- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
kusura bakma canım gözden kaçmış gerçekten.Daha önce beni de listeye eklemenizi istemiştim sanırım gözden kaçmış. Olsun ben yinede 3 tane yasin okuyacağım.
Saol canim ekledigin icin.Allah senden de razi olsun.Ne mutlu eger birbirimizin dualariyla hamile kalabilirsek.Hic belli olmaz gercek hayatta kimse birbirini tanimiyor ama tanimadan da yapilan dua bence en makbullerinden.Allah kabul etsin insallah
sa kızlar seyyancım uzun zamandır yoktum bayağıda böyle olacak gibi arada girip ancak yazabilirim ne var ne yok yeni haberler varmı ? benm dualar tamamdır 41 adet yasini şerif okudum....
Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
neeeeeeeeeeeee
ayy cok sevindim bitanem
Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat etsin canım cok mutlu oldum yaa
Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
bu bir şakaysa eğer PIÇAKLARIM seni emaaaaaaaa:104::104::104::104::104::104:Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalalhhhhhçok öpüyorum seni dikkat et kendine
Emaaaa Ecrinnnnn canlarım tekrarrr burdan da tebrik ediyorum,ikiniz içinde ayrı ayrıı çok sevindim,ikinizi de çok seviyorum.Çok şükür verdiniz böyle güzel böyle hayırlı ve böyle beklenen bir haberi.İnşaallah darısı bizlere olur.... Rabbim hamileliğinizi sağlıklı geçirmenizi nasip etsin.Evlatlarınız sizler için şükür vesilesi olsun,dünyada ahirette taçlandırsın sizleri. Canlarım benim çok şükür ya. Ne olur bizleri de eksik etmeyin dualarınızdan.Belki bir sonraki müjde sırası bendedir kimbilir. Hakkımızda herşeyin hayırlısı.
Hepinizi öpüyorum fıstıklar.Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin,herşeyi en hayırlısından gönlünüze göre versin Mevlam
bu bir şakaysa eğer PIÇAKLARIM seni emaaaaaaaa:104::104::104::104::104::104:
rabbim tez zamanda kucağına almanı nasip etsin canımmmmmm.Yok canımıniçi şaka değil :)
Keseyi gördüm 15 gün sonra kalp atışını duyacaz Allah izin verirse.
rabbim tez zamanda kucağına almanı nasip etsin canımmmmmm.
inan o kadar mutlu oldum o kadar mutlu oldum ki,
sıradaki dualarında kabul olsun hemencik inşaallah. bebek kısmetiyle gelir, bakalım size ne güzellikler getirecek pıtırcık
esleeem çok özledim...ama biliyor ve inanıyorumki buraya dönüşün muhteşem olacakEmaaaa Ecrinnnnn canlarım tekrarrr burdan da tebrik ediyorum,ikiniz içinde ayrı ayrıı çok sevindim,ikinizi de çok seviyorum.Çok şükür verdiniz böyle güzel böyle hayırlı ve böyle beklenen bir haberi.İnşaallah darısı bizlere olur.... Rabbim hamileliğinizi sağlıklı geçirmenizi nasip etsin.Evlatlarınız sizler için şükür vesilesi olsun,dünyada ahirette taçlandırsın sizleri. Canlarım benim çok şükür ya. Ne olur bizleri de eksik etmeyin dualarınızdan.Belki bir sonraki müjde sırası bendedir kimbilir. Hakkımızda herşeyin hayırlısı.
Hepinizi öpüyorum fıstıklar.Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin,herşeyi en hayırlısından gönlünüze göre versin Mevlam
canııııııııııııım çok sevindim.Rabbim bebeğinle birlikte hayatına huzur,mutluluk,bereket getirsin inşaallah.
Rabbim senide ,bebeğinide korusun.seni çok seviyorum ve çok mutlu oldum.bizleride dualarına katmayı unutma canım..
esleeem çok özledim...ama biliyor ve inanıyorumki buraya dönüşün muhteşem olacak
kendine iyi bak canım....
Rabbimin fazl_ı keremi işte...Canım seyyanım Allah razı olsun.
Umutlarımın tükendiğini hissediyordum artık.Rabbim o kadar büyük ki dert veren Rabbim derman da veriyor.
Hiç unutur muyum dualarımda dostum.Rabbim kabul etsin inşallah.
Bende seni çokkkkkkkk seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?