Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
Rabbimin fazl_ı keremi işte...
en güzel umut ışığı doğdu gecelerine ay gibi
bundan sonra herşey güzel olacak
amaaaaa kendine nolur dikkat et olurmu...
bizide gelişmelerden haberder et.
Rabbim nazarlardan korusun.herşeyden korusun sizi..
tatlım uzun zamandır topiğe uğramıyordum bir bakayım selam vereyim dedim senin güzel haberini okudum Rabbim inşallah devamını getirsin hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin senin adına inan çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşallah
cnm ne guzel bir haber bu ya..cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...
Oncelikle E_M_A hayirli olsun canim tekrardan sanirim obur topikte kutladim gibi geliyo seni ama yinede farketmez.Gunlerce kutlanilacak bir haber.Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarini bizden esirgeme Ve de 3 yasinimi okudum bu haftaki arkadasimiz icin Allah kabul etsin
Allah razı olsun bitanem bende seni çok seviyorum.
Ne güzel dua etmişsin yüreğine sağlık çok ama çok duygulandım darısı sana ve bütün isteyenlerin başına olsun inşallahhhh.
İnan ki sürekli aklımda dualarımda ve kalbimdesiniz.Ben inanıyorum ki bütün arkadaşlarımız bu hayırlı haberi verecek Allah'ın izniyle.
Kocaman öpüyorum seni dostum
esleeem çok özledim...ama biliyor ve inanıyorumki buraya dönüşün muhteşem olacak
kendine iyi bak canım....
Amin canımm aminn,hadi bakalım önce damadımı doğur benim kız da yetişecek inşaallah arkasından,kızlar mı demeliydim yoksaBende seni kocamannn öpüyomm Allaha emanetsiniz fıstığım
Seyyanım bende çok özledim seni hepiniziİnşaallah öyle olur canımcım,yeni yere geldik ya yine aynı sorular başladı bunalımlar da başladı :18: İnşaallah yeni evimiz yeni hizmet yerimiz bizim için çook fazlasıyla hayırlı olur,bebeklerimiz gelsin artıkkk Döndüm sayılır artık canım,vın aldık girerim fırsat buldukça bebelerden İnşaallah hep hayırlı haberler almak ve vermek nasip olur....Bebekten ziyade maneviyat için dua edin kızlar bize,karı koca muvaffak olsunlar hakkıyla görevlerini yerine getirebilsinler diye,vallahi bebekten önce bunu istiyoruz,bebek zaten nasipse olur,hizmetler yerini bulsunda dimii
Ema muhat seyyan eslemlıva nekadarzor esma krızantem nurisima dafnıya sibel adını sayamadıgım dıger arkadaslarım
sızlerı ozluyorum arada gırıyorum ama kızımla ılgılenmekten bısey yazamadan gerı cıkıyorum
çok yogunum çook
bu sene acıktan okuyorum ve esımın ıslerıne evde de yardım etmeye devam edyorum ev işleri çocuk derken zaman nasıl gecıyo anlamıyorum
ne guzel haberler var ya ema ve ecrın de hamıle sırayla oluyo ıns rabbım olmayan canım arkadaslarıma nasıp etsın ıns sızler hersyın en guzelını hakedıyorsunuz canlarım
Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
eslemim dualarımız sizinle canım.Rabbim muvaffak eylesin seni ve eşini.tebdili mekanda ferahlık vardır canım.sen çevrediki insanların sorularına ve söylediklerine takılma.görevine yoğunlaş.bebeğin gelecek zaten Allahın izniyle..seni kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum..Amin canımm aminn,hadi bakalım önce damadımı doğur benim kız da yetişecek inşaallah arkasından,kızlar mı demeliydim yoksaBende seni kocamannn öpüyomm Allaha emanetsiniz fıstığım
