Nasılsınız
canım gozun aydın olsun allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
canım senınde oglun oluyormus gozun aydın olsun
topiğe erkeklerınde gelecek olması çok guzel bahar esma krızantem ve benım kı kız
yok cnm ben asilamalari geride birakali cook oluyor..ustune 3 tanede tup denemem var 4. hazirlaniyoruz insallah...ben 12 yillik evliyim bunun 8 senesi bos gecti tedavi felan olmadan 4 senedir tedavi goruyoruzinşallah tsk ederim darısı senin benim hepimizin başına :) sen neler yapıyorsun peki ? galiba aşılama yolundasın... onun dısında yaptığın şeyler var mı ?
amin cnm amiinhsb.. cnm saolasın .. bu savaslarımızdan ne zaman galip gelicez acaba
yaralarımızın üstü kabuk bağlasa da, yeni bir yara üzerine gelmis oluyo..
bi yaranın üzerini, diğer bir yara ne kadar kapatabilir ki
Rabbim hepimizin acılarını dindiricek hayırlı evlatları tez zamanda nasip eder insaAllah ..
sınavımıız çok büyük çookk ... insaAllah mükafatını en güzel sekilde alabiliriz ..
bilmiyorum muhat degisken bir haldeyim her an aglayabiliyorum..ustelik benim kocis yine bana kus..bi kelime yuzunden..ay ne hassaslasti bu adam yaa once hic kusme felan bilmezdi ikidir kusuyor..kusuncede ne kotu oluyomus yaa kusen adam iyi olmuyor.normalde ben kuserdim oda arkamdan kosardi acaba yorulduda simdide o benimi kosturuyoki uyanik..neyse nasilsa yine konusacak ayni evin icinde ne kadar kus kalabilirki insannekadarzor, canım çıktın mı depresyondan :) yok çıkmadıysan yardımcı olalım
..
kays, canım bu ara gelen giden çok o yüzden pek giremiyorum, sen nasılsın nasıl gidiyo 2, ye hazırlanıyordun demi,
seyyan, çağrı at demek ne demek seyyan bi fikrin var mı
diğer arkadaşlarım da iyidir inşaallah,,,
iyi olun tamam mııııııı,
ikramaya, canım taşınıyormuşsun , kolay gelsin, bizim yerimize de tatilde gez tozzz
seyyyaaaaannnn birini arayacaktın unutmaaaaaa bak
iyi diyelim insallah iyi olsun..sen nasilsin annenlerdemisin hala,geldinmigünaydın kızlar keyifler nasıl
41 hamişe 41 er tane mi aytel kürsi okutacaksın hayatım ben de düşüneyim bunu ..birkaç hamiş tanıdığım var amaainşaallah hamişlerin duasıyla gelri meleğin kucağınaa
evet haklısın boş bekleyincede bişey olmuyor ama şu kocaları ne yapsak bilmem ki yoruldum yaaaaa....aile içi şiddet çıkıyor bazen ......bi laf anlamıyorlar..benimkide bu sıralar çıkışmaya başladı ....bu sıkıntılar ikimizide değiştirdi .yoldan çıktık ya birini halledelim derken başka sıkıntılar ortaya çıkıyor canıma minnet yaw...haklısın canımm çok örnekler var böyle herşey Rabbimin istemesiyle nasip etmesiyle olacak ama sende ihmal etme mutlaka kontrollere git lütfen hastaneden korka korka erteleye erteleye elimize hiç bişe geçmiyor maalesef...
