Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim... :72::72:Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:) Tanımayanlar için İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor..:72::72:Öptüm sizleriii:54::16:

Son düzenleme:
ay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım:1::1:

ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendim:1::1:
off tamam gelme :19:
bu arada benim et sorunu başladı yarın görüşürüz kızlar mesaide bitiyo zaten:1:

Muhatın ahı tuttu buluşma gerçekleşemedi bir türlü :)
Bizde seni çok sevdik iyi ki katıldın aramıza :16:
demeye yaa ah mı etti:27:

saol canım teşekkür ederim....
bu arada canım net gidip geliyo ben cıkıyorum mesaide bitti zaten öpüyorum sizleri ii günler:16:

Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim... :72::72:Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:)İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor..:72::72:Öptüm sizleriii:54::16:

Yasin dağıttığını bilmiyordum canım ben okurum inşallah.Verebileceğim birileri olursa özelden yazarım sana :16:

Sende ki tembellik bebişin marifeti totonu oynatasın gelmiyor :)
hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdi:1::1:
off tamam gelme :19:
bu arada benim et sorunu başladı yarın görüşürüz kızlar mesaide bitiyo zaten:1:
gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk beni:1:.1:
ne eti kız öptüm Allaha emanet ol:16:

Yasin dağıttığını bilmiyordum canım ben okurum inşallah.Verebileceğim birileri olursa özelden yazarım sana :16:
Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedim:1:sağol canım not aldım :16:

hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdi:1::1:

gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk beni:1:.1:
ne eti kız öptüm Allaha emanet ol:16:

Hele bi doğsun hayırlısıyla pervane yapacak etrafında toton yer görmeyecek :)
Eksik yazmış canım et değil net :)

Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedim:1:sağol canım not aldım :16:

Yap tabii duyurunu canım en kısa zamanda tamamlanır inşallah :16:

Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim... :72::72:Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:) Tanımayanlar için İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor..:72::72:Öptüm sizleriii:54::16:

canımm listene bakar mısın ben sana okumuş muydum okumadıysam yaz bir tane:16:

Hele bi doğsun hayırlısıyla pervane yapacak etrafında toton yer görmeyecek :)
Eksik yazmış canım et değil net :)

Yap tabii duyurunu canım en kısa zamanda tamamlanır inşallah :16:

hemde nasıl dimi o yüzden şimdi yatabildiğim kadar yatıyorum:1::1::1::1::1:
hadi yaa ay ne güldüm bir harf neleri değitiriyor yaaa:1::1:

slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepinizi:16::16::16:akşama bakrım yine

slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepinizi:16::16::16:akşama bakrım yine

hayırlı yolculuklar canımmmmmmm hasret mi gidereceksiniz anneyle babaylaaa :52::52::52:

işleri toparladım 1-2ft. kaldı işlenecek onları da aldım önüme geldim muhabbetin dibine vuralım diye ama kimse kalmamış yaaaa beni yalnız mı bıraktınız şimcikkk:14:

Kimsecikler yok neden acaba nerde bu millet ya

Hayırlı yolculuklar canım.Bende çok özledim anne babamı :(
Allah'a emanet ol canım:16:

Back
X