kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME
kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
Merhaba.
Yazdıklarınız çok güzel ve gerçekten hepimizin olması gerektiği gibi bilinçli.
Evet, Yüce Kitap Allah kelamı o Yüce Kitap hepimize, bizi yaratan tarafından kendimizi kullanma rehberi gibi, bizim için olması gereken ve bize iyi ve hayır getirebilecek şeylerin, iyilerin kötülerin ayırımının yapıldığı, örneklerle anlatıldığı muhteşem ve mucize bir kitap.
Ne güzel söylemişsiniz, Allah bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye, inşallah hepimiz güzel olarak yaradılmış olan kalplerimizin ve gönüllerimizin idrakinde olabilelim.
Lakin, Yasin-i Şerif gibi Fatiha Suresi gibi, Ayet-el Kürsi gibi ve daha burada saymaya gerek olmayan bir çok sure ve ayetler için, onların ziyadesiyle okunmasında bizler için hayırlar olduğu ve mümkünse çokça tekrar edilmesi gerektiği de, malumunuz üzere tüm Alimler ve Kamil insanlar tarafından da bizlere kadar gelen bilgiler arasında öyle değil mi?
Ayrıca bildiğimiz birşey daha var ki, bir mümin in başka bir mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olan ve kabulu en muhtemel dualardan olduğudur, en azından benim bildiğim kadarıyla tabi ki tüm bu yazdıklarım.
Zaten burada bulunan hiç kimsenin de, Yasin-i Şerif i çocuk sahibi olma duasıymış gibi düşündüğünü de sanmıyorm.
Sonuç olarak; birbirini hiç tanımayan insanların böyle bir teknolojik imkanla böyle bir dua buluşması içinde olmalarının veya bu vesileyle herkesin kendi kendine okudukları dışında bir kaç tane daha fazla ayet veya dua okumasının, bunların sayıca tekrar edilmesi ve mübarek bir gün olan Cuma günü bağışlanmasının ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Zaten normalde de Hatim edildiğinde bile mutlaka bir bağışlama duası olur, bağışlamalar da zaten hani o sizin bahsettiğiniz şekilde dillerimizle ve kalplerimizle edilen dualara birer örnek değilmidir?
Ben bunu anlayamadım sadece.
Merhaba.
Evet, Yüce Kitap Allah kelamı o Yüce Kitap hepimize, bizi yaratan tarafından kendimizi kullanma rehberi gibi, bizim için olması gereken ve bize iyi ve hayır getirebilecek şeylerin, iyilerin kötülerin ayırımının yapıldığı, örneklerle anlatıldığı muhteşem ve mucize bir kitap.
Ne güzel söylemişsiniz, Allah bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye, inşallah hepimiz güzel olarak yaradılmış olan kalplerimizin ve gönüllerimizin idrakinde olabilelim.
Lakin, Yasin-i Şerif gibi Fatiha Suresi gibi, Ayet-el Kürsi gibi ve daha burada saymaya gerek olmayan bir çok sure ve ayetler için, onların ziyadesiyle okunmasında bizler için hayırlar olduğu ve mümkünse çokça tekrar edilmesi gerektiği de, malumunuz üzere tüm Alimler ve Kamil insanlar tarafından da bizlere kadar gelen bilgiler arasında öyle değil mi?
Ayrıca bildiğimiz birşey daha var ki, bir mümin in başka bir mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olan ve kabulu en muhtemel dualardan olduğudur, en azından benim bildiğim kadarıyla tabi ki tüm bu yazdıklarım.
Zaten burada bulunan hiç kimsenin de, Yasin-i Şerif i çocuk sahibi olma duasıymış gibi düşündüğünü de sanmıyorm.
Sonuç olarak; birbirini hiç tanımayan insanların böyle bir teknolojik imkanla böyle bir dua buluşması içinde olmalarının veya bu vesileyle herkesin kendi kendine okudukları dışında bir kaç tane daha fazla ayet veya dua okumasının, bunların sayıca tekrar edilmesi ve mübarek bir gün olan Cuma günü bağışlanmasının ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Zaten normalde de Hatim edildiğinde bile mutlaka bir bağışlama duası olur, bağışlamalar da zaten hani o sizin bahsettiğiniz şekilde dillerimizle ve kalplerimizle edilen dualara birer örnek değilmidir?
oy oy oy kurban olurum
sağolasın canımcım
darısı başına tez vakıtte ınşallah
Merhaba.
kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
inş.canım rabbim nasiip eder benle birlikte tüm isteyenlere ..su an nasıl durumun bulantı oluyomu
ALLAH KABUL ETSIN INŞ. CANIMne güzel maşallah size sabah namazına uyanmayalım diye seytan ense kokümüze 3düğüm atarmış uyanamayalım diye..uyanırsakk 1.dügüm abdest alırsak2.dügüm namaz kılarsak3.düğümde çözülürmş...
Bizde eşimle bugun niyetliyiz karar verdk arada oruç tutacagız inş.haftanın ikigünü hep oruclu olmak isyorum
hayırlı haberlerle gel ınşallah canım dualarımız senınleCanlarım morelim bozuk diye giremedim Alkahima her gün dua ediyorum cuma gunü hayırlı haberlerle gelirim diye Aysecim canım bu arada Yasin imı ve ayetel kursi dualarımı okutum Allahım kabul etsin inşallah âmin yarabbim âmin Hepinize güzel dua ve dilekleriniz için cokk teşekkür ederim Yüce Rabbim herkesin kalbinden geceni tez zamanda versin inşallah hepinizi cokkk seviyorum optumm kocaman umarım duamız ben Dr gitmeden bağışlanır şimdiden hepinize teşekkürler
kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?