Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

okuyunca bir an düşündüm ben olsamm ne yapardımmm((hayatın sana sunduğu en zor sınav bu olsun canım allah beterini göstermesin inş..ALLAH ım yardım etsin doğru kararı vermen için karşına doğru doktoru çıkarsın inş..kelimelerinn anlamsız kaldığıı an işteee (bizleri haberdar et kuvvetli olmaya calışş her şerde vardır bi hayırr

ayşecim benim 3 yasini annem okudu yine canım. Bu aralar çok yoğunum canım bana yeni listede 1 tane yazar mısın? Ben rahatlayınca haber veririm sayıyı arttırma için.

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME
Canım senina dına çok sevindim Allah hayırlı etsin ve sağlıklı olarak size bağışlasın inşallah
adet odum agrım var yine olmadı bu ay
Hayırlısı olsun canım üzülme o güzel haberide alırsın en kısa sürede inşallah
Canım ne denir ne yapılır bilemiyorum çok zor bir durum.İnşallah Allah yardımcın olurda bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelir.Haklısın insan evladına kıyamaz.Bizler öyle yada böyle yap diyemeyiz belki ama senin için hayırlısı neyse o olsund emekten başka dua etmenden başka çare yok.Üzme kendini umarım olumlu yönde gelişir herşey Allah yardımcın olsun canım

Ben 5 tane daha alayım canım

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME
Canım senina dına çok sevindim Allah hayırlı etsin ve sağlıklı olarak size bağışlasın inşallah
Hayırlısı olsun canım üzülme o güzel haberide alırsın en kısa sürede inşallah
Canım ne denir ne yapılır bilemiyorum çok zor bir durum.İnşallah Allah yardımcın olurda bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelir.Haklısın insan evladına kıyamaz.Bizler öyle yada böyle yap diyemeyiz belki ama senin için hayırlısı neyse o olsund emekten başka dua etmenden başka çare yok.Üzme kendini umarım olumlu yönde gelişir herşey Allah yardımcın olsun canım

Ben 5 tane daha alayım canım

Canım ben yardım ederim yarın okuyup sayıyı söylerim inş bugün okurdum ama özel gün malum yarın bitiyo

canım çok üzüldüm tüm dualarım meleğin için

canım rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır bunu unutma canım.rabbım gonlundekını verır inşallah

olsun üzülme zamanı degılmış
inş. dıger aya olur bekletmez senı
cok duygulandım yaaa
ne zor demı bu tedavıler kadın nede cok yıpranıyo. bazen bellı edemıyosun bazen içinde bı yerlere akıtıyorsun acını bazen ağlasanda yaran kapanmıyo. kadın ne guçlu bı varlık insan bunu avlenınce dahada iyi anlıyor.
kızlar üzülmeyın bızler kac kere anne olduk düşlerimizde rüyalarımızda ve her yakınımızın anne oluşuyla.
hepımız mükafatını alacagız inş.

canım benım acını cok ıyı anlıyorum ve en guzelını yapmıssın ınşallah olmaz ama kalbı bıle dursa kuraj yapılabılır bu durumda ıyıkı aldırmamıssın. rabbım yuzune baksın can versın inş. dualarımız senınle

ayse yardım ederım okuyunca sayı bıldırırım pazartesı falan
yenı lıste açmada bunu bitirelım dılersen

Son düzenleme:

canım ya çok üzüldüm hayırlısı olsun nasıl bir acı olduğunu bilirim ama rabbimin takdirinden başka bir şey olmuyor.kürtaj kelimesi hala beynimde çınlıyor bende aldımam dedim son ana kadar ama herşeyin hayırlısı kendine çok iyi bak rabbim sabır versin

Sen Türkiyesin,Türkiye sen...Gazi Mustafa Kemal Ne Mutlu senin gibi Atası olan bize...RUHUN ŞAD OLSUNNN RAHAT UYU

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okudu
blowhole== 2 tane esma okudu
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okudu
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane esma okudu
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okudu
ozay37barış==3tane okuDU

ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okudu
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===5tane okudu
özlemlk==3tane okUDU

roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okudu

kızlar eksiklerimiz çok yardım etmek isteyenleri bekliyorum

ayşecim merhaba.ben 3 yasinimi okudum.söylemeyi unuttum.allah kabul etsin.

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okudu
blowhole== 2 tane esma okudu
ozne hayat==2tan ayse035 okudu

redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okudu
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane esma okudu
seminay84==3 tane okuDU

sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okudu
ozay37barış==3tane okuDU

ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okudu
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===5tane okudu
özlemlk==3tane okUDU

roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okudu

kızlar eksiklerimiz çok yardım etmek isteyenleri bekliyorum

Canım allahım sabrını verir inşallah umarım en kısa sürede Rabbim kucağını doldurur...

Ah kıyamam size.

Ben bir kul halimle bunu söyleyebiliyorsam, Yüce Mevla'nın bir kuluna sevgisini tasavvur etmeye çalıştım yine...

O herşeyi en güzelinden kararlamıştır, vardır bunda da sizin için çok çok hayırlar inşallah...

Sonuçtan haberdar etmeniz ve sonuç her ne olursa olsun iyi olduğunuza dair bir haber takip edilecek artık burada. inşallah bebekte olumlu bir gelişme olsun, eğer durum farklı olursa da sabır ve metanetle yüreğiniz tez zamanda biraz olsun ferahlasın ve inşallah Rabbim her dileyenin kucağını bir an evvel ve en önemlisi de sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun.

söyleyecek hiç bir şey bulamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…