Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşbulduk canım. ben girdiğimde de kimse olmuyor bu topikte yaa

hoşgeldin balımmm özledik valla seni uzun bir ara verdin sen anlat bakalım neler yaptınnn

nasılsınız kızlar....
ema,muhat.seyyan sibel,süpriz,asbelove,melek,nekadarzor,eslem kays nurisima....ve adını sayamadığım niceleri...
çok uzun zamandır giremiyorum.geçmişe çok gözatamadım ama sibel ve asbe hamile çokkk sevindim.allah hayırlısı ile doğum nasip etsin.

eeee ne var ne yokkk???

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlımmm sağolasın bizler aynıyız işte sen nasılsın bakalım ne zamandır yoksun

canım mesaj kutun doluymuş bende buraya yazıyorum umarım okursun
canımsın ya Allah razı olsun ben bunu fazlasıyla telafi edicem inşallah canımmm tekrardan çok teşekkür ederim..
Bu arada tatil çok iyi gelicek inşallah bu akşam yola çıkıyoruz bakalım kafaları dağıtıp gelelim..ayy ne güzel olurr 4 kişi olsak inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinnn
Hakkını helal et canım
ben ara ara gelir yoklarım sizlerii
Allah'a emanet ol..çok öpüyorum seni

hoşgeldin tatlımmm sağolasın bizler aynıyız işte sen nasılsın bakalım ne zamandır yoksun

iyiyim çok şükür:)
işe başlamıştım sonrada neti kapattık uzun zaman oldu.

eğer yanlış yorumlamadıysam ikizlerine hamileymişsin canım inan çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.bende bu ay bi çılgınlık yaptım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkür ederim.amin inşAllah.biz iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli??

Son düzenleme:
sağol canım.inşAllah.çok şükür herşey yolunda gidiyor :) sende ne var ne yok bakalım
sevindim hiçbişeye üzülmeye değmez zaten helede iki can taşırken:)
hayatla kavga etmeye devam:)
iyi diyelim iyi olsun demek adettendir halimize şükürler olsun.

hala çalışıyormusun canımcım merak ettim
evet canım ikiz bekliyoruz bebişlerimiz bizimle şükür aminnnnn tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin Rabbbimmmmm
ay merak ettim ne çılgınlığı kız ne zaman bat bizde bekleyelim o zaman
bende iyiyim canım çok şükür
aman canım iyi ol valla şu anda evde olmak için neler vermezdim afedersin totom sandalyeye geçmiş durumda uyumamak için zor tutuyorum kendimi ama şükür Rabbimeee

:) bende sıkılıyorum evde ya.yapacak hiç bişeyim yok.boş boş nette dolanıyorum tüm gün

cnm zorluğunu yaşamaya başladım bile gittikce zor olacak gibi ama isim yapmış biri ve çok karışığım ne yapacağımı bilemiyorum,eşiminse vazgececiğini zannetmiyorum artık..

allah gönlüne göre versin canım darısı herkesin başına

eşimin şiddetli baskıları neticesinde 1 hafta önce ayrıldım((
kpssye hazırlanıcam artık memurluk için

çılgınlık ama kafamda acayip karışık kocişden gizli bi halt etmediğim için şimdiye kadarbiraz huzursuzum
bat 25 ağustos ama ben doğum kontrol kullanıyordum bıraktıktan sonrada 4 gün lekelenme tarzında geldi bu benim adet döngümü etkilermi bilmiyorum eğer etkilerse bat meçhul bi tarih:)

hapı bıraktığımdan kocişin haberi yok gerçi benim umudumda yok ama öyle işte.:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…