- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
ay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım
ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendim![]()
Sende ki tembellik bebişin marifeti totonu oynatasın gelmiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım
ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendim![]()
off tamam gelmeay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacım
demeye yaa ah mı ettiMuhatın ahı tuttu buluşma gerçekleşemedi bir türlü :)
Bizde seni çok sevdik iyi ki katıldın aramıza![]()
Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim...Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:)İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor..
Öptüm sizleriii
![]()
demeye yaa ah mı etti
saol canım teşekkür ederim....
bu arada canım net gidip geliyo ben cıkıyorum mesaide bitti zaten öpüyorum sizleri ii günler![]()
hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdiSende ki tembellik bebişin marifeti totonu oynatasın gelmiyor :)
gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk benioff tamam gelme
bu arada benim et sorunu başladı yarın görüşürüz kızlar mesaide bitiyo zaten![]()
Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedimYasin dağıttığını bilmiyordum canım ben okurum inşallah.Verebileceğim birileri olursa özelden yazarım sana![]()
hemde nasıl yaaa bu kadar olacağım hayatta aklıma gelmezdi
gelcem gelcem de teyzesi az bi büyüsün çok tembel yaptı bu çocuk beni.1:
ne eti kız öptüm Allaha emanet ol![]()
Canım çok sık paylaşmadım görmemişsindir ama böyle de tamamlanacağı yok valla en azından duyuru yapim de akılda kalıyım dedimsağol canım not aldım
![]()
Kızlarrr... .....Uzun süredir duyuru yapmıyodum unutmuşsunuzdur belkiii diye tekrar hatırlatıyım dedim...Hayırlı zaman da Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar için 500 Yasine niyetlendim yardım etmek isteyenler olursa sevinirim çünkü çokkk eksiğim varr:) Tanımayanlar için İsmim Aslı bu arada bir kişi sadece 1 tane okuyabiliyor..
Öptüm sizleriii
![]()
Hele bi doğsun hayırlısıyla pervane yapacak etrafında toton yer görmeyecek :)
Eksik yazmış canım et değil net :)
Yap tabii duyurunu canım en kısa zamanda tamamlanır inşallah![]()
hemde nasıl dimi o yüzden şimdi yatabildiğim kadar yatıyorum
hadi yaa ay ne güldüm bir harf neleri değitiriyor yaaa![]()
Tabii canım keyfini çıkar tembelliğin :)
Et sorunum net sorunum :)
slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepiniziakşama bakrım yine
işleri toparladım 1-2ft. kaldı işlenecek onları da aldım önüme geldim muhabbetin dibine vuralım diye ama kimse kalmamış yaaaa beni yalnız mı bıraktınız şimcikkk![]()
slmm kızlar nbr ya anca girebildim ama hemen çıkcam bi bakayım dedimm.yarın gidiyorum artık Ankaraya 2 hafta olamayacağim aranızda,ayyy çok özledim annemi babamı öptm hepiniziakşama bakrım yine
Kimsecikler yok neden acaba nerde bu millet ya
Hayırlı yolculuklar canım.Bende çok özledim anne babamı
Allah'a emanet ol canım![]()
nerde bu millet nerde bu devlett![]()
:) Ramazandan sonra böyle olmaz inşallah buralar çok boşladılar topiği
Hiç tadı olmuyor böyle
canımm listene bakar mısın ben sana okumuş muydum okumadıysam yaz bir tane![]()