- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
nasılsınız bakalım.krizantem canımcım doğuma 2 haftacık mı kaldıasbem ikiz anası mı olcan kız sen kays hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla tekrar kolları sıvayıp,ya Allah deyip aşılamalara başlamışsın Sibelcim geri dönmüşsün hoş geldin ayşe senin bebiş nasıl canım..başka kaçırdığım önemli bir olay var mı canlar...hepinizi çok özledim...
nasılsınız bakalım.krizantem canımcım doğuma 2 haftacık mı kaldıasbem ikiz anası mı olcan kız sen kays hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla tekrar kolları sıvayıp,ya Allah deyip aşılamalara başlamışsın Sibelcim geri dönmüşsün hoş geldin ayşe senin bebiş nasıl canım..başka kaçırdığım önemli bir olay var mı canlar...hepinizi çok özledim...
hoşbulduk canım.ben girdiğimde de kimse olmuyor bu topikte yaa
ben burdayımmmmmmmmmm
iyiyim canımcım sen nasılsınnn görüşmeyeliooooolllleeeeeeeeeeeeeyy nasılsın canım
nasılsınız kızlar....
ema,muhat.seyyan sibel,süpriz,asbelove,melek,nekadarzor,eslem kays nurisima....ve adını sayamadığım niceleri...
çok uzun zamandır giremiyorum.geçmişe çok gözatamadım ama sibel ve asbe hamile çokkk sevindim.allah hayırlısı ile doğum nasip etsin.
eeee ne var ne yokkk???
hoşgeldin tatlımmm sağolasın bizler aynıyız işte sen nasılsın bakalım ne zamandır yoksun
iyiyim canımcım sen nasılsınnn görüşmeyeli
nasılsınız kızlar....
ema,muhat.seyyan sibel,süpriz,asbelove,melek,nekadarzor,eslem kays nurisima....ve adını sayamadığım niceleri...
çok uzun zamandır giremiyorum.geçmişe çok gözatamadım ama sibel ve asbe hamile çokkk sevindim.allah hayırlısı ile doğum nasip etsin.
eeee ne var ne yokkk???
teşekkür ederim.amin inaşAllah.biz iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli??
iyiyim çok şükür canım.
hayırlı olsun
sağlıkla bir avazda kucağına alırsın inşallah
nasıl gidiyor hamişşşşlikk:)
sevindim hiçbişeye üzülmeye değmez zaten helede iki can taşırken:)sağol canım.inşAllah.çok şükür herşey yolunda gidiyor :) sende ne var ne yok bakalım
sevindim hiçbişeye üzülmeye değmez zaten helede iki can taşırken:)
hayatla kavga etmeye devam:)
iyi diyelim iyi olsun demek adettendir halimize şükürler olsun.
hala çalışıyormusun canımcım merak ettimiyiyim çok şükür:)
işe başlamıştım sonrada neti kapattık uzun zaman oldu.
eğer yanlış yorumlamadıysam ikizlerine hamileymişsin canım inan çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.bende bu ay bi çılgınlık yaptım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.
aman canım iyi ol valla şu anda evde olmak için neler vermezdim afedersin totom sandalyeye geçmiş durumda uyumamak için zor tutuyorum kendimi ama şükür Rabbimeeebende iyiyim canım çok şükür
hala çalışıyormusun canımcım merak ettim
evet canım ikiz bekliyoruz bebişlerimiz bizimle şüküraminnnnn tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin Rabbbimmmmm
ay merak ettim ne çılgınlığı kız ne zaman bat bizde bekleyelim o zaman
aman canım iyi ol valla şu anda evde olmak için neler vermezdim afedersin totom sandalyeye geçmiş durumda uyumamak için zor tutuyorum kendimi ama şükür Rabbimeee
canım yaa ne biçim dr muş o öyle yaea sakın ama sakın ona tedavi olma tüp bebek cok zorlu bi süreç insanlar neyle karşılacagını bilmedikleri tedaviye başlıyolar bide böyleleri inanki cekilmez dr cokönemli bi etken..
ben biliyorum bu süreci arkadaşım cok zor inan bana
ve ben bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu 2. ye başlayacagım ve donmuş tedavisi olacak ilkinden daha basit ama o ortama kendimi hazırlayamıyorum bide dr um seninki gibi olsaydı inan cok fena olurdum sana tavsiyem sakın ama sakın gittme
hala çalışıyormusun canımcım merak ettim
evet canım ikiz bekliyoruz bebişlerimiz bizimle şüküraminnnnn tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin Rabbbimmmmm
ay merak ettim ne çılgınlığı kız ne zaman bat bizde bekleyelim o zaman:1
aman canım iyi ol valla şu anda evde olmak için neler vermezdim afedersin totom sandalyeye geçmiş durumda uyumamak için zor tutuyorum kendimi ama şükür Rabbimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?