seyyan geçmiş olsun... inşaallah kısa sürede izi bile kalmaz
hosgeldın senı gormek ne guzel
nasılsın kızın nasıl
korneada hasar oluşmuş canım
buda görmede bozukluk yapıyo
benim sol gözüm ama eşimin iki gözüde şuanda bulanık görüyo
göz enfeksiyonunu çok ağır geçirmişiz
ama bu görme de bozuklukta geçici dedi
ancak zaman alırmış
sabır
bunada şükür
Rabbim beterinden korusun
ayşecim desene o zaman senin zıpırda kolay gelecek annene çektiysen eğer
krizantem canım iyiyiz çok şükür yukarıdada yazdım
durum bundan ibaret
napalım
Rabbim daha büyük sıkıntılar yaşatmasın
hiçbirimize
iyi şükür canım sen nasılsın rahatsızmışsınız....çok geçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah...saçmalıyorum işte zaman geçtikçe karamsarlaşıyormuyum ne .... derdim iş güç değil varsın olsun.....genç anne ve baba olamama korkusu işte zaman akıp geçiyor..
baban için çookk geçmiş olsun canım....hepiniz için herşey yolunda gider inşallah...güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz..
hosbuldum cnm..biz iyiyiz cok sukur seni merak ettim gecen okumustum suyun gelms diye sukur iyimissiniz.
aşkolsun canım benimmmmm 41tane çok mu sen iste 313 hatmi yapayım süresi yoksa bu hafta sonuna kadar okundu bil canımcım yazarım zaten
canlarım ben çıkıyorum pek iyi değilim evime gidip yatayım öpüyorum sizi Allahıma emanet olunnnnn
canım benım hem yarın hemde onumuzdekı cumartesı kontrolum var yarın devlt hast.cumartesı dogumu dusundugum ozel hast.
senın durumuna sınır oluyorum nasıl bı memleket yaa
1.5 cm açılman var demek acaba benımde olmusmudur acılma merak ettım sımdı ama gelıstırıcı ıgne vurulmussun çok sukur
zamanında gelsın yavrucaklar yaa
uzme kendını canım ne yapsakta hersey olacagına varıyor rabbım bebıslerı korusun saglıcakla gelmelerını nasıp etsın ıns
bızede saglık versınkı onlar ıcın dımdık olalım onlara bakabılelım
canım rabbım kabul eder ıns bıtırdıgımde haber verırım
estagfırullah hak da ne demek canım benım helal olsun
korneada hasar oluşmuş canım
buda görmede bozukluk yapıyo
benim sol gözüm ama eşimin iki gözüde şuanda bulanık görüyo
göz enfeksiyonunu çok ağır geçirmişiz
ama bu görme de bozuklukta geçici dedi
ancak zaman alırmış
sabır
bunada şükür
Rabbim beterinden korusun
ayşecim desene o zaman senin zıpırda kolay gelecek annene çektiysen eğer
krizantem canım iyiyiz çok şükür yukarıdada yazdım
durum bundan ibaret
napalım
Rabbim daha büyük sıkıntılar yaşatmasın
hiçbirimize
kızlar banada müsaade
kalıp daha sohbet etmek isterdim ama çıkayım
sonra yine görüşürüz
hepiniz Allaha emanet olun
sizi seviyorum
hepiniz ayrı ayrı gönlümde ve dualaramdasınız
canım ben nasıl korktum bılemezsın hem daha 33.haftamdayım hemde doguracakmıyım dıye heyecan korku bı arada çok sukurkı su an ıcın durmumuz ıyı
nasıl bırbırınıze kzınızla alıstınızmı
ben bazen korkuyorum acaba guzel bakabılırmıyım dıye
sende Allah emanet ol tatlim
canim hayirli haberlerle gel insallah dedigin gibi saglikla gelsinler yeter canim ama korkmuyor degilim
RAbbim sifa versin seyyanim dikkat edin kendinize
sukur cnm iyi olmanıza cok sevındım..
