Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çok beğendim çok duygulandım çok karıştım:26::26::26::26: Karma karışık oldummm birbirni tanımayan insanlar nasıl olurda aynı duyguları yaşarlar ve paylaşırlar

amin amin canım allahta biliyor ya ne çok anne olmak ıstediğimizi..rabbim nasıp eder inş

ayşemmmmmmmm inşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş rabbim dermensiz dert vermesin hiç birimizeee sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn inşşş

canım çok duygulandım aynı duyguları hissetmek böyle işte birşey...benim hissettiklerimi yanlız sizler anlayabilirsiniz sevinç ve hüznü biarada yaşamayı çoktan öğrendim.yeğenimin kokusunu içime çekerken birgün evladımı da koklamak nasib olsun diye hep dua ediyorum eve girdiğim zaman sessizlik bazen boğuyor beni ama şükrediyorum evim var eşim var ailem var ve hep yanımdalar bayram sabahları mutlu olamıyorum yaşlılığımı düşünüyorum...anneler görüyorum çocuğunun elinden tutmuş okul heyecanı yaşıyor yüreğim burkuluyor zamanın her yarayı iyileştirmediğini biliyorum artık ama gelecek güzel günlerinde hayalini kuruyorum hayırllısı olsun kızlar rabbim neylerse güzel eyler hepimizin yüzünü güldürsün

allah bize de nasip eder inş..
Evladımızın kokusunu içimize cekmeyi, elinden tutup okula goturmeyı nasip eder inş
inş.inş.bi gın bizde anne olacağız

İnşallah birgün bizde yaşayacağız o muhteşem duyguyu
Allahım dualarımızı kabul etsinnnn

Evladımızın kokusunu içimize cekmeyi, elinden tutup okula goturmeyı nasip eder inş

inşallah ayşecim inşallah gün gelecek şu anımızı anacağız ama evlatlarımızda olacak yanımızda bide onların şımarıklıklarını anlatıcaz bizi nasıl yorduklarını şikayet edicez birbirimize ben inanıyorum

Aminnnnnn
Batım yaklaştıkça daha bir geriliyorum sanki
Halbuki bu ay kaptırmayacağıma söz vermiştimmmmm

inş.canım inş. Ne guzel bi hayal...ama inş.hayalde kalmayacak rabbim nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…