Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

orlic üzülme canım yaa boşver gitsin önümüzdeki maçlara bakın :1: benimde bu ay senin gibi 3 gün gecikti ama ben biliyorum malımı beni umutlandırır sonrada pat diye gelir kırmızılar o yüzden ben pek merak etmiyorum kesin bugün yarın olurum bende.
Ayşe, ne güzel rüya görmüşsün canım inş. gerçeğini de tez vakitte yaşarsın canım. bu arada rüyalardan anlarmısınız kızlar bilmem ama aklıma geldi ayşenin rüyasını okuyunca size bebek görünüyor banada geçen akşam kucağıma yavru at yani çook güzel bir tay geldi kısmetime (hayvanlar için ölürüm o derece seviyorum yanlış anlaşılmasın):1: neyse onu sevdim ettim sarıldım sonrasını pek hatırlamıyorum ama tayın tüylerinin yumuşaklığı kokusu hala aklımda valla keşke yine gelse rüyama da sevsem özledim keretayı

CANIM RÜYAN HAYIR OLSUN AT MURADDIR BİZ GÜZELE YORALIM DA GÜZEL ŞEYLER OLSUN BEBİŞİN HABERCİSİ OLSUN İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Safer Ayının ilk gece yarısından sonra yeryüzüne nazil olacak belalardan -biiznillahi Teala- muhafaza olmak için imsaktan önce dört rekat nafile namaz kılınır.

Nafile Namazını aşağıda anlatıldığı şekilde kılmanız gerekmektedir.

Birinci rekatta;Fatiha’dan sonra 17 Kevser suresi
İkinci rekatta;Fatiha’dan sonra 5 İhlas suresi
Üçüncü rekatta;Fatiha’dan sonra 1 Felak suresi
Dördüncü rekatta;Fatiha’dan sonra 1 Nas suresi okuyup selam verilir.
Ayrıca 7 defa denir . Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okunur.

Okuduktan sonra denir
Bu duâlarda “Beni ve efrâd-ı ailemi ve bilcümle mü’minleri yer ve gök âfatlarından ve cemî’ belâlardan muhafaza buyur ya Rabbi!” diye duâ edilecekdir.

Sefer Ayının son Çarşamba gecesi vaya gündüzünde iki rekat namaz kılınır.Şöyleki;

Her iki rekatta Fatiha’dan sonra 11 İhlas Suresi okunur.
Namazdan sonra Ayın ilk Çarşambasında kılınan namazın arkasından yapılan istiğfar ve dualar aynen yapılır. 7 defa istiğfar edilir.
Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okuyup denir.

Sonrasında yine “ Beni ve efrâd-ı ailemi ve bilcümle mü’minleri yer ve gök âfatlarından ve cemî’ belâlardan muhafaza buyur ya Rabbi!” diye duâ edilecekdir…

Safer ayında hergün okunacak dualar:

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur.

En EFDÂL Salâvat'ı Şerife:

"ELLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

--------------------------------------------------------------------------------

ne güzel şeyler paylaşıyorsun öyle canım Allahım kılabilmeyi nasip etsin
Birde burda 7defa ne diyeceğiz acaba anlayamadım ben
Ayrıca 7 defa denir . Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okunur.demişsin ya?

allaha çok şükür bız ıyız bebiş dun korkutu bızı erken dogum belırtılerı basladı :( bol bol dua edıyoruz herseyın yoluna gırmesı ıcın ...

hayırdır canım Allahım hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelmesini nasip eder inşallahhhh dualarımız seninle:34:

canım üzme kendini inş bi daha ki ay bebiş gelir...
ne güzel maşallah herkes hediye alıyo kıyafet sorunun da yavas yavas hallolacak canım..
inş. hayırlısı artık
evet ya hollolur ben niyetimi aldımya kimse almasa eşim alır saolsun :)
orlic üzülme canım yaa boşver gitsin önümüzdeki maçlara bakın :1: benimde bu ay senin gibi 3 gün gecikti ama ben biliyorum malımı beni umutlandırır sonrada pat diye gelir kırmızılar o yüzden ben pek merak etmiyorum kesin bugün yarın olurum bende.
Ayşe, ne güzel rüya görmüşsün canım inş. gerçeğini de tez vakitte yaşarsın canım. bu arada rüyalardan anlarmısınız kızlar bilmem ama aklıma geldi ayşenin rüyasını okuyunca size bebek görünüyor banada geçen akşam kucağıma yavru at yani çook güzel bir tay geldi kısmetime (hayvanlar için ölürüm o derece seviyorum yanlış anlaşılmasın):1: neyse onu sevdim ettim sarıldım sonrasını pek hatırlamıyorum ama tayın tüylerinin yumuşaklığı kokusu hala aklımda valla keşke yine gelse rüyama da sevsem özledim keretayı

bende aynı işte malesef

bu ay sogan deneyecegım kızlar pko varya inş.etkili olr

inş. hayırlısı artık
evet ya hollolur ben niyetimi aldımya kimse almasa eşim alır saolsun :)

bende aynı işte malesef

bu ay sogan deneyecegım kızlar pko varya inş.etkili olr

pko plup soğan kürü uyguladığı ay hamile kalan arkadaşlar var canım bilgin olsun inşallah senden de güzel haberler alırızz:16:

ne güzel şeyler paylaşıyorsun öyle canım Allahım kılabilmeyi nasip etsin
Birde burda 7defa ne diyeceğiz acaba anlayamadım ben
Ayrıca 7 defa denir . Sonra eller kaldırılıp 11 defa Salat-ı Münciye okunur.demişsin ya?

