canım neden artık girmiyorsun seni çok merak ediyoruz
canım neden artık girmiyorsun seni çok merak ediyoruz
bir an önce girip hayırlı bir haber verir inş arkadaşımız rabbim yardımcısı olsun
bende merak ediyorum özlemi
özlemmmmm canım nerdesin? Umarım herşey yolundadır
cnm herşeyin hayırlısı olsun. Hayırılısı ne zamn ise o zaman olur emin ol. Inş hayırlı haberler vermek nasip olur tez zamanda.
Bu arada hoplayıp zıplama sakın ha
yoooo dikkat ediyorum..bu arada nasılsın
espri yapim dedim kıs sanaBende iyiyim çok şükür. Ama yorgunum haftasonunda yoruluyorum dinleneceğime.klasik ev toplma yemek vs onla geçti ama yoruldum nedense artık h içi akşamlaru dinlencem işte çalışamıyorum adapte olamıyorum. Sen nasılsın keyifler nasıl? Bu arada kız kardeşin hamilemiymiş ayşe? Bir ara bahsetmiştin ya.
Ayse özlemden haberin var mı hiç. çok merak ediyorum onu ya. :26::26:
Merhaba arkaadaşlar..bugun kontrole gittim yum..15mm olmuş yarın tekrar kontrol var buyumeye devam ediyorsa eger çatlatma iğnesi yapacak
canım senin bana espiri yapman çk hoşuma gidiyo
dinlenmeye daha fazla zaman ayır canım benim
ben şükür iyiym işteyim..
Ama kardesim hamile degil kist varmış adet oldu doğ.kontrl hapı kullanıyo bi daha ki ay kontrolu var
özlem beni çok meraklandırıyo tedirginim.inş kotu bişey yoktur..
demekki eletriğimiz tutmuş
aman olmuyo ayşe özellikle pazar günleri sabah kalkıyorum taaa yatana kadar oturmuyorum. pazar,market, yemek, evi topla, çamaşır, ütü vs derken bitiyor gün. zaten yemek yoruyor. sebze sürekli yıka yıka saatler ayakta geçiyor. (ben sadece kendime değil babama da yemek yapıp, onların götürüyorum) artık yoruluyorum bünye eski bünya değil. eskiden yorulmak nedir bilmezdim. valla yaş ilerleyince insan hissediyor valla.
TUTMAZMI RESMEN ÇARPILDIM SANA
BABAN YAKIN OTURUYO ÖYLEMİ ANNEN HAYATTAMI CANIM
YAS İLERLEYİNCE NE DEMEK GENCECİK Bİ KIZSIN SEN
esma==100 tane okudu
ema==100 tane okuyacak
antikdeniz==100 tane okuyacak
Ayse035==200 tane okuyacak
okumak isteyenleri de bekliyorum
canım ne çabuk bana sıra geldi ya
ben geldiğimden beri sana hiç okumadık senin sıran nezaman çok merak ediyorum gerçekten bende sanada okuyalım artık
bu arada banada 50 ayetel kürsi yazabılırmısın canım
allah razı olsun hepinizden
inşallah bu ay kistlerim giderde meleğime kavuşurum ve meleklerimize kavuşuruz
ayşecim buarada sen demi klomen kullanıyosun?bende kullandım bu ay ama kist oluşabilir gibi gözüküyor dedi doktor,öteki ay ara vericekmişiz,eğer kist oluşursa,sende öyle bi sorun oldumu yada kızar sizde oldumu*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?