Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyan geçmiş olsun... inşaallah kısa sürede izi bile kalmaz

sağolasın canım inşaallah
vardır bi kusurumuz başımıza geldiğine göre
yada Rabbim günahlarımızı siliyodur bu vesileyle
tam 3 yıldır ramazan ayında büyük sıkıntılar,hastalıklar yaşıyorum
kaldıracak gücümüz var heraldeki Rabbim veriyo
çok şükür

kızlar bana müsaade en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....yemek yapmam lazım bir taraftan ağrımda varr gelmedi şu kırmızı orucumda sakata bindi ....sizede iyi iftarlarr.... öpüldünüz...

canım halınıze çok sukur bınlerce kez sukurler olsun ama ınan çok uzuldum ya rabbım su mubarek gunde su hayırlı vakıtlerde safı adıyla sıze sıfa versın ıns
annem hep dua edıyor ıns bana cekersın dıyor

sağol canım
sende takma kafana
napalım genç anne olamıcaz ama olucaz inşaallah
ben erken denilebilecek bi yaşta evlendim
21 yaşında ama yine erken anne olmak nasip olmadı
şimdi yaş 34 yolun yarısına geldik
Rabbim hepimize en kısa zamanda yaşatsın inşaallah canım

hosbuldum cnm..biz iyiyiz cok sukur seni merak ettim gecen okumustum suyun gelms diye sukur iyimissiniz.

canım ben nasıl korktum bılemezsın hem daha 33.haftamdayım hemde doguracakmıyım dıye heyecan korku bı arada çok sukurkı su an ıcın durmumuz ıyı
nasıl bırbırınıze kzınızla alıstınızmı
ben bazen korkuyorum acaba guzel bakabılırmıyım dıye

kızlar banada müsaade
kalıp daha sohbet etmek isterdim ama çıkayım
sonra yine görüşürüz
hepiniz Allaha emanet olun
sizi seviyorum
hepiniz ayrı ayrı gönlümde ve dualaramdasınız

sende Allah emanet ol tatlim

canim hayirli haberlerle gel insallah dedigin gibi saglikla gelsinler yeter canim ama korkmuyor degilim

RAbbim sifa versin seyyanim dikkat edin kendinize

kızlar banada müsaade
kalıp daha sohbet etmek isterdim ama çıkayım
sonra yine görüşürüz
hepiniz Allaha emanet olun
sizi seviyorum
hepiniz ayrı ayrı gönlümde ve dualaramdasınız

allaha emanet ol canım bızde kızımla senı çok sevıyoruz
bende çıkıcam bırazdan yemek yapmadım daaha

sukur cnm iyi olmanıza cok sevındım..
bırbırımıze alıstık cnm korkma sende cokta guzel bakarsın merak etme bende tek basına bakıyorum gayette guzel bakıyorum:)

sukur cnm iyi olmanıza cok sevındım..
bırbırımıze alıstık cnm korkma sende cokta guzel bakarsın merak etme bende tek basına bakıyorum gayette guzel bakıyorum:)

uyku problemı oluyo ya o dusunduruyo
rabbım sana bagıslasın yavrunu
canım benım sımdı çıkmam gerekıyo çok opüyorum senı ve ufaklıgı allaha emanet olun

uyku problemı oluyo ya o dusunduruyo
rabbım sana bagıslasın yavrunu
canım benım sımdı çıkmam gerekıyo çok opüyorum senı ve ufaklıgı allaha emanet olun

insallah cok gaz problemı olmaz rahat uyursunuz cnm..
bızde senı optuk teyzesı kolay gelsın cok yorma kendını

aysem ben cikiyorum felaket belim agridi ozelede 5 dak engeli geldi benim hosuma gitti aldim ama biraz pahaliydi bana benziyor dimi

giremedim bu aralar. baya kötü birkaç gün geçirdim. biraz düzelttik durumları şükür. bugün bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama içerde kanama alanı var dedi doktor. progestan başladı. hep yatcan dedi. kanama alanı artarsa düşük olabilir Allah korusun dedi. inşallah Allah korur bebişimi. sizde durumlar nasıl, okuyamadım geçmişi. hepiniz iyi misiniz? hamişler nasıl, yeni hamiş var mı?

Bugün açılan ve kısa sürede kapatılan konuya yetişemedim üzgünüm
Çok gergin ve kötü birgün geçiriyorum üzgünüm
Konusu kapatılan şahıs gerçek mi fake mi çok merak ediyorum gerçekse elime geçse parçalarım.
İlk defa bu kadar sinirliyim keşke konu kapatılmadan bir şeyler yazıp dökseydim içimi.
Buraya yazmamda ki neden o konunun kapatılmış olması ve benim içimde fırtınaların kopması

slm hangi konu yaaa....

canım bu akşam iftarda kuzenim vardı cadı kızıylaa...çingene yaaa kafa beyin bırakmadı..berbaer masa da fotoğraf bile çekinemdik yaramazlıklarından aklımıza gelmedi..zaten hertabağı parmakladı herşeyi karıştırdı....tekrar sordum...doktorumuz sezeryan mı tercih ediyor öle duydum dedim..yok beee dedi...ona bekle demiş normal doğum yapacaksın..ama doğum zamanı yurt dışında olacağı için beklemedi...tombalak kızı da zaten bayaa zorlardı annesini...neyse yanlış hatırlamadığıma sevindimm....kuzenim de aşılama yaılacakken yumoşu küçük diye doktorun erteldiği ay mmemlketimze tatile gitmişti...ama gitmeden çatlatma iğnesini falan olmuş..perhizlerini yapmışlar..döndüğünde hamileydi..aşılamasız geldi prensesimiz....benim tüplerim de sıkıntı olmasaydı doktorumun eli uğurlu ama..ben de dertler deryaa oldu....aşılamayı da mı ona yaptırmıştın canımm
canım nasılsın tedavin hayırla sonuçlanır inşallahhh....allah hepimizin yolunu açık etsin....şifamızı versin...işlerimizi kolaylaştırsın ....aminnnnnnnnn...hamileler pamuk eller cebe.....

41 hamişe 41 er tane mi aytel kürsi okutacaksın hayatım ben de düşüneyim bunu ..birkaç hamiş tanıdığım var amaainşaallah hamişlerin duasıyla gelri meleğin kucağınaa

uleyyyn bizim burda 3,45 de imsak. o zamana kadar kuranımı okuyum.
cagrı atarsınız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…