Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim zaman çabuk geçiyor..bana da 2 hafta kaldı inş..kistler büyük mü canım

şuankiler 3 cmdi canım en son
ama daha buyugunu patlatıverdım gıttı önceden
bende pko var canım 1 ay olmassa mutlaka 2.ay benımleler.bugun ılacım son ve hastalanınca buhafta doktora gıdıcem bakalım kıstler gıderse ve yumurtam oluşmussa çatlatma iğnesine başlıcam allahın izniyle

patlattın demek hı
allah kolaylaştırsın ne diyeyim canım benim..
ben klomene ilk başladığımda incir kuru uyguluyordum ve yumurtalarım 12. günde 20mm olmustu sonrakı aylar kur bitti bırakınca 12. günde gecen ay 13 bu ay15mm ler sence incir faydasıı gercekten var mı tekrar baslamak ıstıyorum

Bu ay senin içinde önemli anlaşılan keşke sana da okusaydık gerçi geç kalmış sayılmayız ama arkadaşlar ne der bilemem birkaç fazla yasin okuyacaz kabul ederlerse bu arada ben 4 yasin okudum Rabbim kabul etsin inş

herkese günaydın
ayşecim incir kürü hiç denemedim ama faydalarını çok duydum .benim yumurtam enson 22mmdi ama doktor ha çatladı ha çatlıcak derken malesef çatlayamadan kiste dönüştü.bu klomenide hiç vermedi bana ya bu gıttıgımde bende sorucam:26:
inşallah bu ayki yumurtan bırazdaha olgunlaşırda çatlar
sonrada gelsin bebişler

ben bu ara fazla giremiyom ders çalışmaya başladım artık girsem bile bi bakıp çıkıyom.dualarımı okuyorum ama bi değişiklik olurda fazla okuyacaksak baenide ekleyebilirsiniz.bu hafta 4 yasin-i şerifim var okuyabildiğim kadarda ayetel kurs-i okuyacağım bildiricem sayıyı.bu arada ayşecim inşaalah herşey yolunda gider Allahım gönlüne göre versin.özlemide çok merak ediyorum ama gelmedi hala.hepinizi öpüyorum kızlar..

bugun kontrolum vardı yum 2,5 mm buyumus yani 18 olmuş çatlatma iğnemde yapıldı hayırlısı allahtan

maşallah maşallah ayşecim hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah 15-20gün sonra güzel haberini alırız

benimde genetikten sonucum geldi kızlar bebeklerde herhangi bi sorun yok muş çok şükür.. erkekmiş onu öğrendik:2::2: kısmet inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde bir daha hamile olmayı nasib eder

evet bugun hastahanede sıra beklerken kadın dr un odasından aglayarak çıktı çok üzüldüm..
Bu arada siz dualara devam ediyor musunuz

1000 tane ihlas bitti canım. onu bağışladı ark saolsun. inş kabul olur.
şimdi önümüzdeki hafta 41 yasin okuyacağız bizde bakalım inş hayırlsı ile onuda vaktinde bitirip bağışlayabilirisss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…