Askolsun tatlim oyle sey olur mu evet ananas ve salep aldim 2gunde lavabo yemek disinda kalkmadim desem yeridir bence gayet iyi canim benim 10.gun 10mm di benim yumoslar son 2gunde atak yapti insallahhh o yumoslar bebis olup konacaklar annelerinin gobislerine
Ay kafam karisti insallah yarin guzel guzel haberlerle gelirsin canim yaaaa kacta randevun bak bizi habersiz birakma merak ederim
sağolasın tatlım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhhhAllah razi olsun Seyyanım,amin sıkıntılar geride kalsın artık inşaallah..
Amin kuzum Rabbim hepimize müjde vermeyi nasip etsin hayırlısıyla
Amin canım Allah razi olsun...Asbeee maşaallah barekallah ikizler geliyomuş,canım öyle sevindim kiiiii,Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Çok sevindim canım senin adına,hayırlısıyla gelmesi nasip olsun inşaallah
Canım durumundan pek anlamıyorum.Ama inşaallah Allahın izniyle bu sefer kavuşacaksın sende bebişlerine inşaallah...Sana yazarken Ezan-ı Muhammedi başladı burda,vardır bir hayır Rabbim kabul etsin tüm ettiğimiz duaları hayırlısıyla inşaallah...Rızasına uygun bir ömür yaşatsın bize ve sevdiklerimize
gecikmişim cidden yaaaa sonra da koltukta sızıp kalmışım kociş yüzünü gören cennetlik diogeciktin şekerim :)
canım mesajını aldım. ben de aynı kişilere okunmasını istiyorum.
nodül ne ki yahu?
çok geçmiş olsun canımcımmmmm inşallah bundan sonra önlemi alınacak ve bebişleri anneciğine sımsıkı tutunacakkkkkhaşhimato troidi canm daha çok yeni başlangıçmış hormonlarımda dalgalanma yapıyormuş doktorn dediğine göre muhtemeln daha hamileliğimn farkına bile varmadan düşüyom bebek hamil olur olmaz ilaç başlıcamışım nodülde ktle işte 7 mm miş rabbm korusun hepimizi sağlık sıhhat afiyet versin
tam zamanında açmışım desene şurda kalmış 45dk dua edeyim bende bariiiiiii inşallah güzel şeyler söyler dr. amcaaaaaaainşallahcnm bugün beşte randevum var,haber veririm biraz azar işitip geleminsan suçlu olunca seside çıkmii,sen nasılsın cnm bebişler ne alemde
dafni sana b,şey soracam ya ben bu gün 7. iğnemi yapacaktımki tam ilaç düştü kırıldı ve yapamdm başka da yoktu eczanede yok buralarda acaba sorun olur munasılsınız bakalım.krizantem canımcım doğuma 2 haftacık mı kaldıasbem ikiz anası mı olcan kız sen kays hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla tekrar kolları sıvayıp,ya Allah deyip aşılamalara başlamışsın Sibelcim geri dönmüşsün hoş geldin ayşe senin bebiş nasıl canım..başka kaçırdığım önemli bir olay var mı canlar...hepinizi çok özledim...
dafni sana b,şey soracam ya ben bu gün 7. iğnemi yapacaktımki tam ilaç düştü kırıldı ve yapamdm başka da yoktu eczanede yok buralarda acaba sorun olur mu
sağolasın tatlım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh
İnşallah tez zamanda sizlerde bu güzel haberleri verirsinizzzz dualarım sizinleeee
gecikmişim cidden yaaaa sonra da koltukta sızıp kalmışım kociş yüzünü gören cennetlik dio
çok geçmiş olsun canımcımmmmm inşallah bundan sonra önlemi alınacak ve bebişleri anneciğine sımsıkı tutunacakkkkk
tam zamanında açmışım desene şurda kalmış 45dk dua edeyim bende bariiiiiii inşallah güzel şeyler söyler dr. amcaaaaaaa
inş.canım ya yarın kontrolüm var zaten bakalım kaç mlm olmuş yumurtalar inş büyümüşlerdir...
çarşamba günü 9 mlm di ikisi diğerleri de ufaktıinş. canım..peki kaç tane yumurta var.en son kaç mmlerdi...
canım etken haber verseydin ya ben burdan bulup gün içinde göndermeye çalışırdımdafni sana b,şey soracam ya ben bu gün 7. iğnemi yapacaktımki tam ilaç düştü kırıldı ve yapamdm başka da yoktu eczanede yok buralarda acaba sorun olur mu
canım yaa ne biçim dr muş o öyle yaea sakın ama sakın ona tedavi olma tüp bebek cok zorlu bi süreç insanlar neyle karşılacagını bilmedikleri tedaviye başlıyolar bide böyleleri inanki cekilmez dr cokönemli bi etken..slm cnm inşallah duaların kabul olur drumla görüştüm,bana disiplinsiz dedi ayrıca sen ne biçim kadınsın dinlemiyorsun hiç dediyarın için test verdi onları yaptırıp tekrar gitcem sonuc iyiyse tüpe başlayacaz değilse bekleyecekmişim de ben tüp bebek tedavisine adetle başlanır diye biliyodum,kendisine sordum cvp vermedi,anlamadım ben bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?