diycez tabi bizde diycez. göz torbalarımızdan bile şikayetçi olacaz:)bulantıların normal olsun bazılarıda belirtisi olmadığı için kendini hamiş hissedemiyormuş.
şükürler olsun Rabbim bu mübarek ayda sana meleğini gönderdi kalp atışlarınıda duyduktan sonra inşallah çifte bayram yaşarsın,
kızmıyorsunuzdur inşallah bana biraz size naz yapayım dedim eşimde bugün işyerindeki arkadaşlarıyla iftar edecekti
bende dün eşime baya bir içli sözler söylemişim garibim sabah işe gider gitmez arkadaşlarından özür dilemiş sizle bugün iftara kalamıycam demiş
sonra beni aradı akşam eve geliyorum iftara dedi nasıl mutlu oldum son günlerde iyice hassaslaşmışım farkına varmadan evde tek başıma kalmak istemiyorum nedense heranım da meleğimi düşünür oldum .evet senelerce umutsuz yaşadım bebeğimin olmayacağını biliyordum .ama şimdi meleğime o kadar yakınlaştıktan sonra elimden kayıp gitmesi içimi acıttı. kendimi hiç bir işe yaramaz biri olarak görmeye başladım .az evvel bir komşum yeni doğum yapmış bitkin perişan bir haldeydi uykusuzluktan gözleri şişmiş.bana dert yanıyordu içimden kendi kendime dedimki senin yerinde olmayı isteyen binlerce insan var keşke o uykusuz gecelerin için bile Rabbime şükretsen dedim.sonra tekrar iç muhakeme yaptım acaba bendemi bebeğim olunca dert yanmaya başlıycam uykusuz kalıyorum yoruluyorum diye.
Ya Rabbim sen bizim içimizde yanan ateşimizi söndür bize tarafından hayırlı soy ver.sen dualarımızı önce hakkımızda hayra çevir sonra bize nasip et amin.
arkadaşım kusura bakma biraz uzun oldu ama içimde yanan ateş ancak sizlerle paylaştıkça sönüyor
teşekkür ederim birtanem .canım 41 tane okuyacaksın .benim bildiğim böyle 41 hamile 41 ayetel kürsi okuyacak.çok olduğu için söylemeye çekiniyordum ama inan son günlerde içimdeki özlem iyice arttı o yüzden okumanızı rica ettim lütfen hakkınızı helal edinben okurum da misal ben 41 tane mi yoksa 1tane mi okuyacağım geçen tülaya 1tane okumuştum ama yine sana da sorayım
bizde iyiyiz canim cok sukur senin iyi oldugunu duyunca daha iyi oldum cunku baya korktum bebis erken geliyor diye neyseki usluymus oturdu yerinebizimde ebeyle randevumuz vardi rutin seyler dogumda alacagim ilaclari falan saydi suya girmek istermisin falan oyle seyler iste ben sana soz verdigimide gondermistim oda gelmedimi?
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım.yok abdest zorunlu değil.hatta kuranı kerimi ezbere biliyorsan onu bile abdestsiz okuyabilirmişsin geçen gün nihat hatipoğlu hoca söyledi.ama ismimi söyliyeyim ismen edilen dua makbul olurmuş.benim ismim Remziye eşimin Mehmet Veysel .tatlim ben okuyayim hatta bizim arkadaslardanda isteyeyim abdest zorunlumu canim ona gore soyleyeyim
nurusimacım özlemez ve merak etmemiyiz hiç...sen bizim idolümüzsün,seni unutmak mümkünmü
canım yine tüp bebeğe başlıyomuşsun,dualarım seninle...inş.bu sefer olur Rabbimin iznişyle
dafniya kız sen nerelerdeydib bakem,yokluğun tabikide hissediliyo
ablan nasıl ,hala internet bişi çözülememiş akşamcı olmadığına göre
canım gönderteyim burdan size bi internetçi ben
neyse herşey yolunda dimi canım
ayşa035 canım sende korkuttun bizi ama baksana prenses annesine çekmiş
gelmek için sabırsızlanıyor....
krizantem canım sen nasılsın,
asbelove en taze anne sen nasılsın
nasıl gidiyo
herşey yolundaır inş
muhatım sen napıyon bakem..
kaç cüz okudun merak ettim
bana yetişebildin mi acaba
çok sevindim canım inşallahhh vaktinde kucağına alırsın...korkularında haklısın gelişmesini tamamlaması en güzeli tabii...allaha emanet olun kıb....kendinide bebeğide çok üzme annesii....tesekkurler canım sımdılık ıyıyız yarın kontrolumuz var bakalım dr ne dıyecek sen nasılsın neler yapıyorsun
bulantıların normal olsun bazılarıda belirtisi olmadığı için kendini hamiş hissedemiyormuş.
