sağol canım evet gördüm çok duygulandımhiç aklıma gelmedi bana okuyacağınız herkesin ağzına yüreğine sağlık biz iyiyiz çok şükür bebeğimle beraber rabbimin siizlerede evlat nasip etmesi için dualar ediyoruz
yeni listemiz oluştumu arkadasım
canım ben bi tekstil firmasında üretim planlama sorumlusuyum sipariş alımından itibaren gidene kadar ben bakıyorum o yüzden stresli hepte işleri acil oluyor 112 acil servisim yani
canım yardımcı kitap alsanda sakın soru bankası alma arkadaşım almış 30 lira vermiş ama aöf kitaplarında ünite sonlarındaki sorular varya onları kopyalamışlar birebir aynıymış bilgin olsun..
direk geçiş hakkım yok canım zamanında kazandım ama ailem göndermedi..eşim oku dedi sağolsun..liseden 2006 mezunuyum fakat hiç bişey hatırlamıyorum ..çalışıyorum anlamıyorum barajı geçmek bile çok zor benim için.eşim mali musavir zaten onunla çalışıp ögrenmeye calşıyorum ve bende malı musavir olmak ıstıyorum
yaa bende mali müşavir olmak istiyorum ama 4.e geçemedim bi türlü yaaaa
sağol canım evet gördüm çok duygulandımhiç aklıma gelmedi bana okuyacağınız herkesin ağzına yüreğine sağlık biz iyiyiz çok şükür bebeğimle beraber rabbimin siizlerede evlat nasip etmesi için dualar ediyoruz
Aminnnnnnn sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm
canım ben bi tekstil firmasında üretim planlama sorumlusuyum sipariş alımından itibaren gidene kadar ben bakıyorum o yüzden stresli hepte işleri acil oluyor 112 acil servisim yani
Ay bilirim berbattır tekstil sektörü benimde babam imalat müdürlüğü yaptı senelerce şimdi bende bi çorap firmasında muhasebe yapıyorummmm
allah senden de razı olsun canım benim..bebişin adı ne olacak.. düşündünüz mü..
kurban olsun teyzesiiiiii
teyzelerinin ellerinden öper minnak kızımyok canım henüz karar veremedik eşimle savaş helindeyiz evde kararsızız hala
ayy kimbilir ne tatlı olacak..ya isim meselesini fazla uzatmayın bence bi karar verin..abim ve yengem de butun bı hamilelik dönemi karar veremediler en sonunda kimlik çıkarılacağı gun yengem sınırden abime ne istiyorsan o olsun dedi ..
erkek isimleri kolay bulunuyo ama kız isimi blmak zormuşbizim sonumuzda sizinkilere benzeyecek herhalde bide kv çıktı başıma benim adımı koyun dedi hah dedim bi sen eksiktin
112 mi ay çok guldum buna
112 mi ay çok guldum buna
erkek isimleri kolay bulunuyo ama kız isimi blmak zormuşbizim sonumuzda sizinkilere benzeyecek herhalde bide kv çıktı başıma benim adımı koyun dedi hah dedim bi sen eksiktin
ama öyle canım ya her işleri acil hiç rahat rahat siparişi yetiştir demiyorlar bende işletmede bu şekilde dolaşıyorum
Ay bilirim berbattır tekstil sektörü benimde babam imalat müdürlüğü yaptı senelerce şimdi bende bi çorap firmasında muhasebe yapıyorummmm
evet buğlem güzel isimmiş hani ismide güzel olsa düşünebilirim ismi kadriye bu arada ama kadriye kızım gel buraya hiç olmuyorhadi yaaya ben sinir oluyorum buukleımız ismimizi koyun diyorlar ya ..zoraki konulunca hoş olmuyo..
buğlem çok güzel kız ismi..
olurmu canım kanbersiz düğün olurmu hiçay onlar karışmasa olmaz zaten
evet buğlem güzel isimmiş hani ismide güzel olsa düşünebilirim ismi kadriye bu arada ama kadriye kızım gel buraya hiç olmuyor
olurmu canım kanbersiz düğün olurmu hiçkarışamzsa şaşarım
yok canım ya bence siz eşinle ortak bi karar verin de kayınvalideyi nasıl halledeceksiniz.. bazı kv.ler derlerki rüyam da gödüm çocugunun adı suydu buydu..bu bi işaret olabilir rüyama geldi falan dye isim konulur...: sende bi isim beğen rüyamda gördüm de..tövbe tövbe
o eşime diyo eşimde bana tabi kıyameti kopardımokadar bekledim ben koycam ismini dedim bakalım sonuç ne olucak :44:ay tüm kalbimle diliyorum ki rabbim bu duygularıda sizlere biran önce nasip etsin inşallah
o eşime diyo eşimde bana tabi kıyameti kopardımokadar bekledim ben koycam ismini dedim bakalım sonuç ne olucak :44:ay tüm kalbimle diliyorum ki rabbim bu duygularıda sizlere biran önce nasip etsin inşallah
allah razı olsun inşallah hepimize tez zamanda nasib etsin sanada kucağına almayı canım senin tedavi ile mi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?