bizimkide demez canım biliyo onun için ne fedakrlıklar yaptığımı...
köyde oturuyolardı bi çok seyini gelemedi almaya..
düğün önü calıstıgım halde işten cık alışverişlerini yap sürekli onun istediiği olsun diye resim çekip göndermeler arayıp model anlatmalar yazık kuzum bi mo bilyaalmaya geldi halıları filan hep ben begendim aldım gördüğündede cok bayıldı..bunuda neden böyle aldın demedim zevklerimiz cok uyuşuyor..
bide benim hiç bişeyimi tam yapmadılar annemin ve benim hep içimizde kaldı bazı seyler gelinimiz olursa hepsini yapcaz dedik durumlarıda yoktu kız evinin biz düzdük saolsun o da kıymet biliyor..
zaetn ben basta tavrımı koydum canım bak ablacım bunca seyi seni abimi sevdiğimden yaptım ama olaki bişey oldu yüzüme değilde arkamdan birileriyle konusursan benim için herşey biter bu zamana kadar yaptıklarım helal olsun sen sağ ben selamet derim dedim hemde gerçekten yaparım yani ama saolsun kız kardeşimden farkı yok gözümde
valla canım benimde eltim var 1 tane saolsun iyiyizdir hep koruruz birbirimiziMaşallah Allah muhabbetinizi artırsın
İyi ki kıymet bilen biriymiş sen ne yaparsan yap bilmeyen bilmiyor işte.
Benim görümcem yok :)
3 tane eltim var.İlk baştan tavrını belli edeceksin.Sen küçük gelinsin diye ezmeye çalıştılar yer miyim ben :)
Sürekli laf çakmalar imalı konuşmalar ama ben ne yaptım lafları ağızlarına tıkadım arkam sağlam çünkü :)
Eşim ve kayınvalidem var arkamda :) Onlar olmasa yine ezdirmezdim kendimi çok çok sakin biriyim yeter ki damarıma basılmasın :)
Hiç birşeyin yoluna gireceği yok umudum da tükendi zaten.
Kendimi kandırıp duruyorum geçecek herşey diye
Ramazanlık olmasa takmayacam ama oruç tutacam mı tutmayacam mı diye ikilemde kalıyorum.
İkinci adet dönemim geldi günüdür diyorum ama gelmiyor kırmızılar.
Sen ne yaptın bu arada nasıl geçti davetin canım.
her şey yoluna girecek :)Çok sıkıntılı bir dönem olduğu kesin ama takmamaya çalışıyordum kaç gündür dün gelen bir telefon herşeyi berbat etti.
Amannnn hiç açmayalım sıkıntı konularını.
Yemeklerde değişiklik yaptın mı merak görümcenler geldiğinde
benim rahim duvarımda inceydi ama soğan kürü kullandım 4 mm kalınlaştı.Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedikan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...
canım üzülme desekte üzülürsün biliyorum o yüzden sana diyeceğim cabuk toparln daha gitmen katetmem kolay gibi gözüken ve uzun yolun var cabuk toparlanmalısın..
bu hayyat herşey bizler için napalım canım kaderde tüp bebek varsa yaptıracaksın gücün yettiğince..
bende suan tüp yollarındayım eşimin maddi durumu yok esnaf olduklarından rahmetli babasının borcu cok ama benim maasla bari bişeyler yapmaya calısıyoruz..
sizde öyle yapacaksınız cabuk toparlan emi arkadaşım..
elimizden gelen herşeyi Rabbime isyan etmeden yapıcaz ama illa da olmuyosa dünyanın sonu değil deyip bagrımıza tas basıp Rabbimden gelene razı olucaz canım
sağolu kızlar ama olumsuz şeyler duydıkça insan daha da bi hırpalanıyo daha zor toparlıyor kendini Rabbim sabır versin ferahlık versin...hepimiz bi sınavdayız Rabbim bu sınavları hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin...her şey yoluna girecek :)
canı gönülden inanıyorum
benim rahim duvarımda inceydi ama soğan kürü kullandım 4 mm kalınlaştı.
üzülmek yok en azından hala çarelerin var.
canım ben bi ara buraya bi aktarı yazdım okudun mu onu?sağolu kızlar ama olumsuz şeyler duydıkça insan daha da bi hırpalanıyo daha zor toparlıyor kendini Rabbim sabır versin ferahlık versin...hepimiz bi sınavdayız Rabbim bu sınavları hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin...
peki canım herkes sana durumun kötü oldugu halde iyi dese dese oyalasa ve durumun dahada kötüleşince öğrensen daha kötü olmazmı bide böyle düşün ne kadar acıda olsa bazı şeyler duymamız hayrımızasağolu kızlar ama olumsuz şeyler duydıkça insan daha da bi hırpalanıyo daha zor toparlıyor kendini Rabbim sabır versin ferahlık versin...hepimiz bi sınavdayız Rabbim bu sınavları hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin...
canım bende gördüm iyi düşünmüşler ama burda başlayıp başlamıcamız kesinleşsin dedim çünkü eğer burdada başlarsak her ikisi zor gelebilir işten dolayı fırsatım olmuyo fazlahanımlar dün yeni bi topik açılmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...etih-suresi-okuyabilecekler.html#post31367092
yok canım görmedimmmcanım ben bi ara buraya bi aktarı yazdım okudun mu onu?
peki canım herkes sana durumun kötü oldugu halde iyi dese dese oyalasa ve durumun dahada kötüleşince öğrensen daha kötü olmazmı bide böyle düşün ne kadar acıda olsa bazı şeyler duymamız hayrımıza
canım aslında benim aklıma şu geldi,canım bende gördüm iyi düşünmüşler ama burda başlayıp başlamıcamız kesinleşsin dedim çünkü eğer burdada başlarsak her ikisi zor gelebilir işten dolayı fırsatım olmuyo fazla
canım aslında benim aklıma şu geldi,
biz burada okuduklarımızı da oraya yazalım.
eminim ki gelen baken de şevklenecektir.
belki insanlara fetih suresi agır gelyordur, ama bi 100 fatiha okurum diyebilir.
bakalım konuşalım fikir paylaşalım en iyisini yapalım Allahın izniyle.
ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bi aktar kadın var sana ondan bahsttim mi hatırlamıyorum.
o kadına bi sor fsh düşürücü var mı diye.
kadının ajanda da yok yoktu
canım bak ma böyle konustuguma ara ara bende giriyorum o hallere ama cabuk toparlanıcaz inşallahyok canım görmedimmm
haklısın canımm Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin...
canım aslında benim aklıma şu geldi,
biz burada okuduklarımızı da oraya yazalım.
eminim ki gelen baken de şevklenecektir.
belki insanlara fetih suresi agır gelyordur, ama bi 100 fatiha okurum diyebilir.
bakalım konuşalım fikir paylaşalım en iyisini yapalım Allahın izniyle.
ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bi aktar kadın var sana ondan bahsttim mi hatırlamıyorum.
o kadına bi sor fsh düşürücü var mı diye.
kadının ajanda da yok yoktu
ben küstüm size insan bir arayıp sormazmı nerde bu arkadaşım diyenurusima nekadarzor nasılsınız kızlar sizi epeydir görmüyorummmmm,
Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedikan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...
her şey yoluna girecek :)
canı gönülden inanıyorum
benim rahim duvarımda inceydi ama soğan kürü kullandım 4 mm kalınlaştı.
üzülmek yok en azından hala çarelerin var.
hanımlar dün yeni bi topik açılmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...etih-suresi-okuyabilecekler.html#post31367092
selamun aleyküm ben geldim kızlar beni özleyen yok hiç aranızda küstüm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?