Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Daha önce beni de listeye eklemenizi istemiştim sanırım gözden kaçmış. Olsun ben yinede 3 tane yasin okuyacağım.
kusura bakma canım gözden kaçmış gerçekten.
ama defterimdeki listeye ekledim seni..bizimlesin artık
Saol canim ekledigin icin.Allah senden de razi olsun.Ne mutlu eger birbirimizin dualariyla hamile kalabilirsek.Hic belli olmaz gercek hayatta kimse birbirini tanimiyor ama tanimadan da yapilan dua bence en makbullerinden.Allah kabul etsin insallah

nedemek canım benim sen sağol.okumak isteyene kapılar kapanırmı hiç.Allah kabul etsin.

kızlar en masumane dua sizlerin ki. ben evli değilim ama annelik hepimizin hayali. umarım Rabbim en hayırlılarından istediğiniz yavrularınıza kavuşturur sizleri.

sa kızlar seyyancım uzun zamandır yoktum bayağıda böyle olacak gibi arada girip ancak yazabilirim ne var ne yok yeni haberler varmı ? benm dualar tamamdır 41 adet yasini şerif okudum....

sa kızlar seyyancım uzun zamandır yoktum bayağıda böyle olacak gibi arada girip ancak yazabilirim ne var ne yok yeni haberler varmı ? benm dualar tamamdır 41 adet yasini şerif okudum....

a.s canım.Allah kabul etsin canım .sağolasın..yeni haber olarak ecrinimiz hamile.onun dışında bildiğim kadarıyla yok.ama bende pek girmiyorum.inşaallah sende iyisindir.herşey yolundadır.

Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah

Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
neeeeeeeeeeeee
ayy cok sevindim bitanem
Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat etsin canım cok mutlu oldum yaa

Emaaaa Ecrinnnnn canlarım tekrarrr burdan da tebrik ediyorum,ikiniz içinde ayrı ayrıı çok sevindim,ikinizi de çok seviyorum. Çok şükür verdiniz böyle güzel böyle hayırlı ve böyle beklenen bir haberi.İnşaallah darısı bizlere olur.... Rabbim hamileliğinizi sağlıklı geçirmenizi nasip etsin.Evlatlarınız sizler için şükür vesilesi olsun,dünyada ahirette taçlandırsın sizleri. Canlarım benim çok şükür ya. Ne olur bizleri de eksik etmeyin dualarınızdan.Belki bir sonraki müjde sırası bendedir kimbilir. Hakkımızda herşeyin hayırlısı.

Hepinizi öpüyorum fıstıklar.Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin,herşeyi en hayırlısından gönlünüze göre versin Mevlam

Son düzenleme:
bu bir şakaysa eğer PIÇAKLARIM seni emaaaaaaaa:104::104::104::104::104::104:

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalalhhhhhçok öpüyorum seni dikkat et kendine

Amin canım sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canımcım

Allah razı olsun bitanem bende seni çok seviyorum.
Ne güzel dua etmişsin yüreğine sağlık çok ama çok duygulandım darısı sana ve bütün isteyenlerin başına olsun inşallahhhh.
İnan ki sürekli aklımda dualarımda ve kalbimdesiniz.Ben inanıyorum ki bütün arkadaşlarımız bu hayırlı haberi verecek Allah'ın izniyle.
Kocaman öpüyorum seni dostum

Yok canımıniçi şaka değil :)
Keseyi gördüm 15 gün sonra kalp atışını duyacaz Allah izin verirse.
rabbim tez zamanda kucağına almanı nasip etsin canımmmmmm.
inan o kadar mutlu oldum o kadar mutlu oldum ki,
sıradaki dualarında kabul olsun hemencik inşaallah. bebek kısmetiyle gelir, bakalım size ne güzellikler getirecek pıtırcık

Aminnnn bitanem.
Hepimizin duaları kabul olsun kucaklarımız dolsun inşallah.
Rızkıyla gelir inşallah pıtırcık bir umut doğdu içimize hamdolsun (bu arada pıtırcık lakabına bayıldım annemlerde sürpriz yumurta diyor :) gerçekten büyük sürpriz oldu )
Sizlerinde haberlerini almayı nasip etsin Yüce Mevlam her zaman dualarımdasınız yüreğimdesiniz.

canııııııııııııım çok sevindim.Rabbim bebeğinle birlikte hayatına huzur,mutluluk,bereket getirsin inşaallah.
Rabbim senide ,bebeğinide korusun.seni çok seviyorum ve çok mutlu oldum.bizleride dualarına katmayı unutma canım..

esleeem çok özledim...ama biliyor ve inanıyorumki buraya dönüşün muhteşem olacak
kendine iyi bak canım....

Canım seyyanım Allah razı olsun.
Umutlarımın tükendiğini hissediyordum artık.Rabbim o kadar büyük ki dert veren Rabbim derman da veriyor.
Hiç unutur muyum dualarımda dostum.Rabbim kabul etsin inşallah.
Bende seni çokkkkkkkk seviyorum

Rabbimin fazl_ı keremi işte...
en güzel umut ışığı doğdu gecelerine ay gibi
bundan sonra herşey güzel olacak
amaaaaa kendine nolur dikkat et olurmu...
bizide gelişmelerden haberder et.
Rabbim nazarlardan korusun.herşeyden korusun sizi..

tatlım uzun zamandır topiğe uğramıyordum bir bakayım selam vereyim dedim senin güzel haberini okudum Rabbim inşallah devamını getirsin hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin senin adına inan çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşallah

canım arkadaşlarım sizleri çok özledim sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi biran evvel eski günlerimize döneriz inşallah hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…