kk nın hamile forumlarında mı yalvarsak 41 kere ne yapsak :)ay tam bilmiyorum ki birisi istediydi...ben denemedim 41 hamileyi nerde bulucaz ayol....şimdiye kadar doğuranlarla bile 41 olmuyor...olanlarada söylüyoruz dualarınızda bizede yer verin....nasip...allah herkesin göbişini doldursun....arkadaşlar bir yer varmış .....türbesi İskenderun mu neydi yanlış hatırlamıyorsam...duyalı çook oldu ...gidip dua etmişler arkasından hemen hamile kalmış hatta tüp yaptıracaklarken gerek kalmamış....arkadaşım kendi için deneyecekti haberdar olursam size iletirim :))
canım olur öyle şeyler sanırım eşin depresyona girmiş :18:yok cnm ben asilamalari geride birakali cook oluyor..ustune 3 tanede tup denemem var 4. hazirlaniyoruz insallah...ben 12 yillik evliyim bunun 8 senesi bos gecti tedavi felan olmadan 4 senedir tedavi goruyoruz
amin cnm amiin
bilmiyorum muhat degisken bir haldeyim her an aglayabiliyorum..ustelik benim kocis yine bana kus..bi kelime yuzunden..ay ne hassaslasti bu adam yaa once hic kusme felan bilmezdi ikidir kusuyor..kusuncede ne kotu oluyomus yaa kusen adam iyi olmuyor.normalde ben kuserdim oda arkamdan kosardi acaba yorulduda simdide o benimi kosturuyoki uyanik..neyse nasilsa yine konusacak ayni evin icinde ne kadar kus kalabilirki insan
iyi diyelim insallah iyi olsun..sen nasilsin annenlerdemisin hala,geldinmi
slm kızlar nasılsınız ben Ankaraya geldim şimdi adetimi bekliyorum,bakalım neler olacak,muhat bu arada rüyama geldin yavvv yani direk değilde dolaylı adamın biri muhatın tefriciyelerini okudunmu diyodu bana:)valla okudumm:)net yavaş öptm hepinizi
ayyyy bakın ben ehliyeti nasıl aldım. ben önce araca kısa bi bayan bindi bu üzden koltugu öne çekmiş. sonrasına ben binemek için koltugu binmeden geriye çekmem gerekiyordu çünkü oturamıyordum bile.diyaloğ aynen şu:kizlaar yarin benim trafik sinavim var va sizdeen coooook dua istiyorum namazinizdada insallah...bakin buraya yaziyorum dua etmeyenin kocasi bir gun kussunnn...kussun derken noktali u ile yazilmis kabul edin...kusmasin ama noktali u ile kussun..iki gun kocasi kusmus biri olarak cok kotu oluyomus benden soylemesi siz en iyisi dua edin bana...edecekmisiniz edin haaa...kizlar valla edin yaa benim durum vahim kafama agrilar giriyor ben nasil alicam bu ehliyeti arkadas yaaa cok calistim insallah Rabbim hayirli siyla nasip eder...dua edin haa
3 hamişin 3ü de aynı haftada doğurdu yahu, keşke hamile kalıp yardımcı olabilseydimkk nın hamile forumlarında mı yalvarsak 41 kere ne yapsak :)
baska özel okudugunuz dua sure var mı arkadaslar ?
vermemmmmmmmmmmm ben o yogurdu zor şartlar altında yaptımnasılsın canım
gel dedin geldim bak
yoğurtçu güzeli
göndersene iki kaşık yiyelim
canım olur öyle şeyler sanırım eşin depresyona girmiş :18:
değişiklikler yapın hayatınızda. ikin,ze de iyi gelir.
gel artık TR ye yaaaaa,
ordaki drler bi işe yaramıyorr
orda yazdığım eleştiri dolu mesajlarımı okuduysan ondandır canım
yolun düşerse kkaleye de beklerim1,30 saat ordan burası
ayyyy bakın ben ehliyeti nasıl aldım. ben önce araca kısa bi bayan bindi bu üzden koltugu öne çekmiş. sonrasına ben binemek için koltugu binmeden geriye çekmem gerekiyordu çünkü oturamıyordum bile.diyaloğ aynen şu:
H- otur kızım ya otur, seni mi bekleyecek millet
M- sığsam otururdum heralde demi, bu boyla butaya nasıl sığabilirim.
(vitesi 1 e almaya çalışıyorum bu sırada ehliyetten vazgeçtim artık, acayip sinirliyim)
H- kızım debriyaja bassana
M- basıyorum, vites kolunda sıkıntı var
H- kimse de sıkıntı yoktu sende mi oldu. takılı işte 1, vitese.( gazı veriyorum araçte milim oynama yok. bi de istop ettik. sinir tavan)
(vitesi hoca bu sefer 1 e aldı,gene çalışmadı)
H- vites kolunda sıkıntı var takılmıyo.
M- ben farklı bişey mi demiştim?
(arkada adamlar sakin ol vb diyolar. dikiz aynasından kaşlarım çatık şekilde bakıyorum. bu arada vitesi 5e taktım.3ten tukarısı yasak, soldan bi araç korna çalarak geliyo. benim aracı sıkıştıryo)
H- sıkıştır şunu, vur şunaaaaa, şer....., o... ç.....
neyse tam iniyorum araçtan o da neee emniyet kemerini bilene takmamışım
aldım ehliyeti
nereye oturuyum
3 hamişin 3ü de aynı haftada doğurdu yahu, keşke hamile kalıp yardımcı olabilseydim
vermemmmmmmmmmmm ben o yogurdu zor şartlar altında yaptım
sen sakın trafiğe çıkma o zaman
niye kız, aslında ben arabayı eşimden kapabilsem ilerletecem :)
kızzzzzzzzzzzzzzz benim yegen bursaya gelin gelecekkkkkkkkkkkkk
erkek tarafına giderken ben de takılacam peşlerine :)
canım napim yawww,niye mi sana bakınca yani yukarıda yazdıklarına bakınca trafik canavarı görüyorum:113::113::113::113:
aaaaaaaa ne zaman kız
tabiki takıl ama bu sefer lütfen takıl
sizin oralardan buraya gelen 3 kişi olacak
bi takılamadın şimdiye dek
oooooooooooooooooooocanım napim yawww,
ama bu sefer garanti
yalnız tarihi bilmiyorum.
erkek evi gelecek ilk onları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?