eşin sana benziyorsa kandıra bilir.benim kociş bişeye bakacakmış pc den az sonra burdayım
eğer beni kandırmıyosa:26::26::26:
canım olur öyle şeyler sanırım eşin depresyona girmiş :18:
değişiklikler yapın hayatınızda. ikin,ze de iyi gelir.
gel artık TR ye yaaaaa,
ordaki drler bi işe yaramıyorr
orda yazdığım eleştiri dolu mesajlarımı okuduysan ondandır canım
yolun düşerse kkaleye de beklerim1,30 saat ordan burası
ayyyy bakın ben ehliyeti nasıl aldım. ben önce araca kısa bi bayan bindi bu üzden koltugu öne çekmiş. sonrasına ben binemek için koltugu binmeden geriye çekmem gerekiyordu çünkü oturamıyordum bile.diyaloğ aynen şu:
H- otur kızım ya otur, seni mi bekleyecek millet
M- sığsam otururdum heralde demi, bu boyla butaya nasıl sığabilirim.
(vitesi 1 e almaya çalışıyorum bu sırada ehliyetten vazgeçtim artık, acayip sinirliyim)
H- kızım debriyaja bassana
M- basıyorum, vites kolunda sıkıntı var
H- kimse de sıkıntı yoktu sende mi oldu. takılı işte 1, vitese.( gazı veriyorum araçte milim oynama yok. bi de istop ettik. sinir tavan)
(vitesi hoca bu sefer 1 e aldı,gene çalışmadı)
H- vites kolunda sıkıntı var takılmıyo.
M- ben farklı bişey mi demiştim?
(arkada adamlar sakin ol vb diyolar. dikiz aynasından kaşlarım çatık şekilde bakıyorum. bu arada vitesi 5e taktım.3ten tukarısı yasak, soldan bi araç korna çalarak geliyo. benim aracı sıkıştıryo)
H- sıkıştır şunu, vur şunaaaaa, şer....., o... ç.....(yan oltuktan hoca direksiyonuma yapıştı adamlara doğru hem sürüyo hem sövüyo)
neyse tam iniyorum araçtan o da neee emniyet kemerini bilene takmamışım
aldım ehliyeti
nereye oturuyum
3 hamişin 3ü de aynı haftada doğurdu yahu, keşke hamile kalıp yardımcı olabilseydim
verdiler hemencik :)kiz yogurt guzeli..sen simdi o dersten sonra ders aldinmi baska yoksa o sekilde verdilermi ehliyeti..kemeri bile takmadan
verdiler hemencik :)
ben arabayı genelde tek elle kullnaıyorum, öyle rahat geliyo :)
kullanırken de çok rahattım. baksana yaşamadığım kalmadı :)
muhat
yoğurdu kaç saat beklettin bu sefer
:26::26::26:
merak ettimde
eşin sana benziyorsa kandıra bilir.
kandırıkçı seyyannnnnn
ne isticezKısssss ne istiyorsunuz muhatın yoğurdundan :)
ne isticez
iki kaşık istedik
avucumuzu yaladık
cimri
trafik nasildi peki gerci sen akillisin hemen almissindir..burasi coooook zoor neler soruyolar neler...bana yarin icin tavsiyelerin varmi zihnimi acicak biseyler ottur coptur nebiliyim sen bilirsin..yarin saat 10 da heycan basti alamam gibi geliyor ama cok zor yaa uuffff
ne isticez
iki kaşık istedik
avucumuzu yaladık
cimri
Heheheheh :)
Muhat mı cimri hayatta inanmam
var canım olmamıtrafik nasildi peki gerci sen akillisin hemen almissindir..burasi coooook zoor neler soruyolar neler...bana yarin icin tavsiyelerin varmi zihnimi acicak biseyler ottur coptur nebiliyim sen bilirsin..yarin saat 10 da heycan basti alamam gibi geliyor ama cok zor yaa uuffff
kıskandılar yogurdumu.Kısssss ne istiyorsunuz muhatın yoğurdundan :)
o zaman sen eşine benzemiyorsunki yalan söylüyorsunkandırmadı canım bak geldim çünkü evet eşim bana benzer....................
yok sana yogurtne isticez
iki kaşık istedik
avucumuzu yaladık
cimri
yani nekadarzor
1.vitese geçirememiş
hocalarla takışmış
3 e demişler 5 taktığı halde
muhattan tavsiye istedin ya
üstüne mi geliyorum ?bende inanmadım yazarken de
bulamadım onu kızdıracak şey
üstüme geliyo yine yaaaaaaaaaaaaaa
bende inanmadım yazarken de
bulamadım onu kızdıracak şey
üstüme geliyo yine yaaaaaaaaaaaaaa
var canım olmamı
sana bişi sorduklarında sakın ola başını arkaya çevirme aynadan bakarak konuş :)
dikiz aynanı mutlaka ayarla
kıskandılar yogurdumu.
erinmesem akşehir gölüne gidip yogurt çalacam :)
gana gana yiyin didim :)
o zaman sen eşine benzemiyorsunki yalan söylüyorsun
yok sana yogurt
var canım olmamı
sana bişi sorduklarında sakın ola başını arkaya çevirme aynadan bakarak konuş :)
kıskandılar yogurdumu.
yok sana yogurt
seyyan sen ehliyeti nasil almistin anlatsana...kac ders aldin?trafigi kacincida aldin?direksiyon maceran varmi v.s
heeeeeeeeeeee sen o zaman türk sever biri için dua et,aldın sayılırcnm onun her zaman bi b plani vardir gibi geliyor...ama ehliyeti veren adam keske burda olsada banada verse...helede yabanci dusmani na denk gelirsem super arabada sursem giciklik olsun diye vermiyolarmis....ayyy ben bu seferde bu ahliyet yuzune depresyona girecem galiba yaaa
var canım olmamı
kıskandılar yogurdumu.
yok sana yogurt
yalanmıüstüne mi geliyorum ?
acaba nedennnn????
herşeyimiSizin atışmalarınıza bayılıyorum yaaa
Gözü gönlü bol dostum herşey yaparsın sen :)
yok ben anlatamadimki direksiyon pratik deyil teori sinavim var..trafik kurallarini ogrenmeye calistimda accik onun sinavi...zaten bunu alimda direksiyon pratik yaparak olur gibi araba surmeyi seviyorum...gecen gun esimin arabasini park yerinden cikattim baska yere park ettim accik yamuk oldu ama oldu haa bide aynasi dustu yandaki arabaya deyince ama taktim yerine bizimkinin ruhu bile duymadi
yok be öyle olmadı.yani nekadarzor
1.vitese geçirememiş
hocalarla takışmış
3 e demişler 5 taktığı halde
muhattan tavsiye istedin ya
boş bulundukça girme şu depresyonaaaaaaaaacnm onun her zaman bi b plani vardir gibi geliyor...ama ehliyeti veren adam keske burda olsada banada verse...helede yabanci dusmani na denk gelirsem super arabada sursem giciklik olsun diye vermiyolarmis....ayyy ben bu seferde bu ahliyet yuzune depresyona girecem galiba yaaa
aslında onun için bi tavsiyem var ama sen yapar mısın bilmemyok ben anlatamadimki direksiyon pratik deyil teori sinavim var..trafik kurallarini ogrenmeye calistimda accik onun sinavi...zaten bunu alimda direksiyon pratik yaparak olur gibi araba surmeyi seviyorum...gecen gun esimin arabasini park yerinden cikattim baska yere park ettim accik yamuk oldu ama oldu haa bide aynasi dustu yandaki arabaya deyince ama taktim yerine bizimkinin ruhu bile duymadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?