Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba kızlar,

yeni listede bana 1 adet yasin yazar mısınız? dualarımı henüz bitiremedim ama burdan uzak kalmak istemedim.

ayşecim 300 ayetel kürsi almıştım ama 100 tanesini okuyabildim

İyigeceler arkadaşlar nasılsınız?Kızlar ya yorgun ve uykusuzum tam yazıcam resmen gzölerim kapanıyor uzun uzun yazmak isterdim başka sefere inşlh kendinize iyi bakın.Şimdiden Hayırlı Cumalar.İyigeceler

Ayşe Hanım; beni de okudu olarak işaretleyebilirsiniz.

Allah kabul etsin inşallah tüm okunan ve edilen duaları, hakkımızda en hayırlısıyla karşılaştırsın.

Herkesin gönlüne göre versin, hepimizi iyilerle, iyiliklerle ve doğruluklarla karşılaştırsın.

En çok da; tabi ki bu dua buluşmasının amacı olan güzel güzel, sağlıklı ve hayırlı bebek haberleri tez zamanda arka arkaya gelsin inşallah. Rabbim kararlamıştır her şeyi en güzelinden en hayırlısından zaten. Her halimize rıza ve razılıkla teslimiyet halinde olabilmek en önemlisi ve hiç aklımızdan çıkrtmamamız gereken husus, her ne olursa olsun hangi şartlarda olursak olalım, Yüce Mevla hepimize böyle olabilmeyi de nasip etsin.

Şimdiden hayırlı Cuma'lar diliyorum hepinize, hepimize, tüm kainata ve tüm canlılara. Sevgi ve saygılarımla.

her ay aynı şeylerdeğilmi?bir iki gün gecikmesi yeter de artar bile bizler için ümitlenmeye.

hemen hayeller kurulur,hatta hamilelik belirtileri bile gözlemlenir.amaaa gelen ilk kırmızı

yeşeren ümitleri bitiriverir.bir kısır döngüdür gider.bende tam 138 aydır aynı şeyleri yaşar

dururum.ne gariptirki biz birbirimize durmak yok yola devam derken,avuturken güzel dileklerle

birbirimizi oysa ne fırtınalar kopar yüreğimizde.ateş düştüğü yerimi yakar diye düşünürüm.

öyleki bebiş haberleri aldığımızda seviniriz.ama burkulur yürekler gizliden.hatırlıyorum da

kendi yeğenimin haberini aldığımda yaşamaıştım bu duygu karmaşasını.işte ozaman öğrendim sevinçle

hüznün aynı anda barınabildiğini.bu ne yaman çelişki demiştim.evet bu ne yaman çelişkiydi.olurmu öyle

diyen olabilir aranızda.olur.korkarken cesur görünmek gibi birşey bu.bu duyguyu kendime itiraf etmem zor olmuştu.

ben kötümüyüm diye düşünmüştüm.başkasının sevinci nasıl olurda hüzüne dönüşürdü benim içimde.ama o hüzün

özenmekti aslında içten içe.keşke bende....diye başlayan cümleler dökülür ağızdan gözyaşlarına eşlik ederek.

kötülük değildi bu yıllarca uğrunda emek verdiğin özlemi dindirememenin,kavuşamamanın acısıydı hisssedilen.

oysa başkaları ne kadarda kolay elde ederler.tarih belirlerler ve o tarihte hamile kalırlar.sonra da kıymetini

bilmezler.bense şimdiye kadar sadece rüyalarımda görmüşümdür ANNE olduğumu.ve benim gibi niceleri soğuk terlerle uyanmıştır.

niceleri ne olur RABBİM diyen yakarışlar göndermiştir.sokakta bir anne ve yavru kedi görmek kimi duygulandırır ki başka

