Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlar nasılsınızzz:26::26::26::26::26::26::26::26: kaç gündür gelemdim yine :44::44::44::44::44::44:annem geldi köyden biraz rahatsızzz:18::18::18::18::18::18: onu dr falan götürüyorummm:44::44::44::44::44::44::44: birde kız kardeşim tüp bebEk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm eee birde eşim var biliyorsunuz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:yoğunum bu aralarrr:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Kizlarrr mrbb.meryem suresini 41 gun suya ufleyip icmeyi duydum.esimin kuzeni boyle yaptiktan sonra gebe kalmis deneyeliimmi ne dersiniz??

canımm mrb geçmişe şöle bi baktım çatlatma iğneni olmuşsun hadi hayırlsıı bu ay umutluyum senden inş olur..bu günlerii iyi degerlendirboş atlamaa:)canım ben 100 taneyi bitirdim okuyabilirsem ekletirim gene sana

canım mrb sagol inş.hayırlı sonuclar alırım...tamam canım boş atlamayacağım

canım çok sagol.inş.en yakın zamanda hamile kalacaksın buna yurekten inanıyorum inş.hayırlı saglıklı bı evladın olur

Özlem'den hala haber yok galiba merak içindeyiz Rabbim bebişini korusun inş

canım çok sagol.inş.en yakın zamanda hamile kalacaksın buna yurekten inanıyorum inş.hayırlı saglıklı bı evladın olur

inşallah canım hepimizin hamile olduğu günleri görelim allahım dualarımızı kabul etsin bizizmde kucaklarımızı doldursun

yetercim çok geçmiş olsun anneciğine kardeşinin de inşallah olumlu sonuçlanır güzel haberler alırsınız

inşallah canım hepimizin hamile olduğu günleri görelim allahım dualarımızı kabul etsin bizizmde kucaklarımızı doldursun

Amin inşallah hayırlısıyla.

Çok yakından veya sürekli takip edemiyorum buradaki gelişmeleri ancak sanırım Özlem arkadaşınız olmalı, bir hafta bekleyip tekrar doktora gidecekti hani.

Bugün Çarşamba, muhtemelen pazartesi veya belki de salı günü gitmiş olabilir herhalde. O arkadaşınızın durumu için bakıyorum sık sık. İnşallah iyi haberle döner.

Kendisinden haber alan bir arkadaşınız veya haberleşebilecek bir arkadaşınız varsa, aslında son durum hakkında bir an evvel bilgi alabilse sizler için de iyi olacaktır ama galiba beklemekten başka yapacak birşey de yok gibi görünüyor şimdilik.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah ve sonuç ne olursa olsun en önemlisi öncelikle kendisinin sağlığı.

Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ayşe Hanım merhaba.

Son liste için, 5 Yasin-i Şerif okundu olarak yazabilirsiniz.

Allah kabul etsin inşallah.

allah yardıncın olsun hayırlısı olsun inşallah.ben 4 yasin-i şerif 50 ayetel kürsi okudum allah kabul etsin inşallah..

hayalot yaseminseza ve şaşkınanne için ayet el kursi listesi

esma==100 tane okudu
taylandilek==50 tane okudu

ema==100 tane okuyacak
antikdeniz==100 tane okudu
Ayse035==200 tane okuyacak
hayalot==50 tane okuyacak
rainsun==100 tane okudu

okumak isteyenleri de bekliyorum

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuyacak
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okuyacak
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyacak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
SEBİLEM==2 TANE OKUDU
sebiilem==4tane okuyack
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okuyac
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuyacak
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
E_M_A==4tane okuyacak
CANDAN==4 TANE OKUdu

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ

s.a.ayşe.ben 4 yasini okudum.Allah kabul etsin inş.herkesin gönlünün muradını versin.

Canım bende okumuştum 4 yasini yazdım ama görmedin galiba birde 100 ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin inş

merabaa kızlar nasılsınız ?benim başımm bi ayıkmadıı yaa bu sabah da idrar enfeksiyonu ile uyandım çok kötü bişeymiş bende ilk defa oluyo kanama felanda olunca çok korktumm doktorda aldık solugu tabiineyse çok şükür şimdi iyiyim.bu arada adetime 7 gün felan var ben hamile olmadığımı öğrendim bugün test yapıldı ilaçlar içinn biliyorum bu olması imkansız gibi bişeydi eşimin degerleri bayagı kötüü ama bi umut iştee:(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…