Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kıyamam canım benim noldu test sonuçların ne zaman çıkacak belli mi? korkma sakın muhtemelen onlara normal geldiği için öyle davranmıştır inşallah herşey yolunda gider de başlarsınız bir an önce beklemek de insanı sıkar biliyorum

evet ama cnm biraz içimi rahatlatacak bişeyler söylese,tedaviden şimdiden korktum zaten,bi dolu iğne verdi,evet hakkımda hayırlısı ama bi yandanda ters bişey olurmu diye korkmaya basladım..

Bizler iyiyiz hamdolsun canım.

Çılgınlığını okudum :)
Gizli işler yapmaya mecbur bırakmasınlar bizi dimi ama :)

Bizler iyiyiz hamdolsun canım.

Çılgınlığını okudum :)
Gizli işler yapmaya mecbur bırakmasınlar bizi dimi ama :)

öyle ama huzursuzum yinede.
adamında içine doğdu galiba sabah sordu ilacı aksatmıyosun dimi diye
güya ona diyorum çocuk istemiyorum korkuyorum bilmem ne ama hepsi yalan onu üzmemek için deliler gibi istiyorum

öyle ama huzursuzum yinede.
adamında içine doğdu galiba sabah sordu ilacı aksatmıyosun dimi diye
güya ona diyorum çocuk istemiyorum korkuyorum bilmem ne ama hepsi yalan onu üzmemek için deliler gibi istiyorum

Yalan yok bende istiyorum canım.
Rabbim çok bekletmesin bizleri.Birgün bizde anne olacaz Allah'ın izniyle yürekten inanıyorum ben

kızlar ya benim kalçam bildiğiniz uyuşuyor.hissetmiyorum.hareket ediyorum sürekli ama uyuşuyor.neden olabilir sizce???

selamun aleyküm canlar nasılsınız sizleri çok özledim ama maalesef gelemiyorum çünkü evimde şu anda net yok inşallah en yakın zamanda sorunu halledip aranıza dönücem döndüğümde inşallah herkesten müjdeli haberler alırım hepinizi çok özledim beni dualarınızda unutmamanız dileyiğle

nurusima hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo miyomla aran bitti inş. tedaviye başlaınmı geçende bende sei sormuştum...

nurusima hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo miyomla aran bitti inş. tedaviye başlaınmı geçende bende sei sormuştum...
hoşbulduk birtanem iyiyim şükürler olsun miyom ne alemde bilemiyorumhenüz tedaviye başlamadım genetik testimin sonucu çıktı fakat kan pıhtılaşmasıyla ilgili olan test sonucu henüz çıkmadı önümüzdeki hafta içi çıkar sonucu sanırım inşallah hakkımızda hayırlısıysa bir engel çıkmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlamaya niyetim var Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
sizler neler yapıyorsunuz var mı güzel gelişmeler

kızlar ya benim kalçam bildiğiniz uyuşuyor.hissetmiyorum.hareket ediyorum sürekli ama uyuşuyor.neden olabilir sizce???
geçmiş olsun canım niye acaba... ablamdada oluyodu ama geçti sonra..

uzun zamandr gelmemiştin.. nasıl gidiyor gebelik bi sorun yoktur umarım.. oğlun olcakmış .. hayırlı evlat olur inşallah...

geçmiş olsun canım niye acaba... ablamdada oluyodu ama geçti sonra..

uzun zamandr gelmemiştin.. nasıl gidiyor gebelik bi sorun yoktur umarım.. oğlun olcakmış .. hayırlı evlat olur inşallah...

inşallah.evet oğlum olacakmış.herşey yolunda çok şükür..

selamunaleykum arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız?

çoook zamandır giremedim nete.. çay işi fındık işi derken almanyadan eşimin amcası ailesiyle geldi çok yoğunuz. şimdi son sürüm çay başladı çok yoruluyorum.
sizlerden ne var ne yok herkes iyi inşallah. takip edemedim. ama asbenin 2 bebeği varmış çok şaşırdım ve sevindim.. Rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin asbecim..(inşallah yaramaz olmazlar))

mesajı geç gördüm iyiki görmüşüm..
inşallah bende okuyacağım 1 tane....

hiç denk gelmedim ama gerçekten böyle başlıklar açanlar var demek...dünya güllük gülistan acı çeken zülum gören haksızlığa uğrayan kimse yok...gurur duyduğumuz bir aile kurumumuz kalmıştı ona da saygı kalmamış..Tek derdimiz var birilerinin rimelin fırçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…