- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım eşinin sonuçları iyiye gidiyor şükürler olsun canım evet mthfr de 2 gende sorun var olsun gebeliğinden 2 ay önce asprin verir doktorun gebelik boyuncada iğne kullanıyorsun şükürler olsun tedavisi mümkün bende cuma günü yaptırdım mthfr testimi 30ile 45 gün içerisinde sonucu çıkar dediler onun sonucunu bekliyorum yeniden tedaviye başlamak için Rabbim bu okunan ezanlar hürmetine bizlere en yakın zamanda salih saliha evlatlar nasip etsin inşallahKızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamamGelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür
![]()
çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun.canım ya Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni çok haklısın maşallah bir engelden atlıyorum diğerine geçiyorumNurusimaaaa
Annene Allah şifa versin canım inşallah tertemiz çıkar raporları..Senin genetik test sonuçları temiz çıkmış çok sevindim engelli koşu gibi resmen bir engeli daha atladın canım inşallah her birini bir çırpına sorunsuz geçesin..inşallah bu seferki son olur tam olarak ne zaman düşünüyorsun canım tüpü..neyseki Rabbim güç veriyor şükürler olsun
canım aslında hemen istiyorum tedaviye başlamayı kendimi çok iyi tanıyorum çünkü eğer ara verirsem bu çok uzun sürecek sıcağı sıcağına tekrar başlamak istiyorum tabiki genetik tahlilimin sonucu çıktıktan sonra başlarım kısmetse ama yine bir engel var miyom doktorum ameliyat olmadan transefer etmem dedi bende ısrarcı olursa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yeterki bebeğim bana biran evvel gelsin
canım senin yumurta rezervine ve ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor.zaten adetin 2.günü gittiğinde doktorun tedavinin kaç gün süreceğini söylüyorinşallahh cnmm inşallah.bişi daha sorcam uzun ve kısa protokol neye göre belirleniyo kii![]()