Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

diycez tabi bizde diycez. göz torbalarımızdan bile şikayetçi olacaz:)
kucagımıza alınca bebeği unutacaz çünkü yıllarca gelmeyişini.
canum bak büssürü süpermenlerinizde var artık :)
iş sadece o gıcık miyomların gitmesine kaldı.
az kaldı geliyooo bebişin işte :)

ben okurum da misal ben 41 tane mi yoksa 1tane mi okuyacağım geçen tülaya 1tane okumuştum ama yine sana da sorayım
teşekkür ederim birtanem .canım 41 tane okuyacaksın .benim bildiğim böyle 41 hamile 41 ayetel kürsi okuyacak.çok olduğu için söylemeye çekiniyordum ama inan son günlerde içimdeki özlem iyice arttı o yüzden okumanızı rica ettim lütfen hakkınızı helal edin

sürpriz canım sende burdaymışsın sen nasılsın biraz canın sıkkın galiba
neler düşünmüşsün öle
doğurcaz,büyütçez.....vs
kız sen doğur büyütürüz beraber takma kafana
inşaallah o günlerde gelecek

ecrinn07 canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
dularımızdasın
ama en azından tüp bebek yapabiliyosun bunu düşün
biliyorum böyle zamanlarda insan en kötü şeylerin kendi başına geldiğini düşünür
ateş düştüğü yeri yakar o yüzden
amaaaaaaaa
unutmamak ta gerekeir ki
senden daha zor durumda olanlarda var
hiç tüp bebek yapmma şansı bile olmayanlar
yada hiç umut olmayanlar
o yüzden herşey bu zamana kadar zor gitti ama bundan sonrası çok güzel olacak diye düşün canım
bizde yanındayız herzaman

aldım canım ama hemen sıldıgım ıcın unutmusum .
canım 1,5ay var ama bu kız 1 ay dayanırmı bılmıyorum allah yardımcımız olsun ıns
sen dr konrolune ne zaman gıdeceksın

tatlim ben okuyayim hatta bizim arkadaslardanda isteyeyim abdest zorunlumu canim ona gore soyleyeyim
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım.yok abdest zorunlu değil.hatta kuranı kerimi ezbere biliyorsan onu bile abdestsiz okuyabilirmişsin geçen gün nihat hatipoğlu hoca söyledi.ama ismimi söyliyeyim ismen edilen dua makbul olurmuş.benim ismim Remziye eşimin Mehmet Veysel .

seyyanım canım allah razı olsun sızın gıbı guzel yureklı dostlarımın varlıgı benı çok mutlu edıyo merakta bıraktıgım ıcın çok uzuldum ama ..
kızımın erken gelme konusunda bana çekmesını ıstemıyorum
sen nasıl oldun rahatsızdın

Son düzenleme:
tesekkurler canım sımdılık ıyıyız yarın kontrolumuz var bakalım dr ne dıyecek sen nasılsın neler yapıyorsun
çok sevindim canım inşallahhh vaktinde kucağına alırsın...korkularında haklısın gelişmesini tamamlaması en güzeli tabii...allaha emanet olun kıb....kendinide bebeğide çok üzme annesii....

canım yaaaaaa o kadar açık net yazmışsın kiii herşeyiii..bir çok kişininde tercümanı oldun yaşadıklarımızaaaaaa......inşallahhh tez zamanda güzel haberlerini alıcaz...bazen sahip olduklarımızıın kıymetini bilmiyoruz...şükretmekde dua etmekmiş bunu unutuyoruz...bizler farkındayız...ama farkında olmaynlarda çokkk....bendemi böyle yaapıcak diye sorar dururum hep ...herşey köprüyü geçinceye kadar mı diye...allah hepimize hayırlı evlatlat nasip etsin...hayra çevirsin ..hayırlı olani gönlümüze razı kılsın....aminnnn

canım benimmmm olsun bulansın yeter ki iyi olsun onlar diye dua ediyorum bennnnn
sende bugünleri yaşayacaksın inşallah tez zamanda içim acaip rahat bu konudaa dualarımız seninle gel konuş anlat biz hep birklikte aştık herşeyi benim düşük yaptığım zaman nasıl beni teselli ettiğiniz dün gibi aklımda Rabbim sizlerden razı olsun Allahımın izniyle bu son olacak ben diyorum bak bu sene sonunda topiğimizde hamiş olmayan kalmayacakkk
Her duamda dilimdesin Rabbim bekletmeden göndersin inşallah bebişini-bebişlerini ki bizimde yarımız tamamlansınnnnn yüreğin sakinlesin canım benim çok seviliyorsunnnn

ayy öyle güzel olur ki keşke o güzel haber biran önce gelsede artık bu sıkıntılar bitse..
stresten kesinlikte doğru tespit canım sürekli aklımız bu olayla meşgul o yüzden..çünkü tedavilerle ilgili hiçbir ayrıntıyı unutmuyorum.elimizde olmayan birşey için çok fazla yıpratmışız hafızaları inşallah çözümü biran önce gelir..dediğin gibi hem eşlerimiz hemde bizler aile olmanın tadını çıkarırız.eee ilgimizi çeken şeyleri unutmuyoruz demek ki

