Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah bizde iyi olmaya calisiyoruz bugun kocis evdeyken perdeleri yikayayim dedim yikadim astirdimda adama ama birsuru is kaldi geriye nasil bitirecegim dusunmekteyim dua edin bana ozledim hepinizi gelin gari donun yuvaniza

inşallahcnm bugün beşte randevum var,haber veririm biraz azar işitip geleminsan suçlu olunca seside çıkmii,sen nasılsın cnm bebişler ne alemde

sağolasın tatlım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh
İnşallah tez zamanda sizlerde bu güzel haberleri verirsinizzzz dualarım sizinleeee
geciktin şekerim :)

canım mesajını aldım. ben de aynı kişilere okunmasını istiyorum.

nodül ne ki yahu?
gecikmişim cidden yaaaa sonra da koltukta sızıp kalmışım kociş yüzünü gören cennetlik dio
çok geçmiş olsun canımcımmmmm inşallah bundan sonra önlemi alınacak ve bebişleri anneciğine sımsıkı tutunacakkkkk
inşallahcnm bugün beşte randevum var,haber veririm biraz azar işitip geleminsan suçlu olunca seside çıkmii,sen nasılsın cnm bebişler ne alemde
tam zamanında açmışım desene şurda kalmış 45dk dua edeyim bende bariiiiiii inşallah güzel şeyler söyler dr. amcaaaaaaa

nasılsınız bakalım.krizantem canımcım doğuma 2 haftacık mı kaldı asbem ikiz anası mı olcan kız sen kays hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla tekrar kolları sıvayıp,ya Allah deyip aşılamalara başlamışsın Sibelcim geri dönmüşsün hoş geldinayşe senin bebiş nasıl canım..başka kaçırdığım önemli bir olay var mı canlar...hepinizi çok özledim...

dafni sana b,şey soracam ya ben bu gün 7. iğnemi yapacaktımki tam ilaç düştü kırıldı ve yapamdm başka da yoktu eczanede yok buralarda acaba sorun olur mu

dafni sana b,şey soracam ya ben bu gün 7. iğnemi yapacaktımki tam ilaç düştü kırıldı ve yapamdm başka da yoktu eczanede yok buralarda acaba sorun olur mu

inşallah sorun olmaz canım..tabiki doz atlamamak gerekiyor ama ilacı şuan bulma şansın yoksa sabah erkenden alıp yaparsın..napalım

inş.canım ya yarın kontrolüm var zaten bakalım kaç mlm olmuş yumurtalar inş büyümüşlerdir...

slm cnm inşallah duaların kabul olur drumla görüştüm,bana disiplinsiz dedi ayrıca sen ne biçim kadınsın dinlemiyorsun hiç dediyarın için test verdi onları yaptırıp tekrar gitcem sonuc iyiyse tüpe başlayacaz değilse bekleyecekmişim de ben tüp bebek tedavisine adetle başlanır diye biliyodum,kendisine sordum cvp vermedi,anlamadım ben bişey..

canım etken haber verseydin ya ben burdan bulup gün içinde göndermeye çalışırdım

bugün yüzlerce bebek ölmüşken kendim için bebek istemeye utanıyorum,

arkadaşlarım, sanırım ilk kez sizden bişey istiyeceğim..
rad suresi düşman kahrı için okunurmuş.
uzun bi dua değil.
nolurrrrrrrrrr 10 ar tane okuyalım. burada da sayı yazalım.
kimin için okunacağı çok net ve açık olarak bellidir.
dualarınız da esedin kahrolmasını isteyelim.....
sizleri gerçekten çok seviyorum ama onları da çok seviyorum. efendimiz üzülüyorrrrrrr ve ümmeti lal olmuş gibi ya da en azından ben öyleyim

günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş

canım yaa ne biçim dr muş o öyle yaea sakın ama sakın ona tedavi olma tüp bebek cok zorlu bi süreç insanlar neyle karşılacagını bilmedikleri tedaviye başlıyolar bide böyleleri inanki cekilmez dr cokönemli bi etken..
ben biliyorum bu süreci arkadaşım cok zor inan bana
ve ben bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu 2. ye başlayacagım ve donmuş tedavisi olacak ilkinden daha basit ama o ortama kendimi hazırlayamıyorum bide dr um seninki gibi olsaydı inan cok fena olurdum sana tavsiyem sakın ama sakın gittme

Günaydın Hayırlı Cumalar,Duanız kabul ve maksudunuz hasıl olsun,inşaAllah Bu Cuma Hürmetine Rabbim herkesin dileğini yerine getirir,Zalimleride kahru perişan eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…