Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:

canım nerelerdesin merak ettim seniiii:16:

canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmm
çok seviliyorsunnnnnnnnnnnn tez zamanda senden de böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh:16:

hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var :52::52:

canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın:16:

canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum valla:47:

as canım çok şükür sen nasılın
kıyamam canım benimmmmm Rabbim yokluklarını göstermesin:16::16:

amın amın canım
sukur canım ıyıyım
sen nasılsın agrıların varmı

hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var :52::52:
inşallah canım Allah tan umut kesilmez..:16:
haklısın canım
bu arada sen neler yapıyorsun
iyiyim canım adet oldum bugün belkide 2 seneden beri ilk defa günümden önce oldum pko var bende sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..
çünkü bu adetle başlıcaktı ama transfer bayrama geliyo bi dahaki aya kaldı ertelendi diye üzüldüm..
ama kendiliğinden adet oldum vücudum ilaç almadan temizleniyo tüp öncesi diyede sevindim..

gerçi dün akşam 11 gibi biredn kıpkırmızı geldi geçti sahurdu kahveydi sildikçe geldi sabahtan beride bişey yok hiç bişey anlamadım bundan:26::26:

Sen link verme zaten ben bu zor şartlar altında arayıp bulurum kaçacağını mı zannettinn
çok güzel olmuşşşşş oyum sanaaaaaaa:52::52:

iyiyim canım adet oldum bugün belkide 2 seneden beri ilk defa günümden önce oldum pko var bende sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..
çünkü bu adetle başlıcaktı ama transfer bayrama geliyo bi dahaki aya kaldı ertelendi diye üzüldüm..
ama kendiliğinden adet oldum vücudum ilaç almadan temizleniyo tüp öncesi diyede sevindim..

gerçi dün akşam 11 gibi biredn kıpkırmızı geldi geçti sahurdu kahveydi sildikçe geldi sabahtan beride bişey yok hiç bişey anlamadım bundan:26::26:

herşeyde vardır bı hayır canım öyle dusun ıns hayır olsun
suan kanaman yok mu

Rabbimin katında mucizeler çok canım benim nasip edecek inşallahhhhh:16:
amın amın canım
sukur canım ıyıyım
sen nasılsın agrıların varmı
bebişim hatırlatıyor kendini canım hatta ağrı sızı olmadığı zaman korkuyorum bişey mi oldu diye yokluyorum :1::1::1:
midem konusunda sıkıntılarım var bulantı ekşime arası bişeyler yaşıyorum canım:9:

haklısın canım sankı yalnız kaldıgımı bıldıgı ıcın herzamankınden çok ama çok hareketlıydı babası gelınce duruldu..

Anne burdayım üzülme demiş cimcime :)

emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin ol:16::16:

güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısın:34:

Msj attım şekerim namaz molası verecem şimdi kaybolma

canım ben ole becerıklı degılımdır ..
ama elosanın tarıflerıne baktım senın verdıgın tarıflerede baktım denemeyı dusunuyorumda kendımı ıyı hıssedemeyınce kalıyo yanı

Bende çok becerikli sayılmam :)
Ama sen zaten katılma cimcimeyle yapamazsın zor olur

ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:

canım nerelerdesin merak ettim seniiii:16:

canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmm
çok seviliyorsunnnnnnnnnnnn tez zamanda senden de böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh:16:

canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın:16:

canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum valla:47:

as canım çok şükür sen nasılın
kıyamam canım benimmmmm Rabbim yokluklarını göstermesin:16::16:

O patronun oğluna çakacam zaten az kaldı :47:

Sen link verme zaten ben bu zor şartlar altında arayıp bulurum kaçacağını mı zannettinn
çok güzel olmuşşşşş oyum sanaaaaaaa:52::52:

Eyvah basıldık :)
Reklam olmasın diye şey etmedimdi bacımmm.
Teşekkür ederim canım beğendiğin için ve oyun için :16:

Rabbimin katında mucizeler çok canım benim nasip edecek inşallahhhhh:16:

bebişim hatırlatıyor kendini canım hatta ağrı sızı olmadığı zaman korkuyorum bişey mi oldu diye yokluyorum :1::1::1:
midem konusunda sıkıntılarım var bulantı ekşime arası bişeyler yaşıyorum canım:9:

allah yardımcın olsun canım benım kı gıbı olacak sanırım 14.haftaya kadar cektım ben ıns senınkı o kadar uzamaz bana tuzlu ayran tuzlu krakerler çok ıyı gelırdı

kendını takıp et bakalım canım belkıde kıstler patlamıstır belkı adet degıldır bu
ya da tam gelmedı daha
allah yardımcın olsun canım
kistim yok cok şükür canım kontrollerimi süreki yaptırıyorum..
sanırım kendiliğinden oldum ya o yüzden böyle akşama veya yarın artar diye düşünüyorum yarınada misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bal-kalım

artık kız geldıkten sonrada halım nasıl olur bılmıyorum canım:1::1:

kistim yok cok şükür canım kontrollerimi süreki yaptırıyorum..
sanırım kendiliğinden oldum ya o yüzden böyle akşama veya yarın artar diye düşünüyorum yarınada misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bal-kalım

allah yardımcın olsun canım ıftara mısafır gelek oylemı
baya ozenmek gerekıyor,ıns agrın sızın olmaz

allah yardımcın olsun canım ıftara mısafır gelek oylemı
baya ozenmek gerekıyor,ıns agrın sızın olmaz
evet canım yaa görümcemler eltimle kv. filan gelicek. hoş eltimler kv filan hep beraber yiyoruz ama benim evimde ilk kez yicez..
2 sene sonunda evime geçtim ama ramazan dolayısıyla yine k.v. yiyoruz:31:

o yüzden özeniyorum soframı filan ama bakalım nasıl olacak:34:

şimdi iş verdim eline de uzaklaştırdım ay sinir etti sabahtan beri yaaaa
canım benim bu güzelliğin karşısında sadece ağzımız sulanıyor:1::1:
bu arada eller de güzelmiş hee baktım da:52::52:
yeni alışıyorum mutfağa demişsin ama gayet iyi işler çıkarmışsın valla:34:
minik mucizelerimiz bizimle olacak:16::16:

ben kaybolmamda iş yerinde net giderse yok olabilirim:9::9:son mesajımamı karşılık attın
evetttttttt:52::52: sımsıkı tutunacaklar anneciklerine
allah yardımcın olsun canım benım kı gıbı olacak sanırım 14.haftaya kadar cektım ben ıns senınkı o kadar uzamaz bana tuzlu ayran tuzlu krakerler çok ıyı gelırdı
amin canım benim hayırlısı artık deneyeyim bakayım inşallah iyi gelir bir de afedersin çok gazım var yaa normal mi bu:18:

şimdi iş verdim eline de uzaklaştırdım ay sinir etti sabahtan beri yaaaa
canım benim bu güzelliğin karşısında sadece ağzımız sulanıyor:1::1:
bu arada eller de güzelmiş hee baktım da:52::52:
yeni alışıyorum mutfağa demişsin ama gayet iyi işler çıkarmışsın valla:34:

evetttttttt:52::52: sımsıkı tutunacaklar anneciklerine

amin canım benim hayırlısı artık deneyeyim bakayım inşallah iyi gelir bir de afedersin çok gazım var yaa normal mi bu:18:

normal canım :1::1::1::1:

Back
X