Haklısın canım ama bu sabrın mükafatını hepimiz alacağız inanıyorum buna.İnşallah güzel haberler olur sizin için
İyiyim canım sen nasılsın?
Canım moralini boşuna bozma yüreğini ferah tut inşllh hayırlı haberle gelirsin herşey Allah'tan ve herşeyde bir hayır vardır.Allah yardımcın olsun
Allah kabul etsin canım negüzel
lütfen kızlar biraz tecrübeli olalım
kuranda hiçbir ayette yok
çocuğun olsun diye yasin oku yada bir niyet et kabul olması için yasin oku yada ne okuyorsanız
kuran bize rehber olarak indi doğru yolu bulalı die
olmasını istediğimiz şeyler içinde rababimiz bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye
bol bol dua et die ayaet indirdi
yarın persembe yasinleri okumaya çalısalım cumaya bitirirsek allahın izni ile arkadaşlarımızın duasını yapar yeni listeye başlarız
öptüm sizlri kocaman
selamun aleykum
bizler hiçbirimiz yasin duasını okursak çocuk sahibi olunduğunu ya da olacağımızı idda etmiyoruz ..yasini şerifin fazileti çoktur kur anı kerimin kalbi dr.. her sıkıntısı derdi istegi olan bu sureyi ve bunun gibi sureleri okuyup rabbinden ister ..çok şükür bilinçli insanlarız görmediğimiz tanımadığımız insanlara hep birlikte dua ediyoruz
üzülmemek mümkün mü?
Insan olmamızın en özellikli yanlarından biri de bu yanımız değil mi zaten?
Yüreklerimiz halden hale, giriyor. Herşey bizler için, dağın taşın kaldıramayacağı yük ve bir o kadar da sorumluluk var sırtımızda.
Farklı farklı hepimizin imtihanı.
Bazen öyle üzülür, öyle çok içimiz acır ki böyle durumların tarifi bile imkansızdır zaten.
Lakin, neticede yine aynen söylediğiniz gibi ve buradaki tüm diğer genç kardeşlerimin de hiç dillerinden düşmediği gibi, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun deyip teslimiyet halinde olmak en büyük hatta bazen tek tessellimiz oluyor.
Cumartesi günkü kontrolünüzde iyi geçsin, şu anda sizin iyi olmanız herşeyden önemli. Ve sonuçların değerlendirmesi de inşallah bundan sonraki annelik yolculuğunuz adına faydalı bilgiler vereceği için, en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla dileğinize ulaşırsınız.
Buradaki herkes gibi benim de aklıma geldikçe, bu başlığı gördükçe ve her yazdığımda dualarım yine buradaki sizlerle.
kızlar biz bugun niyetliyız eve erken gidiyoruz allaha emanet olun
çocuğun olsun diye yasin oku yada bir niyet et kabul olması için yasin oku yada ne okuyorsanız
olmasını istediğimiz şeyler içinde rababimiz bize kalp verdi dil verdi dua edelim diye
ne kadar güzel dileklerde bulunuyorsunuz dualarınız için allah sizden razı olsun rabbim sizinde gönlünüze göre hayırlısı ile versin tekrar çok teşekkür ederim
yarın persembe yasinleri okumaya çalısalım cumaya bitirirsek allahın izni ile arkadaşlarımızın duasını yapar yeni listeye başlarız
öptüm sizlri kocaman
ya ben tutamamısım kendimi sahur için bişeyler yedikten sonra namaz için abdest almıştım üşüdüğüm için yataga girdim malesef sabah namazını kaçırdım..
hamdolsun iyiyim herzamanki gibi çok şükür
işte öyle oluyor hep neyse kaza edersin ama inşallah bi dahakine düzenli kılarsın allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin
ayşecim selam canmben 2 yasinimi ve ayrıca 50 ayetel kürsi okudum canım,,, rabbim kabul eder inşallah,,,
ayrıca bazen haber veremiyorum,,, ama kesinlikle okuyorum,,,,, aklınızda kalmasın,,,, ama bundan sonra haber vermeye çalışıcam öpüyorum çok
canım benim yasinlerimi annem okucak sen okundu yazabilirsin benim henüz kanamam kesilmedi.
aleykum selam canım .. okudugunu ekliyorum...canım..hamilelik nasıl gidiyo dilerim sağlıklı doğum saglıklı hayırlı evladın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?