şükürler olsun Rabbim bu mübarek ayda sana meleğini gönderdi kalp atışlarınıda duyduktan sonra inşallah çifte bayram yaşarsın,
kızmıyorsunuzdur inşallah bana biraz size naz yapayım dedim eşimde bugün işyerindeki arkadaşlarıyla iftar edecekti
bende dün eşime baya bir içli sözler söylemişim garibim sabah işe gider gitmez arkadaşlarından özür dilemiş sizle bugün iftara kalamıycam demiş
sonra beni aradı akşam eve geliyorum iftara dedi nasıl mutlu oldum son günlerde iyice hassaslaşmışım farkına varmadan evde tek başıma kalmak istemiyorum nedense heranım da meleğimi düşünür oldum .evet senelerce umutsuz yaşadım bebeğimin olmayacağını biliyordum .ama şimdi meleğime o kadar yakınlaştıktan sonra elimden kayıp gitmesi içimi acıttı. kendimi hiç bir işe yaramaz biri olarak görmeye başladım .az evvel bir komşum yeni doğum yapmış bitkin perişan bir haldeydi uykusuzluktan gözleri şişmiş.bana dert yanıyordu içimden kendi kendime dedimki senin yerinde olmayı isteyen binlerce insan var keşke o uykusuz gecelerin için bile Rabbime şükretsen dedim.sonra tekrar iç muhakeme yaptım acaba bendemi bebeğim olunca dert yanmaya başlıycam uykusuz kalıyorum yoruluyorum diye.
Ya Rabbim sen bizim içimizde yanan ateşimizi söndür bize tarafından hayırlı soy ver.sen dualarımızı önce hakkımızda hayra çevir sonra bize nasip et amin.
arkadaşım kusura bakma biraz uzun oldu ama içimde yanan ateş ancak sizlerle paylaştıkça sönüyor
canım benimmmm olsun bulansın yeter ki iyi olsun onlar diye dua ediyorum bennnnnbulantıların normal olsun bazılarıda belirtisi olmadığı için kendini hamiş hissedemiyormuş.
eskidende vardı ama bu sıralar sanki sıklaştı...bazen bende düşünüyorum üzüntü stresten mi diye.... ben ilerisini düşünür oldum..daha çocuk yapcaz bakcaz. büyütcez...dimii ama o günleri görmek hepimize nasip olur inşallah.kendimide es geçtim sevdiceğimde görsün tam bir aile olalım istiyorum hep bir arada sağlılı huzurlu bir yuva....fenamı olur yaniii ....allah büyük........kafamızı tek yöne yönlendirdik hep.. haliyle durdu..........şaka bir yana işime gelenide hiç unutmam
teşekkür ederim birtanem .canım 41 tane okuyacaksın .benim bildiğim böyle 41 hamile 41 ayetel kürsi okuyacak.çok olduğu için söylemeye çekiniyordum ama inan son günlerde içimdeki özlem iyice arttı o yüzden okumanızı rica ettim lütfen hakkınızı helal edin
seyyanım canım allah razı olsun sızın gıbı guzel yureklı dostlarımın varlıgı benı çok mutlu edıyo merakta bıraktıgım ıcın çok uzuldum ama ..
kızımın erken gelme konusunda bana çekmesını ıstemıyorum
sen nasıl oldun rahatsızdın
nurusimacım özlemez ve merak etmemiyiz hiç...sen bizim idolümüzsün,seni unutmak mümkünmü
canım yine tüp bebeğe başlıyomuşsun,dualarım seninle...inş.bu sefer olur Rabbimin iznişyle
dafniya kız sen nerelerdeydib bakem,yokluğun tabikide hissediliyo
ablan nasıl ,hala internet bişi çözülememiş akşamcı olmadığına göre
canım gönderteyim burdan size bi internetçi ben
neyse herşey yolunda dimi canım
ayşa035 canım sende korkuttun bizi ama baksana prenses annesine çekmiş
gelmek için sabırsızlanıyor....
krizantem canım sen nasılsın,
asbelove en taze anne sen nasılsın
nasıl gidiyo
herşey yolundaır inş
muhatım sen napıyon bakem..
kaç cüz okudun merak ettim
bana yetişebildin mi acaba
teşekkür ederim birtanem .canım 41 tane okuyacaksın .benim bildiğim böyle 41 hamile 41 ayetel kürsi okuyacak.çok olduğu için söylemeye çekiniyordum ama inan son günlerde içimdeki özlem iyice arttı o yüzden okumanızı rica ettim lütfen hakkınızı helal edin
aldım canım ama hemen sıldıgım ıcın unutmusum .