bırbırımıze alıstık cnm korkma sende cokta guzel bakarsın merak etme bende tek basına bakıyorum gayette guzel bakıyorum:)
uyku problemı oluyo ya o dusunduruyo
rabbım sana bagıslasın yavrunu
canım benım sımdı çıkmam gerekıyo çok opüyorum senı ve ufaklıgı allaha emanet olun
nurusimacım özlemez ve merak etmemiyiz hiç...sen bizim idolümüzsün,seni unutmak mümkünmü
canım yine tüp bebeğe başlıyomuşsun,dualarım seninle...inş.bu sefer olur Rabbimin iznişyle
tamam o zaman unutmayın yoksa ağlarım ona göre
hissettiklerim normalde hissettirdiklerim normal mi bilmiyorumcanim hissettiklerin cok normal insallah hayirlisiyla kucagimiza aldigimizda arda dert yanariz belki ama gosterdigi gunler icinde yaninda sukrumuzu yapariz heleki bizler bunca sene bekleyip bircok sozlere tedavilere acilara gogus geren bizler biz unutmayiz ogunlerimizi daha bir sariliriz yavrularimiza ben inaniyorum bu topikte hic kimse bebissiz kalmayacak insallah o bebisler gelecek buraya
aslında Rabbimden gelene tevekkül etmek en güzeli
ben kimim ki haşa Rabbimin verdiğine gönül koyuyorum
ağlayıp sızlıyorum bazen kendime çok kızıyorum sen sınavını Rabbim katında geçemiyeceksin
sende bu kadar evlat hasreti varken isyan çizgisine yaklaşıyorsun diyorum
ama elimde değil Rabbim bu sevgiyi içime koydu inşallah hasretimde sona erdirir
o günler gelsinde canım inşallah bebişlerimiz akıllı olur bize bunca yıl sabrımızın mükafatıyla gelirlerdiycez tabi bizde diycez. göz torbalarımızdan bile şikayetçi olacaz:)
kucagımıza alınca bebeği unutacaz çünkü yıllarca gelmeyişini.
canum bak büssürü süpermenlerinizde var artık :)
iş sadece o gıcık miyomların gitmesine kaldı.
az kaldı geliyooo bebişin işte :)
canım ben miyomu falanda artık kafama takmıyorum oda bebeğimin gelmesine bir engelse
ve bebeğimin olması hakkımda hayırlıysa Rabbim önümdeki engelleri kaldırır inşallah
inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin kimimiz 1 yıl kimimiz 2 ,5,10,20 yıl bebek özlemi çektik ve çekmekteyizcanım yaaaaaa o kadar açık net yazmışsın kiii herşeyiii..bir çok kişininde tercümanı oldun yaşadıklarımızaaaaaa......inşallahhh tez zamanda güzel haberlerini alıcaz...bazen sahip olduklarımızıın kıymetini bilmiyoruz...şükretmekde dua etmekmiş bunu unutuyoruz...bizler farkındayız...ama farkında olmaynlarda çokkk....bendemi böyle yaapıcak diye sorar dururum hep ...herşey köprüyü geçinceye kadar mı diye...allah hepimize hayırlı evlatlat nasip etsin...hayra çevirsin ..hayırlı olani gönlümüze razı kılsın....aminnnn
içimiz yanıyor bize gördüğümüz duyduğumuz herşey bebeği hatırlatıyor zaten
inşallah bizimde bayramımız gelecek birgün bugün olmasada yarın ama Rabbimin bunca açılan eli boş çevirmeyeceğini biliyorum
Rabbim dualarımızı makbul eylesin hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah amin
asbem canım onlar dedin ben topiğe pek uğramıyorum yoksa mucizlerimiz mi var yani 2 tanemi meleğin varcanım benimmmm olsun bulansın yeter ki iyi olsun onlar diye dua ediyorum bennnnn
sende bugünleri yaşayacaksın inşallah tez zamanda içim acaip rahat bu konudaa dualarımız seninle gel konuş anlat biz hep birklikte aştık herşeyi benim düşük yaptığım zaman nasıl beni teselli ettiğiniz dün gibi aklımda Rabbim sizlerden razı olsun Allahımın izniyle bu son olacak ben diyorum bak bu sene sonunda topiğimizde hamiş olmayan kalmayacakkk
Her duamda dilimdesin Rabbim bekletmeden göndersin inşallah bebişini-bebişlerini ki bizimde yarımız tamamlansınnnnn yüreğin sakinlesin canım benim çok seviliyorsunnnn
Rabbim sabırının mükafatını çifter çifter mi verdi inşallah öyledir
amin canım duaların için Allah razı olsun inşallah canım Rabbim duysun sesini
çok teşekkür ederim birtanem kalp kalbe karşıdır derler bende sizleri çok seviyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım.aşkolsun canım benimmmmm 41tane çok mu sen iste 313 hatmi yapayım süresi yoksa bu hafta sonuna kadar okundu bil canımcım yazarım zaten
canlarım ben çıkıyorum pek iyi değilim evime gidip yatayım öpüyorum sizi Allahıma emanet olunnnnn
birtanem kadir gecesine kadar okunursa iyi olur duasını geceyarısı yapmayı düşünüyorm
güle güle canım git dinlen Allah'a emanet olun
teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.inşallah canım bu defa Rabbim benim yüzümü güldürür size umut olurum inşallahiyi şükür canım sen nasılsın rahatsızmışsınız....çok geçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah...saçmalıyorum işte zaman geçtikçe karamsarlaşıyormuyum ne .... derdim iş güç değil varsın olsun.....genç anne ve baba olamama korkusu işte zaman akıp geçiyor..
canım ya seni çok iyi anlıyorum bende öyle düşünüyorum genç yaşta anne olmak çok güzel ama herşey kısmet .ben amcamım kızyla 1 hafta arayla evlendim çocuğu 3. sınıfa gidiyor.şimdi hamile 2. çocuğu olacak ben ise halen yanıp tutuşmaktayım.Rabbimden gelene tevekkül etmek başka elimizden gelen birşey yok
baban için çookk geçmiş olsun canım....hepiniz için herşey yolunda gider inşallah...güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz..
slm hangi konu yaaa....Bugün açılan ve kısa sürede kapatılan konuya yetişemedim üzgünüm
Çok gergin ve kötü birgün geçiriyorum üzgünüm
Konusu kapatılan şahıs gerçek mi fake mi çok merak ediyorum gerçekse elime geçse parçalarım.
İlk defa bu kadar sinirliyimkeşke konu kapatılmadan bir şeyler yazıp dökseydim içimi.
Buraya yazmamda ki neden o konunun kapatılmış olması ve benim içimde fırtınaların kopması
canım bu akşam iftarda kuzenim vardı cadı kızıylaa...çingene yaaa kafa beyin bırakmadı..berbaer masa da fotoğraf bile çekinemdik yaramazlıklarından aklımıza gelmedi..zaten hertabağı parmakladı herşeyi karıştırdı....tekrar sordum...doktorumuz sezeryan mı tercih ediyor öle duydum dedim..yok beee dedi...ona bekle demiş normal doğum yapacaksın..ama doğum zamanı yurt dışında olacağı için beklemedi...tombalak kızı da zaten bayaa zorlardı annesini...neyse yanlış hatırlamadığıma sevindimm....kuzenim de aşılama yaılacakken yumoşu küçük diye doktorun erteldiği ay mmemlketimze tatile gitmişti...ama gitmeden çatlatma iğnesini falan olmuş..perhizlerini yapmışlar..döndüğünde hamileydi..aşılamasız geldi prensesimiz....benim tüplerim de sıkıntı olmasaydı doktorumun eli uğurlu ama..ben de dertler deryaa oldu....aşılamayı da mı ona yaptırmıştın canımmhadi yaa benim de eşimin bir akrabası gitmişti sezaryene yönlendiriyor herkesi deyince panik oldummm içime su serptin valla
canımmm çok sağol evet tüpe gerek kalmadan aşılamayla geldi minnoşummmmmmmm Rabbim en kısa sürede sizlerden de alabilmeyi nasip etsin bu güzel haberi canımmmmm
canım nasılsın tedavin hayırla sonuçlanır inşallahhh....allah hepimizin yolunu açık etsin....şifamızı versin...işlerimizi kolaylaştırsın ....aminnnnnnnnn...hamileler pamuk eller cebe.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?