üzrine zırh geçir öyle git tamam mı yemesin dr :)
bak ne güzel her şey yoluna giriyor:)
sonuçlarınız çok güzel çıkar inşaallah basit rahatsızlıklardan daha fazlası yoktur inşaallah :)
sana da zor geldi katılmıyon demi
sınav test şeklinde demi canım.
merkezi bi sınav sizin ordaki yani şık dağılımı eşit.
yani 100 soru varsa ve 4 şık varsa (a,b,c,d) bunların her birinden 25 tane var demektir.
yapabildiklerini yap 2 şık arasında kalırsan bundan faydalan .en az hangi şıkkı işaretlediysen boş bıraktıklarına o şıkkı işaretle
üzrine zırh geçir öyle git tamam mı yemesin dr :)
sonuçlarınız çok güzel çıkar inşaallah basit rahatsızlıklardan daha fazlası yoktur inşaallah :)
sıpa senin öğrencin
sakın elime düşme muhat
yada dilime
yandın kızım sen
yoğurtmu emanın böreğinin yanında olur heralde
ay canım sağolasın
ordan bile hissdildi demek
Rabbim afetlerinde cümlemizi korusun inşaallah
doktor işini takma sakın
güzel sonuçlarla geleceksin bak gör inşaallah
sen gel ben sana yapayım o zaman
muhattta yoğurt geitirir e gelene kadar ekşir tabi ekşi ayran yaparız
ohhhhh ne güzel
dafniya tatilde olacaktı sanırım
asbede iyidir inşaallah
bende bu aralar pek giremediğim için pek bilgim yok canım
ama iyilerdir inşaallah
Hahaa dalga geçme,emin ol geçen gittiğimde zırh geçirmiş kadar oldumEmaya o koltukta soyunup dökülme maceramızı anlattım,çok komikti,el birlik çıkardık üstümdekileri Muhat,elim ayağım titredi hihiii
İnşaallah canım benim,inşaallah eşiminkinde bişey çıkmaz.Bakalım neler olacak yarın,Rabbim yardımcımız olsun,hayırlı haberlerle dönmemiz nasip olsun
güzel olurdu dimiEkşi ayrana da bayılırım seyyanım be :)
Hoş sohbetin yeter hayatım
Dafni emin ellerde demek.
Asbe iyi olduğunu yazsaydı rahatlayacam ya
hangi olanları muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat hangi olanlarııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tehdit etme beni bak anlatırım olanları
Amin kuzummmm gelir gelmez yaz inşallah
ay canım sağolasın
ordan bile hissdildi demek
Rabbim afetlerinde cümlemizi korusun inşaallah
doktor işini takma sakın
güzel sonuçlarla geleceksin bak gör inşaallah
O zırh nasıl çıkacak eslemin üzerinden
Bütün hastane seferber olacak çıkarmak için :)
Anlat anlat anlat
ben yaptımmı böyle yaparımNe yoğutmuş yavrum dillere destan :)
yoksa bugün duydugum şeyi mi yaptın:18:Hahaa dalga geçme,emin ol geçen gittiğimde zırh geçirmiş kadar oldumEmaya o koltukta soyunup dökülme maceramızı anlattım,çok komikti,el birlik çıkardık üstümdekileri Muhat,elim ayağım titredi hihiii
İnşaallah canım benim,inşaallah eşiminkinde bişey çıkmaz.Bakalım neler olacak yarın,Rabbim yardımcımız olsun,hayırlı haberlerle dönmemiz nasip olsun
sanırım anlatmazsak çok çok daha iyi olurAnlat anlat anlat
Yazarım canımcımmm
Koltukta oturuyodum,hafif salladı,ama nasıl korktum zaten deprem bölgesi ya..Eşimde yoktu 2 saatlik mesafedeydi,geldi apar topar ilk otobüsle.Oturduğum yer ıssız benim,haliyle korkuyorum,Allaha emanetiz artık korusun Rabbim..
