iki türlü prosedür var ya canım belki uzun prosedürü uygulayacak dr.un hadi bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıyla başlarsınız inşallahhhhhhama kızdım dr.una ne biçim konuşmuş öyle anlamamış olabilirsin detaylı bişekilde anlatsaydı onların dilinden nasıl analayacağız ki biz Allah Allah yaaaa
aslında belkide alışık olduğundan açıklama yapmaya gerek görmüyor hani meslekte bisüre sonra açıklama yapmaktan bıkarsın ya belki oda öledir bakalım neler olacak bende bilemiyorum
:) bende sıkılıyorum evde ya.yapacak hiç bişeyim yok.boş boş nette dolanıyorum tüm gün
ankaraya geliyordun demi canım bence doktoruna güven ve bırakma bu bi bırakma sebebi değil sadece tedavide istikrar istiyo ve danışmadan hareket edilmemesini hayırlısı olur inş hakkında...iki türlü prosedür var ya canım belki uzun prosedürü uygulayacak dr.un hadi bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıyla başlarsınız inşallahhhhhhama kızdım dr.una ne biçim konuşmuş öyle anlamamış olabilirsin detaylı bişekilde anlatsaydı onların dilinden nasıl analayacağız ki biz Allah Allah yaaaa
aslında belkide alışık olduğundan açıklama yapmaya gerek görmüyor hani meslekte bisüre sonra açıklama yapmaktan bıkarsın ya belki oda öledir bakalım neler olacak bende bilemiyorum
iki türlü prosedür var ya canım belki uzun prosedürü uygulayacak dr.un hadi bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıyla başlarsınız inşallahhhhhhama kızdım dr.una ne biçim konuşmuş öyle anlamamış olabilirsin detaylı bişekilde anlatsaydı onların dilinden nasıl analayacağız ki biz Allah Allah yaaaa
nasılsınız kızlar....
ema,muhat.seyyan sibel,süpriz,asbelove,melek,nekadarzor,eslem kays nurisima....ve adını sayamadığım niceleri...
çok uzun zamandır giremiyorum.geçmişe çok gözatamadım ama sibel ve asbe hamile çokkk sevindim.allah hayırlısı ile doğum nasip etsin.
eeee ne var ne yokkk???
Bizler iyiyiz hamdolsun canım.
Çılgınlığını okudum :)
Gizli işler yapmaya mecbur bırakmasınlar bizi dimi ama :)
öyle ama huzursuzum yinede.
adamında içine doğdu galiba sabah sordu ilacı aksatmıyosun dimi diye
güya ona diyorum çocuk istemiyorum korkuyorum bilmem ne ama hepsi yalan onu üzmemek için deliler gibi istiyorum
Yalan yok bende istiyorum canım.
Rabbim çok bekletmesin bizleri.Birgün bizde anne olacaz Allah'ın izniyle yürekten inanıyorum ben
nurusima hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo miyomla aran bitti inş. tedaviye başlaınmı geçende bende sei sormuştum...selamun aleyküm canlar nasılsınızsizleri çok özledim ama maalesef gelemiyorum çünkü evimde şu anda net yok inşallah en yakın zamanda sorunu halledip aranıza dönücem döndüğümde inşallah herkesten müjdeli haberler alırım hepinizi çok özledim beni dualarınızda unutmamanız dileyiğle
hoşbulduk birtanem iyiyim şükürler olsun miyom ne alemde bilemiyorumnurusima hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo miyomla aran bitti inş. tedaviye başlaınmı geçende bende sei sormuştum...
geçmiş olsun canım niye acaba... ablamdada oluyodu ama geçti sonra..kızlar ya benim kalçam bildiğiniz uyuşuyor.hissetmiyorum.hareket ediyorum sürekli ama uyuşuyor.neden olabilir sizce???
geçmiş olsun canım niye acaba... ablamdada oluyodu ama geçti sonra..
uzun zamandr gelmemiştin.. nasıl gidiyor gebelik bi sorun yoktur umarım.. oğlun olcakmış .. hayırlı evlat olur inşallah...
mesajı geç gördüm iyiki görmüşüm..Kızlar merhaba, hepinize hayırlı cumalar..
Öncelikle hepinizin affına sığınarak sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.:26:Arkadaşımın yeğeni kalp ameliyatı geçirecek, henüz 1.5 aylık bir bebek. Her kişi 1 tane olmak üzere toplam 500 yasin dağıtıyorlarmış benim de içim çok yandı o bebeğe,ne kadar fazla dağıtabilirim diye ara kısmına dua yazdım ve bu topik karşıma geldi. Sanırım bu da Allah'ın bir hikmeti ,aranızda Yasin okuyabilecek var mı? (Bilmiyorum nasıl bir tepki alıcam ama kimse zorunlu değil sadece bir rica):26:
hoşbulduk canım.ben girdiğimde de kimse olmuyor bu topikte yaa
heee ta b.k a konu açanlardan rahatsız olanlar konusu....rimelim fırçası kurudu.. ıslak kıyafet tahrik edermi, kabız oldum, evlilik yıldönümümü unuttu... bide ayıl boşan def et diye yorum yapanlar yokmu..... işte davulun sesi ile bekarın karı boşaması gibi bişey bazılarının yorumlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?