Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlaaarrrrrrrrrr nerelerdesinz muhat eslem seyyan asbe dafni diğer kızlar kimsecikler yok muuuu

sa kızlar.... Ben bu gün sürpriz şeklde aşılama oldum çünki yumurtalarım dayanamayıp kendi kendine çatlıyıvermiş şimdi geriye sayım başladı dua eder dularınzı beklerim aeo....

canım sımdı hıc ama hıc strese gırmek yok gayet rahat bı sekılde gunlerını gecır mutlu ol ..
Dılerım bu defa bebısler gelır ıns 15gun snra hayırlı haberını alırız ıns

aminnnnn hadi bakalım sen düğünü ben nişanı atlattık mıydı inşallah uzun uzun muhabbet ederiz ondan sonra
sağolasın kuzum benimmmm Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahhhh
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...sponsor-kucuk-dostum-mervem.html#post31665991

arkadaşlar yemek yarışmasına katılım konuma göz atmak isterseniz beklerim
çok güzel olmuş tatlım yaaaaa
kuzummmm sizde de mi düğün telaşı vardı hadi hayırlı olsunnn Rabbim huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallahhhhh
özlettin kendini vallaaa tşk ederimmm darısı başına inşallahhhhhhhh
sa kızlar.... ben bu gün sürpriz şeklde aşılama oldum çünki yumurtalarım dayanamayıp kendi kendine çatlıyıvermiş şimdi geriye sayım başladı dua eder dularınzı beklerim aeo....
aaaaaa sürpriz oldu kuzummmmm inşallahhhhh bebişlerin sımsıkı tutunur sana unutma hergün en fazla 1/4 ananas ve 1bardak salepppp Rabbim kondursun minişleri inşallahhhhhhhh
kızlaaarrrrrrrrrr nerelerdesinz muhat eslem seyyan asbe dafni diğer kızlar kimsecikler yok muuuu
kuzum dün yine Dr.daydık sonrasında da eve geldik yattım bu ara mide bulantısına tansiyonda eklendi 9-4 10-5 civarı dolaşıyorum inşallah bu günleri de atlatacağız minikler zorluyor ama napalım onlar iyi olsun yeter kiii

canım ihlas süresi ve enbiya süresinin ayeti bitti canım 2 yasin okudum 3 tane kaldı inşallah onlarıda bitiricem cok yogunum evde işyerimde öyle sayılır biraz boşladım kusura bakmayın kızlar..

canım ihlas süresi ve enbiya süresinin ayeti bitti canım 2 yasin okudum 3 tane kaldı inşallah onlarıda bitiricem cok yogunum evde işyerimde öyle sayılır biraz boşladım kusura bakmayın kızlar..

canım sen zaten okumamışmıydın
ben defterime okundu demişim
bu liste ramazandan sonraki liste daha
yeniden okuduysan eksiklere sayalım olurmu

canım sen zaten okumamışmıydın
ben defterime okundu demişim
bu liste ramazandan sonraki liste daha
yeniden okuduysan eksiklere sayalım olurmu
hee o listeyse okudum canım tamam 125 ihlas 100 enbiya 2 yasin im var eksiklere sayarsın arkadaşım
bende adet olmayı bekliyorum canım sonrada bana okusak olur dimi tedviye başlıyoruz ya canım

çok gzl olmş bu topik.bende başka bi sitede okumaya başladım.5 eyll prş 4444 duasına başlıorz bebiş için.1 hafta sürecek o dua.5 eylülde başlamamızın nedeni reglm başlayacak yrn o yzden.duayı 1 haftada bitrmmiz gerek.bitsin hemen burada da başlıııcam regli olmayacak olsam hmn başlardım.hatta bgn okuyabilirim okunacak yardm edilecek dua varsa.benim duamada katılmak isteyen arkadaşlar varsa 5 eylül perşembeye kurarlarsa saatlerini sevinirim.arkadaş olarak eklesn okumak isteyenler.her şey bebişlerimz için:)

sa kızlar.... ben bu gün sürpriz şeklde aşılama oldum çünki yumurtalarım dayanamayıp kendi kendine çatlıyıvermiş şimdi geriye sayım başladı dua eder dularınzı beklerim aeo....
anammmmmmm sürprizolmuş kızzzzzz :):):)
geri sayım başladı :)
haklısın valla canım,
okunmazsa kimseye sıra gelmez, sonradan katılan arkadaşlar aksatmadan okuyorlar.
onlara da sıranın gelmesi lazım. hakları yeriz o zaman

Ve aleykümselam canım,süpriz olmuş gerçekten,inşaallah meleklerin de sana süpriz yapacak bu sefer..Dualarımız seninle,inşaallah hayırlı haberiniz alırız sağlıkla,müsait zamanda özel mesaj atmam lazım sana,eksik etme dualarından,Rabbim yardımcınız olsun.

gönder meseajını canım

eslem burdamısın nerdesin sen neden görünmez oluyorsun artık görün gelen giden yok zaten yat yat sıkıldımben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…