Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

pc kitlendi bi an çıktı geldim :)
sen gel gerçeğini görem rüyamda haydi haydi görürüm.
kız bi gün kamera açalım :)

Arkadaşlar bende 37 yaşındayım FSH değerim 54 yumurta rezervini arttırmak için Üsküdar da Ermiş aktardan yumurta geliştirici macun ve çay aldım içeriklerini bilmiyorum ama 1. kutudan sonra FSH değerim 8 e düştü bu arada 3 ay boyunca da DHEA kullandım bunların sonucunda 1 tane folikül oluştu sonra iğnelere başladım folikül sayısı 3 e çıktı. tansfer sonucum pozitif şu anda 3 aylık hamileyim. yüce rabbim her isteyene hayırlı evlat nasip etsin​

HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

Son düzenleme:
kızlarr hepinize günaydın yeni bi gün yeni umutlar inşallah..
ben bugün son günü calısıyorum sonra 5 gün yatıış ve bayram hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun seneye yavrularımızla görelim inşallah ramazan bayramını..

seyyan canım mesaj kutun doluymus mesaj yazamadım..
bu seferlik haftaya böyle olsun sonra inşallah hep yanınızdayım
sizleri gerçekten cok sevdim hepiniz cok saolun kızlarr

Canım benim çok sağolldhea yı bende kullandım 2 ay ama dhea ya rağmen fsh yükseldi bende dün aktardan hayıt tohumu aldım oda işe yarıyomuş bakalımm derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah...

Son düzenleme:
ben geleydimmm kuzum birlikdeee yapaydıkkkk iftarımızıııı ((((

sen ne yaptınnn bu arada netleştimi

Ahhh ne güzel olurdu gelseydin :)
Regl olayını soruyorsan yok canımmmm netleşmedi.
Doktor yolları gözüktü bana :)

canım geçmiş olsun
bebek suyu seviyo anlaşılan :)

bana gel bana:)
iftardan sonra yaprak sararız

as canum nerdesşn sen kız

Geç kaldım sarmaya :)
Sarmışsınız bile maşallah canım

endüstri mühendisi
çok severler beni eşimin yeğenleri
bende severim onları

Sen sevilmeyecek biri misin çok sevecekler tabii

HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

Günaydın canım.
Sana da iyi bayramlar.
Bir daha ki bayrama göbüşlü girersin inşallah

Aminnnn canım.Senin de bayramın mübarek olsun canım.
Bizde seni çok sevdik

evet muhat teyzesi amuda kalkti cok sukur heyecanim suan icin yok gibi ben genelde sonradan heyecanlarim basima bir kaza gelmisti soka girmistim o gunden beri oyleyim suanda hicbirsey hissetmiyorum

bir karikatur gormustum bayram haftasina turk kadininin bayram temizlik haftasi demisler bizde oyle yapiyoruz sanirim bizde cok sukur iyiyiz berin beyza hanimi bekliyoruz ama ilk once anneanne gelsin

canim benim yaaa kiyamam gecmis olsun sanirim hamileligin zor gececek serumdan baska su icmeyi unutma olurmu tatlim icebildigin kadar ic

NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

gunaydin canim seninde bayramin mubarek olsun

nasılsınız
ben kaç gundur gıremedım temızlıkle ugrasıyordum bıttı sukurler olsun
cumartesıde dra gıttım hersey yolunda bende kansızlık varmıs ılaclarımı kullanmadıgımı esım dra soyledı bı sopa yemedıgım kaldı..çok utandım ..
kızımın bacak gelıısımı 1 hafta gerıden gıdıyormus çok uzuldum ama dr önemlı degıl dıyo..rabbım saglıklı bıs ekılde kucagıma almayı nasıp eder ıns

canim cok yormasaydin kendini nasil yaptin tek basina diyecegim ama bende kendim yaptim hep canim bisey olmaz Allahin izniyle iki haftadan fazla olursa kork diyorlar bebim bebiste 2500 gram cikti insallah daha kilo alir

Canım benim çok sağolldhea yı bende kullandım 2 ay ama dhea ya rağmen fsh yükseldi bende dün aktardan hayıt tohumu aldım oda işe yarıyomuş bakalımm derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah...
canım inşaallah kısa zamanda düşer fsh'n.
3 ay kullanmış o topikteki kadınlar çoğu.
iş bitti öyle geldiniz ama kurtulamazsınız bugün de sarma saracaz :)
kız bayramda doğurmayasın sen
gelsin artık yaaa, bak kendine şimdiden dua et sancı için.

canim cok yormasaydin kendini nasil yaptin tek basina diyecegim ama bende kendim yaptim hep canim bisey olmaz Allahin izniyle iki haftadan fazla olursa kork diyorlar bebim bebiste 2500 gram cikti insallah daha kilo alir

esımde bıraz yardım ettı skur bıttı gıttı
canım merak etme kılo alır artık hızla alıyorlar ben gectıgımız salı gunu dra gıtmıstım 2kıloydu cumartesı kı kotrolde 2350 gr cıktı olcumler bırebır dogru degıl ama yınde hızlı alıyorlar artık

canlarr ben gidiyorum nasipse bayramı yapıp aranıza döneceğim...
p.tesiburdayım..
hepinize şimdiden iyi bayramlar..
kendinize cookk iyi bakın..
inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimizle oluruz

Şifa olsun inşallah canımmmm
aminnn canım aminnn
bir karikatur gormustum bayram haftasina turk kadininin bayram temizlik haftasi demisler bizde oyle yapiyoruz sanirim bizde cok sukur iyiyiz berin beyza hanimi bekliyoruz ama ilk once anneanne gelsin
Aslında yapmıcaktım ama dayanamadım yineezamnı gelice annesi inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bu arada berin anlamı ne?ilk kez duydumm
canım inşaallah kısa zamanda düşer fsh'n.
3 ay kullanmış o topikteki kadınlar çoğu.
benim tek korkum çok yükselmemesi zaten Allah nasip ederse bu hastalığımla birlikte başlıcaz tüp bebeğe çok tırsıyorum ama bebiş içinnn:18:Muhat bayramın 2.günü kırıkkaledeyim kulaklarını çınlatıcam

Çağırman yeter canım kurtulmak isteyen kim :)

İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek ne demekmiş bugün birkez daha anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…