapattı bebek konusunu.Haksız da sayılmaz aslında.Ah bi anlatabilsem de rahatlasam

Aşılamaya tüpe gerek kalmaz inşallah canımmmmm

Aynı gün meleğin ve senin üzücü haberinizi almak beni de üzdü.Ama elden bişey gelmiyor kaysım hayırlısı demekten ve dua etmekten başka

allah sifa versın canım tez zamnda atlatırsın ıns

nasılsınız
az once drdan geldım
bebısın kılosu 1730 gr olmus dr ıyı dedı ama bana azmıs gıbı geldı son 2 haftadır mıdemden rahatsızım ıstahsız oldugumu soyledım dra ılac verdı ıns ıyı gelır

oh maaşallah canım bence de iyi çünkü bebişin son 1-2ayda acaip derecede hızlı kilo aldığını biliyorum bundan sonraki kontrolünde bak gör 2000gr.ı aşmış olacak
dr.un ilaç vermesi de çok iyi olmuş toparlarsın inşallah işe yararda

ıns canım babamız cok takıyor kılosunu yemıyorsun deyıp bana sıtem edıyor..
Su ılacı ıcmeye baslayayım ıns dedgın gıbı toparlarım
sen nasılsın test gunun ne zaman

ıns canım babamız cok takıyor kılosunu yemıyorsun deyıp bana sıtem edıyor..
Su ılacı ıcmeye baslayayım ıns dedgın gıbı toparlarım
sen nasılsın test gunun ne zaman

sen bakma canım ona maaşallah subhanallah daha da iyi olacak hayırlısıyla
ben bilmiyorum ki nasılım acaip bir hal içindeyim p.tesi ama ben test yapmak istemiyorum bir iki gün bekleyip eğer kırmızılar gelmezse test yaptırayım diyorum kanda negatifi görmek daha da yıkıcı oluyor çünkü

ooo cok iyi canım sakın öyle düşünme onlar zaten son haftalarda hızlıca alıyolar daha iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…