Benim morelim cok bozuk kan tahlili yaptirdim bugun 10 gunum ve degerim 14.5 olmadi pzt bidaha baktir dediler ama bu kadar az degerle yukselirmi bilmiyorum
Herkesin bayramini kutluyorumm..
Kızlar bugün 10. Günümdü ve kanda baktirdim değerim 154 çıktı :) inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayi kucağıma almayı da nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizda eksik etmeyin canlarim Allah'a emanet olun...
arkadaşlar ben hamileyimmmm kasım ayında tüp bebek yaptırttçaktık ve şansımız %60 dı halaaa inanamıyorum bugün hemen dr.a gittim 3 haftalıkmış
arkadaşlar ben hamileyimmmm kasım ayında tüp bebek yaptırttçaktık ve şansımız %60 dı halaaa inanamıyorum bugün hemen dr.a gittim 3 haftalıkmış
bizde seni özlüyoruz canım.nasılsın canım?küçük cimcime nasıl,büyüdü mü?
ne güzel çok sevindim.Allah kucağına almaayı nasip etsn inşllh .ilk bebekmi?
prdon oğlunuz var heralde oğlunuza kardeş gelio ne gzel hayrllısyla
evet ya bende artık hıc kur anı kerım okuamaz oldum kızıyorum kendıme ama olmuyo anca bebekle ılgılenıyorum öylekı gunduz dınlenmeye fırsatım olmuyo..bızde senı opuyurz teyzecıkkk
butun gun doyur altını temızle uyutmaya çalısıyorum allahım kımseye aratmasın herkesın evını sen etsın
tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşAllahçoooook sevindim
tebrik ediyorum sizleri rabbim hayırlı göz aydınlığı evlatlar eylesin inşaallah... hayırlarla herkese nasib eylesin hz allah anneliği sağlıklı sıhhatli aklı başında evlatlar versin bizlere...
Amin.Allah yokluğunu göstermesin canım.
Amin canım inşallah ben hala tam anlamıyla sevinemiyorum korku var içimde ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımcım
Allah razı olsun canım.
Dualarına da yürekten AMİNNNNNN diyorum.
Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.
şükür ıyıyz canım cımcıme buyuo 49 gunluk oldu ne yapsın uğrastırıp duruyo emerken hıc dokunmamızı ıstemıyo kızıyo ııııııııı dıyo sımdıden parmagında oynatıyo bızı
merhabalar herkesee belki bazı bacılarım beni hatırlar , 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim ve derkennn 9 haftalık olması gerekn bebeğimiz 7 olarak geriden geldiğini söylediler neyse biz yumurtlamaya göre normal dedik derken bebeğimiz 5+4 de kalbi durduğunu öğrenince daha kötü olduk,yinede bugunumüze şükürler olsun allahımmm hayırlısını versin herkesedeee bizede diye dua ediyoruz hep....
şimdi 24 ünde zorunlu olarak kürtaj oldum ve ne yapalımm şükürden başka duadan başka bişey gelmez elimizdennn,vizdanım gönlüm rahatt çok şükür herşeye dikkat ettik ama demekki hayırlı zaman değilmiş... şimdi sizlerden ruhum ve psikolojim için vücudumdaki ve maneviyatımdaki boşluk için bana da dua etmenizi isteyeğimmm... çok çok sağolunnn ALLAHIM kimselere yaşatmasınnn herkese hayırlısını sağlıcakla versin inşallahhh... dua ile kalın... hayırlı akşamlar
hayalot 3 yasin
seybill 3 yasin
sevil61 3 yasin
dafniya 3 yasin
nfy9185 3 yasin
hisarbuselik 3 yasin
kays 3 yasin
sibelkoçak 3 yasin
melek181 3 yasin
elanor 3 yasin
ema 3 yasin
muhat 3 yasin
seyyan 3 yasin
feelcrying 3 yasin
25 ekim yada engeç 27 ekime kadar bitirelim inşaallah arkadaşlarım...
şimdiden Allah kabul etsin...
Ema muhat seyyan eslemlıva nekadarzor esma krızantem nurisima dafnıya sibel adını sayamadıgım dıger arkadaslarım
sızlerı ozluyorum arada gırıyorum ama kızımla ılgılenmekten bısey yazamadan gerı cıkıyorum
çok yogunum çook
bu sene acıktan okuyorum ve esımın ıslerıne evde de yardım etmeye devam edyorum ev işleri çocuk derken zaman nasıl gecıyo anlamıyorum
ne guzel haberler var ya ema ve ecrın de hamıle sırayla oluyo ıns rabbım olmayan canım arkadaslarıma nasıp etsın ıns sızler hersyın en guzelını hakedıyorsunuz canlarım
Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
tebriklerrrinşAllah canım hayırlısı olsunnnn
tebrik ediyorum sizleri rabbim hayırlı göz aydınlığı evlatlar eylesin inşaallah... hayırlarla herkese nasib eylesin hz allah anneliği sağlıklı sıhhatli aklı başında evlatlar versin bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?