Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın kızlar :)))

ben kapandım inşallah Allah kabul eder layıkıyla ömrümce yerine getirebilirim .

nasılsınız iyimısınız özluyorum sizleri ama iş yogunlugum cok fazla. özlemden haber varmı kürtaj olmustu nasıl biliyormusunuz
perlanore nasılsın canım ? biraz daha iyimisin?
ayşe asma :3: sizler nasılsınız. guzel haberler varmı topikte hamiş cıkan?? okuyamadım geçmişi ??
Canım çok sevindim Alllah hayırlı etsin ve devamı gelsin inşallah:nazar::16:

uzun zamandır hep düşünüyordum ama düşünmekle beklemekle olmuyormus kıyafet biriktirmek falanda olmuyomuş kapandım dün eşime sürpriz yaptım :) Allah muvaffak eder inş.darısı sizlre
dua edın istiyorsanız ben oyle yaptım Rabbim nefsinizi yenme gücü verir. hala alısamadım tuhaf gelıo ama alışcaz inş.

tabiki hayat devam edıyor sen şuan şeri goruyorsun bunun arkasındakı hayra bak canım benım. belkide cennete sokucak bu bebek senı. sen güçlü bi kadınsın güçiçin zorlanacağını sanmam canım:16:
Canım dediğin gibi ne birikim ne birşey içinden geldiğinde Allah nasip ettimi kapanıyorsun bende evlendikten 1 yıl sonra kapandım.Ve ramazan ayının sahur gecesinde o gece içimden gelerek kapanmaya karar verdim.Ve okadar çok kıyafette olmadı bir anda az olsun temiz olsun:16:Sonra alıyorsun giymeye fırsat bile olmuyor bazen:1:Şimdiden yeni cicilerini güle güle giy:16:
nasılsınız..iş yoğunluğğundan yazamıyorum yaaa:14::14::14::14:
İyiyim canım sen nasılsın:16:
KIZLAR SLMMMMMMMMM NASILSINIZ :54::54::54::54::54:EŞİMİN KONTROLÜ VARDI:26::26::26: DAHA YENİ GELDİK EVE:50::50::50::50: AYAKLARIM ŞİŞTİ :37::37::37:prşb GÜN İÇİN TEKARAR GELİN DEDİ DR :40::40::40:YENİ TEKİKLER İSTEDİ:44::44::44: ONLARIN SONUÇALRIYLA TEKRAR DEĞRLENDİRELİM DEDİİİ:40::40::40::40: BAKALIM KAÇ GÜNDE BİTECEK BU TETİKLERRRR:26::26::26::26::26::26::26:
A.s canım teşkler sen nasılsın Allah işininizi rast getirsin olumlu olur inşallah:16:
merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemi yaptım yumurta 19 mm olmuş cumagünü 12 mm di ben ogünden beri sabah akşam incir suyu içtim çok şükür yumurta büyüdü şimdi sıra çatlayıp hamiş kalmakta bol bol dua bekliyorum beni de dualarınıza katın birer fatiha istiyorum bu arada regl olup yasin okuyamıycak arkadaşlar varmış ben yeni katıldığım için tam olarak bilemiyorum eksik yasin varsa bende alabilirim
Hadi hayırlısı olsun inşallh güzel sonuçlar alırsın:16:

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar27==3 tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu

candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu

mausi==2 tane okuyacak
asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==?
Simaybade==7 tane okudu

Kızlar günaydın
Ayşecim ben 100 ayetel kürsi ve 2 tanede yasin okudum A,llah kabul eder inşallah canım ara ara girip takip ediyorum eksik olursa yine okumaya çalışırım :)

selam kızlar :) kusura bakmayın nete gıremedım bu aralar. herkes ıyıdır ınsallah .. bende 2 yasınımı ve 50 ayetel kürsi ' mı okudum allah hepımızın duasını kabul eder insallah

merhaba herkese

ayşe canım 2 yasin okudum canım. Alalh ım inş dularımızı kabul eder. Amin Amin Ya Rabbi
ayşe cim özlemlk bence gelmez bir süre daha zor günler geçiriyor
ben ona yazdığın 2 yasini de okumaya niyetlendim in onları okuyacağım

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar27==3 tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu

candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu

asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==?
Simaybade==8 tane okudu

merhaba herkese

ayşe canım 2 yasin okudum canım. Alalh ım inş dularımızı kabul eder. Amin Amin Ya Rabbi
ayşe cim özlemlk bence gelmez bir süre daha zor günler geçiriyor
ben ona yazdığın 2 yasini de okumaya niyetlendim in onları okuyacağım

canım merhaba allah razı olsun sneden .. bende bugun evdeyim babam ve kızkardeşim gelecek hazırlık yapıyorum

yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi

ayse035==100 tane okuyack
esmavsc==100 tane okudu
perlanore ==50 tane okudu
ema==100 tane okudu
turkuaz08==50tane okudu