hayırdır canım Allahım hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelmesini nasip eder inşallahhhh dualarımız seninle:34:
safer ayı geçmedi mi?

yok canım muharremden sonra geliyor safer ayı
Sen böyle sorunca bende şüpheye düştüm baktım emin olmak için doğruymuş tatlım az kaldı inşallah ibadet edebiliriz
ben geçen ay safer ayı diye bu ibadetleri hep yaptım:D arkadaşlarım sms atmıştı. Allah kabul etsin, niyetimiz belli:D

benim hastalığım pazartesi bitti ve hala çok koyu şekilde lekelenmem oluyo bide arada tuvalete gittiğimde nasıl anlatayım böle tel tel şeklinde bişiler geliyo hiç böle olmazdı.hala abdest alamadım anlayacağınız hiç başına gelen varmı yada duyan.bu arada hala okuyamadım yasin-i şerifi zaten 1 tane var onuda okuyamadım bu hafta ben okuyamıcam heralde cumaya kadar abdest alabilirsem okurum öğleye kadar okursan yazarım zaten.bekliyorum kızlar bu ne şimdi :s

benim hastalığım pazartesi bitti ve hala çok koyu şekilde lekelenmem oluyo bide arada tuvalete gittiğimde nasıl anlatayım böle tel tel şeklinde bişiler geliyo hiç böle olmazdı.hala abdest alamadım anlayacağınız hiç başına gelen varmı yada duyan.bu arada hala okuyamadım yasin-i şerifi zaten 1 tane var onuda okuyamadım bu hafta ben okuyamıcam heralde cumaya kadar abdest alabilirsem okurum öğleye kadar okursan yazarım zaten.bekliyorum kızlar bu ne şimdi :s

Hiç bilemedim canım yaaa ilginç bir durum acaba yumurta döllendi de yerleşemeden atıldı mı diyeceğim ama bilemedim yani
Hayırlısıyla temizlenirsin inşallah cumaya kadar:34:

Kaliteli Sperm İçin: Folik Asit

Folik asiti zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesi yüzde 30 artıyor. Peki nede var?

Kaliteli Sperm İçin Bamya

Folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit edildi

DünyanIn en prestijli okullarından Berkeley Üniversitesi; mercimek, bamya, bezelye, portakal, çilek gibi folik asit yönünden zengin gıdaları tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30 arttığını tespit etti.

İngiltere Sağlık Bakanlığı ekmeğe folik asit eklenmesi için girişim başlattı. Amerikalı bilim adamları erkeklerin belki de yemekten en hoşlanmadığı gıdaların başında gelen bamya ve brokolinin aslında sperm kalitesini en çok artıran gıdaların başında geldiğini kanıtladı.

Araştırmaya başkanlık eden Profesör Brenda Eskenazi cinsel ilişki sırasında normal bir erkeğin 150 milyon sperm hücresi boşalttığını, bunların yüzde 4'ünün hatalı kromozom taşıdığını kaydederek, "Eğer hatalı kromozom taşıyan bu hücreler yumurtaya ulaşırsa Down sendromuna sahip çocuklar dünyaya gelebilir. Ancak folik asit yönünden zengin besinler tüketen erkeklerin sperm kalitesinin yüzde 30'lara varan oranda arttığını tespit ettik" dedi.

PEKİ NE KADAR YİYECEKSİNİZ?

* 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
* 1 orta boy portakal
* 8 orta boy çilek
* Yarım tabak bezelye
* 1 kase mercimek çorbası
* Yarım tabak brüksel lahanası ya da brokoli
* Yarım tabak mercimek
* 1 avuç yer fıstığı
* Yarım tabak ıspanak
* Yarım tabak bamya

Hiç bilemedim canım yaaa ilginç bir durum acaba yumurta döllendi de yerleşemeden atıldı mı diyeceğim ama bilemedim yani
Hayırlısıyla temizlenirsin inşallah cumaya kadar:34:

inşallah canım.valla bende anlamadım ilk hamileliğimde 2.ayda böle tel tel şeklinde koyu akıntım olmuştu doktor tehtid demişti sonra kanamaya dönmüştü zaten ama bu ay normal hasta oldum böle oldu.

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==3tane okudu
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okudu
orlic==8tane okudu
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacak
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu

candan==2 tane okuyacak
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu

asbelove ==2 tane okuyacak
keyfimbilir==2 tane okuyacak
ecrin23==3 t ane okudu
witchgirl01==3tane okudu

nekadarzor==?
Simaybade==8 tane okudu
ayşecim selam canım ben 3 yasiimi okudum allah kabul etsin inşallah :16:

yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi

ayse035==100 tane okuyacak
bahar==50 tane okudu
esmavsc==100 tane okudu
perlanore ==50 tane okudu
ema==100 tane okudu
turkuaz08==50tane okudu

Muhat==300 tane okuyacak
witchgirl==50 tane okuyacak
ecrin23==40 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
mausi==50 tane okudu

rdlpstck==100 tane okuyacak
nekadaarzor==100 tane okuyacak
ecrin0007==100 tane okudu
hayalo==50 tane okuayacak

okumak isteyenler eklenecektir
canım 80 tanede ayetel kürsi okudum :54:

inşallah canım.valla bende anlamadım ilk hamileliğimde 2.ayda böle tel tel şeklinde koyu akıntım olmuştu doktor tehtid demişti sonra kanamaya dönmüştü zaten ama bu ay normal hasta oldum böle oldu.

Hakkında hayırlısı canım inşallah en kısa sürede bebişin seni bulur:34:

Back
X