pc kitlendi bi an çıktı geldim :)evvet
işte cevap
senden başka türlü cevap beklemiyodum zaten
söyledikten sonra pişman oldum ama çıktı ağızdan işte
nerde sende azıcık gönlünü alayım şu kızın
iki güzel laf edeyim
gör canım kendini karpuz tarlasında kaybolmuş gör
kocaman karpuzların arasında kal
Arkadaşlar bende 37 yaşındayım FSH değerim 54 yumurta rezervini arttırmak için Üsküdar da Ermiş aktardan yumurta geliştirici macun ve çay aldım içeriklerini bilmiyorum ama 1. kutudan sonra FSH değerim 8 e düştü bu arada 3 ay boyunca da DHEA kullandım bunların sonucunda 1 tane folikül oluştu sonra iğnelere başladım folikül sayısı 3 e çıktı. tansfer sonucum pozitif şu anda 3 aylık hamileyim. yüce rabbim her isteyene hayırlı evlat nasip etsin
ben geleydimmm kuzum birlikdeee yapaydıkkkk iftarımızıııı((((
sen ne yaptınnn bu arada netleştimi
canım geçmiş olsun
bebek suyu seviyo anlaşılan :)
bana gel bana:)
iftardan sonra yaprak sararız
as canum nerdesşn sen kız
endüstri mühendisi
çok severler beni eşimin yeğenleri
bende severim onları
HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM (bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
kızlarr hepinize günaydın yeni bi gün yeni umutlar inşallah..
ben bugün son günü calısıyorum sonra 5 gün yatıış ve bayram hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun seneye yavrularımızla görelim inşallah ramazan bayramını..
seyyan canım mesaj kutun doluymus mesaj yazamadım..
bu seferlik haftaya böyle olsun sonra inşallah hep yanınızdayım
sizleri gerçekten cok sevdim hepiniz cok saolun kızlarr
Canım benim çok sağolldhea yı bende kullandım 2 ay ama dhea ya rağmen fsh yükseldi bende dün aktardan hayıt tohumu aldım oda işe yarıyomuş bakalımm derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah...
uyudum bu sefer. çok yorgun hissediyorum kendimi yaw
istersen kaş göz rengini de söyle ona göre yapsın bebeyi
şu dr korkunuz sizi her ay çocugunuzdan uzaklaştırıyo demedi demeyin cadılarrrrr
hiç sorma canım ya.
içim bi kötüki. sevdiğinden ayrılınca ne hissederse insan onu hissediyorum şuan.
senin bebiş amuda kalkmış geliyomuşvar mı heycan
ramazan bitiyo ya ondandır
annemlere gitcem bugün kardeşim alsın bi ölçümü.
bi tunik var çok güzeldi fiyatı hiç güzel değildi ama
yorgunummm(( koca pazar gününü sabahtan akşama kadar temizlik yaparak geçirdim ve çok yorgunum ( Ramazn da iyice yormaya başladı sonlarına geldikçe öyle işte sen nasılsın canım amanın çok az kalmış doğuma
Merhaba guzeller nasilsiniz biraz gec kaldim ama geldim bizde havadisler cok sivi alamadigim icin hastanelim olduk yine dr. Ya hastaneye yatacaksin ya da hergun gelip serum yiyeceksin dedi bizds 2.secenegi sectik tabisi damar yolum acik dolasiyorum evin icinde:)) sukur kendimi daha iyi hissediyorum ama sizler nasilsinizz
HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM (bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
nasılsınız
ben kaç gundur gıremedım temızlıkle ugrasıyordum bıttı sukurler olsun
cumartesıde dra gıttım hersey yolunda bende kansızlık varmıs ılaclarımı kullanmadıgımı esım dra soyledı bı sopa yemedıgım kaldı..çok utandım ..
kızımın bacak gelıısımı 1 hafta gerıden gıdıyormus çok uzuldum ama dr önemlı degıl dıyo..rabbım saglıklı bıs ekılde kucagıma almayı nasıp eder ıns
canım inşaallah kısa zamanda düşer fsh'n.Canım benim çok sağolldhea yı bende kullandım 2 ay ama dhea ya rağmen fsh yükseldi bende dün aktardan hayıt tohumu aldım oda işe yarıyomuş bakalımm derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah...
iş bitti öyle geldiniz ama kurtulamazsınız bugün de sarma saracaz :)Ahhh ne güzel olurdu gelseydin :)
Regl olayını soruyorsan yok canımmmm netleşmedi.
Doktor yolları gözüktü bana :)
Geç kaldım sarmaya :)
Sarmışsınız bile maşallah canım
Sen sevilmeyecek biri misin çok sevecekler tabii
Günaydın canım.
Sana da iyi bayramlar.
Bir daha ki bayrama göbüşlü girersin inşallah
Aminnnn canım.Senin de bayramın mübarek olsun canım.
Bizde seni çok sevdik
evet muhat teyzesi amuda kalkti cok sukur heyecanim suan icin yok gibi ben genelde sonradan heyecanlarim basima bir kaza gelmisti soka girmistim o gunden beri oyleyim suanda hicbirsey hissetmiyorum
bir karikatur gormustum bayram haftasina turk kadininin bayram temizlik haftasi demisler bizde oyle yapiyoruz sanirim bizde cok sukur iyiyiz berin beyza hanimi bekliyoruz ama ilk once anneanne gelsin
canim benim yaaa kiyamam gecmis olsun sanirim hamileligin zor gececek serumdan baska su icmeyi unutma olurmu tatlim icebildigin kadar ic
gunaydin canim seninde bayramin mubarek olsun
canim cok yormasaydin kendini nasil yaptin tek basina diyecegim ama bende kendim yaptim hep canim bisey olmaz Allahin izniyle iki haftadan fazla olursa kork diyorlar bebim bebiste 2500 gram cikti insallah daha kilo alir
aminnn canım aminnnŞifa olsun inşallah canımmmm
bir karikatur gormustum bayram haftasina turk kadininin bayram temizlik haftasi demisler bizde oyle yapiyoruz sanirim bizde cok sukur iyiyiz berin beyza hanimi bekliyoruz ama ilk once anneanne gelsin
benim tek korkum çok yükselmemesi zaten Allah nasip ederse bu hastalığımla birlikte başlıcaz tüp bebeğe çok tırsıyorum ama bebiş içinnn:18:Muhat bayramın 2.günü kırıkkaledeyim kulaklarını çınlatıcamcanım inşaallah kısa zamanda düşer fsh'n.
3 ay kullanmış o topikteki kadınlar çoğu.
canım inşaallah kısa zamanda düşer fsh'n.
3 ay kullanmış o topikteki kadınlar çoğu.
iş bitti öyle geldiniz ama kurtulamazsınız bugün de sarma saracaz :)
kız bayramda doğurmayasın sen
gelsin artık yaaa, bak kendine şimdiden dua et sancı için.
İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek ne demekmiş bugün birkez daha anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?