Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın
İyi ki kıymet bilen biriymiş sen ne yaparsan yap bilmeyen bilmiyor işte.
Benim görümcem yok :)
3 tane eltim var.İlk baştan tavrını belli edeceksin.Sen küçük gelinsin diye ezmeye çalıştılar yer miyim ben :)
Sürekli laf çakmalar imalı konuşmalar ama ben ne yaptım lafları ağızlarına tıkadım arkam sağlam çünkü :)
Eşim ve kayınvalidem var arkamda :) Onlar olmasa yine ezdirmezdim kendimi çok çok sakin biriyim yeter ki damarıma basılmasın :)

naslsınız canlarım
ben ıyıyım merak etmeyın yarında kontrolum var eve gelır gelmez sızlerı haberdar edrım ıns
dua edın lutfen kıızmın daha 1,5 ayı var ama cımcıme durmuyor gelmek ıstıyor hos sankı anası 9 ay sabretmısmı kı o sabretsın
daha onca soyledım mı bılmıyorum bende 7 aylık dogmusum sukur kızım 8.ayda

valla canım benimde eltim var 1 tane saolsun iyiyizdir hep koruruz birbirimizi

Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedi kan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...

canım üzülme desekte üzülürsün biliyorum o yüzden sana diyeceğim cabuk toparln daha gitmen katetmem kolay gibi gözüken ve uzun yolun var cabuk toparlanmalısın..
bu hayyat herşey bizler için napalım canım kaderde tüp bebek varsa yaptıracaksın gücün yettiğince..
bende suan tüp yollarındayım eşimin maddi durumu yok esnaf olduklarından rahmetli babasının borcu cok ama benim maasla bari bişeyler yapmaya calısıyoruz..
sizde öyle yapacaksınız cabuk toparlan emi arkadaşım..
elimizden gelen herşeyi Rabbime isyan etmeden yapıcaz ama illa da olmuyosa dünyanın sonu değil deyip bagrımıza tas basıp Rabbimden gelene razı olucaz canım

her şey yoluna girecek :)
canı gönülden inanıyorum
benim rahim duvarımda inceydi ama soğan kürü kullandım 4 mm kalınlaştı.
üzülmek yok en azından hala çarelerin var.

canı gönülden inanıyorum

sağolu kızlar ama olumsuz şeyler duydıkça insan daha da bi hırpalanıyo daha zor toparlıyor kendini Rabbim sabır versin ferahlık versin...hepimiz bi sınavdayız Rabbim bu sınavları hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin...

canım ben bi ara buraya bi aktarı yazdım okudun mu onu?

peki canım herkes sana durumun kötü oldugu halde iyi dese dese oyalasa ve durumun dahada kötüleşince öğrensen daha kötü olmazmı bide böyle düşün ne kadar acıda olsa bazı şeyler duymamız hayrımıza

canım ben bi ara buraya bi aktarı yazdım okudun mu onu?
yok canım görmedimmm

haklısın canımm Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin...

canım bende gördüm iyi düşünmüşler ama burda başlayıp başlamıcamız kesinleşsin dedim çünkü eğer burdada başlarsak her ikisi zor gelebilir işten dolayı fırsatım olmuyo fazla
canım aslında benim aklıma şu geldi,
biz burada okuduklarımızı da oraya yazalım.
eminim ki gelen baken de şevklenecektir.
belki insanlara fetih suresi agır gelyordur, ama bi 100 fatiha okurum diyebilir.
bakalım konuşalım fikir paylaşalım en iyisini yapalım Allahın izniyle.
ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bi aktar kadın var sana ondan bahsttim mi hatırlamıyorum.
o kadına bi sor fsh düşürücü var mı diye.
kadının ajanda da yok yoktu

nurusima nekadarzor nasılsınız kızlar sizi epeydir görmüyorummmmm,

Allah Allah ben hiç görmedim kaçırmışım nerdeymiş kimmiş numarası falan varmı?ben fsh için hayıt thmunu duydum bugün onu alıcaktım ama

anlaşılan klavbenyelerinize su kaçtı
ben fatura yatııp gelim barii

yok canım görmedimmm

haklısın canımm Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin...
canım bak ma böyle konustuguma ara ara bende giriyorum o hallere ama cabuk toparlanıcaz inşallah

tabi canım bencede olabilir aslında

Her şeyde var bir hayır üzme kendini canım.
Sen güçlü bir kadınsın.Hiçbir tedaviye gerek kalmadan mucizeni göndersin Yüce Mevlam inşallah.

canı gönülden inanıyorum

İnşallah canımmm ahhh bende bir inanabilsem

Şu regl durumum kesinleşsin bende varım dualarda

selamun aleyküm ben geldim kızlar beni özleyen yok hiç aranızda küstüm size

Sen özlenmez misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…