Seyyanım bende çok özledim seni hepiniziİnşaallah öyle olur canımcım,yeni yere geldik ya yine aynı sorular başladı bunalımlar da başladı :18: İnşaallah yeni evimiz yeni hizmet yerimiz bizim için çook fazlasıyla hayırlı olur,bebeklerimiz gelsin artıkkk Döndüm sayılır artık canım,vın aldık girerim fırsat buldukça bebelerden İnşaallah hep hayırlı haberler almak ve vermek nasip olur....Bebekten ziyade maneviyat için dua edin kızlar bize,karı koca muvaffak olsunlar hakkıyla görevlerini yerine getirebilsinler diye,vallahi bebekten önce bunu istiyoruz,bebek zaten nasipse olur,hizmetler yerini bulsunda dimii
canım açtığın topikte herkes sırayla hayaline kavuşuyor..arada giriyorsan görüyorsundur.eeeee bizde sıramızı bekliyoruz.Ema muhat seyyan eslemlıva nekadarzor esma krızantem nurisima dafnıya sibel adını sayamadıgım dıger arkadaslarım
sızlerı ozluyorum arada gırıyorum ama kızımla ılgılenmekten bısey yazamadan gerı cıkıyorum
çok yogunum çook
bu sene acıktan okuyorum ve esımın ıslerıne evde de yardım etmeye devam edyorum ev işleri çocuk derken zaman nasıl gecıyo anlamıyorum
ne guzel haberler var ya ema ve ecrın de hamıle sırayla oluyo ıns rabbım olmayan canım arkadaslarıma nasıp etsın ıns sızler hersyın en guzelını hakedıyorsunuz canlarım
seyyancım ben 3 yasin okudum,Allah kabul etsin inşallahh..
selamunaleykum canım çok güzel bi haber bu şimdi girdim topiğe yeni gördüm çok mutlu oldum.. Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına almayı da nasiiip etsin...Nasılsınız canlar size hayırlı haberlerim var bende hamileyim çok şükür bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Yüce Mevlam inşallah
hayırlı olsunn arkadaşımmm,gerçekten çok güzell bi haberr,sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
canım tebrik ederimm.hayırlı olsun..rabbim kucagınada almayı naısp etsın inşallahhh nasıl sevındımmm anlatamam yaaa
2-3 sayfa geriye gidim dedimde ahanda böyleeekaldım valla
Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah.
darısı tüm istiyenlere
yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar
selamunaleykum canım çok güzel bi haber bu şimdi girdim topiğe yeni gördüm çok mutlu oldum.. Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına almayı da nasiiip etsin...
Rabbim bizlerede versin hayırlısıyla..
evet ya bende artık hıc kur anı kerım okuamaz oldum kızıyorum kendıme ama olmuyo anca bebekle ılgılenıyorum öylekı gunduz dınlenmeye fırsatım olmuyo..bızde senı opuyurz teyzecıkkkeslemim dualarımız sizinle canım.Rabbim muvaffak eylesin seni ve eşini.tebdili mekanda ferahlık vardır canım.sen çevrediki insanların sorularına ve söylediklerine takılma.görevine yoğunlaş.bebeğin gelecek zaten Allahın izniyle..seni kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum..
canım açtığın topikte herkes sırayla hayaline kavuşuyor..arada giriyorsan görüyorsundur.eeeee bizde sıramızı bekliyoruz.
onun dışında ben kendi adıma iyiyim canım.topiğe sık giremiyorum bende.liste için girip çıkıyorum.nazara geldik heralde.
sende kendini fazla yorma.seni ve bızdığı öpüyorum...
Allah kabul etsin canım
Gelinim yola çıkacak inşallah damat bekliyor dört gözle :) canımcım
Bizde seni çok özlüyoruz canımmm ama sen cimcimeyle vakit geçir iyi bak ona yeter.
Seyyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 3 yasin okudum canımcım Allah kabul etsin inşallah
Ema muhat seyyan eslemlıva nekadarzor esma krızantem nurisima dafnıya sibel adını sayamadıgım dıger arkadaslarım
çok yogunum çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?