ikinizdede küçükmüş ben size yolliim biraz benimkilerdennsende benim gibi ortaya karışıkmıssın canım bende bel ince toto sepet gibi eee boyda kısa
ay ne güzel zayıfçıksın hamile olmana ragmen
jujolar bende de küçük canımama toto sonradan ekleme gibi maşallah bizde kalıtsalmıdır nedir hepimizde o çıkıntı bariz..bazı kıyafetleri giyemiyorum sırf bu yüzden özellikler pantolon üstü uzun hırkalar çok severim ama çirkin oluyor yaa kilosu bende daha fazla olanlarda bile gayet şık oluyor ama bende cık..
gitseydin diyene bak
senden bulaştı zaten
canım ben hsg yi anestezisiz çektirdiydim
rahim filmi dimi yani
hiçte bişey hisstmediydim
korkmana gerek yok
şimdi artık zaten anestezi ile yapıyolar
bence sen artık hızlandır bu işleri
en azından bir sorun olmadığını öğrenirsin
o minicik sürprizin varlığını öğreneceğimiz günlerde gelecektir inşaallah canım
bende amiiiiiiiiiiin diyorum hepimize
uyudum bu sefer. çok yorgun hissediyorum kendimi yawevet canım briyerden başlamanız gerekiyor
korkma korkma siz bi başlayın gerisi zaten gelir Allahın izniyle
hadi bakalım bayramdan sonra start veriyosun tamammı
geciktirmek yok ona göre
muhat uyudumu ki ay o bu saatte uyumaz ma
artık neyse
istersen kaş göz rengini de söyle ona göre yapsın bebeyidur canım ya ne tüp bebeği
bakalım sorun varmı varsa ne derece
belki bir yumurta takibiyle hallolur
eşinin spermleri çok düşük çıkarsa ancak aşılama yada tüp bebek derler
ama en doğrusu ikinizinde bütün testlerinizi yaptırdıktan sonra bir yol çizmek
zaten doktor sizi yönlendirecektir
ama kötü düşünme belki çok basit bir sorundur ve hemen çözülür
kafana takma bunları sen bismillah de başla bakalım bi
muhat arifenin annesi değilmiydi
neyse hem arife hem kadriye nin annesi gelsene leyyyyyyyn
şu dr korkunuz sizi her ay çocugunuzdan uzaklaştırıyo demedi demeyin cadılarrrrrSipariş hakkım dahi yok yaniAhh be kuzumm neler çektiriyon sen şu anana yaa
İnşaallah öyle olur Seyyancım,hayırlısı olsun hayırla olsun hepimizin
Tamam canım,Rabbim kabul etsin,eksik etme dualarındanSende Allaha emanetsin
hiç sorma canım ya.gunaydin kizlar gece kuslari sizler nasilsiniz?geldik neredeyse ramazanin sonuna icimde benim felaket bir bosluk var suan kapatamiyorum gozlerim doluyor elveda derken oysaki oyle huzurluyduki bu ay bir telase bir mutluluk hep yuzlerde hatim bitirme ugraslari ibadet yarislari heleki burda bunu yasayabilmek cok guzel ne guzelki hergun okunan taze ezanin ardindan size verilen izinle duanizla acabiliyorsunuz oruclarinizi Rabbim dualarinizi ve ibadetlerinizi kabul ve makbul etsin.....
ramazan bitiyo ya ondandırher ne hikmetse acaip ruhum daralıyor....
annemlere gitcem bugün kardeşim alsın bi ölçümü.tabiki olur beden ölçünü(giysi boyu,omuz bel...vs) yazmayı unutma ama standart S M L bedenler bazen tam ölçümüzü karşılamayabilir madem diktiriyoruz üzerimize tam otursun değil mi ama..
canın sağolsun istediğin kemer olsun kuzum
yorgunummmgunaydin aslicim sanada iyi haftalar nasilsin?
ikinizdede küçükmüş ben size yolliim biraz benimkilerdenn
uyudum bu sefer. çok yorgun hissediyorum kendimi yaw
istersen kaş göz rengini de söyle ona göre yapsın bebeyi
şu dr korkunuz sizi her ay çocugunuzdan uzaklaştırıyo demedi demeyin cadılarrrrr
hiç sorma canım ya.
içim bi kötüki. sevdiğinden ayrılınca ne hissederse insan onu hissediyorum şuan.
senin bebiş amuda kalkmış geliyomuşvar mı heycan
ramazan bitiyo ya ondandır
annemlere gitcem bugün kardeşim alsın bi ölçümü.
bi tunik var çok güzeldi fiyatı hiç güzel değildi ama
Burdayim canim ama simdi de sen yoksun ozelden msj at kuzum olmazsahayırlıı kandiller güzel arkadaşlarım rabbim gönlünüze göre versin inşallah dualarınızda olmak dileğiyle hayırlııı akşamlarr rabbime emanett olunn
asbevoooooooo nerelerdesin senle konuşmam lazım acilindennnn yakalayamıyorum seni bir türlü
kızlar deneyimli olan arkadaşlarım erkek infertelisinde tüp bebek raporu cıkarırken rahim filmine gerek varmı...
ne yapmamız gerekiooo bilgisi olan arkadaşlar varmı acep
Merhaba guzeller nasilsiniz biraz gec kaldim ama geldim bizde havadisler cok sivi alamadigim icin hastanelim olduk yine dr. Ya hastaneye yatacaksin ya da hergun gelip serum yiyeceksin dedi bizds 2.secenegi sectik tabisi damar yolum acik dolasiyorum evin icinde:)) sukur kendimi daha iyi hissediyorum ama sizler nasilsinizz
İftarda eşim yok kaldım mı tek başıma
canım geçmiş olsunMerhaba guzeller nasilsiniz biraz gec kaldim ama geldim bizde havadisler cok sivi alamadigim icin hastanelim olduk yine dr. Ya hastaneye yatacaksin ya da hergun gelip serum yiyeceksin dedi bizds 2.secenegi sectik tabisi damar yolum acik dolasiyorum evin icinde:)) sukur kendimi daha iyi hissediyorum ama sizler nasilsinizz
bana gel bana:)İftarda eşim yok kaldım mı tek başıma
as canum nerdesşn sen kızsa arkadaşlar....
slm kızlar bu saatte iş yapıyorum evin içi pazar yeri gibi yatak odasını taşıdık geçende eşimle bu günde dolabı ev berbat hazır sahura öyle ihtyacım var ki....
gelinde yaprakkkkk saralım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?