- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Antikdeniz hoşgeldin canım nasılsın[/QUOT
canımmm benim iyiyim senin güzel haberlerinle cok daha iyi olacam inşallahhh..
Kızlar geçmişi okuyamıyorum,inşaallah hayırlı haberler vardır...Kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsunSon bebeksiz Kadir Gecemiz olsun,seneye meleklerimizin küçük elleri ellerimizin içinde yanımızda eşimiz her beraber dua ve ibadet içinde bir Kadir Gecesini yaşamayı nasip etsin Rabbimm
Kays canım,görüşürüz sonra lütfen takma kafana,herşey olacağına varıyo canım,inşaallah dualarımdasın,sende eksik etme
canım şehirler arssı çalışıyosanız sevindim
sen resimleri koy bende begendiklerimi yollatyım bi ara.
fiyatlarnasıl canım
canım 1000 ihlas okundu. yarın 41 yasin le ayetel kürsiyi okuycam inşaallah.
canım bi arkadaş daha vardı mısır için 2 yasin okumuştu. listede yok adı.
hımmm o kklı kadın kimki :)kesinlikle gazi hastanesi derim hatta özel muayenehane düşünüyorsanızda mehmet erdem derim.... zekai tahir çok kalabalık ben zekai tahirede gittim kışın düzensiz dedimya ve gazi gibi düzenli değil daha geçen gün kırıkkalelei kk da bi bayanla knoştum mehmet edemn hastası imiş şimdi ikiz hamile:))gazinin spermogram verilen odasında duş bilem varmış:)))
bu konuşarda bize eslem yetiyo canım,Kızlar ben evde test yaptım ve anında 2.çizgi çıktı.
Ama sorun şu ki çıkan 2.çizgi beyaz.
Test bile benimle kafa buluyor ya
O kadar testin içinde bozuk olanı buldu beni ne bu yaaaaa
Aminnnnnnnnnnnnn canım sana da hayırlı kandiller
2.adet dönemim geldi desem
Senin ki 9 ay gelmesin inşallah bebişin yerleşsin göbüşe emi :)
elbise ve mavi tunik hoşuma gitti :)şuan elimizde olanlar bunlar ama iki gün sonra bir elbise,ferace birde etek bitecek güzel parçalar daha çıkmadı yaniEki Görüntüle 771577 Eki Görüntüle 771578 Eki Görüntüle 771579 Eki Görüntüle 771580 Eki Görüntüle 771581 Eki Görüntüle 771582
ya şimdi kafam karştı ema sen hamile misin değil misin ayyy hep de ben yanlış anlıyom ama.....
Allah razı olsun canım
Aminnnnnnnnnnnnn canım sana da hayırlı kandiller
sağol canım Allah razı olsun
canım inşallah o beyaz çizgi pembe olur ve meleğin seninle olur dualarım seninle
Aminnnnnn canımcım Rabbim bir an önce hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallahhhh
Canimm gecmis olsun cokkk Rabbim tez zamanda sifa nasip eder insallah dualarim sizinle
Kiz msj basinda havalara uctum sonra hepsi suya dustu tekrarlasana testi belli mi olur
Aminnnn hayirli kandiller kuzumm
Allah razı olsun canım
Canim burda misin bilmiyorum ama ben ayetel kursiyi okudum Rabbim kabul eder insallahhhh
Geçen gün de yaptım 1 gün sonra 2.çizgi çıktı çok silik şimdi de anında çıkan beyaz çizgi hep bozuk testler beni buluyor ama canım ya
Antikdeniz hoşgeldin canım nasılsın[/QUOT
canımmm benim iyiyim senin güzel haberlerinle cok daha iyi olacam inşallahhh..
Canımsınnn hepimiz iyi olalım inşallah.
Bu kadar özletme kendini
Hayirli kandiller arkadaslar. Bu gece benim icin de dua eder misinuz ismim sevcan . Hayirli bir evlat sahibi olabilmem icin insallah....
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah canım
hımmm o kklı kadın kimki :)
mereak ettim :) gaziye gideriz o zaman :) bana da mantıklı geldi
canım bakalım artık yavaş yavaş bilği toplamaya başladık.
bu konuşarda bize eslem yetiyo canım,
yapsana be yeni test
1ay gecikecem ve test yapmayacamçatlarım mümkün değil
elbise ve mavi tunik hoşuma gitti :)
canum fiyatlar asıl peki
Yapmaz mıyım kuşum yaptım işte.
Dün kahve akıntı vardı 1 damla bugün tekrar beyaz akıntı olmuş.
Regl günü diye oruç tutamıyorum bugün
1 hafta önce de aynı akıntı durumunu yaşamıştım.
Ceee yapıp kaçıyo gelemiyor bir türlü :)
Benim beğen butonum niye çıkmıyor yaaa
of ya yine beğen butonunu kaldırmışlar çok sıkıcı bir durum
hımmm o kklı kadın kimki :)
mereak ettim :) gaziye gideriz o zaman :) bana da mantıklı geldi
canım bakalım artık yavaş yavaş bilği toplamaya başladık.
bu konuşarda bize eslem yetiyo canım,
yapsana be yeni test
1ay gecikecem ve test yapmayacamçatlarım mümkün değil
elbise ve mavi tunik hoşuma gitti :)
canum fiyatlar asıl peki
canım biz model yollasak netten onu da yaparsınız demi :)tunikler 35 miş elbise dediğin etek& bluz iki ayrı parça 45 tl olur dedi ama kemer hariç (benim kemerim o) benim favorimde etek bluzbir tanede elbise var onu da çok beğenirsim eminim bitse koycamda modeli bir online alış veriş sitesinden çırptık günlük giyelebilecek rahat bişey
canım biz model yollasak netten onu da yaparsınız demi :)
şimdilik çıkıyorum az sonra burdayım :)
kemer seninse benim olur
Selammm burda mısınız kızlar
a.s canım nasılsın ben burdayım
Hamdolsun Seyyanım bugün biraz daha iyiyim
Canım Yasini Şerif Hatimi 4'e tamamlandı haberin olsun,o kalan 33 tamamlandı yani.Rabbim kabul eylesin dualarımızı hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?