Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seni bu kadar sinirlendiren şey her ne ise bende çok sinirlendim
ama merakta ettim hani
uleyyyn bizim burda 3,45 de imsak. o zamana kadar kuranımı okuyum.
cagrı atarsınız dimi
canım ibu gece ilk defa saat 05:07 tibariyele girmiş bulunuyorum...hemende çıkıcam...
ziyaretçi kimsin??? eslem seyyan muhat hanginzsinz

ben değildim canım..zaten ben kk ya girdiğim gibi otomatik giriş oluyo..yani ziyaretçi ben değildim
ama eslem yada muhat olabilir

hoşeldin... forumlara bakıyorumda nasıl hayatlr var.... Hz Allah bizi kötülükten kötü insanlarda hastalıktan bereketsizlikten ihtiyaç sahibi olmaktn huzursuzluktan korusun inşaallahç..

haklısın canımm çok örnekler var böyle herşey Rabbimin istemesiyle nasip etmesiyle olacak ama sende ihmal etme mutlaka kontrollere git lütfen hastaneden korka korka erteleye erteleye elimize hiç bişe geçmiyor maalesef...

sağol canım zaten burda olmak sizlerle paylaşmak bile rahatlatıyor iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsunn

slm hangi konu yaaa....

Özelden yazıyorum canım

Hassas bir dönemde böyle bir konu çıkınca sinirlerime hakim olamadım kabus bile gördüm ya
Özelden yazıyorum şimdi sana da canım

hepinize hayırları sabahlar hayırlı bi gün olsun inşallah arkadaşlarım ne var ne yok bakalım

ayy içime su serptin valla canım acaip rahatladım ilginçtir ama ben normal doğum istiyorum herkes gider mersine asbe gider tersine ayyy ne güzel bir haber bu Rabbim ol desin yeter ki dimi canım benim hiç önemli değil bence kızlardan biri yazmıştı bir bayanın tüplerinde iltihap mı varmış tıkalımıymış neymiş şimdi tam olarak hatırlamıyorum tüpten başka şansın yok diyorlar bayana ama ameliyat diyorlar ameliyat olmadan olmaz ameliyata gireceği gün kan testi istiyor ve hamiş olduğunu öğreniyor Rabbim yeter ki ol desin
hepinize hayırları sabahlar hayırlı bi gün olsun inşallah arkadaşlarım ne var ne yok bakalım
günaydın canımmmmmmm ben iyiyim şükür sen nasılsınnn

bende iyiyim cok şükür canım napiim hayat ugraşıp duruyorum..
bebiş bulantıları cok yaşatıyomus he canım olsun olsun yaşa onlarda güzel..bende özledim bebeğimin bana bulantı yaşatmasını tuhaf bi şeydi

hemde nasıl teyzesii olsun iyi olsun da hiç önemli değil gerisi ben bulantılara ağrılara razıyım yeter ki iyi olduğunu bileyim
sürekli ağzımda bişey olsun istiyor çok aç çok boş bıraktım mı hemen hatırlatıyor kendini
inşallahhh tez zamanda sende yaşarsın canımmm inşallahhhhhh Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde
dün teyzemler geldi annemlere onlara söylememek için zor tuttum kendimi acaip zormuş yaaaa

canım bulantıların erkenden kesildiğindede mutlaka dr la görüş çünkü benm son zamanlarda azalmıstı hatta bitmişti bile dr um öyle demişti betanın düştüğüne işaretdemişti...
canım kimseye söylemiyomusunuz daha

ne kadar sürmesi lazım canım 12.hafta falan diye duydum ama:44:
yok canım sadece annemler biliyor bu sefer temkinliyiz kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyoruz sonra çok üzülüyoruz çünkü Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

16. haftaya kadarda sürebiliyor canım..
bizde keseyi görünce söylemiştik bu sefer olursa bizde kimseye söylemeyi düşünmüyoruz

16. haftaya kadarda sürebiliyor canım..
bizde keseyi görünce söylemiştik bu sefer olursa bizde kimseye söylemeyi düşünmüyoruz

hadi yaaa Rabbim yardımcımız olsun o zaman
evet canım zor işler o acılı halinle insanlara ne olduğunu anlatmak daha beter ediyor insanı çok sinirim bozulmuştu o zaman
inşallahhhh tez zamanda düşündüğünüzü gerçekleştirirsiniz canımcımmmmmm

inşallah canım yaa az kaldı bakalım neler lacak göreceğiz..
dün gece yine aglama krizzim tuttu bu aralar sıklastı iyice..
tedavi öncesi göz yaşımı bitireyim diyorum galiba

ben kendi adıma iyiyim caım sen nasılsın...

Bugün daha iyi ve sakinim çok şükür canımcım

canım nasılsın

kızlar nasılsınız
asbelove canım hamilesin ay çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

İyiyim hamdolsun canım siz nasılsınız bakalım.
Sende takvim yapsana be kuzum çok yakışıyor takvim :)

Bugün daha iyi ve sakinim çok şükür canımcım

İyiyim hamdolsun canım siz nasılsınız bakalım.
Sende takvim yapsana be kuzum çok yakışıyor takvim :)
sakin ol canım dahada iyi ol inşallah..
dün okudum kızın için dua Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…