Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gunaydin kizlar gece kuslari sizler nasilsiniz?geldik neredeyse ramazanin sonuna icimde benim felaket bir bosluk var suan kapatamiyorum gozlerim doluyor elveda derken oysaki oyle huzurluyduki bu ay bir telase bir mutluluk hep yuzlerde hatim bitirme ugraslari ibadet yarislari heleki burda bunu yasayabilmek cok guzel ne guzelki hergun okunan taze ezanin ardindan size verilen izinle duanizla acabiliyorsunuz oruclarinizi Rabbim dualarinizi ve ibadetlerinizi kabul ve makbul etsin.....

canlar ben nete iş yerimden girebiliyorum evde netim yok o yüzden yarından itibaren bayram tatiline cıkıyoruz nasipse haftaya p.tesi burdayım haberiniz olsun...
benim dualarımı şimdilik okundu bilin 3 yasinim kaldı öpüyorum hepinizi...

Kızlar Günaydın...İyi Haftalarrr....

gunaydin aslicim sanada iyi haftalar nasilsin?

nayir nolamaz ben birinci olacagim bu hafta dualarda sen baslamissin ben baslamadim bile saka bir yana iyi tatiller bitanem ve hayirli bayramlar dikkat et kendine cok opuyorum

nayir nolamaz ben birinci olacagim bu hafta dualarda sen baslamissin ben baslamadim bile saka bir yana iyi tatiller bitanem ve hayirli bayramlar dikkat et kendine cok opuyorum
yarın buradayım canım da gitmeden yapmam gereken işler cok nasipse onları halledeceğim belki giremem diye şimdiden söyleyeyim dedim..
saol canım benim sizede iyi bayramar..
ben bu aralar pek giremicem nasipse haftayada tatile gidicez canım tedavi öncesi sinirlerimi psikolojimi düzeltmek istiyorum

bencede iyi olur tedavi sureci zaten kendisi stresli butun sikintilarindan arinda basla tedaviye sonra bebisimiz gelsin rabbimin izniyle

canım biz model yollasak netten onu da yaparsınız demi :)
şimdilik çıkıyorum az sonra burdayım :)
kemer seninse benim olur

tabiki olur beden ölçünü(giysi boyu,omuz bel...vs) yazmayı unutma ama standart S M L bedenler bazen tam ölçümüzü karşılamayabilir madem diktiriyoruz üzerimize tam otursun değil mi ama..

canın sağolsun istediğin kemer olsun kuzum

o zaman sana şimdiden iyi bayramlar canım tedavin ne durumda bende çok fazla giremedim bu aralar..

yaa bende istiyorum tuniklerden gordum bende cok guzellerdi dafnicim ama simdik alsam bile bana olmazkiiiiiineyse dogumdan sonra bir zayiflayayim istanbula gelirken size siparis veririm bende insllah

o zaman sana şimdiden iyi bayramlar canım tedavin ne durumda bende çok fazla giremedim bu aralar..
canım bu adetim erken gelince transfer bayrama gelecek diye bi dahaki aya erteledik..
ama hemşirem tekrar test yapmamı istedi yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım ne olacak:18:
anlıcan eger yoksa agutos sonundaki adetle başlıyoruz 2. ye canım..
bayram dönüşüde tatile gidelim dedi eşim biraz kafa dağıtalım diye nasipse haftaya çarsambada tatile gidicez

git canım git stressiz başlarsın en azından tedavine...inşallah hiç gerek kalmaz tedaviye testi yaptıktab sonra tatile üç kişi gidersiniz ama..

git canım git stressiz başlarsın en azından tedavine...inşallah hiç gerek kalmaz tedaviye testi yaptıktab sonra tatile üç kişi gidersiniz ama..
ayyyy keske öle bişey olsaaa

bu arada diktikleriiniz güzelmiş canım fiyatlarda uygun benim gibi dombilik olupta kıyafet bulamayanlar için pek güzel bi iş yapıyonuzz

yaa bende istiyorum tuniklerden gordum bende cok guzellerdi dafnicim ama simdik alsam bile bana olmazkiiiiiineyse dogumdan sonra bir zayiflayayim istanbula gelirken size siparis veririm bende insllah

teşekkür ederim ablam adına beğendiğinize çok sevindim bizde güzel ürün yok diye çekine çekine koyduk resimleri..birde giyecek kişiyi ikna edene kadar akla karayı seçtik valla doğumdan sonra sana da dikeriz tabi..hatta berine dikeriz minik minik kıyafetler

ayyyy keske öle bişey olsaaa

bu arada diktikleriiniz güzelmiş canım fiyatlarda uygun benim gibi dombilik olupta kıyafet bulamayanlar için pek güzel bi iş yapıyonuzz

sorma ya bende hazır giyimde kıyafet bulmakta zorlanıyorum..orantısız vücut yapım var alt 40 üst 38 beden bende de atom karınca bedene uygun dikilen kıyafet hem insanı zayıf göstertiyorrrrrr gerçekten çok azıcık kar koyarak yapıyor ablam işleri..çünkü çalıştığı insaların heme hemen çoğu 7-8 yıllık müşterileri

kuzum valla ben senin iki katınım o zaman
benim memişler baya büyük bel ince kalça normal bacaklar kalın artık hangi vücut tipine uyuyorum bilmiyorum

ablanin ellerine kollarina saglik canim benimde orantisiz cunku gogus yok hamilelikten once ust 36 alt 38 hatta gogus olmayinca pot bile duruyor

kuzum valla ben senin iki katınım o zaman
benim memişler baya büyük bel ince kalça normal bacaklar kalın artık hangi vücut tipine uyuyorum bilmiyorum

sende benim gibi ortaya karışıkmıssın canım bende bel ince toto sepet gibi eee boyda kısa

ablanin ellerine kollarina saglik canim benimde orantisiz cunku gogus yok hamilelikten once ust 36 alt 38 hatta gogus olmayinca pot bile duruyor

ay ne güzel zayıfçıksın hamile olmana ragmen
jujolar bende de küçük canım ama toto sonradan ekleme gibi maşallah bizde kalıtsalmıdır nedir hepimizde o çıkıntı bariz..bazı kıyafetleri giyemiyorum sırf bu yüzden özellikler pantolon üstü uzun hırkalar çok severim ama çirkin oluyor yaa kilosu bende daha fazla olanlarda bile gayet şık oluyor ama bende cık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…