allah razı olsun canım benim..buarada ben daha da kotuleştim eve gitsem eşofmanları giysem sıcak çorba sıcak ev sıcak çay ...ayyy super olurdu
ben aranıza yeni katıldımm...ama sonuçta sağlık...hastanenin aciline gitsen bile öncelik vardırr....rabbim kimiin sıkıntısı varsa yardım etsinn...bence sakıncası yok:))arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum
ben aranıza yeni katıldımm...ama sonuçta sağlık...hastanenin aciline gitsen bile öncelik vardırr....rabbim kimiin sıkıntısı varsa yardım etsinn...bence sakıncası yok:))arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum
allah razı olsun canım benim..buarada ben daha da kotuleştim eve gitsem eşofmanları giysem sıcak çorba sıcak ev sıcak çay ...ayyy super olurdu
Ben acikcasi kimsenin ozlem icin okunmasina itiraz edecegini sanmiyorum. Sonucta burda herkes tek yurek oluyor.herkes zat belli sikintilardan gectigi icin ozlemi yurekten anlayip destek olmak isteyecektir.Zaten listedeki herkesin cevabini beklemek zaman alir diye dunuyorum.Bence okuyamaya baslayalim yeni listeyi. Sayet rizasi olmayan olursa ozlemden sonraki kisi benmisim. Ben seve seve ozleme sirami veriyorum.
ay canım bende öle düşünüyordum ama yine erken çıkamıcam bittim valla bu hafta koşturmaktan
aramıza hoşgeldin canım..yeni liste yarına belli olur ekleyeceğim senide kendinden bahsedermisin..seni tanıyalım
bende sizin gibi hamile kalmaya çalışanlardanım....3.5 yıllık evliyim .1 yıl sonra bebek istedikk.o gün bugünn uğraşıyoruz ..1 yılda normal yolla hamile kalabilirmiyim diye öyle bir süreç geçti...1 yılda yumurta takibine başladık... tabii her ay olmadııı git geller başladıı .. doktorların dinlenin demeleri yokmuu...snuçta tüp bebeğe karar verdik ve kasım ayında il denememi hrs de yaptırdık sonuç negatif ....test günüme gelmeden kanama oldumm bayağğı regl gördümm...herşey normal deniliyor testler vs.. hepsii iii deniliyor nedense hamiş olamadım daha ....sabırrr zamanı gelmemişşş demekkiii...
ah eslemliva ah Rabbim hüsrana uğratmasın seni inş o güzel yuvanı çocuk sesleriyle şenlendirsin hadi test yap pozitif çıksın bende havan batsın diyeyim sana :) sen vereceğin cevabı biliyosun.Rabbim gönlüne göre versin AMİN
Allah razı olsun canım Rabbimde seni sıkıntılarından kurtarsın gönlüne göre versin inş bencede okuyalım
bende sizin gibi hamile kalmaya çalışanlardanım....3.5 yıllık evliyim .1 yıl sonra bebek istedikk.o gün bugünn uğraşıyoruz ..1 yılda normal yolla hamile kalabilirmiyim diye öyle bir süreç geçti...1 yılda yumurta takibine başladık... tabii her ay olmadııı git geller başladıı .. doktorların dinlenin demeleri yokmuu...snuçta tüp bebeğe karar verdik ve kasım ayında il denememi hrs de yaptırdık sonuç negatif ....test günüme gelmeden kanama oldumm bayağğı regl gördümm...herşey normal deniliyor testler vs.. hepsii iii deniliyor nedense hamiş olamadım daha ....sabırrr zamanı gelmemişşş demekkiii...
Amin canım ya gerçekten çok teşekkür ederim.Bana ettiğin o güzel dualara Rabbim kabul buyursun,hepimiz için...
Haha evet havam batsın
Dayanamadım az önce test yaptım,bozulmuş galiba geçersiz çıktı :26: Kalbim yerinden çıkıcaktı sanki,vardır bir hayır bunda da... :26: İnşaallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder
Aminnn canımıniçi bizler için ne hayırlıysa Rabbim bilir hepimiz inançlıyız çok şükür dediğin gibi var bunda da bir hayır birgün hepimiz çift çizgiyi görüp bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş.
Cnm senden de Allah razi olsun. Rabbim bu mubarek cuma gununde darda olan herkesi cumlesini sikintlardan kurtarsin canim.
İnan benim icin hic onemli degil. En basta listeye katilirkende demistim cok sukur buyuk buyuk sikintilarim yok. Olana okuyalim diye yerime. Nasip ozlemeymis. Ama ozlemin yerinde kim olursa olsun cani gonulden okurum.
Allah im hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize.
Burda ki herkes özenle seçilmiş sanki herkes iyi niyetli yardımsever merhametli şükürler olsun Rabbime sizleri çıkardı karşıma teselli oldunuz bana Rabbimde seni ve burda ki hiç kimseyi darda bırakmasın inş.
ah eslemliva ah Rabbim hüsrana uğratmasın seni inş o güzel yuvanı çocuk sesleriyle şenlendirsin hadi test yap pozitif çıksın bende havan batsın diyeyim sana :) sen vereceğin cevabı biliyosun.Rabbim gönlüne göre versin AMİN
Allahım razı olsun senden ne güzel yazmışsınnnnBen acikcasi kimsenin ozlem icin okunmasina itiraz edecegini sanmiyorum. Sonucta burda herkes tek yurek oluyor.herkes zat belli sikintilardan gectigi icin ozlemi yurekten anlayip destek olmak isteyecektir.Zaten listedeki herkesin cevabini beklemek zaman alir diye dunuyorum.Bence okuyamaya baslayalim yeni listeyi. Sayet rizasi olmayan olursa ozlemden sonraki kisi benmisim. Ben seve seve ozleme sirami veriyorum.
30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum.
Aminnnnnnnnn
Allahım razı olsun senden ne güzel yazmışsınnnn
canım eşinde kontrole gitti mi bazen nedensiz infertilite olabiliyor bir arakadaş vardı herşey normal olduğu halde 3yıldır bebeği olmuyordu bu ay aşılama yaptı ve tuttu hakkımızda hayırlısı inşallahh bekletmez bebişin seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?