Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar adet günüme 1 hafta kaldı aama bacağım ve belim agrıyor sanırım yine bebek olmadı bu ayda hüsrana ugrayacağım

Hayırlısı canım sıkma kendini Allahım herşeyi bilir verir benimde ağrılarım başladı büyük ihtimal bende kırmızıları ağırlayacağım bu ay bebişi değil:9::9::9:
Bu arada kardeşin nasıl oldu yeni haberlerl var mı canım:44:

bu ne güzel bir haber Allahım bizlere de nasip eder inşallahhhhh:16::16::16:

Aminnnnnnnn
amın canım benım amınnn
Cnm bnm cok sevindim rabbim kabul etsin. Devaminida nasip etsin ins.

Biz iyiyiz cnm cok sukur.ozledik seni arada gel cnm...
gelıyorum fırsat buldukca
sen nasılsın ıyısın ınş.
Canım çok sevindim Alllah hayırlı etsin ve devamı gelsin inşallah:nazar::16:

Canım dediğin gibi ne birikim ne birşey içinden geldiğinde Allah nasip ettimi kapanıyorsun bende evlendikten 1 yıl sonra kapandım.Ve ramazan ayının sahur gecesinde o gece içimden gelerek kapanmaya karar verdim.Ve okadar çok kıyafette olmadı bir anda az olsun temiz olsun:16:Sonra alıyorsun giymeye fırsat bile olmuyor bazen:1:Şimdiden yeni cicilerini güle güle giy:16:

İyiyim canım sen nasılsın:16:

A.s canım teşkler sen nasılsın Allah işininizi rast getirsin olumlu olur inşallah:16:

Hadi hayırlısı olsun inşallh güzel sonuçlar alırsın:16:

amın canım amın evet simdiden herkes hediyeler alıyor
eşim aldı kırmadım dıe görümcem kayınvalıdeler vs vs saolsunlar

ayşecım hayırlısı hakkında üzülme kendını dinleyıp kasma kendını
bu arada 8 yasın okundu yazarmısın canım

kızlar benım 3 gun günüm geçti dua edın ınş.hayırlısı hakkımda

:3:

amın canım benım amınnn

sen nasılsın ıyısın ınş.

Amın canım amın evet simdiden herkes hediyeler alıyor

canım hadi inşallah bebiş gününü geciktirmiştir ayyyy ne güzel olur test yapmadınmı

Ayşecim hakkında ne hayırlıysa o olsun inş bebiş vardır bu ağrılar bebiş ağrısıdır üzülme olur mu tatlım

Orlic canım test yapsan keşke çok merak ettik bebiş çok fazla bekletmez inş umarım seninledir meleğin :)

canım hadi inşallah bebiş gününü geciktirmiştir ayyyy ne güzel olur test yapmadınmı
Ayşecim hakkında ne hayırlıysa o olsun inş bebiş vardır bu ağrılar bebiş ağrısıdır üzülme olur mu tatlım

Orlic canım test yapsan keşke çok merak ettik bebiş çok fazla bekletmez inş umarım seninledir meleğin :)

YAPMADIM HENUZ geciktiği oluyor cunku dualrınızda unutmayın lutfen
insallah benımledır tek temennım dua

YAPMADIM HENUZ geciktiği oluyor cunku dualrınızda unutmayın lutfen
insallah benımledır tek temennım dua

Canım inş her zaman dualarımız seninle ve bütün arkadaşlarla.Dün yine çok güzel bir haber vermiştin kapandım diye darısı ikinci güzel habere inşallahhhh

canım inş her zaman dualarımız seninle ve bütün arkadaşlarla.dün yine çok güzel bir haber vermiştin kapandım diye darısı ikinci güzel habere inşallahhhh

inşallah ikinci güzel haberide alırız
canım sana bişey sorucam ben kürtaj olalı 33gün oldu ama 4gündür kasıklarımda çok kötü batma şeklinde acı var kist oluşma durumu olabilirmi bilgin varmı acaba dr. Gitsemmi :44::44::44:

inşallah ikinci güzel haberide alırız
canım sana bişey sorucam ben kürtaj olalı 33gün oldu ama 4gündür kasıklarımda çok kötü batma şeklinde acı var kist oluşma durumu olabilirmi bilgin varmı acaba dr. Gitsemmi :44::44::44:

Canım doktora gitmende fayda var ben doğumdan yaklaşık 2 ay sonra kasıklarımda ağrı var diye gitmiştim enfeksiyon dedi doktor fitil ve antibiyotik verdi ve geçti çok şükür erken önlem almak gibisi yok git ve bizede haber ver muhakkak çok geçmiş olsun canım benim

amın canım benım amınnn

sen nasılsın ıyısın ınş.

amın canım amın evet simdiden herkes hediyeler alıyor

İyi canım kısmetliymişsin gelen hediyelerle bir müddet kıyafet almazsın işte ne güzel:1::34:

Ayşeciğim ben 3 adet yasin ve 50 ayetel kürsi okudum Allah kabul eder inşallah.Bu arada umarım o belirtiler adet değil bebek belirtileridir:16:İyigeceler canım:3:

Ayşecim yasinlerimi de okudum hayırlısıyla
Allahım kabul eder inşallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz:16:

Back
X