- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
akıllı kızımzdemekki anlıyo annesinin sıkıntısınıhaklısın canım sankı yalnız kaldıgımı bıldıgı ıcın herzamankınden çok ama çok hareketlıydı babası gelınce duruldu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıllı kızımzdemekki anlıyo annesinin sıkıntısınıhaklısın canım sankı yalnız kaldıgımı bıldıgı ıcın herzamankınden çok ama çok hareketlıydı babası gelınce duruldu..
ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:
canım nerelerdesin merak ettim seniiii
canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmm
çok seviliyorsunnnnnnnnnnnn tez zamanda senden de böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh
hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var
canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın
canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum valla
as canım çok şükür sen nasılın
kıyamam canım benimmmmm Rabbim yokluklarını göstermesin![]()
akıllı kızımzdemekki anlıyo annesinin sıkıntısını![]()
inşallah canım Allah tan umut kesilmez..hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var![]()
iyiyim canım adet oldum bugün belkide 2 seneden beri ilk defa günümden önce oldum pko var bende sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..haklısın canım
bu arada sen neler yapıyorsun
inşallah canım Allah tan umut kesilmez..
iyiyim canım adet oldum bugün belkide 2 seneden beri ilk defa günümden önce oldum pko var bende sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..
çünkü bu adetle başlıcaktı ama transfer bayrama geliyo bi dahaki aya kaldı ertelendi diye üzüldüm..
ama kendiliğinden adet oldum vücudum ilaç almadan temizleniyo tüp öncesi diyede sevindim..
gerçi dün akşam 11 gibi biredn kıpkırmızı geldi geçti sahurdu kahveydi sildikçe geldi sabahtan beride bişey yok hiç bişey anlamadım bundan:26::26:
yok canım sabahtan beri afedersiniz pedime hiç bişey gelmedi wc de silince sarıyla kahve arası lekeler geliyoherşeyde vardır bı hayır canım öyle dusun ıns hayır olsun
suan kanaman yok mu
Rabbimin katında mucizeler çok canım benim nasip edecek inşallahhhhhinşallah canım Allah tan umut kesilmez..
iyiyim canım adet oldum bugün belkide 2 seneden beri ilk defa günümden önce oldum pko var bende sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..
çünkü bu adetle başlıcaktı ama transfer bayrama geliyo bi dahaki aya kaldı ertelendi diye üzüldüm..
ama kendiliğinden adet oldum vücudum ilaç almadan temizleniyo tüp öncesi diyede sevindim..
gerçi dün akşam 11 gibi biredn kıpkırmızı geldi geçti sahurdu kahveydi sildikçe geldi sabahtan beride bişey yok hiç bişey anlamadım bundan:26::26:
bebişim hatırlatıyor kendini canım hatta ağrı sızı olmadığı zaman korkuyorum bişey mi oldu diye yokluyorumamın amın canım
sukur canım ıyıyım
sen nasılsın agrıların varmı
haklısın canım sankı yalnız kaldıgımı bıldıgı ıcın herzamankınden çok ama çok hareketlıydı babası gelınce duruldu..
emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin ol
güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısın![]()
canım ben ole becerıklı degılımdır ..
ama elosanın tarıflerıne baktım senın verdıgın tarıflerede baktım denemeyı dusunuyorumda kendımı ıyı hıssedemeyınce kalıyo yanı
ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:
canım nerelerdesin merak ettim seniiii
canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmm
çok seviliyorsunnnnnnnnnnnn tez zamanda senden de böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh
hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var
canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın
canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum valla
as canım çok şükür sen nasılın
kıyamam canım benimmmmm Rabbim yokluklarını göstermesin![]()
Sen link verme zaten ben bu zor şartlar altında arayıp bulurum kaçacağını mı zannettinn
çok güzel olmuşşşşş oyum sanaaaaaaa![]()
yok canım sabahtan beri afedersiniz pedime hiç bişey gelmedi wc de silince sarıyla kahve arası lekeler geliyo![]()
minik mucizelerimiz bizimle olacakRabbimin katında mucizeler çok canım benim nasip edecek inşallahhhhh![]()
ben kaybolmamda iş yerinde net giderse yok olabilirimMsj attım şekerim namaz molası verecem şimdi kaybolma
Rabbimin katında mucizeler çok canım benim nasip edecek inşallahhhhh
bebişim hatırlatıyor kendini canım hatta ağrı sızı olmadığı zaman korkuyorum bişey mi oldu diye yokluyorum
midem konusunda sıkıntılarım var bulantı ekşime arası bişeyler yaşıyorum canım![]()
kistim yok cok şükür canım kontrollerimi süreki yaptırıyorum..kendını takıp et bakalım canım belkıde kıstler patlamıstır belkı adet degıldır bu
ya da tam gelmedı daha
allah yardımcın olsun canım
Anne burdayım üzülme demiş cimcime :)
Msj attım şekerim namaz molası verecem şimdi kaybolma
Bende çok becerikli sayılmam :)
Ama sen zaten katılma cimcimeyle yapamazsın zor olur
O patronun oğluna çakacam zaten az kaldı
Eyvah basıldık :)
Reklam olmasın diye şey etmedimdi bacımmm.
Teşekkür ederim canım beğendiğin için ve oyun için![]()
minik mucizelerimiz bizimle olacak
ben kaybolmamda iş yerinde net giderse yok olabilirimson mesajımamı karşılık attın
kistim yok cok şükür canım kontrollerimi süreki yaptırıyorum..
sanırım kendiliğinden oldum ya o yüzden böyle akşama veya yarın artar diye düşünüyorum yarınada misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bal-kalım
tamam canım saol teşekkür ederim..Son mesajını cevapladım şimdi gerçekten namaza gidiyorum sen msj at açık net gelince okurum canımmm
evet canım yaa görümcemler eltimle kv. filan gelicek. hoş eltimler kv filan hep beraber yiyoruz ama benim evimde ilk kez yicez..allah yardımcın olsun canım ıftara mısafır gelek oylemı
baya ozenmek gerekıyor,ıns agrın sızın olmaz
şimdi iş verdim eline de uzaklaştırdım ay sinir etti sabahtan beri yaaaaAnne burdayım üzülme demiş cimcime :)
Msj attım şekerim namaz molası verecem şimdi kaybolma
Bende çok becerikli sayılmam :)
Ama sen zaten katılma cimcimeyle yapamazsın zor olur
O patronun oğluna çakacam zaten az kaldı
Eyvah basıldık :)
Reklam olmasın diye şey etmedimdi bacımmm.
Teşekkür ederim canım beğendiğin için ve oyun için![]()
evettttttttminik mucizelerimiz bizimle olacak
ben kaybolmamda iş yerinde net giderse yok olabilirimson mesajımamı karşılık attın
amin canım benim hayırlısı artık deneyeyim bakayım inşallah iyi gelir bir de afedersin çok gazım var yaa normal mi bu:18:allah yardımcın olsun canım benım kı gıbı olacak sanırım 14.haftaya kadar cektım ben ıns senınkı o kadar uzamaz bana tuzlu ayran tuzlu krakerler çok ıyı gelırdı
şimdi iş verdim eline de uzaklaştırdım ay sinir etti sabahtan beri yaaaa
canım benim bu güzelliğin karşısında sadece ağzımız sulanıyor
bu arada eller de güzelmiş hee baktım da
yeni alışıyorum mutfağa demişsin ama gayet iyi işler çıkarmışsın valla
evettttttttsımsıkı tutunacaklar anneciklerine
amin canım benim hayırlısı artık deneyeyim bakayım inşallah iyi gelir bir de afedersin çok gazım var yaa normal mi bu:18: