seni bu kadar sinirlendiren şey her ne ise bende çok sinirlendimBugün açılan ve kısa sürede kapatılan konuya yetişemedim üzgünüm
Çok gergin ve kötü birgün geçiriyorum üzgünüm
Konusu kapatılan şahıs gerçek mi fake mi çok merak ediyorum gerçekse elime geçse parçalarım.
İlk defa bu kadar sinirliyimkeşke konu kapatılmadan bir şeyler yazıp dökseydim içimi.
Buraya yazmamda ki neden o konunun kapatılmış olması ve benim içimde fırtınaların kopması
canım ibu gece ilk defa saat 05:07 tibariyele girmiş bulunuyorum...hemende çıkıcam...uleyyyn bizim burda 3,45 de imsak. o zamana kadar kuranımı okuyum.
cagrı atarsınız dimi
ziyaretçi kimsin??? eslem seyyan muhat hanginzsinz
haklısın canımm çok örnekler var böyle herşey Rabbimin istemesiyle nasip etmesiyle olacak ama sende ihmal etme mutlaka kontrollere git lütfen hastaneden korka korka erteleye erteleye elimize hiç bişe geçmiyor maalesef...canım nasılsın...üzme kendinii ağla için dökülsün istersen biraz ama...gerkeçten seni iyi anlıyorum hep acaba öylemi böylemi diye.....sebep biliyosun....bende doktor kapılarını aşındıran biri değilim zaman zaman senin gibii düşündüğümde çok oldu...pişman olmaktan korktum hep...olucağı varsa oluyor bir şekilde ama kendiliğinden ama bir sebeple birlikte gelicek bilemiyoruz...rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah... hayırlara yönlendirsin...bunun yanı sıra çokk uğraşıp yıllar sonra kendilinden gelen bebekler duyduk...problem varken bile hamile kalıp bebeklerini dünyaya getirenleri öğrendik...örnek olarakta kadında kan pıhtılaşması varmış hamile kalıp 7. ayda çocuğunu dünyaya getirmiş sıkıntılarıda olmuştur muhakkak ama doktor hamile kalmak zor demiş sen nasıl kaldın..buna benzerr bir sürü hikaye ....bizler bizim hikayemizi bilemiyoruz belkide bizler bu hikayeye yön verececiğiz...kendimizi bırakmadan büyük bir sabırla devam edeceğiz inşallah...güzel haberleri almak nasip olur hepimizeee....allah hepimizin yardımcısı olsun...bugünlerimize de şükür....derdin biri gider biri gelir...hakkımızda hayırlısıı böylemiş canım...
sürpriz canım sende burdaymışsın sen nasılsın biraz canın sıkkın galiba
neler düşünmüşsün öle
doğurcaz,büyütçez.....vs
kız sen doğur büyütürüz beraber takma kafana
inşaallah o günlerde gelecek
ecrinn07 canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
dularımızdasın
ama en azından tüp bebek yapabiliyosun bunu düşün
biliyorum böyle zamanlarda insan en kötü şeylerin kendi başına geldiğini düşünür
ateş düştüğü yeri yakar o yüzden
amaaaaaaaa
unutmamak ta gerekeir ki
senden daha zor durumda olanlarda var
hiç tüp bebek yapmma şansı bile olmayanlar
yada hiç umut olmayanlar
o yüzden herşey bu zamana kadar zor gitti ama bundan sonrası çok güzel olacak diye düşün canım
bizde yanındayız herzaman
slm hangi konu yaaa....
seni bu kadar sinirlendiren şey her ne ise bende çok sinirlendim
ama merakta ettim hani
canım ibu gece ilk defa saat 05:07 tibariyele girmiş bulunuyorum...hemende çıkıcam...