çiçek açan bir ağaç kimi hüzünlendirir.bahar da yeşeren filizler kimin incitir yüreğini?yanın da bir çocuk anne diye ses

lendiğinde,vitrinlere bakarken o minnak şeylere gözü kaydığında kimin akar gözyaşları için için?annelik hissiyle yaratılmış

ama eksik kalmış ben gibilerin.yıllarca ümitlenip,yıllarca bekleyip,kucağı boş kalmış ben gibilerin,yorulmuş,sendelemiş ama

vazgeçmemiş ben gibilerin akar için için gözyaşları.sabır denen şey böyle öğrenilir.sonrada sana gelir sabret denilir.

bende öylelerine bu derdi sana verirdi RABBİM sabretmeyi bilseydin eğer demekten alıkoyamam kendimi.bir gün bir sohbette geçen

olay şöyle gelişir.duaya geçen hoca çocukları olanlara güzel temenniler de bulunurken biri dayanamaz ve derki.'hocam hep çocukları

olanlara dua eder onlardan bahseder durursunuz peki çocuğu olmayanlar ne yapacak'hoca cevap verir.'onlar kabre girdiği an

etrafını çocuklar saracak'ilk duyduğumda bunu ben bu dünyada ANNE olamayacakmıyım diye serzenişte bulunmuştum.oysa ne

müthiş bir mukafat.yazdıklarım sadece yaşadıklarımın ve hislerimin bir kısmıdır.melankoli bir günümdeyim galiba.RABBİM

şahidimdirki isyan etmedim.aciz bir kulun RABBİSİNE yakarışıdır bu satırlar.ve siz ANNELER!öyle büyük bir nimetle şereflendinizki

cennet sizlerin ayakları altında.ne olur anneliğin kıymetini bilin.ve hergün heran şükredin....

günaydın bayanlar.. hepinize hayırlı cumalar olsun inş. Rabbim dualarınızı dualarımızı tez vakitte hayırlısı ile kabul etsin inş..

Son düzenleme:
yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==3tane okudu
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okudu
orlic==8tane okudu

burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okudu
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==2tane turkuaz okudu
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okudu
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu
candan==2 tane okudu
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu
asbelove ==2 tane okudu
keyfimbilir==2 tane okudu
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okudu
nekadarzor==2 tane okudu
Simaybade==11 tane okudu

ayet el kursi listemiz
melek04==80 tane okudu
ayse035==100 tane okudu
nekadarzor==350 tane okudu
bahar==50 tane okudu
esmavsc==100 tane okudu
perlanore ==50 tane okudu
ema==200 tane okudu
turkuaz08==50tane okudu
Muhat==100 tane okudu

witchgirl==50 tane okuyacak
ecrin23==40 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
mausi==50 tane okudu
rdlpstck==100 tane okuyacak
ecrin0007==100 tane okudu
hayalot==50 tane okudu

okumak isteyenler eklenecektir

CUMA
Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı zaman, hemen Allah’ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın. Eğer bilmiş olsanız, elbette bu,sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi /9)
Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslümana Allah dilediğini verir. (Hadis-i Şerif)
Özürsüz üç Cuma’yı terkeden kimsenin kalbin Allah mühürler. (Hadis-i Şerif)
Güzel söz, sadakadır. (Hadis-i Şerif)
Cumanız mübarek olsun.
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Canım yazdıklarını okurken gözyaşlarıma engel olamadım bende bu sabah senin gibiydim. İşe gelirken hamile bir bayan gördüm ve hem onun için dua edip hem de ağlamamak için kendimi zor tuttum. O yüzden hem hüzün hem sevinç ikisi bir arada yaşanabiliyor iyi bilirim...
Derdimizi veren Rabbim dermanını da verecektik inşallahhhh
Dua edip sabretmekten başka çaremiz yokkk......

canım seyhanım nasılda yureginden gelerek duygu dolu cumleler kurmussun..
Bende yegenim olacagını ögrendiiğimde hüzünlendim sevincimi kendimde olmayısından dolayı tam anlamıyla yasayamadım..
Rabbim en yakın zamanda tum isteyenlerle birlikte sana da banada nasıp etsin inş

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…