Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım doktora gitmende fayda var ben doğumdan yaklaşık 2 ay sonra kasıklarımda ağrı var diye gitmiştim enfeksiyon dedi doktor fitil ve antibiyotik verdi ve geçti çok şükür erken önlem almak gibisi yok git ve bizede haber ver muhakkak çok geçmiş olsun canım benim

40gün içinde adet olmam gerekiyormuş eğer olmassam dr.gel demişti onun içinde ağrıyor olabilir 1hafta içinde adetlenmem lazım

ooooooo biz sana zıplama hoplama merdiven çıkma dedik senin ettiğine bak hele...
olmazsa bu ay olmaz. Allah ol dememiştir diyeceğiz gene dua edeceğiz. üzülmek yok. hayırlı vakitte olsun önemli olan o. bence yaşında küçük zaten açıkcası vakit kaybın da yok üzülme.. sen hele biraz daha büyü :16::34::37:

çocukmuyum ben yaa:14::14::14::14::14:
bebek istiyom iştee:14::14::14::14::14:
canım vakti saati gelmediyse biz ne yapsakta boş..rabbim bizi elalemin dilinden kurtarsın
yuvamızı şenlendirsin inş

amın canım benım amınnn

gelıyorum fırsat buldukca
sen nasılsın ıyısın ınş.

amın canım amın evet simdiden herkes hediyeler alıyor
eşim aldı kırmadım dıe görümcem kayınvalıdeler vs vs saolsunlar

ayşecım hayırlısı hakkında üzülme kendını dinleyıp kasma kendını
bu arada 8 yasın okundu yazarmısın canım

kızlar benım 3 gun günüm geçti dua edın ınş.hayırlısı hakkımda

:3:

canım üzme kendini inş bi daha ki ay bebiş gelir...
ne güzel maşallah herkes hediye alıyo kıyafet sorunun da yavas yavas hallolacak canım..

şükür cnm iyiyiz. cnm benım umutsuzluga kapılma hamilelik belirtısıyle adet belırtısı aynı zaten adett olcakmıs gıbı agrıların oluyo. benım ıkı gun onceden baslamıstı agrılarım adet olcam dıye butun gun agladım bosuna yere. kötü düşünme iyi düşün iyi olsun cnm...

keşke benimde senin ki gibi olmus olsa ..ay ne sevinrim artık bebek rüyalarıma bile giriyo..bu gece rüyamda kucağımda bi bebek vardı ve onun kokusunu içime çekiyordum..hayırlısı inş. gercektede nasip olur inş..

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==3tane okudu
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okudu
orlic==8tane okudu
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu

candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu

asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okudu
witchgirl01==3tane okudu

nekadarzor==?
Simaybade==8 tane okudu

yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi

ayse035==100 tane okuyacak
bahar==50 tane okudu
esmavsc==100 tane okudu
perlanore ==50 tane okudu
ema==100 tane okudu
turkuaz08==50tane okudu

Muhat==300 tane okuyacak
witchgirl==50 tane okuyacak
ecrin23==40 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
mausi==50 tane okudu

rdlpstck==100 tane okuyacak
nekadaarzor==100 tane okuyacak
ecrin0007==100 tane okudu
hayalo==50 tane okuayacak

okumak isteyenler eklenecektir

orlic üzülme canım yaa boşver gitsin önümüzdeki maçlara bakın :1: benimde bu ay senin gibi 3 gün gecikti ama ben biliyorum malımı beni umutlandırır sonrada pat diye gelir kırmızılar o yüzden ben pek merak etmiyorum kesin bugün yarın olurum bende.
Ayşe, ne güzel rüya görmüşsün canım inş. gerçeğini de tez vakitte yaşarsın canım. bu arada rüyalardan anlarmısınız kızlar bilmem ama aklıma geldi ayşenin rüyasını okuyunca size bebek görünüyor banada geçen akşam kucağıma yavru at yani çook güzel bir tay geldi kısmetime (hayvanlar için ölürüm o derece seviyorum yanlış anlaşılmasın):1: neyse onu sevdim ettim sarıldım sonrasını pek hatırlamıyorum ama tayın tüylerinin yumuşaklığı kokusu hala aklımda valla keşke yine gelse rüyama da sevsem özledim keretayı

