Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah

cnm ne guzel bir haber bu ya..cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

Oncelikle E_M_A hayirli olsun canim tekrardan sanirim obur topikte kutladim gibi geliyo seni ama yinede farketmez.Gunlerce kutlanilacak bir haber.Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarini bizden esirgeme Ve de 3 yasinimi okudum bu haftaki arkadasimiz icin Allah kabul etsin

Son düzenleme:

İnşallah bebiş her şeyi değiştirir seyyanım çok ama çok ihtiyacımız var değişikliğe.
Annemlerde kaldığım için sürekli yatıyorum zaten tehlikeli dönemi atlatmaya çalışıyorum.
Yemek ve namaz dışında kalkmıyorum.
O ay hepinizin gecesine doğsun inşallahhhhhhh dostum

Aminnnnn canım arkadaşımmmmm.
Sizlerinde hayırlı haberini almayı nasip etsin Yüce Mevlam inşallah.
Her zaman dualarımda olacaksınız

cnm ne guzel bir haber bu ya..cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

Allah razı olsun canımcım.
İnşallah bu defa Rabbim nasip eder kucağıma almayı

Günlerce kutlanılacak bir haber demek Allah iyiliğini versin canım :) Bende sizin haberlerinizi aylarca kutlarım inşallah.
Tanıdığım tanımadığım herkes ama herkes dualarımda canım Allah kabul etsin inşallah

Amin canımm aminn,hadi bakalım önce damadımı doğur benim kız da yetişecek inşaallah arkasından,kızlar mı demeliydim yoksa Bende seni kocamannn öpüyomm Allaha emanetsiniz fıstığım

esleeem çok özledim...ama biliyor ve inanıyorumki buraya dönüşün muhteşem olacak
kendine iyi bak canım....

Seyyanım bende çok özledim seni hepinizi İnşaallah öyle olur canımcım,yeni yere geldik ya yine aynı sorular başladı bunalımlar da başladı :18: İnşaallah yeni evimiz yeni hizmet yerimiz bizim için çook fazlasıyla hayırlı olur,bebeklerimiz gelsin artıkkk Döndüm sayılır artık canım,vın aldık girerim fırsat buldukça bebelerden İnşaallah hep hayırlı haberler almak ve vermek nasip olur....Bebekten ziyade maneviyat için dua edin kızlar bize,karı koca muvaffak olsunlar hakkıyla görevlerini yerine getirebilsinler diye,vallahi bebekten önce bunu istiyoruz,bebek zaten nasipse olur,hizmetler yerini bulsunda dimii

Ema muhat seyyan eslemlıva nekadarzor esma krızantem nurisima dafnıya sibel adını sayamadıgım dıger arkadaslarım
sızlerı ozluyorum arada gırıyorum ama kızımla ılgılenmekten bısey yazamadan gerı cıkıyorum
çok yogunum çook
bu sene acıktan okuyorum ve esımın ıslerıne evde de yardım etmeye devam edyorum ev işleri çocuk derken zaman nasıl gecıyo anlamıyorum
ne guzel haberler var ya ema ve ecrın de hamıle sırayla oluyo ıns rabbım olmayan canım arkadaslarıma nasıp etsın ıns sızler hersyın en guzelını hakedıyorsunuz canlarım

Gelinim yola çıkacak inşallah damat bekliyor dört gözle :) canımcım

Bizde seni çok özlüyoruz canımmm ama sen cimcimeyle vakit geçir iyi bak ona yeter.

Seyyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 3 yasin okudum canımcım Allah kabul etsin inşallah

daha öncede çok doktora gittim ama bana hiçbiri yumurtalıklarında tembellik var demedi 3 ay öncede gitmiştm öyle bişey yoktu yeni doktora gittim sol yumurtalığında küçük bi kist var dedi ve yumurtalklarında tmbellik var dedi sizce bu kist yüzünden olabilir mi ? bu konu hakkında bilgili olanlar ltfen cvp yazsn

eslemim dualarımız sizinle canım.Rabbim muvaffak eylesin seni ve eşini.tebdili mekanda ferahlık vardır canım.sen çevrediki insanların sorularına ve söylediklerine takılma.görevine yoğunlaş.bebeğin gelecek zaten Allahın izniyle..seni kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum..
canım açtığın topikte herkes sırayla hayaline kavuşuyor..arada giriyorsan görüyorsundur.eeeee bizde sıramızı bekliyoruz.
onun dışında ben kendi adıma iyiyim canım.topiğe sık giremiyorum bende.liste için girip çıkıyorum.nazara geldik heralde.
sende kendini fazla yorma.seni ve bızdığı öpüyorum...
seyyancım ben 3 yasin okudum,Allah kabul etsin inşallahh..

Allah kabul etsin canım

seyyyannnn koşa koşa geldimmmm
yazmayı unuttum ya ben benimde 3 yasinim bittiydi
Allah kabul etsin umarım benim yüzümden geç kalmamışızdır

canım tebrik ederimm.hayırlı olsun..rabbim kucagınada almayı naısp etsın inşallahhh nasıl sevındımmm anlatamam yaaa
2-3 sayfa geriye gidim dedimde ahanda böyleee kaldım valla
Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah.
darısı tüm istiyenlere

yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar

Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
selamunaleykum canım çok güzel bi haber bu şimdi girdim topiğe yeni gördüm çok mutlu oldum.. Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına almayı da nasiiip etsin...
Rabbim bizlerede versin hayırlısıyla..

hayırlı olsunn arkadaşımmm,gerçekten çok güzell bi haberr,sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Amin canımmmm.
Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatıp hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.

Amin.Allah razı olsun canımmm.
Bende testi gördüğümde öyle bakakaldım :)
Şükürler olsun Rabbime darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh.
Paşamız nasıl bu arada canımcım

yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar

Amin canımmm.
Sana da hayırlı cumalar.

Amin canımmm.
Allah razı olsun.
Her zaman dualarımdasınız sevilim.

evet ya bende artık hıc kur anı kerım okuamaz oldum kızıyorum kendıme ama olmuyo anca bebekle ılgılenıyorum öylekı gunduz dınlenmeye fırsatım olmuyo..bızde senı opuyurz teyzecıkkk

butun gun doyur altını temızle uyutmaya çalısıyorum allahım kımseye aratmasın herkesın evını sen etsın

Bizde seni özlüyoruz canım.Nasılsın canım?Küçük cimcime nasıl,büyüdü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…