Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlıı kandiller güzel arkadaşlarım rabbim gönlünüze göre versin inşallah dualarınızda olmak dileğiyle hayırlııı akşamlarr rabbime emanett olunn

asbevoooooooo nerelerdesin senle konuşmam lazım acilindennnn yakalayamıyorum seni bir türlü

şimdi çıkıyom eslem kafam çok dalgın hergün başağrısı faretmedim hiçbişey yazmayıda unutmuşum neyse dua eder dua beklerim...

Hayirli kandiller arkadaslar. Bu gece benim icin de dua eder misinuz ismim sevcan . Hayirli bir evlat sahibi olabilmem icin insallah....

Kızlar geçmişi okuyamıyorum,inşaallah hayırlı haberler vardır...Kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun Son bebeksiz Kadir Gecemiz olsun,seneye meleklerimizin küçük elleri ellerimizin içinde yanımızda eşimiz her beraber dua ve ibadet içinde bir Kadir Gecesini yaşamayı nasip etsin Rabbimm

Kays canım,görüşürüz sonra lütfen takma kafana,herşey olacağına varıyo canım,inşaallah dualarımdasın,sende eksik etme

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş önümüzde ki kadir gecesine evladlarımızda bizimle birlikde olurrr...

şuan elimizde olanlar bunlar ama iki gün sonra bir elbise,ferace birde etek bitecek güzel parçalar daha çıkmadı yani

hımmm o kklı kadın kimki :)
mereak ettim :) gaziye gideriz o zaman :) bana da mantıklı geldi
canım bakalım artık yavaş yavaş bilği toplamaya başladık.

Kızlar ben evde test yaptım ve anında 2.çizgi çıktı.
Ama sorun şu ki çıkan 2.çizgi beyaz.
Test bile benimle kafa buluyor ya
O kadar testin içinde bozuk olanı buldu beni ne bu yaaaaa
bu konuşarda bize eslem yetiyo canım,
yapsana be yeni test
1ay gecikecem ve test yapmayacam çatlarım mümkün değil
Aminnnnnnnnnnnnn canım sana da hayırlı kandiller

2.adet dönemim geldi desem
Senin ki 9 ay gelmesin inşallah bebişin yerleşsin göbüşe emi :)

elbise ve mavi tunik hoşuma gitti :)
canum fiyatlar asıl peki

ya şimdi kafam karştı ema sen hamile misin değil misin ayyy hep de ben yanlış anlıyom ama.....

Hamile değilim canım test bozuk çıktı

kızlar deneyimli olan arkadaşlarım erkek infertelisinde tüp bebek raporu cıkarırken rahim filmine gerek varmı...
ne yapmamız gerekiooo bilgisi olan arkadaşlar varmı acep

slm kizlar dun randevumuz vardi kizimla ama pek birsey goremedik umut ettigim gibi dogum pozisyonuna girmis yuzunu gostermedi hic sadece sol kulagini gosterdi cok sukur kizim minicikmis teyzeleri besleyemedim galiba demekten helak oldum 2.400 gram sanirim biseyler bilmemek bazen daha iyi oluyor ne yapalim hayirlisi artik duanizi eksik etmeyin ne olur

tunikler 35 miş elbise dediğin etek& bluz iki ayrı parça 45 tl olur dedi ama kemer hariç (benim kemerim o) benim favorimde etek bluz bir tanede elbise var onu da çok beğenirsim eminim bitse koycamda modeli bir online alış veriş sitesinden çırptık günlük giyelebilecek rahat bişey

canım biz model yollasak netten onu da yaparsınız demi :)
şimdilik çıkıyorum az sonra burdayım :)
kemer seninse benim olur

canım biz model yollasak netten onu da yaparsınız demi :)
şimdilik çıkıyorum az sonra burdayım :)
kemer seninse benim olur

bende istiyoruuuuuum ne alıyonuz ne diktiriyonuz
dafni resimlere nerden bakıcaz
merak ettim çooooooooooooooook

Hamdolsun Seyyanım bugün biraz daha iyiyim

Canım Yasini Şerif Hatimi 4'e tamamlandı haberin olsun,o kalan 33 tamamlandı yani.Rabbim kabul eylesin dualarımızı hayırlısı ile

ay çok iyi olmuş canım ya Allah razı olsun
muhat girmiş gelicem demiş ama yok
sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…