canım 1,5ay var ama bu kız 1 ay dayanırmı bılmıyorum allah yardımcımız olsun ıns
sen dr konrolune ne zaman gıdeceksın
canım niyetim kadir gecesine kadar. gördüğüm bir rüyadan çok etkilendim.tesekkurler canım sımdılık ıyıyız yarın kontrolumuz var bakalım dr ne dıyecek sen nasılsın neler yapıyorsun
canım meleğin acelemi ediyor inşallah erken gelmez son ay ciğerlerinin olşumu için çok önemli .kendini hiç yorma ve en ufak bir sıkıntıda bile kendini ihmal etme canım dualarımız seninle ikinizde Rabbim'e emanet olun
canım ben okurum pekı ne zamana kadar okunması gerekıyo
merak etme canım senin gibi erkenci olmaz bizim prensesimiz
sadece sen annene neler yaşatmışsın onu hatırlatıyo san yumurcak
bende iyiyim çok şükür
bugün kontrolümüz vardı
hastalığımız geçti ama gözde hasar bıraktı malesef
özellikle eşimin daha fazla
ama çok şükür nki buda bgeçecekmiş
zaman alırmış geçmesi
6 ay belkide daha fazla sürebilir dedi
ama sonunda geçecek ya çok şükür
şükürler olsun Rabbime iyiyim canım bazen gel gitler yaşasamda Rabbim bugünlere gelmemi nasip ettiği için çok mutluyum.en azından hayallerim devam ediyor.evet canım kısmetse tekrar tedaviye başlamayı düşüyorum hakkımda hayırlısı olsun sonucu güzel olsun.dualrın için canı gönülden amin diyorum Rabbim hepimize yaşatsın anne olma mutluluğunu .canım nasılsın tedavin hayırla sonuçlanır inşallahhh....allah hepimizin yolunu açık etsin....şifamızı versin...işlerimizi kolaylaştırsın ....aminnnnnnnnn...hamileler pamuk eller cebe.....
iyi şükür canım sen nasılsın rahatsızmışsınız....çok geçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah...saçmalıyorum işte zaman geçtikçe karamsarlaşıyormuyum ne .... derdim iş güç değil varsın olsun.....genç anne ve baba olamama korkusu işte zaman akıp geçiyor..sürpriz canım sende burdaymışsın sen nasılsın biraz canın sıkkın galiba
neler düşünmüşsün öle
doğurcaz,büyütçez.....vs
kız sen doğur büyütürüz beraber takma kafana
inşaallah o günlerde gelecek
şaka yapıyorum birtanem biraz naz yapayım dedim.
annemlere gittim birkaç gün kaldık eşimle
daha sonra kendi kan tahlillerim falan yaptırdım sonuçları bekliyorum
bugünde babam gözünde katarakt vardı onu ameliyat ettirdi
2gün sonra diğer gözünden ameliyat olacak
şimdi temizlik falan yaparım sonra yine annemlere giderim
babam için geçmiş olsuna gelenler olur anneme yardımcı olmalıyım
sonra annem hastaneye gidecek onunda sonuçları çıkacak
inşallah temiz çıkar böyle işte canım benim koşuşturmam devam ediyor
canım benım hem yarın hemde onumuzdekı cumartesı kontrolum var yarın devlt hast.cumartesı dogumu dusundugum ozel hast.ben iyiyim seyyanim sen nasilsin? gozun nasil oldu enistenide gozu gectimi canim?
tatlim abdestli olarak dimi yazdim ama gozunden kacti galiba ben kizlarada soylerim okumak isteyen olurdsada emin olmak istedim
aminnn canimdayanir insallah canim bende korkmaya basladim annem gelmeden gelecek diye ama bakalim hayirlisi tatlim doktor gormuyorum ben ancak ebe goruyoruz iki hafta sonra randevum var dogurmazsambuarada gecende sancilanmistimya ozman selviksimin 1bucuk cm uzun oldugunu soylemislerdi bu nedemek diye sordum 1bucuk cm aciklik dedi normalmi dedim istenilmeyen bir durum ama zaten ciger gelistirici vurmuslar korkma dedi baska birsey yok sinirim bozuldu ya
canım rabbım kabul eder ıns bıtırdıgımde haber verırımcanım niyetim kadir gecesine kadar. gördüğüm bir rüyadan çok etkilendim.
inşallah gerçek olur sizlerinde vasıtasıyla Rabbim dualarımızı kabul eder amin
Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin
canım annem buyuturken çok zorlanmıs ama benı dogurmak kolay olmus kendısı ayaktayken bır sancıda dusmusum
ıns benımkı de bı sancıda gelır
ya canım rabbım sıfa versın buyuk dertlerden korusun ıns
ama gozde hasar bıraktı deımssın ne boyutta ..
nazarlara mı geldınız ne
ben iyiyim seyyanim sen nasilsin? gozun nasil oldu enistenide gozu gectimi canim?
tatlim abdestli olarak dimi yazdim ama gozunden kacti galiba ben kizlarada soylerim okumak isteyen olurdsada emin olmak istedim
aminnn canimdayanir insallah canim bende korkmaya basladim annem gelmeden gelecek diye ama bakalim hayirlisi tatlim doktor gormuyorum ben ancak ebe goruyoruz iki hafta sonra randevum var dogurmazsambuarada gecende sancilanmistimya ozman selviksimin 1bucuk cm uzun oldugunu soylemislerdi bu nedemek diye sordum 1bucuk cm aciklik dedi normalmi dedim istenilmeyen bir durum ama zaten ciger gelistirici vurmuslar korkma dedi baska birsey yok sinirim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?