Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah senden de razı olsun canım benim..bebişin adı ne olacak.. düşündünüz mü..
kurban olsun teyzesiiiiii

hadi yaa bişey belli değil ki neyine çıkarmışlar sırf para tuzağı bu sene herşey yeni yaa o yüzden çöpe atmak bence yardımcı kitaba verilecek para

teyzelerinin ellerinden öper minnak kızım yok canım henüz karar veremedik eşimle savaş helindeyiz evde kararsızız hala

ayy kimbilir ne tatlı olacak..ya isim meselesini fazla uzatmayın bence bi karar verin..abim ve yengem de butun bı hamilelik dönemi karar veremediler en sonunda kimlik çıkarılacağı gun yengem sınırden abime ne istiyorsan o olsun dedi ..

erkek isimleri kolay bulunuyo ama kız isimi blmak zormuş bizim sonumuzda sizinkilere benzeyecek herhalde bide kv çıktı başıma benim adımı koyun dedi hah dedim bi sen eksiktin

erkek isimleri kolay bulunuyo ama kız isimi blmak zormuş bizim sonumuzda sizinkilere benzeyecek herhalde bide kv çıktı başıma benim adımı koyun dedi hah dedim bi sen eksiktin

hadi yaa ya ben sinir oluyorum buukleımız ismimizi koyun diyorlar ya ..zoraki konulunca hoş olmuyo..
buğlem çok güzel kız ismi..

hadi yaa ya ben sinir oluyorum buukleımız ismimizi koyun diyorlar ya ..zoraki konulunca hoş olmuyo..
buğlem çok güzel kız ismi..
evet buğlem güzel isimmiş hani ismide güzel olsa düşünebilirim ismi kadriye bu arada ama kadriye kızım gel buraya hiç olmuyor
ay onlar karışmasa olmaz zaten
olurmu canım kanbersiz düğün olurmu hiç karışamzsa şaşarım

evet buğlem güzel isimmiş hani ismide güzel olsa düşünebilirim ismi kadriye bu arada ama kadriye kızım gel buraya hiç olmuyor

olurmu canım kanbersiz düğün olurmu hiç karışamzsa şaşarım

yok canım ya bence siz eşinle ortak bi karar verin de kayınvalideyi nasıl halledeceksiniz.. bazı kv.ler derlerki rüyam da gödüm çocugunun adı suydu buydu..bu bi işaret olabilir rüyama geldi falan dye isim konulur...: sende bi isim beğen rüyamda gördüm de..tövbe tövbe

o eşime diyo eşimde bana tabi kıyameti kopardım okadar bekledim ben koycam ismini dedim bakalım sonuç ne olucak :44:ay tüm kalbimle diliyorum ki rabbim bu duygularıda sizlere biran önce nasip etsin inşallah

o eşime diyo eşimde bana tabi kıyameti kopardım okadar bekledim ben koycam ismini dedim bakalım sonuç ne olucak :44:ay tüm kalbimle diliyorum ki rabbim bu duygularıda sizlere biran önce nasip etsin inşallah

allah razı olsun inşallah hepimize tez zamanda nasib etsin sanada kucağına almayı canım senin tedavi ile mi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…