Muhat==300 tane okuyacak
witchgirl==50 tane okuyacak
ecrin23==40 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
mausi==50 tane okudu

rdlpstck==100 tane okuyacak
nekadaarzor==100 tane okuyacak
ecrin0007==100 tane okudu
hayalo==50 tane okuayacak

okumak isteyenler eklenecektir

Bayanlar ben bişi duydum geçerliliği nedir bilmiyorum ama. Benim yengemin 2 yıl çocuğu olmamış burda birine götürmüşler. Kasıkları düşük olan kadınların zor hamile olacağını söylüyorlar. Bi kadın varmış işte onu söylediler. Bütün sülale doğurmuş.( allahın izniyle tabi) batıla kaçan bi insan değilim bu kasık düşme olayını hiç duydunuz mu? önceden 6 ay çocuğu olmayan kadınları hep götürürlermiş. Burda klişe bişi yani.

ben duydum ve hatta bundan 20 gün önce böyle bilen bi kadına gittim..benimde düşmüş..masaj yaparak yerine getirdi fakat agır kaldırma ve dikkat et dedi..yoksa yine düşer dedi..
az önce marketten ellerim dolu çıktım evime vallahı belim ve bacağıma agrı attı..nasip

günaydın kızlarr...
aysecım kolay gelsın cnm

canım merhaba allah razı olsun sneden .. bende bugun evdeyim babam ve kızkardeşim gelecek hazırlık yapıyorum

aysecim hadi gözün aydın. gelsinler sanada kardeşine çok iyi gelcek bence. Allah o kardeşinin yardımcısı olsun. Rabbim elinden tutsun inş.

senden de Allah razı olsun cnm. ben zaten her sabah namazından sonra yasin okumaya başlamıştım. özlem gelmez tahminimce liste eksik kalmasın.

esma cım günaydın. nasıl bakalım bebeğin ve sen :16:

aysecim hadi gözün aydın. gelsinler sanada kardeşine çok iyi gelcek bence. Allah o kardeşinin yardımcısı olsun. Rabbim elinden tutsun inş.

senden de Allah razı olsun cnm. ben zaten her sabah namazından sonra yasin okumaya başlamıştım. özlem gelmez tahminimce liste eksik kalmasın.

allah razı olsun duaların için canım benim inş.iyileşir..
sen nasılsın neler yapıyorsun

kızlar adet günüme 1 hafta kaldı aama bacağım ve belim agrıyor sanırım yine bebek olmadı bu ayda hüsrana ugrayacağım

şükür cnm iyiyiz sen nasılsın

kızlar su an iyi sayılmam markete gittim elim dolu çıktım belime ve bacaklarıma sızı attı..

ooooooo biz sana zıplama hoplama merdiven çıkma dedik senin ettiğine bak hele...
olmazsa bu ay olmaz. Allah ol dememiştir diyeceğiz gene dua edeceğiz. üzülmek yok. hayırlı vakitte olsun önemli olan o. bence yaşında küçük zaten açıkcası vakit kaybın da yok üzülme.. sen hele biraz daha büyü :16::34::37:

günaydın canım sağol ..bugun nasılsınız bakalım

şükür cnm iyiyiz. cnm benım umutsuzluga kapılma hamilelik belirtısıyle adet belırtısı aynı zaten adett olcakmıs gıbı agrıların oluyo. benım ıkı gun onceden baslamıstı agrılarım adet olcam dıye butun gun agladım bosuna yere. kötü düşünme iyi düşün iyi olsun cnm...

kızlar adet günüme 1 hafta kaldı aama bacağım ve belim agrıyor sanırım yine bebek olmadı bu ayda hüsrana ugrayacağım

oyle deme bende hamıl kalmak ıcın her hafta adetıme bı hafta kala zamanı gecıremeyenlerdendım hata hamıle kaldıgım ay artık oyle bı oıskolojıye gırdımki artık surekı wc ye kosuyorum aha hastalandım hastalanacam dıye hata gebelıkten dolayı akıntı artması da oldu ben her akıntıyı hıssetıgımde hastalandım dıye ortalık gezdım ama rabbım meger melegımı vermıs umudunu kaybetme ben tedavı basvurusunda faln bulunmustum o ay bıde

Back
X