orlic üzülme canım yaa boşver gitsin önümüzdeki maçlara bakın :1: benimde bu ay senin gibi 3 gün gecikti ama ben biliyorum malımı beni umutlandırır sonrada pat diye gelir kırmızılar o yüzden ben pek merak etmiyorum kesin bugün yarın olurum bende.
Ayşe, ne güzel rüya görmüşsün canım inş. gerçeğini de tez vakitte yaşarsın canım. bu arada rüyalardan anlarmısınız kızlar bilmem ama aklıma geldi ayşenin rüyasını okuyunca size bebek görünüyor banada geçen akşam kucağıma yavru at yani çook güzel bir tay geldi kısmetime (hayvanlar için ölürüm o derece seviyorum yanlış anlaşılmasın):1: neyse onu sevdim ettim sarıldım sonrasını pek hatırlamıyorum ama tayın tüylerinin yumuşaklığı kokusu hala aklımda valla keşke yine gelse rüyama da sevsem özledim keretayı

alemsin vallahı :1::1::1::1: keratayı ozledin demek..:1::1::1:
rüyalardan pek anlamam ama böyle ruyalar için hayırlı kısmet nasıp derler

Safer Ayının ilk gece yarısından sonra yeryüzüne nazil olacak belalardan -biiznillahi Teala- muhafaza olmak için imsaktan önce dört rekat nafile namaz kılınır.

Nafile Namazını aşağıda anlatıldığı şekilde kılmanız gerekmektedir.

Birinci rekatta;Fatiha’dan sonra 17 Kevser suresi
İkinci rekatta;Fatiha’dan sonra 5 İhlas suresi
Üçüncü rekatta;Fatiha’dan sonra 1 Felak suresi
Dördüncü rekatta;Fatiha’dan sonra 1 Nas suresi okuyup selam verilir.
Ayrıca 7 defa denir . Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okunur.

Okuduktan sonra denir
Bu duâlarda “Beni ve efrâd-ı ailemi ve bilcümle mü’minleri yer ve gök âfatlarından ve cemî’ belâlardan muhafaza buyur ya Rabbi!” diye duâ edilecekdir.

Sefer Ayının son Çarşamba gecesi vaya gündüzünde iki rekat namaz kılınır.Şöyleki;

Her iki rekatta Fatiha’dan sonra 11 İhlas Suresi okunur.
Namazdan sonra Ayın ilk Çarşambasında kılınan namazın arkasından yapılan istiğfar ve dualar aynen yapılır. 7 defa istiğfar edilir.
Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okuyup denir.

Sonrasında yine “ Beni ve efrâd-ı ailemi ve bilcümle mü’minleri yer ve gök âfatlarından ve cemî’ belâlardan muhafaza buyur ya Rabbi!” diye duâ edilecekdir…

Safer ayında hergün okunacak dualar:

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur.

En EFDÂL Salâvat'ı Şerife:

"ELLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

--------------------------------------------------------------------------------

günaydın canım. hala ısınamadım üşüyorum. onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kardeşin baban geldimi. sabahın köründe aklıma geldiler :26:

günaydınn canım .. şükür iyiyim babam ve kızkardesimi gördüm daha iyi oldum..
onlarda yarım saat önce gittiler..

NISA SURESİ

12 - Allah, İsrailoğularından söz almıştı. İçlerinden on iki müfettiş göndermiştik... Allah şöyle demişti: " Ben, muhakkak sizinle beraberim. Namazı dosdoğru kıldığınız, zekatı verdiğiniz, peygamberlerime iman ettiğiniz ve onlara yardımda bulunduğunuz, (mallarınızı) Allah yolunda güzelce sarfettiğiniz takdirde, günahlarınızı mutlaka örter ve sizi altından ırmaklar akan cennetlere korum. Fakat sizden her kim de, bundan sonra küfrederse, dosdoğru yoldan sapmış olur.

55- Sizin asıl dostunuz Allah'tır, O'nun Resulüdür ve namazlarını kılan zekatlarını veren ve rükû eden müminlerdir.

58- Namaza çağırdığınız zaman, onu alay ve eğlence konusu yaparlar. Bu onların, akıllarını kullanmayan bir toplum olmalarından dolayıdır.

91 - Şeytan, içki ve kumarla sizin aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık bunlardan vazgeçtiniz değil mi?

106- Ey iman edenler! İçinizden birine ölüm (emareleri) geldiği zaman, vasiyet sırasında aranızdaki şahitliğin hükmü, kendi içinizden iki adaletli şahit, yahut yeryüzünde yolculuğa çıkmış iseniz, ölüm (emareleri de) size gelip çatmışsa, sizden olmayan diğer iki şahit tutmaktır. Eğer (bunlardan) şüpheye düşerseniz, namazdan sonra onları alıkorsunuz. Onlar da Allah'a şöyle yemin ederler: "Akraba bile olsa, yemini bir çıkar karşılığı satmayacağız, Allah'ın şahitliğini gizlemeyeceğiz. Aksi halde günahkârlardan oluruz".

Sebilem muradina ercen ins. Ati oyle yorumlarlar genelde. İns cnm erersin sende muradina...

Back
X