İnşaallah güzel sonuçlarla gelirim,dualarınızla inşaallah
Unutmadın mı yaffŞişştt aramızda
anlatıcak bişey yok canım ya
Kızlar benim çıkmam lazım,sohbete doyamadım ama malum erken kalkış var yarın...Dualarınızı bekliyorum,inşaallah yarın haberlerle görüşmek dileğiyle..Hepinizi öpüyom seviyomm Allaha emanetsiniz
evet yaa aynadimda ooohhh ama oyun havasi bitti simdide bi dertli soyluyo agmam geldi radyo dinliyorum ankara radyosu park fm cok seviyorum ama cok aglatiyor beni vee oynatiyorOhhhhh salla salla kıvır kıvır :)
Oyun da oynarmış bizim hatun :)
evet tam dedigin gibi yaparim yaa iyi fikir sagolasin...yogurdu yedinmi????olmusmu yaniüzrine zırh geçir öyle git tamam mı yemesin dr :)
sana da zor geldi katılmıyon demi
sınav test şeklinde demi canım.
merkezi bi sınav sizin ordaki yani şık dağılımı eşit.
yani 100 soru varsa ve 4 şık varsa (a,b,c,d) bunların her birinden 25 tane var demektir.
yapabildiklerini yap 2 şık arasında kalırsan bundan faydalan .en az hangi şıkkı işaretlediysen boş bıraktıklarına o şıkkı işaretle
evet yaaa bide burda yogurdu duyduktan sonra bende yapayim dedim.bi tencere sutumun icine cay dokuldu kesildi sut attim burda duydukca yogurt yapasim geliyo sabah unutuyorum yarin yapacam insallah...siz o zaman yogur gorun nasil yapilirmiss muhatinki nekiNe yoğutmuş yavrum dillere destan :)
gercektenmi ama senin fazla deneyimin yok..insallah olmasinda fazla..bende ilk zamnalar oyleydi ama simdi gelirse anla isteHahaa dalga geçme,emin ol geçen gittiğimde zırh geçirmiş kadar oldumEmaya o koltukta soyunup dökülme maceramızı anlattım,çok komikti,el birlik çıkardık üstümdekileri Muhat,elim ayağım titredi hihiii
bize de anlat kız :)Ne güldüm soyunma macerana ama kuşum
bak daha yogurduma laf atıyoooooooogüzel olurdu dimi
tabi ayranın güzel olması için yoğurdun da güzel olması lazım:26::26:
hangi olanları muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat hangi olanlarııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ben yaptımmı böyle yaparım
yoksa bugün duydugum şeyi mi yaptın:18:
sanırım anlatmazsak çok çok daha iyi olur
Kızlar benim çıkmam lazım,sohbete doyamadım ama malum erken kalkış var yarın...Dualarınızı bekliyorum,inşaallah yarın haberlerle görüşmek dileğiyle..Hepinizi öpüyom seviyomm Allaha emanetsiniz
evet yaa aynadimda ooohhh ama oyun havasi bitti simdide bi dertli soyluyo agmam geldi radyo dinliyorum ankara radyosu park fm cok seviyorum ama cok aglatiyor beni vee oynatiyor
evet tam dedigin gibi yaparim yaa iyi fikir sagolasin...yogurdu yedinmi????olmusmu yani
evet yaaa bide burda yogurdu duyduktan sonra bende yapayim dedim.bi tencere sutumun icine cay dokuldu kesildi sut attim burda duydukca yogurt yapasim geliyo sabah unutuyorum yarin yapacam insallah...siz o zaman yogur gorun nasil yapilirmiss muhatinki neki
gercektenmi ama senin fazla deneyimin yok..insallah olmasinda fazla..bende ilk zamnalar oyleydi ama simdi gelirse anla iste
bize de anlat kız :)
bak daha yogurduma laf atıyoooooooo
heralde yani güzel oldu :):):)evet yaa aynadimda ooohhh ama oyun havasi bitti simdide bi dertli soyluyo agmam geldi radyo dinliyorum ankara radyosu park fm cok seviyorum ama cok aglatiyor beni vee oynatiyor
evet tam dedigin gibi yaparim yaa iyi fikir sagolasin...yogurdu yedinmi????olmusmu yani
evet yaaa bide burda yogurdu duyduktan sonra bende yapayim dedim.bi tencere sutumun icine cay dokuldu kesildi sut attim burda duydukca yogurt yapasim geliyo sabah unutuyorum yarin yapacam insallah...siz o zaman yogur gorun nasil yapilirmiss muhatinki neki
gercektenmi ama senin fazla deneyimin yok..insallah olmasinda fazla..bende ilk zamnalar oyleydi ama simdi gelirse anla iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?