ben değildim canım..zaten ben kk ya girdiğim gibi otomatik giriş oluyo..yani ziyaretçi ben değildim
ama eslem yada muhat olabilir
ayy içime su serptin valla canım acaip rahatladım ilginçtir ama ben normal doğum istiyorum herkes gider mersine asbe gider tersinecanım bu akşam iftarda kuzenim vardı cadı kızıylaa...çingene yaaa kafa beyin bırakmadı..berbaer masa da fotoğraf bile çekinemdik yaramazlıklarından aklımıza gelmedi..zaten hertabağı parmakladı herşeyi karıştırdı....tekrar sordum...doktorumuz sezeryan mı tercih ediyor öle duydum dedim..yok beee dedi...ona bekle demiş normal doğum yapacaksın..ama doğum zamanı yurt dışında olacağı için beklemedi...tombalak kızı da zaten bayaa zorlardı annesini...neyse yanlış hatırlamadığıma sevindimm....kuzenim de aşılama yaılacakken yumoşu küçük diye doktorun erteldiği ay mmemlketimze tatile gitmişti...ama gitmeden çatlatma iğnesini falan olmuş..perhizlerini yapmışlar..döndüğünde hamileydi..aşılamasız geldi prensesimiz....benim tüplerim de sıkıntı olmasaydı doktorumun eli uğurlu ama..ben de dertler deryaa oldu....aşılamayı da mı ona yaptırmıştın canımm
41 hamişe 41 er tane mi aytel kürsi okutacaksın hayatım ben de düşüneyim bunu ..birkaç hamiş tanıdığım var amaainşaallah hamişlerin duasıyla gelri meleğin kucağınaa
günaydın canımmmmmmm ben iyiyim şükür sen nasılsınnnhepinize hayırları sabahlar hayırlı bi gün olsun inşallah arkadaşlarım ne var ne yok bakalım
bende iyiyim cok şükür canım napiim hayat ugraşıp duruyorum..ayy içime su serptin valla canım acaip rahatladım ilginçtir ama ben normal doğum istiyorum herkes gider mersine asbe gider tersineayyy ne güzel bir haber bu Rabbim ol desin yeter ki dimi canım benim hiç önemli değil bence kızlardan biri yazmıştı bir bayanın tüplerinde iltihap mı varmış tıkalımıymış neymiş şimdi tam olarak hatırlamıyorum tüpten başka şansın yok diyorlar bayana ama ameliyat diyorlar ameliyat olmadan olmaz ameliyata gireceği gün kan testi istiyor ve hamiş olduğunu öğreniyor Rabbim yeter ki ol desin
günaydın canımmmmmmm ben iyiyim şükür sen nasılsınnn
bende iyiyim cok şükür canım napiim hayat ugraşıp duruyorum..
bebiş bulantıları cok yaşatıyomus he canım olsun olsun yaşa onlarda güzel..bende özledim bebeğimin bana bulantı yaşatmasını tuhaf bi şeydi
canım bulantıların erkenden kesildiğindede mutlaka dr la görüş çünkü benm son zamanlarda azalmıstı hatta bitmişti bile dr um öyle demişti betanın düştüğüne işaretdemişti...hemde nasıl teyzesii olsun iyi olsun da hiç önemli değil gerisi ben bulantılara ağrılara razıyım yeter ki iyi olduğunu bileyim
sürekli ağzımda bişey olsun istiyor çok aç çok boş bıraktım mı hemen hatırlatıyor kendini
inşallahhh tez zamanda sende yaşarsın canımmm inşallahhhhhh Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde
dün teyzemler geldi annemlere onlara söylememek için zor tuttum kendimi acaip zormuş yaaaa
canım bulantıların erkenden kesildiğindede mutlaka dr la görüş çünkü benm son zamanlarda azalmıstı hatta bitmişti bile dr um öyle demişti betanın düştüğüne işaretdemişti...
canım kimseye söylemiyomusunuz daha
16. haftaya kadarda sürebiliyor canım..ne kadar sürmesi lazım canım 12.hafta falan diye duydum ama:44:
yok canım sadece annemler biliyor bu sefer temkinliyiz kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyoruz sonra çok üzülüyoruz çünkü Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
16. haftaya kadarda sürebiliyor canım..
bizde keseyi görünce söylemiştik bu sefer olursa bizde kimseye söylemeyi düşünmüyoruz
inşallah canım yaa az kaldı bakalım neler lacak göreceğiz..hadi yaaa Rabbim yardımcımız olsun o zaman
evet canım zor işler o acılı halinle insanlara ne olduğunu anlatmak daha beter ediyor insanı çok sinirim bozulmuştu o zaman
inşallahhhh tez zamanda düşündüğünüzü gerçekleştirirsiniz canımcımmmmmm
ben kendi adıma iyiyim caım sen nasılsın...Nasılsınız kızlar
Nasılsınız kızlar
ben kendi adıma iyiyim caım sen nasılsın...
canım nasılsın
kızlar nasılsınız
asbelove canım hamilesin ay çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
sakin ol canım dahada iyi ol inşallah..Bugün daha iyi ve sakinim çok şükür canımcım
İyiyim hamdolsun canım siz nasılsınız bakalım.
Sende takvim yapsana be kuzum çok yakışıyor takvim :)
sakin ol canım dahada iyi ol inşallah..
dün okudum kızın için dua Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?