aşkolsun canım benimmmmm 41tane çok mu sen iste 313 hatmi yapayım süresi yoksa bu hafta sonuna kadar okundu bil canımcım yazarım zaten

canlarım ben çıkıyorum pek iyi değilim evime gidip yatayım öpüyorum sizi Allahıma emanet olunnnnn

merak etme canım senin gibi erkenci olmaz bizim prensesimiz
sadece sen annene neler yaşatmışsın onu hatırlatıyo san yumurcak
bende iyiyim çok şükür
bugün kontrolümüz vardı
hastalığımız geçti ama gözde hasar bıraktı malesef
özellikle eşimin daha fazla
ama çok şükür nki buda bgeçecekmiş
zaman alırmış geçmesi
6 ay belkide daha fazla sürebilir dedi
ama sonunda geçecek ya çok şükür

ben iyiyim seyyanim sen nasilsin? gozun nasil oldu enistenide gozu gectimi canim?

tatlim abdestli olarak dimi yazdim ama gozunden kacti galiba ben kizlarada soylerim okumak isteyen olurdsada emin olmak istedim

aldım canım ama hemen sıldıgım ıcın unutmusum .
canım 1,5ay var ama bu kız 1 ay dayanırmı bılmıyorum allah yardımcımız olsun ıns
sen dr konrolune ne zaman gıdeceksın

aminnn canimdayanir insallah canim bende korkmaya basladim annem gelmeden gelecek diye ama bakalim hayirlisi tatlim doktor gormuyorum ben ancak ebe goruyoruz iki hafta sonra randevum var dogurmazsambuarada gecende sancilanmistimya ozman selviksimin 1bucuk cm uzun oldugunu soylemislerdi bu nedemek diye sordum 1bucuk cm aciklik dedi normalmi dedim istenilmeyen bir durum ama zaten ciger gelistirici vurmuslar korkma dedi baska birsey yok sinirim bozuldu ya

canım niyetim kadir gecesine kadar. gördüğüm bir rüyadan çok etkilendim.
inşallah gerçek olur sizlerinde vasıtasıyla Rabbim dualarımızı kabul eder amin
Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin

canım annem buyuturken çok zorlanmıs ama benı dogurmak kolay olmus kendısı ayaktayken bır sancıda dusmusum
ıns benımkı de bı sancıda gelır
ya canım rabbım sıfa versın buyuk dertlerden korusun ıns
ama gozde hasar bıraktı deımssın ne boyutta ..
nazarlara mı geldınız ne

canım nasılsın tedavin hayırla sonuçlanır inşallahhh....allah hepimizin yolunu açık etsin....şifamızı versin...işlerimizi kolaylaştırsın ....aminnnnnnnnn...hamileler pamuk eller cebe.....
şükürler olsun Rabbime iyiyim canım bazen gel gitler yaşasamda Rabbim bugünlere gelmemi nasip ettiği için çok mutluyum.en azından hayallerim devam ediyor.evet canım kısmetse tekrar tedaviye başlamayı düşüyorum hakkımda hayırlısı olsun sonucu güzel olsun.dualrın için canı gönülden amin diyorum Rabbim hepimize yaşatsın anne olma mutluluğunu .
canım sen nasılsın neler yapıyorsun inşallah sendende güzel haberler alırız en yakın zamanda amin

iyi şükür canım sen nasılsın rahatsızmışsınız....çok geçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah...saçmalıyorum işte zaman geçtikçe karamsarlaşıyormuyum ne .... derdim iş güç değil varsın olsun.....genç anne ve baba olamama korkusu işte zaman akıp geçiyor..

baban için çookk geçmiş olsun canım....hepiniz için herşey yolunda gider inşallah...güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz..

canım benım hem yarın hemde onumuzdekı cumartesı kontrolum var yarın devlt hast.cumartesı dogumu dusundugum ozel hast.
senın durumuna sınır oluyorum nasıl bı memleket yaa
1.5 cm açılman var demek acaba benımde olmusmudur acılma merak ettım sımdı ama gelıstırıcı ıgne vurulmussun çok sukur
zamanında gelsın yavrucaklar yaa
uzme kendını canım ne yapsakta hersey olacagına varıyor rabbım bebıslerı korusun saglıcakla gelmelerını nasıp etsın ıns
bızede saglık versınkı onlar ıcın dımdık olalım onlara bakabılelım
canım rabbım kabul eder ıns bıtırdıgımde haber verırım
estagfırullah hak da ne demek canım benım helal olsun

Son düzenleme:

korneada hasar oluşmuş canım
buda görmede bozukluk yapıyo
benim sol gözüm ama eşimin iki gözüde şuanda bulanık görüyo
göz enfeksiyonunu çok ağır geçirmişiz
ama bu görme de bozuklukta geçici dedi
ancak zaman alırmış
sabır
bunada şükür
Rabbim beterinden korusun

ayşecim desene o zaman senin zıpırda kolay gelecek annene çektiysen eğer

krizantem canım iyiyiz çok şükür yukarıdada yazdım
durum bundan ibaret
napalım
Rabbim daha büyük sıkıntılar yaşatmasın
hiçbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…