Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tebriklerrr inşAllah canım hayırlısı olsunnnn

tebrik ediyorum sizleri rabbim hayırlı göz aydınlığı evlatlar eylesin inşaallah... hayırlarla herkese nasib eylesin hz allah anneliği sağlıklı sıhhatli aklı başında evlatlar versin bizlere...

arkadaşlar ben hamileyimmmm kasım ayında tüp bebek yaptırttçaktık ve şansımız %60 dı halaaa inanamıyorum bugün hemen dr.a gittim 3 haftalıkmış

bizde seni özlüyoruz canım.nasılsın canım?küçük cimcime nasıl,büyüdü mü?

şükür ıyıyz canım cımcıme buyuo 49 gunluk oldu ne yapsın uğrastırıp duruyo emerken hıc dokunmamızı ıstemıyo kızıyo ııııııııı dıyo sımdıden parmagında oynatıyo bızı

kızlar !!! Benim doktorum vitamin ilacı olarak elevit pronatal verdi.daha önce folikasit olarak folbiol kullanıyordum gebeliğğin 12. haftasından sonra folbiol yerine elevit verdi bu diğerlerine göre daha etkili olduğu için.Domuz jelatinin bu ilaçta kullanıldığını yazan haberleri okudum. Ama içim rahat etmedi. Bugün Üretici Firma BAYER'i aradım. Bana tekrar dönüş yapacaklarını söylediler. 15 dak sonra Ahmet Bey adlı ilgili kişi bana döndü. Kendisine doktorumun bana elevit verdiğini ama çıkan haberlerde elevitte domuz jelatini kullanıldığını ve domuzun hem sağlık için hem de islamiyette hem de yahudilikte yeri olmadığını söyledim. Kendisi bana uzun bir açıklama yaptı ben özetliyorum.

"Domuz jelatini denilen madde bu ilaçta VAR fakat domuz kemiğinden kemik tozundan elde edildiğini, bu kemik tozunun bir çok kimyasal işlemlerle sağlık açısından zararsız hale geldiğini, sağlık Bakanlığının bu ilacı onayladığını söyledi. Ayrıca sağlık açısından tamamen faydalı ama dini açıdan herhangi bir şey söyleyemem sizin kararınıza kalmış" dedi.:44:

Şimdi biz de kocamla fıkıh bilgilerini okuduk. Domuz eti ve yağının haram olduğunu belirten ayet ve hadisler var ama domuz kemiği hakkında fıkıhçılar kendi aralarında fikir birliğine varamamışlar. Biz de kocamla kararsız kaldık. Domuz kemiği tozu haram mı değil mi ? siz ne düşünüyorsunuz ? :44: :44:

Amin.Allah yokluğunu göstermesin canım.

tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşAllah çoooook sevindim

Amin canım inşallah ben hala tam anlamıyla sevinemiyorum korku var içimde ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımcım

tebrik ediyorum sizleri rabbim hayırlı göz aydınlığı evlatlar eylesin inşaallah... hayırlarla herkese nasib eylesin hz allah anneliği sağlıklı sıhhatli aklı başında evlatlar versin bizlere...

Allah razı olsun canım.
Dualarına da yürekten AMİNNNNNN diyorum.

arkadaşlar ben hamileyimmmm kasım ayında tüp bebek yaptırttçaktık ve şansımız %60 dı halaaa inanamıyorum bugün hemen dr.a gittim 3 haftalıkmış

Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.

korkma canım RABBim hayırlısını nasip etsin

maşAllah canım Allah nazarlardan saklasınn

merhabalar herkesee belki bazı bacılarım beni hatırlar , 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim ve derkennn 9 haftalık olması gerekn bebeğimiz 7 olarak geriden geldiğini söylediler neyse biz yumurtlamaya göre normal dedik derken bebeğimiz 5+4 de kalbi durduğunu öğrenince daha kötü olduk,yinede bugunumüze şükürler olsun allahımmm hayırlısını versin herkesedeee bizede diye dua ediyoruz hep....

şimdi 24 ünde zorunlu olarak kürtaj oldum ve ne yapalımm şükürden başka duadan başka bişey gelmez elimizdennn,vizdanım gönlüm rahatt çok şükür herşeye dikkat ettik ama demekki hayırlı zaman değilmiş... şimdi sizlerden ruhum ve psikolojim için vücudumdaki ve maneviyatımdaki boşluk için bana da dua etmenizi isteyeğimmm... çok çok sağolunnn ALLAHIM kimselere yaşatmasınnn herkese hayırlısını sağlıcakla versin inşallahhh... dua ile kalın... hayırlı akşamlar

geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inş. tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremedim. kendime de bir gelemedim. dualardan da uzak kaldım muhtemelen katılan arkadaşlarda değişiklikler vardır, takip edemedim. hepinizin herşey gönlünce olsun inş.

3 yasin okudum canım bende dafniya için

bizde seni özlüyoruz ayşecim..börülce hanım senin hayatını ele geçirmiş şimdiden sağlıklı büyüsün inşallah bizim için de öp onu
bir koltuğu birden fazla karpuz sığdırmışsın.iş,öğrencilik,ev hanımlığı ve annelik Allah yardımcın olsun canım..

Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah

hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel bir haber bu peşpeşe güzel haberler alıyoruz bu aralar Allah bozmasın.

tebriklerrr inşAllah canım hayırlısı olsunnnn

Allah razı olsun kızlar sağolun Rabbim isteyen herkese nadip etsin inşallah. .

Kizlar dualarinizi eksik etmeyin bi kaç kez kanamam oldu doktorum 30 gün rapor verdi hiç kalkmadan yatıyorum açıkçası korkmuyo değilim benide dualarinizda eksik etmeyin Allah'a emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…